Tziovani βγες από τον axl.. :p
Printable View
Για μένα δεν ανήκει στο παρελθόν, όταν βιώνω κάτι έντονο και ουσιαστικό δεν το αφήνω να φύγει έτσι. Αυτός ο άνθρωπος με έκανε να δω τη ζωή αλλιώς τις σχέσεις αλλιώς. Κρατάω τη πόρτα ανοιχτή, έχει μια ξεχωριστή θέση στη ζωή μου, ελπίζω και για αυτήν να είμαι το ίδιο, όσο ήμασταν μαζί τουλάχιστον αυτό μου έδειξε, και έστω έμμεσα είναι ακόμα στη ζωή μου
Ολοι οι ανθρωποι θελουν να αρεσουν, καμια φορα λενε και ψεματα. Τωρα ξερει τα κουμπακια σου και αυτο την κανει να νιωθει ασφαλεια, ειτε εχετε σχεση ειτε οχι, δεδομενος εισαι. Αυτη εχει την δυναμη να κανει ο,τι θελει, ενω εσυ εισαι κολλημενος σαν μυγα σε μυγοπαγιδα.
ναι, ειναι η μιση αληθεια, αλλα εσυ υποθετεις εντελως αυθαιρετα οτι η αλλη μιση ειναι οπως σε βολευει, ενω οπως δειχνουν τα πραγματα , ειναι οπως δεν σε βολευει...
δεν απομακρυνθηκε επειδη εχασε την εμπιστοσυνη της. απομακρυνθηκε επειδη εχασε την ελξη που ενοιωθε πριν.
συναισθηματα δεν υπαρχουν, γιατι σε τοσο συντομο διαστημα, ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, αναπτυσσονται μονο επιθυμιες και προσδοκιες. οι προσδοιες της μαλλον διαψευστηκαν, η ελξη επαψε. συναισθηματα δεν υπηξαν ποτε. υπηρχαν μονο καλες προθεσεις, που τις απεσυρε πλεον...
ναι , στην κατασταση της (παρθενα χωρις αλλες σχεσεις) πιθανοτατα δεν ειναι με αλλον σε σχεση, μπορει ομως να τον σκεφτεται η να ειναι σε παιχνιδι με καποιον., η να επεστρεψε σε καποιο παλιο κολλημα.
Αφού και εγώ είχα συναισθήματα για αυτή πώς δεν αναπτύσονται? Μια χαρά αναπτύσονται, απλά χάθηκαν οι προσδοκίες όχι η έλξη, αλλά και η έλξη να χάθηκε επανέρχεται. Αλλά δεν είχε και εμπιστοσύνη πλέον γι'αυτό και δεν ασχολήθηκε άλλο για να το λύσουμε, όταν με κάποιον ξενερώνεις επειδή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου μετά δε χάνεις και εμπιστοσύνη από τη στιγμή που βλέπεις δεν είναι αυτό που σου παρουσίασε στην αρχή ? Ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι είχε δει κάτι που δε της άρεσε από τα πρώτα 2 ραντεβού και μετά είπε οκ έχεις δίκιο τελικά ας συνεχίσουμε. Πως μπορεί να ξαναεπανελθει η έλξη και η εμπιστοσύνη?
εσυ λες τα δικα σου, εγω σου λεω αυτα που πιστευω.
δεν εχασε την εμπιστοσυνη της. δεν την κοροιδεψες.
την ελξη της εχασε. ειπε να το προσπαθησει, αλλα δεν της εβγαινε. ξενερωνε.
αυτο δεν ειναι θεμα εμπιστοσυνης. ειναι θεμα ελξης.
αν ξενερωσεις σεξουαλικα, με καποιον που ουτε καν ξερεις καλα καλα και ειδες 3 φορες, δεν επανερχεται η ελξη...
τωρα, λες ψεματα...
αφου σου ειπε να προχωρησεις και θα σου ελεγε εκεινη αν ηθελε να σταματησεις και δεν προχωρησες.
και η κοπελα ξενερωσε..
μπορει να ειναι παρθενα, αλλα υπαρχουν παρθενες που καποια στιγμη θελουν να κανουν σεξ. δεν ειχε παρει ορκο αγαμιας. απο αυτα που ειπες, εδειχνε να θελει να προχωρησετε οσο παει, αν οχι να ολοκληρωσετε.
και αυτα που λες για πλατωνικα ραντεβου, τα πλατωνικα ραντεβου δεν γινονται στα κρεβατια... οταν φτασεις στο κρεβατι, φτανεις για να κανεις κατι σεξουαλικο, οχι για να κοιμηθειτε σαν αρκουδακια..
χιλιες φορες να μην την ειχες παει στο κρεβατι σου, παρα να την πας μονο για υπνο....
Η ξενερα μπορεί να προέρχεται επειδή έδειξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον γενικά και στα ραντεβού και στο σπίτι και εγώ είδε ότι δεν ανταπέδωσα με πάθος, οπότε δεν βρήκε τη χημεία που έψαχνε σε μένα. Δεν έχει τελειώσει κάτι αν υπάρξει επικοινωνία κάποια στιγμή κατά τη γνώμη μου, αν είναι μόνο αυτός ο λόγος τότε μια χαρά διορθώνεται με επικοινωνία, δε γίνεται να μου λες ότι δεν υπάρχει ελπίδα επειδή ξενέρωσε με τη ψυχρή σεξουαλικά στάση μου απέναντι της. Σου λέω είναι ένα άτομο που θυμάται έντονα το παρελθόν, αν πες γίνει μια συνάντηση τυχαία και επαναπροσεγγισω με σωστό τρόπο κάτι μπορεί να γίνει, να καταλάβει ότι και εγώ την ήθελα αλλά ήμουν φοβικός και δε το έδειξα