Τι σκέφτεστε; - Page 504
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 504 of 1532 FirstFirst ... 440445449450250350450550651455460410041504 ... LastLast
Results 7,546 to 7,560 of 22967
    Senior Member
    Σκέφτομαι ότι έχω αποκομίσει πολλά από το φόρουμ και του είμαι ευγνώμων.

Senior Member
    Εγώ πάλι σκέφτομαι το κρύο που κάνει. Έχω φορέσει όλη τη ντουλάπα και το πάπλωμα μαζί. Και το βράδυ που θα κάνει περισσότερο τι θα φορέσω; Μόνο τα χαλιά μείνανε. Λες;...

Senior Member
    Περνώντας ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου στη μοναξιά, μπορώ να πω ότι την έχω συνηθίσει σε αρκετό βαθμό. Έτσι, είμαι σε θέση να την ανεχτώ. Μπορώ να πορεύομαι στην καθημερινότητά μου, συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις μου, στον άπλετο ελεύθερο χρόνο που δεν βγαίνω για καφέ να διαβάζω και να εντρυφώ σε πνευματικές ασχολίες, τέλος πάντων να είμαι στρατιωτάκι και να μη με νοιάζει που δεν έχω άνθρωπο να με νοιαστεί. Αυτό στη θεωρία. Γιατί στην πράξη έχεις μονίμως ένα αίσθημα κενού, ότι κάτι λείπει.

Senior Member
    Δε θέλω άλλο να ζήσω ρε γαμώτο! Δε βρίσκω νόημα πουθενά πια! Όλα είναι τόσο μάταια.
    Άντε πάω να την πέσω γιατί νιώθω τρομερά κουρασμένος, κυρίως ψυχικά. Κι ας ελπίσουμε ότι δε θα ξυπνήσω.

Senior Member
    σκεφτομαι οτι σ'αγαπω κ θα σ'αγαπω παντα..ακομα κ αν εσυ με ξεχασεις εγω θα σε θυμαμαι..ακομα κ αν μετανιωσεις για ολα αυτα που ειπες,εγω θα σε ευχαριστω επειδη τα ακουσα..ακομα κ αν μετανιωσεις γι'αυτα που ενιωσες,εγω θα σε ευχαριστω που με εκανες να τα νιωσω..ακομα κ αν μετανιωσεις που με γνωρισες,εγω θα ευχαριστω τον θεο που με αξιωσε να σε γνωρισω..παντα θα εισαι ο αγγελος μου,το μονο ατομο που καταφερα να αγαπησω ετσι..my soulmate..μου λειπεις αφανταστα..
    (soulmatesNeverDie!!!)

Banned
    σκεφτομαι πως θα γινει να αψηφισω το πονο και να σκισω τις φλεβες μου να αδειασω ολο το αιμα στο νηπτηρα μεχρι να πεσω κατω. δε θελω να με βρουν και να με σωσουν παλι, θελω να με αφησουν. δεν την αντεχω αλλο αυτη τη ξεφτυλα παντου γυρω μου, αυτη τη συμπεριφορα απ'τους ανθρωπους και ειδικα απ'τις γυναικες, θελω να τελειωσουν ολα ΤΩΡΑ! ή θα σηκωθω να φυγω και θα ξαναβρω τον εαυτο μου να διασκεδαζω και να εχω μια ζωη οπως πρεπει, ή θα παραμεινω εδω να τελειωσουν ολα πριν καν φτασω τα 30. αλλη επιλογη δεν υπαρχει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    σκεφτομαι οτι σ'αγαπω κ θα σ'αγαπω παντα..ακομα κ αν εσυ με ξεχασεις εγω θα σε θυμαμαι..ακομα κ αν μετανιωσεις για ολα αυτα που ειπες,εγω θα σε ευχαριστω επειδη τα ακουσα..ακομα κ αν μετανιωσεις γι'αυτα που ενιωσες,εγω θα σε ευχαριστω που με εκανες να τα νιωσω..ακομα κ αν μετανιωσεις που με γνωρισες,εγω θα ευχαριστω τον θεο που με αξιωσε να σε γνωρισω..παντα θα εισαι ο αγγελος μου,το μονο ατομο που καταφερα να αγαπησω ετσι..my soulmate..μου λειπεις αφανταστα..
    Δυσκολεύεσαι να τον ξεπεράσεις, ε; Νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε καλό δρόμο για να ξεχάσεις το χωρισμό σου, αλλά ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι σφάλλεις και υποτροπιάζεις. Ο έρωτας είναι από τις σκληρότερες και πιο ανίατες αρρώστειες. Αυτός είναι και ο λόγος που εγώ πιστεύω, και το είχα γράψει πρόσφατα αν θυμάσαι, ότι δεν αξίζει να ερωτευόμαστε. Γίνεσαι εξαρτημένος από το πρόσωπο που αγαπάς και σαν τα ναρκωτικά δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό. Και τότε το ιδανικό θα είναι να παραμείνεις για πάντα μαζί του, κάτι που στις μέρες μας σπάνια γίνεται κατορθωτό για πλείστες αιτίες. Είναι σαν να περιμένεις ότι θα μπορείς εσαεί να εξασφαλίσεις τη δόση σου. Δεν είναι αντιφατικό το άτομο που δίνει νόημα στη ζωή σου, το ίδιο αυτό άτομο να σε κάνει να υποφέρεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Δε θέλω άλλο να ζήσω ρε γαμώτο! Δε βρίσκω νόημα πουθενά πια! Όλα είναι τόσο μάταια.
    Τι λόγια είν' αυτά, παιδί μου; Εμένα, τη δόλια τη μάνα, δε με σκέφτεσαι; (λυγμός) Μη λες τέτοια πράγματα, γιε μου. Κι έχω και καρδιά... (παύση - λυγμός) Τι θες; Να με τρέχουν πάλι στα νοσοκομεία οι γειτόνοι; (παύση - απορία - δύο λυγμοί) Αχ, δε μπορεί! (παύση) Δεν είσαι παιδί μου εσύ! (παύση - αμφιβολία - λυγμοί πολλοί) Σε πήρα απ' τους γύφτους! (παύση - έκπληξη με αμφιβολία - πολλοί επαναλαμβανόμενοι λυγμοί)

Junior Member
    Παλεύω με μια ιδεοληψία εδώ και μέρες,μια χαρά κατά τα άλλα αν εξαιρέσουμε και την άλλη που μου λέει ψόφα,αυτοκτόνα κτλ...

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Ότι βρήκα επιτέλους ξανά λόγο να στενοχωριέμαι κι είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Ότι βρήκα επιτέλους ξανά λόγο να στενοχωριέμαι κι είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό!
    Να σου βάλω έναν Σταρόβα να πάνε τα φαρμάκια κάτω;
    Εσύ, γιε μου, μην πεθάνεις ακόμα. Περίμενε! (πού να πρωτοτρέξω σήμερα... με πεθαίνουν και τ' αρθριτικά μου...)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Να σου βάλω έναν Σταρόβα να πάνε τα φαρμάκια κάτω;
    Εσύ, γιε μου, μην πεθάνεις ακόμα. Περίμενε! (πού να πρωτοτρέξω σήμερα... με πεθαίνουν και τ' αρθριτικά μου...)
    χαχαχαχαααα!!! Νομίζω είχαμε πολύ εποικοδομητική συνεργασία στο θέμα Σταρόβας. Εγώ είχα πάρει μεγάλη φόρα κι έβαλα κάτι αλλά μετά ντράπηκα και το 'βγαλα. Πολλή βροχή ε;

Senior Member
    Και πολλή βροχή αλλά χειρότερο είναι το κρύο. Το δικό μας καλοριφέρ ανάβει μόνο δύο ώρες το βράδυ και μόνο όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 150 βαθμούς... Ήθελα να ξέρω πού πάει το πετρέλαιο που αγοράζουμε κάθε 15 μέρες! (Σα να την έσωσα την κόρη μού φαίνεται... αποπροσανατολίστηκε από κακές σκέψεις. Ο γιος δεν απαντά και... "ΦΟΒΟΥΜΑΙ"...)

Senior Member
    Πάλι καλά που το καλοριφέρ σας ανάβει για 2 ώρες, το δικό μας δεν ανάβει καθόλου γιατί κανείς δε βάζει φράγκο για πετρέλαιο.

Senior Member
    Και σε μας που το ανάβουν, μέχρι ν' ανέβει η θερμοκρασία στους τελευταίους ορόφους, κλείνει. Από το καλοριφέρ μάς τα τρώει το πετρέλαιο, από τα κλιματιστικά η ΔΕΗ... Κατά τ' άλλα υπάρχουν και οι ρομαντικοί που πιστεύουν πως κάτι μπορεί ν' αλλάξει!