Τι σκέφτεστε; - Page 490
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 490 of 1532 FirstFirst ... 3904404804884894904914925005405909901490 ... LastLast
Results 7,336 to 7,350 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Τα νεύρα μου! Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο! Μα είναι πια δυνατόν; Να πάω σε κανένα φρενοκομείο, μπας και βρω κανένα γνωστικό;
    Αν λοιπόν δεν πρόκειται για χιουμοριστικό σχήμα λόγου, είναι γενίκευση, γιατί όπως εντός φρενοκομείου βρίσκεις και καναν γνωστικό, έτσι κι εκτός φρενοκομείου, υπάρχουν και μερικοί ταλαίπωροι λογικοί.
    Μ' άλλα λόγια έξω δεν είναι όλοι για δέσιμο. Δεν ξέρω αν σε κάλυψα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Αν λοιπόν δεν πρόκειται για χιουμοριστικό σχήμα λόγου, είναι γενίκευση, γιατί όπως εντός φρενοκομείου βρίσκεις και καναν γνωστικό, έτσι κι εκτός φρενοκομείου, υπάρχουν και μερικοί ταλαίπωροι λογικοί. Δεν ξέρω αν σε κάλυψα!
    Δεν εννοούσα αυτό. Σε είχα ρωτήσει κάτι άλλο μέσω πμ και τότε σταμάτησες ξαφνικά να μου απαντάς. ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Καταρχήν πού γενικεύω;

Για την γενίκευση σε κάλυψα; Για το πμ δεν κατάλαβα ειλικρινά. Ξαναστείλτο, γιατί δεν τάχω και πολύ καλά με την τεχνολογία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Για την γενίκευση σε κάλυψα; Για το πμ δεν κατάλαβα ειλικρινά. Ξαναστείλτο, γιατί δεν τάχω και πολύ καλά με την τεχνολογία.
    Ναι, κατανοητό. Σου ξαναστέλνω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι πως ολα ειναι καλυτερα τωρα. οταν εχεις κατι να ασχοληθεις βεβαια ειναι. οταν δεν εχεις λογικα νιωθεις αδειος και μιζεριαζεις. μακαρι να'χαμε και καμια δουλιτσα να μπαιναμε στο προγραμμα με φυσιολογικη ζωη. ασχετα ομως απ'τις καθημερινες μαλακιες που γραφονται, τα κουφοντινια καραντινια κλιμεντινια και λοιπα εδεσματα ξεχεσματα καταγγελιες και μηνυσεις εδω, σας αγαπαω ολους και εκτιμω ιδιαιτερα τα μελη με τα οποια υπαρχει χημεια και καταλαβαινομαστε. :)
    Και μεις σε αγαπάμε Κενό. Μην κοιτάς που αρπαζόμαστε που και που. Δεν έχει και μεγάλη σχέση. Χτες πχ σε προκαλούσα επίτηδες για να ξεσπάσεις. λολ
    Εξάλλου σε νιώθω αρκετά κοντινό μου, γιατί αγαπάμε περίπου όμοια μουσική και μου αρέσουν και οι προτάσεις σου για κινηματογράφο, που φαίνεσαι να έχεις μεγάλη γνώση και πολύ καλό γούστο. Θα ψάξω τι έχεις προτείνει για να μάθω και γω περισσότερα. Θα φτιάξουν τα πράγματα.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Πώς πολλαπλασιάζονται έτσι οι "Τάνιες Μακρές"; με αστρονομική ταχύτητα! Σκιάζομαι!!! (ή πολύ αθώος είναι ο κόσμος ή ντιπ καταντίπ άνους...)

Senior Member
    Πότε είναι η καταλληλότερη στιγμή για να πεταχτώ καμιά εκδρομούλα ως την Πάρνηθα. Θέλω να κάνω και bungee jumping καμιά φορά.

Banned
    Δε σκέφτομαι άρα υπάρχω! :D για να δούμε τι θα ακούσουμε σήμερα... μα, πως θα δούμε; θα ακούσουμε! πφ... μπέρδεμα... μάλλον άρχισα να σκέφτομαι! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! :P

Banned
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Και μεις σε αγαπάμε Κενό. Μην κοιτάς που αρπαζόμαστε που και που. Δεν έχει και μεγάλη σχέση. Χτες πχ σε προκαλούσα επίτηδες για να ξεσπάσεις. λολ
    Εξάλλου σε νιώθω αρκετά κοντινό μου, γιατί αγαπάμε περίπου όμοια μουσική και μου αρέσουν και οι προτάσεις σου για κινηματογράφο, που φαίνεσαι να έχεις μεγάλη γνώση και πολύ καλό γούστο. Θα ψάξω τι έχεις προτείνει για να μάθω και γω περισσότερα. Θα φτιάξουν τα πράγματα.:)
    θενξ! αλλα τι μουσικη ακους ακριβως, δε σε εχω δει ποτε να ποσταρεις στο σχετικο θεμα ? απο ταινιες παντως ειχα δει το Kinsey που προτεινες και μου φανηκε πολυ καλο (αν και καπως στεναχωρο το τελος) και επιμορφωτικο. γουστο δε ξερω αν εχω γιατι βλεπω και μου αρεσουν τα παντα, για μενα ολα ειναι τεχνη κι αξιζουν!

Senior Member
    Κάνω φιλότιμες προσπάθειες να αποτοξινωθώ (να, στο σταυρό που κάνω! Μάρτυς μου ο Θεός!). Κι εκεί που βρίσκομαι σε καλό δρόμο, τσουπ! μου 'ρχεται μεσ' στη μούρη άλλη μια ασύλληπτη κοτσάνα! Και με γυρίζει πάλι στο 0 (μηδέν είν' αυτό) της προσπάθειας! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΛΑ...

Senior Member
    αυτην την στιγμη δεν σκεφτομαι τιποτα το μυαλο μου εχει κατεβασει τον «γενικο» να αρχισω να ανυσηχω?

Senior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    αυτην την στιγμη δεν σκεφτομαι τιποτα το μυαλο μου εχει κατεβασει τον «γενικο» να αρχισω να ανυσηχω?
    Όχι! Υπάρχουν και χειρότερα. Το δικό μου έχει blackout!

Senior Member
    το δικο μου μυαλο βρισκεται πολυ μακρια...!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    ποσα ντεπον θα πρεπει να παρω για να σταματησει επιτελους αυτη η ημικρανια..Νυσταααζωωωω δεν μπορω αλλο..Αντε να δουμε ποτε θα καταφερω να κοιμηθω..(ΑΧ ΡΕ ΝΙΚΟ...........)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο καιρό έχω να απολαύσω τέτοια θεσπέσια ησυχία. Οι αλλοτινές ικεσίες μου εισακούστηκαν. Και η πολλή έλλειψη επικοινωνίας δεν ωφελεί όμως. Άσχετα αν το καταλαβαίνω πρέπει να με αλλάζει και τρόπον τινά να με αποκτηνώνει.