Results 7,291 to 7,305 of 12551
Thread: Πώς αισθάνεστε τώρα;
-
20-06-2015, 14:23 #7291
Δεν ξέρω pillow, μόνο εύχομαι κι ελπίζω να μην είναι μόνιμη αυτή η κατάσταση...κι εγώ σπάνια νιώθω πραγματικά χαρούμενη...τώρα πάντως νιώθω πραγματικά χάλια κι εκτός αυτού εγκλωβισμένη σε μια κατάσταση από την οποία δεν μπορώ να βγω κι αυτό με κάνει να νιώθω ακόμα χειρότερα...και δεν ξέρω τι να κάνω και πως να σταματήσω τα αρνητικά συναισθήματα που νιώθω αυτή τη στιγμή...θέλω να ξεφύγω απ' αυτά, νιώθω να με πνίγουν...και μου έρχεται να βάλω τα κλάματα...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 20-06-2015, 14:46 #7292
Λυπάμαι γι'αυτά που νιώθεις, κι εγώ νιώθω έτσι πάρα πολλές φορές, δεν ξέρω τι να σε συμβουλεύσω, πραγματικά κάποιες καταστάσεις δεν έχουν λύση, μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε..........
20-06-2015, 15:35 #7293
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
20-06-2015, 15:39 #7294
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
20-06-2015, 15:42 #7295
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
20-06-2015, 16:43 #7296
Συγγνώμη που δεν σου απάντησα νωρίτερα, υπομονή δεν έχω ούτε εγώ, πρέπει να κάτσεις να σκεφτείς τα όριά σου όσον αφορά τους υπόλοιπους ανθρώπους, και να πεις ως εδώ, δεν θα αφήσω κανέναν άλλον να με πειράξει, είτε αυτός είναι μια σχέση ερωτική, είτε μια φίλη, είτε ακόμα ένας άγνωστος, πρέπει να αποκτήσεις άμυνες, κάτι που δεν έχω ούτε εγώ, αλλά το παλεύω.
20-06-2015, 17:11 #7297
Κι εγώ προσπαθώ να αποκτήσω άμυνες και κάτι καταφέρνω για παράδειγμα τις προάλλες με εκνεύρισε η μητέρα μου κι αμέσως μου ήρθε στο μυαλό η σκέψη να αυτοτραυματιστώ αλλά για πρώτη φορά κατάφερα να την εκλογικεύσω και να σκεφτώ ότι δεν αξίζει να το κάνω αυτό στον εαυτό μου όμως τώρα είμαι πολύ εκνευρισμένη γιατί 1ον θέλω να αγοράσω κάτι που κάνει ένα ασήμαντο ποσό αλλά εγώ ως άνεργη δεν έχω ούτε ένα ευρώ στο πορτοφόλι μου την δεδομένη στιγμή, το έχω ζητήσει από το πρωί είναι απόγευμα κι ακόμα το περιμένω και μιλάω για κάτι που αύριο μπορεί να μην υπάρχει στα μαγαζιά και 2ον γιατί ακόμα κι εδώ που είναι φόρουμ ψυχολογίας εξαιτίας κάποιων μελών δεν μπορείς ούτε εδώ να βρεις γαλήνη...δες τι γίνεται ακόμα και σ' αυτό το θέμα, γράφεις ότι υποφέρεις κι ο άλλος ο αναίσθητος πάει και ποστάρει από κάτω τραγούδια για να ξεσπάει λέει...ε, τώρα σειρά μου να ξεσπάσω...ας πρόσεχε...δυστυχώς σ' αυτό δεν έχω αναπτύξει ακόμα άμυνες...
20-06-2015, 17:13 #7298
Α και κάτι ακόμα που ξέχασα: θέλω να κλάψω αλλά δεν μπορώ κι αυτό με κάνει να πνίγομαι ακόμα περισσότερο...
20-06-2015, 17:16 #7299
Μην το ξανακάνεις αυτό να αυτοτραυματιστείς. Το παιδί από πάνω έχει πολύ σοβαρά προβλήματα, τον ξέρω, είναι πιο δυστυχισμένος από μας. Που το είδες ότι έγραψε για να ξεσπάει, δεν το είδα αυτό. Ελπίζω να πάρεις αυτό που θες και να βρεις αυτή τη γαλήνη. Εγώ θα τη βρίσκω από δω και πέρα μόνο αν βάζω τους ανθρώπους στη θέση τους, και αυτό να κάνεις κι εσύ. Όλα αυτά και το κλάμα που λες ότι δεν έρχεται, θα αλλάξουν αν αρχίσεις να πιστεύεις στον εαυτό σου. Τώρα ίσως έχεις μαζέψει πολλά και γι'αυτό δεν μπορείς να κλάψεις.
20-06-2015, 17:22 #7300
Προσπαθώ να μην το ξανακάνω αλλά μερικές φορές δεν νιώθω σίγουρη γι' αυτό, φοβάμαι ότι θα το ξανακάνω σε κάποια στιγμή αδυναμίας...όσο για το παιδί, το είχε γράψει σε ένα άλλο θέμα ότι βάζει τραγουδάκια για να ξεσπάει...κι επειδή είναι δυστυχισμένος πρέπει να κάνει και τους άλλους δυστυχισμένους; Εγώ τί του το φταίω δηλαδή που εκτός από όλα τα άλλα θέματα έχει κάνει κι αυτό που άνοιξα κι εγώ μπουρδέλο; Με συγχωρείς και για την έκφραση...
Επίσης, δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος είναι πιο δυστυχισμένος απ' τον άλλον, ο ψυχικός πόνος δε μετριέται...τέλος, εγώ αυτόν θέλω να βάλω στη θέση του γιατί βλέπω ότι δεν σέβεται τίποτα και κανέναν, λυπάμαι αν ίσως σου χαλάω την εικόνα που έχεις για μένα ή αν σε πειράζουν όσα λέω επειδή τον ξέρεις όπως λες αλλά πραγματικά με ενοχλεί αυτό που κάνει...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
20-06-2015, 17:29 #7301
Όχι, σε καταλαβαίνω, μου 'χει τύχει κάτι παρόμοιο. Γενικά οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν κάτι, αν δεν το νιώσουν οι ίδιοι, γι'αυτό κι εγώ σε καταλαβαίνω. Απλά το συγκεκριμένο παιδί όντως είναι πολύ δυστυχισμένο. Το καταλαβαίνω ότι είναι άσχημο να ξεσπάει, αλλά έχει τόσα προβλήματα που δεν μπορεί να τα διαχειριστεί, δεν το κάνει από κακία. Προσπάθησε να καταλαβαίνεις τις προθέσεις των άλλων και να απομακρύνεις όσους δεν έχουν καλές για να νιώσεις καλύτερα. Βρες τις βαθύτερες αιτίες που είσαι έτσι και προσπάθησε να τις διορθώσεις.
20-06-2015, 17:35 #7302
Οκ, θα σε πιστέψω γιατί μου φαίνεσαι καλός άνθρωπος και θα προσπαθήσω να το αγνοήσω από εδώ και πέρα...απλά τώρα νιώθω τόσο άσχημα που με έχει πιάσει πονοκέφαλος και τελικά τα έβαλα τα κλάματα, τώρα που γράφω κλαίω...κι αυτή τη στιγμή δεν ξέρω καθόλου γιατί νιώθω τόσο άσχημα, κανονικά θα έπρεπε να χαίρομαι γιατί την άλλη εβδομάδα θα φύγω ταξίδι για λίγες μέρες βέβαια...ίσως να μου φταίει και το οικονομικό θέμα, αν είχα δικά μου χρήματα θα είχα αγοράσει τώρα αυτό που θέλω αντί να παρακαλάω να μου το φέρουνε και να με γράφουν...δεν ξέρω, σου φαίνομαι υπερβολική;
20-06-2015, 17:40 #7303
Κοίτα, όταν το διάβασα αρχικά μου φάνηκε υπερβολικό το να σε πειράζει τόσο πολύ κάτι μικρό που δεν μπορείς να αγοράσεις. Αλλά από ότι λες τώρα η αιτία είναι άλλη, ότι δεν έχεις δικά σου χρήματα και σε έχει πειράξει αυτό και λογικό. Λυπάμαι που κλαις, δεν ξέρω γιατί συμβαίνει μόνιμα σε κάποιους ανθρώπους να είναι δυστυχισμένοι ενώ άλλοι τα έχουν όλα, είναι η αδικία της ζωής. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πραγματικά έχουμε ανάγκη από καλούς ανθρώπους, έχουμε πήξει στο ψέμα και την κοροιδία. Αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος να είσαι χάλια, εγώ τουλάχιστον γι'αυτό είμαι και ας μην έχω λεφτά στο πορτοφόλι μου ούτε εγώ. Εύχομαι να γίνεις σύντομα καλά.
20-06-2015, 17:45 #7304
Καλά κι αυτό έχει μετρήσει στο παρελθόν, το ψέμα και η υποκρισία κι ακόμα και τώρα με πονάει μερικές φορές όταν θυμάμαι πρόσωπα και γεγονότα...κι εγώ σ' ευχαριστώ για την συμπαράσταση και την ευχή σου...κι αν μπορείς και θέλεις φυσικά κράτα μου λίγη παρέα, εκτός απροόπτου εδώ θα μείνω μπροστά στον υπολογιστή και φοβάμαι να μείνω μόνη μου τώρα...
20-06-2015, 17:49 #7305
Αν θέλεις μπορούμε να μιλάμε μέσω πμ καλύτερα γιατί δεν θέλω να διαβάζουν οι άλλοι αυτά που γράφουμε.