Είναι κανείς εδώ; - Page 182
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 182 of 323 FirstFirst ... 82132172180181182183184192232282 ... LastLast
Results 2,716 to 2,730 of 4834
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Εμένα πάλι όσο μάρεσει να ειμαι έξω άλλο τόσο μάρεσει και το σπίτι μου !!!
    Απαραίτητη προϋπόθεση όμως να είναι τα παιδιά και ο συζηξ ,δεν μάρεσει να κάθομαι μόνη στο σπίτι εκτός και αν έχω δουλειές να κανω !

Η αλήθεια είναι όμως μια ,είτε είσαι έξω είτε στο σπίτι αν είσαι ψυχοπλακωμενος δεν σε ικανοποιεί τίποτα...

Κυκνε τα απρόοπτα είναι και τα πιο ευχάριστα να περάσεις τέλεια έχει και υπέροχη μέρα !!!!
    Κι εγώ όταν γίνει κάτι που με τρώει όπου και να πάω θα το σκέφτομαι. Εγώ μιλω για τις φοβίες.. Το σπίτι δίνει στο μυαλό χώρο να φτιάξει σενάρια.

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα παιδιά, τι κάνετε;
    Καλημέρα

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Κι εγώ όταν γίνει κάτι που με τρώει όπου και να πάω θα το σκέφτομαι. Εγώ μιλω για τις φοβίες.. Το σπίτι δίνει στο μυαλό χώρο να φτιάξει σενάρια.
    Συμφωνώ !!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Καλημέρα.
    Νομίζω ότι όπως έχεις πείσει τον εαυτό σου να μην αφήνεται ξάπλα στο κρεββάτι ως το μεσημέρι, έτσι πρέπει να τον πείσεις και για διάφορα άλλα πράγματα σιγά σιγά.
    Επειδή βλέπω ότι σκέφτεσαι πάρα πολύ τα πράγματα και τα αφηνεις να σε επηρεάζουν, πρέπει να προσπαθείς να τα σκέφτεσαι πιο λογικά και θετικά και στη συνέχεια να μην τα σκέφτεσαι καθόλου εδώ που τα λέμε...
    Π.χ. σκέφτεσαι να βγεις να περπατήσεις ως την παραλία αλλά διστάζεις γιατί έχεις πονοκέφαλο και φοβάσαι μην αισθανθείς χειρότερα και σε τρομάζει η ιδέα ότι μπορεί να σου επιτεθούν ληστές όπως έγινε τις προάλλες με μια κοπελα. Λέμε τώρα έτσι. Αυτό πρέπει λίγο να το εκλογικεύεις στο μυαλό σου. Ας πούμε λες ότι και στο σπίτι μπορεί να αισθανθείς χειρότερα, αν βγεις τουλάχιστον θα έχεις αλλάξει και λίγο περιβάλλον. Αν αισθανθείς τόσο χάλια που χρειαστείς ιατρική βοήθεια ή κάτι, πρώτον η βοήθεια από τους δικούς σου ή τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης είναι μια κλήση από το κινητό μακριά, δεύτερον θα είναι ένα σωρό κόσμος τριγύρω όπου μπορείς να ζητήσεις βοήθεια. Αλλά γιατί από έναν πονοκέφαλο να φτάσουμε σε τόσο ακραίες σκέψεις έτσι κι αλλιώς; Είναι γνωστό ότι η λιακάδα φιάχνει τη διάθεση, όπως και ο καθαρός αέρας και το να μη ρουτινιάζουμε και το πιθανότερο σενάριο είναι να αισθανθείς πολύ καλύτερα έτσι κι αλλιώς.
    Αν φοβάσαι μην σου επιτεθεί κάποιος, σκέφτεσαι τους κανόνες κοινής λογικής και τις πιθανότητες του κάθε γεγονότος. Τις προάλλες ας πούμε επιτεθήκαν στην περιοχή ληστές σε μία κοπέλα και της κλέψανε την τσάντα αλλά περπατούσε μόνη της αφηρημένη το βραδάκι σε ένα κακοφωτισμένο στενό όπου δεν κυκλοφορούσε εκείνη την ώρα άνθρωπος. Εσύ έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις για τη βόλτα σου οδούς σχετικά πολυσύχναστες σε ώρες πρωινές που έχει φως και αισθάνεσαι πιο ασφάλεια. Εντελώς διαφορετικές συνθήκες. Άλλωστε της κοπέλας της πήραν την τσάντα και φύγαν, δεν την πειράξαν. Και πόσες κοπέλες δεν περπατάνε μόνες τους τη νύχτα σε κακοφωτισμένους, μοναχικούς δρόμους και δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα; Απο ένα απομονωμένο περιστατικό θα κρίνουμε και θα πανικοβληθούμε; Με την ίδια λογική να μην ξαναμπούμε σε μπανιέρα, μην τυχόν και πατήσουμε τίποτα σαπουνάδες και πέσουμε και σκοτωθούμε. Άρα βλέπεις ότι οι αρνητικές σκέψεις και οι φοβίες που σε εμποδίζουν να βγεις είναι εν πολλοις υπερβολικές και αβάσιμες και κάνεις το βήμα να βγεις. Αν πάνε να έρθουν οι ίδιοι φόβοι και σκέψεις όταν κάνεις τη βόλτα σου, απλά τις διώχνεις, λες στον εαυτό σου, τα συζητήσαμε αυτά, όλα καλά πάνε, δεν θα κάθομαι να σκέφτομαι όλη την ώρα τα ίδια. Θα στρέφεις την προσοχή σου σε κάτι ευχάριστο τριγύρω, όχι σε χαζές φοβίες.
    Σ' ευχαριστώ που αφιέρωσες χρόνο για να μου τα γράψεις αυτά... Θα τα επεξεργαστώ και θα προσπαθήσω να τα εφαρμόσω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Εμένα πάλι όσο μάρεσει να ειμαι έξω άλλο τόσο μάρεσει και το σπίτι μου !!!
    Απαραίτητη προϋπόθεση όμως να είναι τα παιδιά και ο συζηξ ,δεν μάρεσει να κάθομαι μόνη στο σπίτι εκτός και αν έχω δουλειές να κανω !

Η αλήθεια είναι όμως μια ,είτε είσαι έξω είτε στο σπίτι αν είσαι ψυχοπλακωμενος δεν σε ικανοποιεί τίποτα...

Κυκνε τα απρόοπτα είναι και τα πιο ευχάριστα να περάσεις τέλεια έχει και υπέροχη μέρα !!!!
    Πέρασα όντως καλά κι εγώ με παιδάκι ήμουν, είχε γενέθλια ο ανιψιός μου και πήγα να του δώσω το δωράκι του... Νόμιζα ότι η μάζωξη θα γινόταν απόγευμα γι' αυτό έλεγα ότι δεν έχω κάτι να κάνω το πρωί...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Σ' ευχαριστώ που αφιέρωσες χρόνο για να μου τα γράψεις αυτά... Θα τα επεξεργαστώ και θα προσπαθήσω να τα εφαρμόσω...
    Καταλαβαινω Κυκνε οτι ειναι πολυ δυσκολο να εφαρμοσεις τα γραφομενα της καλοπροαιρετης Σονιας , αλλα μια προσπαθεια δεν θα βλαψει, κρινω εκ εξ ιδιων .....κι εγω δυσκολευομαι στην επαναπροσαρμογη .....η πιο ανοητη συμβουλη ειναι ' κανε κουραγιο ' η ' ηρεμησε ' ( ποτε κανεις δεν ηρεμησε με αυτην την ' συμβουλη ' ) ..........η ' ξεπερασε το ' ( ισως το χειροτερο ) .........

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Καταλαβαινω Κυκνε οτι ειναι πολυ δυσκολο να εφαρμοσεις τα γραφομενα της καλοπροαιρετης Σονιας , αλλα μια προσπαθεια δεν θα βλαψει, κρινω εκ εξ ιδιων .....κι εγω δυσκολευομαι στην επαναπροσαρμογη .....η πιο ανοητη συμβουλη ειναι ' κανε κουραγιο ' η ' ηρεμησε ' ..........η ' ξεπερασε το ' ( ισως το χειροτερο ) .........
    Ότι χειρότερο αυτό.. Ή να σου λένε "Ο τάδε έχει αυτή την αρρώστια και είναι καλά. Εσύ είσαι μια χαρά (φαινομενικα καλά) και παραπονιεσαι;". Πως θα δείξεις τι έχεις μέσα στη ψυχή σου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ότι χειρότερο αυτό.. Ή να σου λένε "Ο τάδε έχει αυτή την αρρώστια και είναι καλά. Εσύ είσαι μια χαρά (φαινομενικα καλά) και παραπονιεσαι;". Πως θα δείξεις τι έχεις μέσα στη ψυχή σου;

Πολυ σωστα , αγαπητε Τζωρτζ ......

Senior Member
    Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο. Για αυτό αρχίζουμε με πολύ μικρά βήματα κάθε φορά.Το βασικό όμως είναι από κάπου να γίνει μία αρχή και μέρα με τη μέρα να κάνουμε μικρές προόδους για να ξεπεράσουμε ότι μας βασανίζει. Η στασιμότητα στο βούρκο είναι ότι το χειρότερο.

Senior Member
    Καλημέρα...

Senior Member
    Καλημέρα...
    Καλημέρα Κυκνε μου
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Καλημέρα...
    Καλημέρα ))

Senior Member
    Τι κάνετε κορίτσια; Εγώ λίγο καλύτερα σήμερα...

Senior Member
    Τι κάνετε κορίτσια; Εγώ λίγο καλύτερα σήμερα...
    Μπράβο!
    Εγώ έτσι κι έτσι..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Καλημέρα και από ένα αγόρι :]
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."