Μπράβο κυκνε μου.. Λίγο ακόμη υπομονή και θα είσαι μια χαρά! Φανταστικός καιρός στην Θεσσαλονίκη ε; αμα δεν δούλευα θα κατέβαινα σίγουρα κάτω παραλία γθα βόλτα!
Printable View
Όχι αλλά έρχομαι πολύ συχνά !!!!
Πόσο με εμψυχώνουν τα λόγια σου ,γι αυτό σ άγαπω χαχα!
Γι αυτό.... οπότε ελάττωσε τα και ξεκινα το φαγητο αντε μην φωναξω την Μικρη Ολλανδεζα και αρχισουμε πάλι να μιλαμε για κρέπες χαχα!!!!
Γι αυτό.... οπότε ελάττωσε τα και ξεκινα το φαγητο αντε μην φωναξω την Μικρη Ολλανδεζα και αρχισουμε πάλι να μιλαμε για κρέπες χαχα!!!![/QUOTE]
Προσπαθώ.. Αν και δεν είναι τόσο πολύ στην όρεξη το πρόβλημά μου.. Και να φάω δεν παίρνω.. Δεν ξέρω τι κουσούρι είναι αυτό.. Μου τη δίνει στα νεύρα αυτό το πράγμα :(
Θα δω τις "Μικρές κυρίες"... Έχω διαβάσει το βιβλίο και μου άρεσε πολύ...
https://www.youtube.com/watch?v=0Obnh3FNP74&t=26s
Εγώ πήγα τελευταία φορά πριν κάνα μήνα και είδα το "Για πάντα"...
Προσπαθώ.. Αν και δεν είναι τόσο πολύ στην όρεξη το πρόβλημά μου.. Και να φάω δεν παίρνω.. Δεν ξέρω τι κουσούρι είναι αυτό.. Μου τη δίνει στα νεύρα αυτό το πράγμα :([/QUOTE]
Και να φάω δεν παίρνω .....κάτι μου θυμίζει αυτό
Και λέγεται θυροειδης αν δεν κάνω λάθος ...
Οπότε ξεκινά ένα ένα σιγά να τα βάζεις σε πρόγραμμα ,πρώτα η υγεία μας κοριτσάκι μου!
Και να φάω δεν παίρνω .....κάτι μου θυμίζει αυτό
Και λέγεται θυροειδης αν δεν κάνω λάθος ...
Οπότε ξεκινά ένα ένα σιγά να τα βάζεις σε πρόγραμμα ,πρώτα η υγεία μας κοριτσάκι μου![/QUOTE]
Ναι. Λεγεται θυρεοειδής αυτό το κ@λοπραμα (συγνώμη)..
Μα ρε παιδί μου όταν έχεις υπό δεν υποτίθεται ότι αυξάνεται το βάρος σου;; Τι στο καλό γίνεται;;;;