Ότι για μερικές μέρες δε θέλω να ξαναδώ άνθρωπο στα μάτια μου. Νιώθω αηδιασμένος.
Printable View
Ότι για μερικές μέρες δε θέλω να ξαναδώ άνθρωπο στα μάτια μου. Νιώθω αηδιασμένος.
Απέκτησα την φήμη του φαντομά!
Μου δώσανε ιδέα για να σκάσω μύτη αύριο σε πάρτυ-μασκέ!!!
Άστα όλα! Δεν αξίζει ν' ασχολείσαι.. Δεν βλέπεις εμένα.. Απαντάω με χιούμορ.
Μεγάλο ψυχοθεραπευτικό μέσο! Εσύ τόχεις πιο πολύ κι από μένα, νομίζω.
Θυμάσαι, λέγαμε κάτι γι' ατάκες αλλού.. Ξεκίνα λοιπόν!
Άλλου είδους χάρες κομμένες!
Προσπαθώ τώρα ν' αναλύσω το προφίλ, αυτών που βγάζουν διάφορα χωρίς να ισχύουν.
Αξίζει? Μάλλον βαριέμαι, να ζαλίζω με μαλ..... το κεφάλι μου!
Έχω βγάλει βέβαια κάποια πρώτα συμπεράσματα και γελάω μόνη μου. Άστα σου λέω..
Δεν σε θέλω πεσμένη, μα με τίποτα όμως! Δεν κάνουμε είπαμε χατήρια πλέον σε κανέναν!
Αμαζόνες νησιώτισσες είμαστε!! Και σ' ευχαριστώ για την πρόταση ξενάγησης στο παραμυθένιο
νησάκι σου. Τόδα σήμερα..
χαχα αμαζονες?καλο,μ'αρεσε!ετσι ετσι,πες τα φιλαρακι μου γλυκο!!οχι καλη μου,εννοειται πως δεν κανουμε χατηρια σε κανεναν,κ επισης εννοειται οτι δεν ειμαι πεσμενη..σιγα μην κατσω να χαλαστω για ζωα!!απλα φρικαρα λιγο αλλα θα μου περασει..η προταση ισχυει να ξερεις..για πες,πως ηταν η μερα σου??
σκεφτομαι το αποψε! ανυπομονω τοσο να ρθει το βραδυ!!!!!!!!!!
ατιμη ζωη μας πεταξες στου δρομου την ακρη...
σκεφτομαι πως οσο δυσκολη κι αν ηταν η ζωη σου
αυτο δεν σου δινει κανενα δικαιομα να μαυριζεις τις ψυχες των γυρω σου
ειτε με λογια ειτε με την αθλια μιζερη διαθεση σου
οποτε ΣΥΝΕΛΘΕΕΕΕ
τα εκανα κι εγω αυτα τα λαθη και δεν με βοηθησαν πουθενα ομως
απλα ειχα την αναγκη να το πω! Ουφ!
σκεφτομαι το κωλι της Yolandi, τη λευκη Break που μολις καταναλωσα, κι οτι η σομπα ζεματαει και σε κανει να νιωθεις οτι καιγεσαι οταν πας κοντα. επισης θελω να ζητησω συγνωμη για τα νευρα που ειχα παλι το πρωι. και να ξαναπω στη μαρκελα οτι δεν εχω τπτ εναντιον της, το ξερω οτι επεσα πολυ πανω της τελευταια επειδη τη κατηγορουν για διπλο λογαριασμο, γνωριζω ποσο ασχημο συναισθημα ειναι να μη σε παιρνουν σοβαρα, γιαυτο δε θα ξανασχοληθω καθολου με αυτο το θεμα. αυτα καλο σας βραδυ!
Πινω ενα ποτηρι φρεσκο δροσερο γαλα και τρωω ενα απλο τετραγωνο σαντουιτσακι με μπολικο βουτηρακι και σκεφτομαι οτι του χρονου θα το θυμαμαι αυτο και θα μου τρεχουν τα σαλια... Το τελευταιο γευμα των μελοθανατων ειναι το πιο νοστιμο λενε.... λοιπον συμφωνω και λεω... το γαλατακι με το σαντουιτσακι ειναι απιστευτο τελικα... :p
εχμ.. μπερδευτηκα... μηπως οντως υπαρχουν προκατειλειμενοι ανθρωποι ακομα και στις "διαφορετικες" κοινωνιες?
PETRAN, σ' έχω προλάβει, γιατί το θέμα εδώ και μέρες, έχει σουξέ!
Την έχω στην συλλογή μου την στολή κι εκτός από το αποψινό πάρτυ-μασκέ,
θα κάνω ταξιδάκι στο διάστημα εξακρίβωσης των χιλιοπρόφιλων μου!
Όσοι πιστοί προσέλθετε!
Μπράβο φίλε πάντως, μούδωσες καλή ιδέα τώρα! Θα την καθιερώσω για εθνική ενδυμασία!
Το προτιμώ εξω-γήινη, από καμμένη(RainAndWind) γήινη!
A ρε κατακαμμένη πατρίδα! Εξαιρούνται τα λατρεμένα μου νησάκια!
Ο ΚΕΝΟ με έχει βάλει σε σκέψεις. Μήπως η φθίνουσα με την πάροδο του χρόνου διάθεση και όρεξη για διάφορα αποτελούν ενδείξεις γήρανσης; Ου γαρ γήρας έρχεται μόνον...
Ο φασιστοναζισμός των Γερμανών δε θα περάσει! Μποϋκοτάζ εναντίον όλων των γερμανικών προϊόντων τώρα! Για να τα αναγνωρίζετε, είναι εκείνα που το barcode τους ξεκινά από 40-44. Για να δούμε... Άμα αρχίσουν να μειώνονται τα έσοδά τους από τις εξαγωγές θα βάλουν νερό στο κρασί τους ή όχι; Αντ' αυτού, σας καλώ να προτιμήσουμε τα ελληνικά ντόπια προϊόντα (με barcode 520-). Έτσι, θα δοθεί πρωτοφανής ανάσα στην ελληνική οικονομία, αφού εκτιμάται ότι αν κάθε καταναλωτής διέθετε 1000 ευρώ ετησίως σε εγχώρια είδη, στα δημόσια ταμεία θα εισέρεαν 12 ολόκληρα δις!
...κι εμένα..
..βρήκε εμένα πρωί-πρωί για να ξεσπάσει.. Άκου ρε φίλε! Να το προσέξεις αυτό!
Ναι ΚΕΝΟ το μόνο σημαντικό μα την Παναγία, διπλο-τριπλο-τετραπλο λογαριασμούς, είναι που έχω κάτι φράγκα στην τράπεζα, για μια ώρα ανάγκης κι αν γίνει καμιά πτώχευση τα κλαίω! Σιγά μην δώσω σημασία τώρα εδώ μέσα!
Βρε περάστε καλά όσο μπορείτε, γιατί δεν ξέρουμε αν θάχουμε κι ίντερνετ σε λίγο!
Μπράβο sheldon, πολύ καλό κι αξιόλογο το κείμενο!
μαρκελα ειπα δε θα ξανασχοληθω μ'αυτο το θεμα, δε με αφορα τι κανεις δεν ειμαι η διαχειριση, σου εστειλα μεχρι και προσωπικο μηνυμα χτες να καταλαβεις οτι παρεξηγησες και δεν αναφερομουν σε σενα. απο εκει και περα αν οτι γραφω νομιζεις οτι ειναι για σενα, δε μπορω να κανω κατι, νομιζε το. εγω εχω ευθυνη μονο για οτι θελω να πω, οχι για το πως το παιρνει ο καθενας εδω μεσα.
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3104193_n.jpg
αυτο γενικα προς ολους οσους με παρεξηγουν και νομιζουν γραφω επιθετικα, τους βριζω ή οτι αλλο.
αυτη σου η απαντηση σε μενα δε παει βρε μαρκελα που μου λες να το προσεξεις αυτο ? ή μηπως μιλας στο ντουβαρι ? εγω απλα το μερος μιας δυο χρηστριων πηρα, δε σε κατηγορισα για κατι, ουτε σε εβρισα χτες που ειχα νευρα. ποσες φορες πρεπει να το πω ? δεν εχω καλη διαθεση κι ολας σημερα ειμαι χαλια, δε γουσταρω αλλες μαλακιες στο φορουμ, εδω μεσα ο καθενας λεει οτι θελει, εχει της πιτσας του το χαβα. αυτα γεια σας.
Ο καθένας έχει τόση αξία όση εμείς του δίνουμε. ;)
δε μπορω, δεν εχω τη διαθεση σημερα ν'ασχοληθω και να κανω χιουμορ, ξυπνησα χαλια. θα παω να κανω ζημια στον εαυτο μου μηπως νιωσω καλυτερα, πιανω τα ξυραφακια τωρα να ξυρισω το μαλλι παλι.
Σκέφτομαι ότι έχω αποκομίσει πολλά από το φόρουμ και του είμαι ευγνώμων.
Εγώ πάλι σκέφτομαι το κρύο που κάνει. Έχω φορέσει όλη τη ντουλάπα και το πάπλωμα μαζί. Και το βράδυ που θα κάνει περισσότερο τι θα φορέσω; Μόνο τα χαλιά μείνανε. Λες;...
Περνώντας ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου στη μοναξιά, μπορώ να πω ότι την έχω συνηθίσει σε αρκετό βαθμό. Έτσι, είμαι σε θέση να την ανεχτώ. Μπορώ να πορεύομαι στην καθημερινότητά μου, συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις μου, στον άπλετο ελεύθερο χρόνο που δεν βγαίνω για καφέ να διαβάζω και να εντρυφώ σε πνευματικές ασχολίες, τέλος πάντων να είμαι στρατιωτάκι και να μη με νοιάζει που δεν έχω άνθρωπο να με νοιαστεί. Αυτό στη θεωρία. Γιατί στην πράξη έχεις μονίμως ένα αίσθημα κενού, ότι κάτι λείπει.
Δε θέλω άλλο να ζήσω ρε γαμώτο! Δε βρίσκω νόημα πουθενά πια! Όλα είναι τόσο μάταια.
Άντε πάω να την πέσω γιατί νιώθω τρομερά κουρασμένος, κυρίως ψυχικά. Κι ας ελπίσουμε ότι δε θα ξυπνήσω.
σκεφτομαι οτι σ'αγαπω κ θα σ'αγαπω παντα..ακομα κ αν εσυ με ξεχασεις εγω θα σε θυμαμαι..ακομα κ αν μετανιωσεις για ολα αυτα που ειπες,εγω θα σε ευχαριστω επειδη τα ακουσα..ακομα κ αν μετανιωσεις γι'αυτα που ενιωσες,εγω θα σε ευχαριστω που με εκανες να τα νιωσω..ακομα κ αν μετανιωσεις που με γνωρισες,εγω θα ευχαριστω τον θεο που με αξιωσε να σε γνωρισω..παντα θα εισαι ο αγγελος μου,το μονο ατομο που καταφερα να αγαπησω ετσι..my soulmate..μου λειπεις αφανταστα..
σκεφτομαι πως θα γινει να αψηφισω το πονο και να σκισω τις φλεβες μου να αδειασω ολο το αιμα στο νηπτηρα μεχρι να πεσω κατω. δε θελω να με βρουν και να με σωσουν παλι, θελω να με αφησουν. δεν την αντεχω αλλο αυτη τη ξεφτυλα παντου γυρω μου, αυτη τη συμπεριφορα απ'τους ανθρωπους και ειδικα απ'τις γυναικες, θελω να τελειωσουν ολα ΤΩΡΑ! ή θα σηκωθω να φυγω και θα ξαναβρω τον εαυτο μου να διασκεδαζω και να εχω μια ζωη οπως πρεπει, ή θα παραμεινω εδω να τελειωσουν ολα πριν καν φτασω τα 30. αλλη επιλογη δεν υπαρχει!
Δυσκολεύεσαι να τον ξεπεράσεις, ε; Νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε καλό δρόμο για να ξεχάσεις το χωρισμό σου, αλλά ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι σφάλλεις και υποτροπιάζεις. Ο έρωτας είναι από τις σκληρότερες και πιο ανίατες αρρώστειες. Αυτός είναι και ο λόγος που εγώ πιστεύω, και το είχα γράψει πρόσφατα αν θυμάσαι, ότι δεν αξίζει να ερωτευόμαστε. Γίνεσαι εξαρτημένος από το πρόσωπο που αγαπάς και σαν τα ναρκωτικά δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό. Και τότε το ιδανικό θα είναι να παραμείνεις για πάντα μαζί του, κάτι που στις μέρες μας σπάνια γίνεται κατορθωτό για πλείστες αιτίες. Είναι σαν να περιμένεις ότι θα μπορείς εσαεί να εξασφαλίσεις τη δόση σου. Δεν είναι αντιφατικό το άτομο που δίνει νόημα στη ζωή σου, το ίδιο αυτό άτομο να σε κάνει να υποφέρεις;
Τι λόγια είν' αυτά, παιδί μου; Εμένα, τη δόλια τη μάνα, δε με σκέφτεσαι; (λυγμός) Μη λες τέτοια πράγματα, γιε μου. Κι έχω και καρδιά... (παύση - λυγμός) Τι θες; Να με τρέχουν πάλι στα νοσοκομεία οι γειτόνοι; (παύση - απορία - δύο λυγμοί) Αχ, δε μπορεί! (παύση) Δεν είσαι παιδί μου εσύ! (παύση - αμφιβολία - λυγμοί πολλοί) Σε πήρα απ' τους γύφτους! (παύση - έκπληξη με αμφιβολία - πολλοί επαναλαμβανόμενοι λυγμοί)
Παλεύω με μια ιδεοληψία εδώ και μέρες,μια χαρά κατά τα άλλα αν εξαιρέσουμε και την άλλη που μου λέει ψόφα,αυτοκτόνα κτλ...
Ότι βρήκα επιτέλους ξανά λόγο να στενοχωριέμαι κι είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό!
Και πολλή βροχή αλλά χειρότερο είναι το κρύο. Το δικό μας καλοριφέρ ανάβει μόνο δύο ώρες το βράδυ και μόνο όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 150 βαθμούς... Ήθελα να ξέρω πού πάει το πετρέλαιο που αγοράζουμε κάθε 15 μέρες! (Σα να την έσωσα την κόρη μού φαίνεται... αποπροσανατολίστηκε από κακές σκέψεις. Ο γιος δεν απαντά και... "ΦΟΒΟΥΜΑΙ"...)
Πάλι καλά που το καλοριφέρ σας ανάβει για 2 ώρες, το δικό μας δεν ανάβει καθόλου γιατί κανείς δε βάζει φράγκο για πετρέλαιο.
Και σε μας που το ανάβουν, μέχρι ν' ανέβει η θερμοκρασία στους τελευταίους ορόφους, κλείνει. Από το καλοριφέρ μάς τα τρώει το πετρέλαιο, από τα κλιματιστικά η ΔΕΗ... Κατά τ' άλλα υπάρχουν και οι ρομαντικοί που πιστεύουν πως κάτι μπορεί ν' αλλάξει!