+1000Quote:
Originally posted by click
για τεχνικα θεματα (μεταφορες, σπλιτ, μερτζ, αλλαγες τιτλων κλπ) ημουν ανοιχτη εξαρχης.
Printable View
+1000Quote:
για τεχνικα θεματα (μεταφορες, σπλιτ, μερτζ, αλλαγες τιτλων κλπ) ημουν ανοιχτη εξαρχης.
οσοι θεωρειτε οτι το θεμα διαχειριστων τεθηκε για "τακτοποιηση" του φορουμ, εχετε διαβασει ολο το τοπικ απ την αρχη?
Και βέβαια το διάβασα από την αρχή. Αλλά επειδή ακριβώς δε με βρίσκει σύμφωνη η ύπαρξη ενός διαχειριστή τιμωρού ή μπαμπούλα κι επειδή ξαναλέω δεν είναι αυτός ο ρόλος που πρέπει να έχει ένας διαχειριστής δε θεωρώ πως πρέπει να έχει τέτοιες αρμοδιότητες. Κι αν το τόπικ ξεκίνησε συζητώντας γενικότερα για την ύπαρξη και την πορεία του φόρουμ θεωρώ πως το να καταλήξουμε σε αλλαγές όσον αφορά την οργάνωσή του χωρίς τα στοιχεία λογοκρισίας που προτείνονται στην αρχή του τόπικ είναι η καλύτερη λύση. That's all.
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Διάβασα αυτά που γράψατε και θα τα πάρω λίγο με τη σειρά για να μη χαθώ!
Μα δεν νομίζω να έχει κανείς απαίτηση από τον οποιονδήποτε, είτε διαχειριστή είτε απλό μέλος να είναι ή να το παίζει Θεός!! Τα βασικά "προσόντα" που χρειάζονται είναι στοιχειώδεις γνώσεις υπολογιστών, ευγένια και σεβασμός στην ελευθερία του λόγου όταν αυτή δεν εκφράζεται με ύβρεις, ειρωνίες και αδικαιολόγητες προσωπικές επιθέσεις, και τη δυναμικότητα να εφαρμόζει τους κανονισμούς δίκαια, άσχετα αν τους παραβαίνουν άτομα με τα οποία έχει συμπάθειες ή αντιπάθειες. Οι κανόνες ισχύουν για όλους το ίδιο, και όπως δεν μπορώ εγώ και κανείς να βγει στο δρόμο και να αρχίσει να επιτίθεται κατά πάντων, έτσι ορισμένα πράγματα δεν θα πρέπει κατά τη γνώμη μου να επιτρέπονται και εδώ μέσα. Έχει γραφτεί εξάλλου πολλές φορές ότι το φόρουμ είναι μικρογραφία της κοινωνίας.. δεν βλέπω το λόγο γιατί εδώ μέσα να είμαστε ανεξέλεγκτοι, όταν παντού υπάρχουν κανόνες συμπεριφοράς.Quote:
σε κανενα φορουμ δε γινεται να ειναι αμεροληπτοι οι διαχειριστες. ουτε τα μελη δεν ειναι, οι διαχειριστες θα ηταν? απλοι ανθρωποι ειναι και αυτοι.
Για τα τόπικς που δεν μου αρέσουν δεν νομίζω να μπορώ εγώ ή κανείς αλλος να κάνει κάτι, αν αυτά δεν είναι αντίθετα με το τί μπορεί να δημοσιεύεται σε ένα φόρουμ με υπότιτλο "όταν η τροφή γίνεται εχθρός, αναζητήστε ένα φίλο" όπως το έχει ορίσει ο άντμιν. Σε οποιαδήποτε περίπτωση όμως σε κάποιο τόπικ τα μέλη παρεκτρέπονται, ναι πιστεύω πως πρέπει να κλειδώνει και να γίνονται επιπλήξεις.Quote:
Πεννυ, τι προτεινεις να γινεται με τα τοπικς που δε σου αρεσουν? Κλειδωμα? Διαγραφη? Επεξεργασια?
click και πάλι μάλλον έχουμε διάσταση απόψεων στο τι θεωρείς "αμεσότατη ανταπόκριση". Όπως πολύ καλά ξέρεις, εφ'όσον υπήρξες σε κάποιο φόρουμ ως διαχειρίστρια, όταν υπάρχει ένα θέμα πάνω στο οποίο κάποιοι "σφάζονται" και ανταλλάσσονται βρισιές και χαρακτηρισμοί απαράδεκτοι, η επέμβαση του διαχειριστή δεν μπορεί να είναι μετά από μία εβδομάδα ή ένα μήνα!! Οτιδήποτε άνω των 24 ωρών για μένα είναι απαράδεκτο!Quote:
Επισης, οσο διαστημα ειμαι στο φορουμ, βλεπω αμεσοτατη ανταποκριση απο τον αντμιν σε καθε ριπορτ, πώς λοιπον θεωρειται αυτο το φορουμ ανεξελεγκτο?
Ισως επειδη δε συμμετεχεις ιδιαιτερα, να μην το εχεις παρατηρησει.
Εκτος αν παλιοτερα δεν υπηρχε αυτη η αμεση ανταποκριση.
Το ότι δεν συμμετείχα δεν σημαίνει ότι δεν διάβαζα όταν είχα το χρόνο! Και σίγουρα δεν σημαίνει ότι έπαψαν να με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι που γνώρισα εδώ μέσα.. απόδειξη πως επέστρεψα και μιλάμε τώρα! Το φόρουμ το θεωρούσα και συνεχίζω να το θεωρώ ανεξέλεγκτο, και δεν νομίζω να χρειάζεται να το δικαιολογήσω αφού το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Nido αρκετές φορές μέσα σ'αυτό το τόπικ. Απόλυτα δικαιολογημένος κι αυτός καθώς διαχειρίζεται και το αδελφό φόρουμ με πολύ "βαρύτερα" περιστατικά και σαφώς έχει και πολλές άλλες υποχρεώσεις που δεν είναι υποχρεωμένος να μας αναλύσει, αλλά το διά ταύτα είναι πως είμαστε "χύμα"! Και όσο και αν βολεύει αυτό το χύμα, κάποιες φορές λέγονται πράγματα που δεν τιμούν κανέναν και αν μη τι άλλο διώχνουν όποιον εκείνη την ώρα μπαίνει να διαβάσει και να ενημερωθεί για κάτι που τον απασχολεί.
Αυτά τα ολίγα! Σόρρυ για το τεράστιο ποστ..
smart μήπως θα μπορούσες να μας περιγράψεις λίγο καλύτερα τί ακριβώς ΔΕΝ θέλεις να συμβεί εκτός από την "τακτοποίηση" γιατί αφήνεις τους άλλους να μιλούν και να εκτίθενται ενώ εσύ απλά στηλιτεύεις! Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένη αν θέλεις, για να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι τί ακριβώς χάθηκε στην πορεία. Όπως βλέπεις εγώ δεν μιλάω μόνο για τακτοποίηση αλλά λέω ξεκάθαρα τι πιστεύω πως πρέπει να ισχύει και για μας και τη συμπεριφορά μας. Σε τι απ'όλα αυτά διαφωνείς ακριβώς;;Quote:
Originally posted by smart
οσοι θεωρειτε οτι το θεμα διαχειριστων τεθηκε για "τακτοποιηση" του φορουμ, εχετε διαβασει ολο το τοπικ απ την αρχη?
και εγω ανταποκριση εντος 24ωρου ειχα υποψην.Quote:
Originally posted by pennyV
click και πάλι μάλλον έχουμε διάσταση απόψεων στο τι θεωρείς "αμεσότατη ανταπόκριση". Όπως πολύ καλά ξέρεις, εφ'όσον υπήρξες σε κάποιο φόρουμ ως διαχειρίστρια, όταν υπάρχει ένα θέμα πάνω στο οποίο κάποιοι "σφάζονται" και ανταλλάσσονται βρισιές και χαρακτηρισμοί απαράδεκτοι, η επέμβαση του διαχειριστή δεν μπορεί να είναι μετά από μία εβδομάδα ή ένα μήνα!! Οτιδήποτε άνω των 24 ωρών για μένα είναι απαράδεκτο!
αν η διαχειριση ειναι οπως ειναι τωρα σε αυτο το φορουμ, δηλαδη 1 ατομο για ολα, τα reports ειναι παρα πολυ σημαντικα για να μπορει να αντιδρασει.
δεν ηταν τεραστιο το ποστ σου :starhit:
Χαίρομαι που το διευκρινήσαμε αυτό, γιατί σ'αυτό το φόρουμ δεν έχει υπάρξει ΠΟΤΕ άμεση αντίδραση για τίποτα! Εν πάση περιπτώσει.. επειδή βλέπω πως είναι ελάχιστα τα άτομα που ενδιαφέρονται σοβαρά για το θέμα δεν βλέπω κανένα φως στην άκρη του τούνελ. Οι απόψεις μου είναι γνωστές και οι ενστάσεις μου το ίδιο. Για οτιδήποτε άλλο.. εδώ είμαστε!
Aσχετο με τα υπολοιπα θεματα ειναι αδικο να λεμε οτι δεν υπαρχει αντιδραση στα ρηπορτ.Εγω τουλαχιστον οσον καιρο ειμαι εδω μεσα δεν εχω δει ποτε κατι τετοιο.Αν ομως το νομιζεις προτεινε να βοηθησεις ως προς αυτο.Οσοι εχουν παραπονα ας παρουν πρωτοβουλιες κ ας προτεινουν οι ιδιοι συγκεκριμενα πραγματα για να βοηθησουν.Αλλιως θα μεινουμε στην αδικη ''γκρινια''Quote:
Χαίρομαι που το διευκρινήσαμε αυτό, γιατί σ'αυτό το φόρουμ δεν έχει υπάρξει ΠΟΤΕ άμεση αντίδραση για τίποτα! Εν πάση περιπτώσει.. επειδή βλέπω πως είναι ελάχιστα τα άτομα που ενδιαφέρονται σοβαρά για το θέμα δεν βλέπω κανένα φως στην άκρη του τούνελ. Οι απόψεις μου είναι γνωστές και οι ενστάσεις μου το ίδιο. Για οτιδήποτε άλλο.. εδώ είμαστε!
εγω παλι δεν εχω καταλαβει γιατι ο αριθμος αυτων που θελουν να βοηθησουν θα πρεπει απαραιτητα να συμπιπτει με τον αριθμο αυτων που συμφωνουν με μια και μονο αποψη...
εκτος κ αν γραφει κ ο πάπας στο φορουμ κ δεν το χω παρει χαμπαρι...
δε νομιζω οτι ειναι λιγοι αυτοι που θελουν να βοηθησουν:eureka:
Quote:
Originally posted by pennyV on 7/2/11 στις 12:43
smart μήπως θα μπορούσες να μας περιγράψεις λίγο καλύτερα τί ακριβώς ΔΕΝ θέλεις να συμβεί εκτός από την "τακτοποίηση" γιατί αφήνεις τους άλλους να μιλούν και να εκτίθενται ενώ εσύ απλά στηλιτεύεις! Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένη αν θέλεις, για να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι τί ακριβώς χάθηκε στην πορεία. Όπως βλέπεις εγώ δεν μιλάω μόνο για τακτοποίηση αλλά λέω ξεκάθαρα τι πιστεύω πως πρέπει να ισχύει και για μας και τη συμπεριφορά μας. Σε τι απ'όλα αυτά διαφωνείς ακριβώς;;Quote:
Originally posted by smart on 7/2/11 στις 09:04
Quote:
Originally posted by smart on 8/2/11 στις 14:30
εγω παλι δεν εχω καταλαβει γιατι ο αριθμος αυτων που θελουν να βοηθησουν θα πρεπει απαραιτητα να συμπιπτει με τον αριθμο αυτων που συμφωνουν με μια και μονο αποψη...
εκτος κ αν γραφει κ ο πάπας στο φορουμ κ δεν το χω παρει χαμπαρι...
Quote:
Originally posted by smart on 29/1/11 στις 21:24
κατα τ αλλα... μερικες φορες δεν ειναι κακο να λεγονται μερικα πραγματα, κ ας παρει κ το πρωι... το κακο ειναι οταν υπονοουνται αλλα δεν υπαρχει το σθενος να ειπωθουν κ να υποστηριχθουν ευθυεως..
smart για άλλη μια φορά μας αφήνεις έχοντας γράψει μια γενικότητα την οποία θα προσπαθήσω να ερμηνεύσω! Επειδή ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε ποτέ αυτό:
ο αριθμος αυτων που θελουν να βοηθησουν θα πρεπει απαραιτητα να συμπιπτει με τον αριθμο αυτων που συμφωνουν με μια και μονο αποψη
και επειδή δεν βλέπω κανέναν άλλον που διαφωνεί με τη μία και μόνο άποψη που διαφωνείς και συ, εκτός ίσως από την click με την οποία νομίζω ότι καταφέραμε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα... μήπως αυτή είναι η δική σου υποψηφιότητα να αναλάβεις τη διαχείρηση;; Όταν δεν λες τα πράγματα με το όνομά τους, τα γραφόμενα αντέχουν πολλές και διάφορες ερμηνείες! Τί είναι επιτέλους αυτό που εννοείς;; Σε νοήμονες ανθρώπους απευθύνεσαι, το κληρονομικό χάρισμα δεν είναι προϋπόθεση για μια συζήτηση μεταξύ ενηλίκων!
:shocked2::shocked2:Quote:
και επειδή δεν βλέπω κανέναν άλλον που διαφωνεί με τη μία και μόνο άποψη που διαφωνείς και συ, εκτός ίσως από την click με την οποία νομίζω ότι καταφέραμε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα... μήπως αυτή είναι η δική σου υποψηφιότητα να αναλάβεις τη διαχείρηση;;
?
αυτη η μια αποψη που θεωρεις εσυ οτι συμφωνουν μαζι της ολα τα ενεργα μελη εκτος απο τη σμαρτ και εμενα, ποια ειναι?
" ευλόγησον και ελέησον τα τέκνα σου "
"απεταξάμην " πτου πτου πτου!
αμην!
Quote:
για λογοκρισια στο ποιος θελει να ζυγιζεται καθημερινα, ποιος κανει διαιτες για κοροιδα, ποιος θεωρει οτι δεν εχουμε καμμια ελπιδα χωρις βαριατρικη επεμβαση και ποιος ψαχνει συνενοχους για τις ακυρωτικες μεθοδους του, μονο σα μελος μπορω να αντιδραω και οχι σα διαχειριστρια.
αλλωστε ενας απο τους βασικους λογους που ειχα εντυπωσιαστει απο το φορουμ ηταν οτι ειναι τοσο ελευθερα τα μελη να εκφραστουν που μπορουν ακομα και delete να κανουν ανα πασα στιγμη.
αυτο ΔΕΝ υπαρχει στα φορα γενικως. ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα.
και αν το φορουμ εχει τοση επιτυχια τοσα χρονια επειδη ειναι ετσι οπως ειναι, εξακολουθω να αμφιβαλλω αν θα την εχει αν αλλαξει τοσο πολυ λογω διαχειρισης.
Quote:
Για λογοκρισία, για διαχειριστές, για ελευθερία του λόγου και όλα αυτά τα οποία συζητάμε εδώ.... εσείς μεταξύ σας διαφωνείτε;;; Να σας πω κάτι; Δεν είναι δυνατόν να παίζουμε κρυφτούλι. Όταν η συζήτηση σε παραδιπλανά θέματα παίρνει αυτή τη μορφή...
Quote:
δε θα ηταν δεον να γραψω που πονουσα διοτι μπορει να μας κοψει η λογοκρισια...
θα αναφερω απλα οτι επροκειτο για μια καπως (εως πολυυυ) επωδυνη αγωγη ..
απορώ γιατί ασχολούμαι ακόμη! Εκτός κι αν νομίζετε ότι τα συζητάτε στο σαλόνι του σπιτιού σας και δεν σας ακούει κανείς!!! Όταν η συζήτηση παίρνει τη μορφή χαβαλέ καλό είναι να το ξέρουν όλοι οι συμμετέχοντες..Quote:
δεν εχουμε λογοκρισια ακομη, καλομελετα.