Για την πρωταπριλιά?
Σκέφτομαι το El sueno de la razon produce monstruos.
Printable View
Για την πρωταπριλιά?
Σκέφτομαι το El sueno de la razon produce monstruos.
σκεφτομαι πως οντως τελευταια εφτασε ο κομπος στο χτενι και δε πηγαινε αλλο γιαυτο μου βγαινε τοσος αρνητισμος με το κοσμο. ξεχναμε ομως οτι παραμενουμε ανθρωποι και πρεπει να ζουμε και να διασκεδαζουμε, μας εχουν κανει βλεπετε ρομποτακια με οσο το δυνατον πιο λιγα. ενα μικρο update λοιπον, θα δοκιμασω να γινω πιο φιλικος, να κανω νεα προσπαθεια παλι, ξαναβαλα καινουργιο msn και ειναι για ολους, το facebook παραμενει με αλλο ονομα να με βρισκουν ευκολοτερα, θα επιστρεψω και σε ενα παλιο λιμερι (αυτο που με πεταξαν εξω πριν μια βδομαδα) μπας και μου κατσει τιποτα καλο και κοινωνικοποιηθω περισσοτερο.
οτι χαθηκα στη διαδρομη..μαζι χαθηκε κ η ουσια.κοιταζω σε λαθος κατευθυνση χρονια τωρα κ τις περισσοτρες φορες ουτε καν με ενδιαφερει να δω τι υπαρχει γυρω μου,να σκεφτω,να αισθανθω..χαθηκα για αλλη μια φορα στο πουθενα του εαυτου μου..ΠΑΝΤΟΥ ΚΕΝΟ..
Βρέχει καρεκλοπόδαρα!
Τα νεύρα μου! Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο! Μα είναι πια δυνατόν; Να πάω σε κανένα φρενοκομείο, μπας και βρω κανένα γνωστικό;
Δεν έβγαλα νόημα απ' το μήνυμά σου. :P Καταρχήν πού γενικεύω; Κατά δεύτερον, ήταν χιουμοριστικό σχήμα λόγου.
σκεφτομαι πως ολα ειναι καλυτερα τωρα. οταν εχεις κατι να ασχοληθεις βεβαια ειναι. οταν δεν εχεις λογικα νιωθεις αδειος και μιζεριαζεις. μακαρι να'χαμε και καμια δουλιτσα να μπαιναμε στο προγραμμα με φυσιολογικη ζωη. ασχετα ομως απ'τις καθημερινες μαλακιες που γραφονται, τα κουφοντινια καραντινια κλιμεντινια και λοιπα εδεσματα ξεχεσματα καταγγελιες και μηνυσεις εδω, σας αγαπαω ολους και εκτιμω ιδιαιτερα τα μελη με τα οποια υπαρχει χημεια και καταλαβαινομαστε. :)
Χαίρομαι που είναι καλύτερα. Αλήθεια τι ασχολία βρήκες, αν επιτρέπεται;
Αν λοιπόν δεν πρόκειται για χιουμοριστικό σχήμα λόγου, είναι γενίκευση, γιατί όπως εντός φρενοκομείου βρίσκεις και καναν γνωστικό, έτσι κι εκτός φρενοκομείου, υπάρχουν και μερικοί ταλαίπωροι λογικοί.
Μ' άλλα λόγια έξω δεν είναι όλοι για δέσιμο. Δεν ξέρω αν σε κάλυψα!
Και μεις σε αγαπάμε Κενό. Μην κοιτάς που αρπαζόμαστε που και που. Δεν έχει και μεγάλη σχέση. Χτες πχ σε προκαλούσα επίτηδες για να ξεσπάσεις. λολ
Εξάλλου σε νιώθω αρκετά κοντινό μου, γιατί αγαπάμε περίπου όμοια μουσική και μου αρέσουν και οι προτάσεις σου για κινηματογράφο, που φαίνεσαι να έχεις μεγάλη γνώση και πολύ καλό γούστο. Θα ψάξω τι έχεις προτείνει για να μάθω και γω περισσότερα. Θα φτιάξουν τα πράγματα.:)
Πώς πολλαπλασιάζονται έτσι οι "Τάνιες Μακρές"; με αστρονομική ταχύτητα! Σκιάζομαι!!! (ή πολύ αθώος είναι ο κόσμος ή ντιπ καταντίπ άνους...)
Πότε είναι η καταλληλότερη στιγμή για να πεταχτώ καμιά εκδρομούλα ως την Πάρνηθα. Θέλω να κάνω και bungee jumping καμιά φορά.
Δε σκέφτομαι άρα υπάρχω! :D για να δούμε τι θα ακούσουμε σήμερα... μα, πως θα δούμε; θα ακούσουμε! πφ... μπέρδεμα... μάλλον άρχισα να σκέφτομαι! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! :P
θενξ! αλλα τι μουσικη ακους ακριβως, δε σε εχω δει ποτε να ποσταρεις στο σχετικο θεμα ? απο ταινιες παντως ειχα δει το Kinsey που προτεινες και μου φανηκε πολυ καλο (αν και καπως στεναχωρο το τελος) και επιμορφωτικο. γουστο δε ξερω αν εχω γιατι βλεπω και μου αρεσουν τα παντα, για μενα ολα ειναι τεχνη κι αξιζουν!
Κάνω φιλότιμες προσπάθειες να αποτοξινωθώ (να, στο σταυρό που κάνω! Μάρτυς μου ο Θεός!). Κι εκεί που βρίσκομαι σε καλό δρόμο, τσουπ! μου 'ρχεται μεσ' στη μούρη άλλη μια ασύλληπτη κοτσάνα! Και με γυρίζει πάλι στο 0 (μηδέν είν' αυτό) της προσπάθειας! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΛΑ...
αυτην την στιγμη δεν σκεφτομαι τιποτα το μυαλο μου εχει κατεβασει τον «γενικο» να αρχισω να ανυσηχω?
το δικο μου μυαλο βρισκεται πολυ μακρια...!
ποσα ντεπον θα πρεπει να παρω για να σταματησει επιτελους αυτη η ημικρανια..Νυσταααζωωωω δεν μπορω αλλο..Αντε να δουμε ποτε θα καταφερω να κοιμηθω..(ΑΧ ΡΕ ΝΙΚΟ...........)
Σκέφτομαι πόσο καιρό έχω να απολαύσω τέτοια θεσπέσια ησυχία. Οι αλλοτινές ικεσίες μου εισακούστηκαν. Και η πολλή έλλειψη επικοινωνίας δεν ωφελεί όμως. Άσχετα αν το καταλαβαίνω πρέπει να με αλλάζει και τρόπον τινά να με αποκτηνώνει.
τι υπεροχη που ειναι η βροχη...
Καλημέρα πριγκιπάκι. Κοιμηθήκατε ρε καθόλου;
Βρέχει και στην Ρόδο; Είσαι κοντά στην θάλασσα;
Καλημερα γλυκουλα μου:) τι κανεις?ναι βρεχει,ειναι υπεροχα..ναι ειμαι σχεδον διπλα στη θαλασσα.δεν εκλεισα ματι,καθομουν ολη νυχτα κ χαζευα απο το παραθυρο τη βροχη,τις αστραπες κ τη θαλασσα(εχω θεα απο το δωματιο μου)
Πληρώνω το τίμημα του να έχω γεννηθεί με έναν υπερδραστήριο, ακαταλάγιαστο νου: την αϋπνία. Αν και, όπως χάλασα τον ύπνο μου, δε βγάζω άκρη πότε υποτίθεται ότι πρέπει να ηχήσει το βιολογικό μου ρολόι.
θελω ξανα λιγη απο τη μαγεια των χριστουγεννων......