Ρε παιδιά, αν ξέρει κάποιος ας μου πει πώς κατεβάζω τη φωτογραφία από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που έχω βάλει link να φαίνεται, αν γίνεται.
Printable View
Ρε παιδιά, αν ξέρει κάποιος ας μου πει πώς κατεβάζω τη φωτογραφία από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που έχω βάλει link να φαίνεται, αν γίνεται.
Επιτέλους τα κατάφερα, την κατέβασα!
Ρε παιδιά, ξέρει κανείς ποιο είναι αυτό το τραγούδι;
http://www.youtube.com/watch?v=Uh2r-...adAUAAAAAAAAAA
ναι,ειναι της inna και λεγεται deja vu
σορρυ λαθος,amazing λεγεται,απο inna
Άδικα πήρα την χαρά... Δεν είναι τελικά αυτό. Για άκουσέ το προσεκτικότερα. Ας μην ήταν εκείνοι οι κάφροι να φωνάζουν και θα το είχα βρει τώρα. Το ρεφραίν λέει κάτι σαν "while you walk in my head", αλλά το ψάχνω στο google και τζίφος. :\
Αγαπητή N.Princess δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω! Νά 'σαι πάντα καλά! :)
ε φταιει που τα περισσοτερα κομματια της μοιαζουν λιγο κ μπερδευτηκα:P
δεν κανει τιποτα Sheldon μου:)
Δεν πειράζει, το λανθάνειν ανθρώπινο. :) Φτάνει που επιτέλους έμαθα ποιο είναι. Δεν έχεις ιδέα πόσο καιρό το έψαχνα. Τα αναθεματισμένα τα λόγια δεν ξεχώριζαν, που να πάρει. Δε συμφωνείς πάντως ότι έχει πολύ γλυκειά μελωδία;
ο,τι αλλο(κομματι)θες με ρωτας..I'M A MUSIC FREAK(AKOUW TA PAAAANTA)..το συγκεκριμενο που εψαχνες ,αν δεν κανω λαθος ηταν hit του προηγουμενου-προπροηγουμενου καλοκαιριου..στις υπηρεσιες σας my dear Moonpie:P
Συμφωνωωωω,με τα 100..αν κ εγω ειμαι φαν της rock/alternative rock/metal κλπ,(ακουω ομως τα παντα)απο την πρωτη στιγμη που το ακουσα κολλησα(τωρα θα μου πεις πως γινεται αφου δεν εχουν καμια σχεση τα μουσικα ειδη στα οποια ανηκουν..ελα ντε!)..it makes me wanna dance dammit!!!!!
Καλώς, θα σε έχω υπόψιν μου. Όντως, το καλοκαίρι του '10 θυμάμαι να το άκουσα για πρώτη φορά.
Γιατί μου θυμίζεις λίγο την Πέννυ; :P
Αχου,Last Christmas:D:D πιο παλια ξερεις τι εκανα(χριστουγεννα)?στολιζ� � ενα δικο μου δεντρο στο δωματιο(Εννοειται) κ μετα δεν το ξεστολιζα..το ειχα εκει..ξερεις ποσο μου εφτιαχνε τη διαθεση??(η αληθεια ειναι πως εχω δυο χρονια που το ξεστολισα αλλα σκεφτομαι να το ξαναβαλω)
Φυσικα ,οχι μονο στα βουνα. Υπαρχουν κ περιοχες(κυριως σε ορισμενα χωριουδακια-γιατι στην πολη ειναι λιγο δυσκολο να βρεθουν,ξερεις επειδη τα κοβουν για να ''εκμεταλλευτουν'' τετοιες περιοχες-ΔΥΣΤΥΧΩΣ)που εχουν παρα πολλα κ ειναι λες κ εχουν διακοσμηθει ετσι
.Ευτυχως η Ροδος εχει παρα πολυ πρασινο γενικοτερα κ θα ειχε ακομα περισσοτερο εαν δεν ειχε συμβει αυτο προπερσυ με τις πυρκαγιες..(θυμαμαι ειχε χρειαστει να πεταχτω θεσ/κη εκεινο το διαστημα,κ φαντασου,ημουν μεσα στο αεροπλανο κ εβλεπα τη φωτια..ηταν συγκλονιστικο το θεαμα)
Εισαι ρομαντικη ψυχουλα κ εσυ ε??Ναι ισχυει αυτο..(κ δεν το λεω επειδη μενω εδω) ειναι απιστευτα(το καλοκαιρι ειδικα,γιατι κυριως μονο το καλοκαιρι μπορεις να μπεις στο καστρο,στην παλια πολη,να δεις πως ειναι..εχει απειρα μαγαζια μεσα στο καστρο,οταν λεω απειρα απειρα..)στην ουσια προκειται για συνοθηλευμα εποχων(η παλια πολη που θυμιζει κατι απο εκεινα τα χρονια)κ το υπολοιπο κεντρο της ροδου(που αν κ συγκριτικα πολυ μικρο)ειναι υπεροχο..ο,τι πρεπει για διακοπες..βεβαια τον χειμωνα ειναι αλλη φαση..Αν ποτε ερθεις ,θα χαρω πολυ να σε ξεναγησω:)
και παλι το ΧΑΟΣ
Σκέφτομαι το αδιέξοδο της γενιάς μου, την κατάντιά μας, την απογοήτευση που έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε απόγνωση.
Πρέπει να έχει κανείς τεράστια ψυχικά αποθέματα για να αντέξει την υπάρχουσα κατάσταση.
Νιώθω απίστευτη ανασφάλεια, σκύβω το κεφάλι και περπατώ στο κέντρο, προσέχω να μην πατήσω τους αστέγους και τους τοξικομανείς, συνεχώς έχω στο νου μου την τσάντα μου και πως θα την προστατεύσω από τους επιτήδειους.
Καταριέμαι και τη μόρφωσή μου και τα πτυχία αφού χειροτερεύουν την οικονομική μου κατάσταση.
Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα και δεν κοιμάμαι καλά τα βράδυα.
Προσπαθώ να μη βλέπω ειδήσεις αλλά δεν μπορώ να κλείνω τα μάτια στην πραγματικότητα.
Πολύ άγχος.
τσαμπα ειναι τα χαμογελα... και τρωγοντας ερχεται η ορεξη, επισης αν δεν στρωσεις κωλο να βγεις απο το λαβυρινθο μια ζωη θυμα του μινωταυρου θα εισαι
εμενα θυμαμαι που μου λεγε μια ψυχη δημοσιως πως εχω ψευτικο προφιλ και τετοια.. και δημοσιευε στο προφιλ μου οτι να ναι μαλακιες! ακομα τα θυμαμαι και γελαω!
δεν καταλαβαινω... τι εχει συμβει? τι σχεση εχει ο ΚΕΝΟ?
... μου πέταξαν δεξιόθεν, πανταχόθεν ότι και καλά είμαι διπλοτριπλοτετραπλο-φίλη, κι εγώ το μόνο,
που κατάλαβα, γιατί τα φορουμίστικα δεν τα πολυκατέχω, είναι ότι έχω 4 φίλες, βέβαια μου φτάνουν
εδώ μέσα, λίγοι και καλοί και ζήταγα γι' αυτό εξηγήσεις περισσότερο από το ΚΕΝΟ.
Ένα πράμα να με φωτίσει σαν παλιοσειρά, που λέμε!