https://www.youtube.com/watch?v=AvykUIWT88s
Printable View
Ναυτία λόγω της εικόνας που είδα και μόλις είχα φάει...
.................................................. ..................
Δυστυχισμένη... :(
Δεν ξέρω pillow, μόνο εύχομαι κι ελπίζω να μην είναι μόνιμη αυτή η κατάσταση...κι εγώ σπάνια νιώθω πραγματικά χαρούμενη...τώρα πάντως νιώθω πραγματικά χάλια κι εκτός αυτού εγκλωβισμένη σε μια κατάσταση από την οποία δεν μπορώ να βγω κι αυτό με κάνει να νιώθω ακόμα χειρότερα...και δεν ξέρω τι να κάνω και πως να σταματήσω τα αρνητικά συναισθήματα που νιώθω αυτή τη στιγμή...θέλω να ξεφύγω απ' αυτά, νιώθω να με πνίγουν...και μου έρχεται να βάλω τα κλάματα...
Λυπάμαι γι'αυτά που νιώθεις, κι εγώ νιώθω έτσι πάρα πολλές φορές, δεν ξέρω τι να σε συμβουλεύσω, πραγματικά κάποιες καταστάσεις δεν έχουν λύση, μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε..........
Συγγνώμη που δεν σου απάντησα νωρίτερα, υπομονή δεν έχω ούτε εγώ, πρέπει να κάτσεις να σκεφτείς τα όριά σου όσον αφορά τους υπόλοιπους ανθρώπους, και να πεις ως εδώ, δεν θα αφήσω κανέναν άλλον να με πειράξει, είτε αυτός είναι μια σχέση ερωτική, είτε μια φίλη, είτε ακόμα ένας άγνωστος, πρέπει να αποκτήσεις άμυνες, κάτι που δεν έχω ούτε εγώ, αλλά το παλεύω.
Κι εγώ προσπαθώ να αποκτήσω άμυνες και κάτι καταφέρνω για παράδειγμα τις προάλλες με εκνεύρισε η μητέρα μου κι αμέσως μου ήρθε στο μυαλό η σκέψη να αυτοτραυματιστώ αλλά για πρώτη φορά κατάφερα να την εκλογικεύσω και να σκεφτώ ότι δεν αξίζει να το κάνω αυτό στον εαυτό μου όμως τώρα είμαι πολύ εκνευρισμένη γιατί 1ον θέλω να αγοράσω κάτι που κάνει ένα ασήμαντο ποσό αλλά εγώ ως άνεργη δεν έχω ούτε ένα ευρώ στο πορτοφόλι μου την δεδομένη στιγμή, το έχω ζητήσει από το πρωί είναι απόγευμα κι ακόμα το περιμένω και μιλάω για κάτι που αύριο μπορεί να μην υπάρχει στα μαγαζιά και 2ον γιατί ακόμα κι εδώ που είναι φόρουμ ψυχολογίας εξαιτίας κάποιων μελών δεν μπορείς ούτε εδώ να βρεις γαλήνη...δες τι γίνεται ακόμα και σ' αυτό το θέμα, γράφεις ότι υποφέρεις κι ο άλλος ο αναίσθητος πάει και ποστάρει από κάτω τραγούδια για να ξεσπάει λέει...ε, τώρα σειρά μου να ξεσπάσω...ας πρόσεχε...δυστυχώς σ' αυτό δεν έχω αναπτύξει ακόμα άμυνες...
Α και κάτι ακόμα που ξέχασα: θέλω να κλάψω αλλά δεν μπορώ κι αυτό με κάνει να πνίγομαι ακόμα περισσότερο...
Μην το ξανακάνεις αυτό να αυτοτραυματιστείς. Το παιδί από πάνω έχει πολύ σοβαρά προβλήματα, τον ξέρω, είναι πιο δυστυχισμένος από μας. Που το είδες ότι έγραψε για να ξεσπάει, δεν το είδα αυτό. Ελπίζω να πάρεις αυτό που θες και να βρεις αυτή τη γαλήνη. Εγώ θα τη βρίσκω από δω και πέρα μόνο αν βάζω τους ανθρώπους στη θέση τους, και αυτό να κάνεις κι εσύ. Όλα αυτά και το κλάμα που λες ότι δεν έρχεται, θα αλλάξουν αν αρχίσεις να πιστεύεις στον εαυτό σου. Τώρα ίσως έχεις μαζέψει πολλά και γι'αυτό δεν μπορείς να κλάψεις.
Προσπαθώ να μην το ξανακάνω αλλά μερικές φορές δεν νιώθω σίγουρη γι' αυτό, φοβάμαι ότι θα το ξανακάνω σε κάποια στιγμή αδυναμίας...όσο για το παιδί, το είχε γράψει σε ένα άλλο θέμα ότι βάζει τραγουδάκια για να ξεσπάει...κι επειδή είναι δυστυχισμένος πρέπει να κάνει και τους άλλους δυστυχισμένους; Εγώ τί του το φταίω δηλαδή που εκτός από όλα τα άλλα θέματα έχει κάνει κι αυτό που άνοιξα κι εγώ μπουρδέλο; Με συγχωρείς και για την έκφραση...
Επίσης, δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος είναι πιο δυστυχισμένος απ' τον άλλον, ο ψυχικός πόνος δε μετριέται...τέλος, εγώ αυτόν θέλω να βάλω στη θέση του γιατί βλέπω ότι δεν σέβεται τίποτα και κανέναν, λυπάμαι αν ίσως σου χαλάω την εικόνα που έχεις για μένα ή αν σε πειράζουν όσα λέω επειδή τον ξέρεις όπως λες αλλά πραγματικά με ενοχλεί αυτό που κάνει...
Όχι, σε καταλαβαίνω, μου 'χει τύχει κάτι παρόμοιο. Γενικά οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν κάτι, αν δεν το νιώσουν οι ίδιοι, γι'αυτό κι εγώ σε καταλαβαίνω. Απλά το συγκεκριμένο παιδί όντως είναι πολύ δυστυχισμένο. Το καταλαβαίνω ότι είναι άσχημο να ξεσπάει, αλλά έχει τόσα προβλήματα που δεν μπορεί να τα διαχειριστεί, δεν το κάνει από κακία. Προσπάθησε να καταλαβαίνεις τις προθέσεις των άλλων και να απομακρύνεις όσους δεν έχουν καλές για να νιώσεις καλύτερα. Βρες τις βαθύτερες αιτίες που είσαι έτσι και προσπάθησε να τις διορθώσεις.
Οκ, θα σε πιστέψω γιατί μου φαίνεσαι καλός άνθρωπος και θα προσπαθήσω να το αγνοήσω από εδώ και πέρα...απλά τώρα νιώθω τόσο άσχημα που με έχει πιάσει πονοκέφαλος και τελικά τα έβαλα τα κλάματα, τώρα που γράφω κλαίω...κι αυτή τη στιγμή δεν ξέρω καθόλου γιατί νιώθω τόσο άσχημα, κανονικά θα έπρεπε να χαίρομαι γιατί την άλλη εβδομάδα θα φύγω ταξίδι για λίγες μέρες βέβαια...ίσως να μου φταίει και το οικονομικό θέμα, αν είχα δικά μου χρήματα θα είχα αγοράσει τώρα αυτό που θέλω αντί να παρακαλάω να μου το φέρουνε και να με γράφουν...δεν ξέρω, σου φαίνομαι υπερβολική;
Κοίτα, όταν το διάβασα αρχικά μου φάνηκε υπερβολικό το να σε πειράζει τόσο πολύ κάτι μικρό που δεν μπορείς να αγοράσεις. Αλλά από ότι λες τώρα η αιτία είναι άλλη, ότι δεν έχεις δικά σου χρήματα και σε έχει πειράξει αυτό και λογικό. Λυπάμαι που κλαις, δεν ξέρω γιατί συμβαίνει μόνιμα σε κάποιους ανθρώπους να είναι δυστυχισμένοι ενώ άλλοι τα έχουν όλα, είναι η αδικία της ζωής. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πραγματικά έχουμε ανάγκη από καλούς ανθρώπους, έχουμε πήξει στο ψέμα και την κοροιδία. Αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος να είσαι χάλια, εγώ τουλάχιστον γι'αυτό είμαι και ας μην έχω λεφτά στο πορτοφόλι μου ούτε εγώ. Εύχομαι να γίνεις σύντομα καλά.
Καλά κι αυτό έχει μετρήσει στο παρελθόν, το ψέμα και η υποκρισία κι ακόμα και τώρα με πονάει μερικές φορές όταν θυμάμαι πρόσωπα και γεγονότα...κι εγώ σ' ευχαριστώ για την συμπαράσταση και την ευχή σου...κι αν μπορείς και θέλεις φυσικά κράτα μου λίγη παρέα, εκτός απροόπτου εδώ θα μείνω μπροστά στον υπολογιστή και φοβάμαι να μείνω μόνη μου τώρα...
Αν θέλεις μπορούμε να μιλάμε μέσω πμ καλύτερα γιατί δεν θέλω να διαβάζουν οι άλλοι αυτά που γράφουμε.
Βρε elis ότι θες να πεις πες το με λόγια, αφού δεν της αρέσει της κοπέλας αυτό που κάνεις, γιατί δεν συζητάς τι σε προβληματίζει αντί να βάζεις τραγούδια;
δεν εχει κανενα νοημα να μιλαω οποιοσ ειναι να καταλαβει κατι
οποιοσ δεν ειναι να καταλαβει οτι και να τ πεισ δε θα καταλαβει ποτε
ειμαι εδω απο παλια εχω πει χιλιαδεσ μπαρουφεσ που μ εκαναν καλο
αυτη τη στιγμη μ κανει καλο αυτο δε θελω να εξηγησω ουτε το γιατι ουτε
το πωσ
Δεν νιώθω καλά, πριν λίγο ξεκίνησε να βρέχει καταρρακτωδώς και πάντα με τρομάζει η βροχή κι ο αέρας επίσης αναγκάστηκα να κατεβάσω μέχρι τέρμα το παντζούρι κι άναψα ηλεκτρικό φως χωρίς αυτό είναι θεοσκότεινα κι έξω το ίδιο και γι' αυτό δεν μπορώ να κάνω τίποτα και το σκοτάδι με τρομάζει περισσότερο από τον αέρα και τη βροχή...και νιώθω και πολύ κουρασμένη μιας κι είμαι ξύπνια από τις 6...και δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά...
Φοβάμαι πολύ...
Ήπια πολλούς καφέδες σήμερα το πρωί και νιώθω περισσότερο άγχος απ' ότι συνήθως...ελπίζω τουλάχιστον να με κρατήσουν ξύπνια κι ενεργητική και να μην χρειαστώ κι άλλον τώρα το πρωί...βέβαια για το άγχος μου φταίει κι η αναμπουμπούλα που επικρατούσε στο σπίτι πρωί πρωί...σε λίγο που θα φύγουν οι γονείς μου πιστεύω πως θα χαλαρώσω λιγάκι...θα βοηθήσει σ' αυτό και το παιχνίδι μου...
Νυσταζω πολυ...... αντε να δουμε πως θα βγει η μερα κ σημερα.
Δε βγηκαμε χτες σπιτι κ ταινια κατσαμε αλλα εγινε διαρρηξη στους διπλα κ ειχαμε φωνες, Αστυνομια χαμος. Βλεπεις ξερουνε οτι πλεον ο κοσμος τα λεφτα τα εχει σπιτι κ οχι στις τραπεζες κ γινεται παντου της π.......νας απο διαρρηξεις.
για αλλη μια μερα ξυπνησα γεματος καταθλιψη . εχω κουραστει πια .οτι και να κανω δε βοηθα . καταραμενη αρρωστια με περιμενεις στη γωνια οτι κ να κανω
Έχω πολύ άγχος και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω...και δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί όταν είμαι έτσι, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε τίποτα...μου φαίνεται θα βάλω ν' ακούω λίγο τηλεόραση και θα ξαπλώσω αν και δεν νυστάζω...ελπίζω τουλάχιστον να καταφέρω να κοιμηθώ και να μην στριφογυρίζω...
Kύκνε, τηλεόραση να μη βάζεις όταν έχεις άγχος, εκτός αν έχεις δικές σου σειρές ή ταινίες να παρακολουθήσεις.
Με τη συνεχή ροή των γεγονότων, θα αγχωθείς περισσότερο.
Ξάπλωσε, βάλε ταινία, μουσική και θα χαλαρώσεις.