Τι σκέφτεστε; - Page 495
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 495 of 1532 FirstFirst ... 3954454854934944954964975055455959951495 ... LastLast
Results 7,411 to 7,425 of 22967
    Senior Member
    Δεν πειράζει, το λανθάνειν ανθρώπινο. :) Φτάνει που επιτέλους έμαθα ποιο είναι. Δεν έχεις ιδέα πόσο καιρό το έψαχνα. Τα αναθεματισμένα τα λόγια δεν ξεχώριζαν, που να πάρει. Δε συμφωνείς πάντως ότι έχει πολύ γλυκειά μελωδία;

Senior Member
    ο,τι αλλο(κομματι)θες με ρωτας..I'M A MUSIC FREAK(AKOUW TA PAAAANTA)..το συγκεκριμενο που εψαχνες ,αν δεν κανω λαθος ηταν hit του προηγουμενου-προπροηγουμενου καλοκαιριου..στις υπηρεσιες σας my dear Moonpie:P
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    ο,τι αλλο(κομματι)θες με ρωτας..I'M A MUSIC FREAK(AKOUW TA PAAAANTA)..το συγκεκριμενο που εψαχνες ,αν δεν κανω λαθος ηταν hit του προηγουμενου-προπροηγουμενου καλοκαιριου..στις υπηρεσιες σας my dear Moonpie:P
    Εγώ σκέφτομαι ότι μου λείψατε νησιωτάκια μου!

Senior Member
    Συμφωνωωωω,με τα 100..αν κ εγω ειμαι φαν της rock/alternative rock/metal κλπ,(ακουω ομως τα παντα)απο την πρωτη στιγμη που το ακουσα κολλησα(τωρα θα μου πεις πως γινεται αφου δεν εχουν καμια σχεση τα μουσικα ειδη στα οποια ανηκουν..ελα ντε!)..it makes me wanna dance dammit!!!!!
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Εγώ σκέφτομαι ότι μου λείψατε νησιωτάκια μου!

Μαρκελακι μουυυυυυ,κ εμενα μου ελειψες:D:D τι κανεις,πως εισαι??
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Καλώς, θα σε έχω υπόψιν μου. Όντως, το καλοκαίρι του '10 θυμάμαι να το άκουσα για πρώτη φορά.
    Γιατί μου θυμίζεις λίγο την Πέννυ; :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Καλώς, θα σε έχω υπόψιν μου. Όντως, το καλοκαίρι του '10 θυμάμαι να το άκουσα για πρώτη φορά.
    Γιατί μου θυμίζεις λίγο την Πέννυ; :P

χαχαχα ημουν ΣΙΓΟΥΡΗ οτι θα το ελεγες καποια στιγμη..χαχα δεν ξερω,παντως κ εμενα μου τη θυμιζω :P
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Μαρκελακι μουυυυυυ,κ εμενα μου ελειψες:D:D τι κανεις,πως εισαι??

Είμαι καλά και τώρα που σε "είδα" ακόμα καλύτερααααα. Εσύ; Σου ανεβάζω το τραγούδι μας

Senior Member
    Είμαι καλά και τώρα που σε "είδα" ακόμα καλύτερααααα. Εσύ; Σου ανεβάζω το τραγούδι μας

Αχου σεεε,τι γλυκια:D κ εγω καλα ειμαι Νησιωτακι μου..νιιιι ανεβασε το,περιμενω(ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Αχου σεεε,τι γλυκια:D κ εγω καλα ειμαι Νησιωτακι μου..νιιιι ανεβασε το,περιμενω(ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ)
    Στο αφιερώνω ολόψυχα, γιατί κι 'γω ειλικρινά κάθε μέρα θέλω κάτι από την μαγεία των Χριστουγέννων!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Στο αφιερώνω ολόψυχα, γιατί κι 'γω ειλικρινά κάθε μέρα θέλω κάτι από την μαγεία των Χριστουγέννων!!!!!!!!!!!!!!
    Αχου,Last Christmas:D:D πιο παλια ξερεις τι εκανα(χριστουγεννα)?στολιζ� � ενα δικο μου δεντρο στο δωματιο(Εννοειται) κ μετα δεν το ξεστολιζα..το ειχα εκει..ξερεις ποσο μου εφτιαχνε τη διαθεση??(η αληθεια ειναι πως εχω δυο χρονια που το ξεστολισα αλλα σκεφτομαι να το ξαναβαλω)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Αχου,Last Christmas:D:D πιο παλια ξερεις τι εκανα(χριστουγεννα)?στολιζ� � ενα δικο μου δεντρο στο δωματιο(Εννοειται) κ μετα δεν το ξεστολιζα..το ειχα εκει..ξερεις ποσο μου εφτιαχνε τη διαθεση??(η αληθεια ειναι πως εχω δυο χρονια που το ξεστολισα αλλα σκεφτομαι να το ξαναβαλω)

Κι εγώ έχω μόνιμα στο χώρο μου, έναν μικρούλη αγιοβασιλάκο, που παίζει μουσική! Δεν τον αποχωρίζομαι με τίποτα όμως!!

Senior Member
    Κι εγώ έχω μόνιμα στο χώρο μου, έναν μικρούλη αγιοβασιλάκο, που παίζει μουσική! Δεν τον αποχωρίζομαι με τίποτα όμως!!
    Δεν ειναι υπεροχα τα χριστουγεννα?
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Δεν ειναι υπεροχα τα χριστουγεννα?

Τέλεια είναι! Τα λατρεύω! Έχει έλατα στα βουνά της η Ρόδος;

Senior Member
    Τέλεια είναι! Τα λατρεύω! Έχει έλατα στα βουνά της η Ρόδος;
    Φυσικα ,οχι μονο στα βουνα. Υπαρχουν κ περιοχες(κυριως σε ορισμενα χωριουδακια-γιατι στην πολη ειναι λιγο δυσκολο να βρεθουν,ξερεις επειδη τα κοβουν για να ''εκμεταλλευτουν'' τετοιες περιοχες-ΔΥΣΤΥΧΩΣ)που εχουν παρα πολλα κ ειναι λες κ εχουν διακοσμηθει ετσι
    .Ευτυχως η Ροδος εχει παρα πολυ πρασινο γενικοτερα κ θα ειχε ακομα περισσοτερο εαν δεν ειχε συμβει αυτο προπερσυ με τις πυρκαγιες..(θυμαμαι ειχε χρειαστει να πεταχτω θεσ/κη εκεινο το διαστημα,κ φαντασου,ημουν μεσα στο αεροπλανο κ εβλεπα τη φωτια..ηταν συγκλονιστικο το θεαμα)
    (soulmatesNeverDie!!!)