Καλημέρα, 102.6 αλλά θα ξαναζυγιστώ σε λίγο... :yes:
Printable View
Καλημέρα, 102.6 αλλά θα ξαναζυγιστώ σε λίγο... :yes:
Παιζει ρολο και ο τροπος μαγειρεματος, τεραστιο. Βρε βουτυρο εβαλες αθεοφοβε!!! μπρρρρρρρρρρρρρρ τοσο αντιδιαιτητικο! Ναι εχουν πολλες θερμιδες και αυτες αλλαζουν πχ αν δεις εχει τηγανιτες, ψητες κτλ...................παντα τα κρεατικα τα τρωω (οταν μπορω) στην απλουστερη τους εκδοχη, που για μενα ειναι να τα "βρασω"¨στο τεφαλ με νερο και στο τελος να τα αφησω να παρουν χρωμα, χωρις σταλα εξτρα λιπους.
Σήμερα αν σας πω οτι δε θυμαμαι τι ελεγε η ζυγαρια........τοσο χαλια φαση, χμχμχμχμχχ???? Νομιζω (με επιφυλαξη μεγαλη) 103.3! Ευτυχως δεν πειναω 1 σημερα, κι ας εφαγα το συμπαν χθες. Βγηκαμε με το συζηγο και με μπουκωνε, κλασσικα.
Θα ξαναζυγιστω το βραδυ μετα την τουαλεττα......................
Τασο μου τα λεμονια μη τα μετρας παιδι μου, αν μετρουσα και τα λεμονια..............καηκα! Ολα θεοξινα τα τρωω, ξυδια και λεμονια, αλλιως δε πανε κατω. Τουλαχιστο το λεμονι εχει βιταμινη C καργα :thumbup:
χαχαχαχα Καλα αμα πινεις ενα ποτηρι (και παραπανω) χυμο λεμονι τη μερα ναι να μετρας βρε αγορι μου υδατανθρακες. Αν δεν, δεν βρισκω λογο, ουτε και για τη δικη σου διαιτα καν!
καλα για τη δικη μου δε το συζητω, αν δε το στυψεις το λεμονι πανω απο το φαι δεν εχει αξια, σιγαμη μετραω mL για 4 θερμιδες βρε Τασο ελεος :P Πληροφοριακα να σου πω, επειδη στιβω για τον αντρα μου χυμο λεμονι, οτι θελει ΠΟΛΛα λεμονια για να βγει το ποτηρι.
Δε ζυγιστηκα αλλα νιωθω αναλαφρη, εφαγα και τσιπς, πολυ μου αρεσει σημερα. Αν κοιμηθω θα ειναι ακομα πιο σουπερ, αλλα αποψε ειναι η βαρδυα μου με το παιδι :cool rsvd:
παιδιά επειδή λέτε για λεμόνια , τα λεμόνια είναι καλά ως λιποδιαλυτικά αλλά ρίχνουν την πίεση , λένε οτι δεν πρέπει να πίνουμε παραπάνω από 1 λεμόνι τη μέρα. Τουλάχιστον για το ωμό σε χυμό και έτσι , δεν ξέρω αν ισχύει και με το λεμόνι στο φαγητό . Το νου σας λοιπόν :bisou:
Στελλου μου θα ειχα πεσει κατω με τοσα λεμονια, τι νομιζεις ελαχιστο χυμο βγαζουν αλλωστε. Στο φαι λογικα εξατμιζονται, φανταζομαι! Καλα που το ειπες να ρωτησω και κανενα γιατρο. Για το ξυδι ξερω οτι κοβει το αιμα και δεν το προτιμω.
Σημερα παλι ζυγιστηκα αποψε, με εδειχνε κατω, ημουν και σχεδον νηστικη, αλλα δε θυμαμαι ποσο. παντως καμμια σχεση με το πρωινο ζυγισμα. Αυριο ελπιζω να εχω επανελθει
xaxaxaxa κι γω έφαγα αντιδιαιτητικα πατατάκια σήμερα!!! Εσύ?????:smilegrin: (το βρακί δεν το κατεβάζω είμαι κιουρία :starhit: )Quote:
Originally posted by Tassos67
E,οχι κι αθεοφοβος! Το ελαιολαδο ειναι προτιμοτερο; Το ποσο αντιδιαιτητικο ειναι θα το δω στο τελος της εβδομαδας! :cul:Quote:
Originally posted by sweetOctober
Βρε βουτυρο εβαλες αθεοφοβε!!! μπρρρρρρρρρρρρρρ τοσο αντιδιαιτητικο!
Καλημέρα, 102.6 χωρις τουαλετα, σε λιγο αεροβια νηστικη, τωρα καφεδακι!
ακούνητη η ζυγαριά, καλό βέβαια αυτό, μάλλον ενυδατώθηκα σωστά :thumbup:
χαχαχαχα άσε βρε Τάσο, χθες τα βρήκα δύσκολα με κάποιες αναμνήσεις από τη γέννα........και ξέσπασα στο σουβλατζίδικο, να πήγαινα στη ψησταριά καλά θα ήταν.............
Καλά να πάθω, 102.2 σήμερα, είμαι σίγουρη πως αν δεν είχαν χλαπακιάσει χθες θα ήμουν 101.5
Πρίν να αδιαθετήσω πάντα πέφτει η ένδειξη αρκετά, δείχνει το αληθινό μου βάρος, και μετά παίρνει τον ανήφορο!
Κριμα γιατι μονο ανηφορο θα βλεπω την επομενη βδομαδα αλλα δεν πτοουμαι, αν δεν εχω αιμορραγια θα συνεχισω το περπατημα και σωστη διατροφη.
Nομιζω αναποδα τα λες.Πριν την περιοδο υπαρχει κατακράτηση και διχνει παραπανω.Μετα πεφτει...ή εσενα σου γινεται αλλιως;;;
εμενα μου γινεται αλλιως, αλλα τωρα εφυγε το πλοιο, με τα νευρα που εχω με κοβω να αδιαθετω πολυ συντομα. Οποτε μονο ανοδο θα βλεπω.
Και το πιο αστειο, οταν περιμενω περιοδο... δε θελω να με αγγιζει καθολου ο αντρας μου, κανω λες και παθαινω ηλεκτροπληξια αχχαχαχαχα
103.0
102.5 και μόλις αδιαθέτησα, 28 ημέρες ακριβώς, είμαι τρελά χαρούμενη, με τόσες στεναχώριες και η περίοδος επιτέλους έφτιαξε! 3 βδομάδες σερί δεν είχα περίοδο, μου φαίνεται απίστευτο! Και με γυμναστική, ενώ πρίν μόλις κουραζομουν αιμορραγούσα!!! Ο οργανισμός μου επανέρχεται! Σας έπριξα το βουλώνω :) α και δεν κάπνισα και δεν έφαγα πολυ παραπάνω χθες που ήμουν πολύ χάλια. 102.5! 99 σου έρχομαι! Τώρα θα δείς! Είναι μόνο 2.5 κιλά!
Γειάσας!!! Είμαι τόσο χαρούμενη! Τα χθεσινάμου τα ξέρετε κάποιοι από το άλλο θέμα........................χθες βράδυ ζυγίστηκα και με έδειχνε 2 κιλά πάνω η ζυγαριά.
Πίστευα ότι όλα είχαν τελειώσει...
Σήμερα έδειχνε λες καιδεν έγινε απολύτως τίποτε!!!!
102.5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το αστείο είναι πως χωρίς να έχω ζυγιστεί, με τρομερή αιμορραγία, ήθελα να πάω γυμναστήριο να κάψω τα χθεσινά, ο άντρας μου δε με άφησε. Και μετά πήρα την ανακούφιση από το ζύγισμα........
Εχω και μια κοιλιά χάλια, χθες έφαγα και 1 καντερελ σοκολάτα, προφανώς δεν κάνει να τρως πολυ απο αυτές...να προσέχετε! Δεν είναι για υπερφαγικά αυτες οι σοκολάτες!