εμενα μου λες!! 8 χρονια την πληρωνα την δικια μου...σπίτι ολοκληρο εχτισε απο εμενα ...και τι καταλαβα..παραλίγο να με κολήσει με την αγοραφοβια της...
Printable View
μπορεις να μας πεις στο περιπου τι σου ειπε? να δουμε μηπως το πήρες στραβα? μηπως δεν εννοουσε αυτο που νομιζεις... μπορει εμεις που ειμαστε πιο ψυχραιμοι απο εσενα αυτη τη στιγμη να βοηθησουμε καλυτερα
Μου είπε αρχικά ότι θέλει να ελέγχει τα φάρμακα που παίρνω, οκ ως εδώ αλλά όταν εγώ της είπα ότι τώρα που βρήκα δουλειά μπορώ να έρχομαι μια φορά το μήνα ώστε να τα ελέγχει δεν ήθελε απ' ότι κατάλαβα και μου έδωσε μια λίστα γιατρών που απλά σου γράφουν τα φάρμακα που θέλεις χωρίς πολλά πολλά...εγώ νιώθω πως ήθελε να με ξεφορτωθεί, εσάς πώς σας φαίνεται αυτό; Επίσης μου είπε ότι δεν είναι η δουλειά της απλά να συνταγογραφεί και κάτι τέτοια που δεν τα κατάλαβα, δεν κατάλαβα πραγματικά τι μύγα την τσίμπησε σήμερα...
ΟΛΟΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΕΣ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΕΣ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΦΟΒΟΤΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΕ ΘΑ ΞΕΣΠΑΓΕ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΞΕΣΠΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΤΕΛΟΣ
Μα αφού της είπα ότι μπορώ τώρα να κάνουμε συνεδρία μια φορά το μήνα κι αυτή μου έδωσε τα ονόματα άλλων γιατρών...αν ήθελε να κάνουμε συνεδρίες δεν θα συμφωνούσε σ' αυτό που της είπα; Μπερδεύτηκα τώρα, έχω ζαλιστεί κι από το κλάμα και πονάει το κεφάλι μου με βλέπω να παίρνω περισσότερα χάπια απόψε και δε με νοιάζει τίποτα μόνο να κοιμηθώ...και να μη νιώθω πόνο...
η αφραγκια την τσιμπησε, οταν της ειπες για μια φορα το μηνα..και οχι καθε βδομαδα να πετας τα λεφτα σου φορτωσε...!!! το τσοκαρο! νομιζε οτι θα τσιμπουσες με τον ελεγχο και θα της ελεγες εσυ να γινεις η μονιμη χορηγος της... αλλα επεσε σε γατακι και τα δε ολα...μαλλον ο αλλος ψυχιατρος κανει πολυ καλυτερη δουλεια αποσο υπολογιζε!!! ρε χαζο γι αυτο κλαις?? αντι να πεις μπραβο στον εαυτο σου που δεν ειναι το κοροιδακι της καθε εκμεταλευτριας που προχωρησες στη ζωη σου και επιασες και δουλεια- που σεβεσαι τον εαυτο σου- που σταθηκες στο υψος σου!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!..
Βασικά δεν έχω κι επιλογή για συχνότερα λόγω των οικονομικών μου αλλά παράλληλα βλέπω και ψυχολόγο οπότε δεν μπορώ να πηγαίνω και σε ψυχίατρο το ίδιο συχνά, θα μπερδευτώ...
Δηλαδή θεωρείς πως έκανα καλά;
Πάντως της έστειλα πριν ώρες ένα μήνυμα που της έγραψα μέσα σ' άλλα ότι λυπάμαι που την εμπιστεύτηκα αλλά για απάντηση ούτε λόγος, ούτε να με φτύσει...
ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΥΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ Σ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΑΚΟΜΨΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΔΕ ΣΕ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΔΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΕΣΥ ΔΛΔ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΦΟΥ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΟΤΙ ΔΛΔ ΑΥΤΗ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΘΕΛΕΙ Η ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ;
Ναι, τώρα κατάλαβα καλύτερα αλλά παρόλα αυτά με στεναχώρησε και τώρα θέλω κάποιος να με πάρει αγκαλιά για παρηγοριά αλλά δεν έχω σύντροφο αυτόν τον καιρό να με πάρει αγκαλίτσα και να με νανουρίσει που το έχω τόση μεγάλη ανάγκη όταν είμαι πληγωμένη...νιώθω σαν να έσπασαν τα φτερά μου...
χαχαχα...ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΚΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!!....το φυσαει και δεν κρυωνει τωρα..με τι μουτρα να σου απαντησει!!! ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΙΟ ΜΩΡΕ !!!! σημερα το κυκνακι εγινε τιγρακι και ουτε που το καταλαβε!! χαχαχα.... μου φτειαξες τη μερα!!!... ολοκληρη υπερβαση και ουτε που την καταλαβες χαχαχαχα...
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΙΟ ΚΟΜΨΑ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑ ΛΕΕΙ ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΣ ΘΕΛΩ ΑΥΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ
Αυτή η ατέλειωτη η γλύκα σου πως με τραβάει να `ξερες
Να περπατήσω δίπλα σου με θάρρος στην ζωή
Αυτή η ατέλειωτη η δίψα σου για της ζωής το άγνωστο
Τι μού `χεις δώσει να `ξερες και πού να φανταστείς
Αγάπη μου τρελή να με ζητάς μην κουραστείς
κυκνακι μου πως εισαι τωρα?
βαριεμαι την ζωη μου και σκεφτομαι οτι μου εμεινε μια ημερα λιγοτερη μεχρι να πεθανω επιτελους
Σκεφτομαι οτι ο μεσος ορος ζωης του ανθρωπου ειναι γυρω στα 76 χρονια, άρα αν υποθεσουμε οτι και εγω θα ζησω περιπου τοσο, τοτε θα ζησω περιπου 39.945.600 λεπτά, χρονος αρκετός για να κοιμηθεις για 83.220 οχταωρα, και αν σκεφτεις εχω ζησει τα πρωτα 17 μου χρονια τότε εχω ζησει ηδη 8.935.200 λεπτα,άρα μου απομενουν ακομα 31.010.400 λεπτά...Κουραγιο...
Καλημέρα!
Πραγματικά δεν την κατάλαβα την υπέρβαση που λες μάλλον λόγω της συναισθηματικής μου φόρτισης...αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις, όταν ηρεμήσω και σκεφτώ πιο ψύχραιμα ίσως την καταλάβω κι εγώ...
Τώρα νιώθω πολύ κουρασμένη και τα μάτια έχουν μαύρους κύκλους από το χθεσινό κλάμα αλλά πρέπει να συνέλθω για να πάω στη δουλειά...χθες μετά από την τελευταία απάντηση που έγραψα πήγα να ξαπλώσω να μην σκέφτομαι, είχα κουραστεί κι από το κλάμα κι ευτυχώς κοιμήθηκα...
και πολυ καλα εκανες! καλημερα κυκνακι μου
Που την ειδες την καλη ημερα, μαυρο χαλι ειναι και αυτη...Σε εμενα εχει χαθει ολο το οξυγονο, τι λες τωρα...
Γεια σου Ρέα!
Τελικά κουτσά στραβά την έβγαλα τη μέρα στη δουλειά αλλά νιώθω πολύ κουρασμένη, δεν ξέρω ίσως ξαπλώσω για λίγο αν καταφέρω να νικήσω το φόβο μου...αχ μακάρι να μην το είχα αυτό, με βασανίζει και δεν με αφήνει να ξεκουραστώ...Κι έχω να πάω και σε γάμο το Σαββατοκύριακο οπότε ούτε τότε θα ξεκουραστώ γιατί θα γίνει εκτός πόλης...
Αγαπητε Περαστικε , δεν ' ακυρωνω ' την κοσμοθεωρια σου , αλλα δεν την ασπαζομαι κιολας . Ο Σοφοκλης ειχε πει ( λιγοι το γνωριζουν ) ' ισως η μεγαλυτερη ευλογια ειναι να μην ειχες ποτε γεννηθει ' , εχεις προφανως αυτην τηναποψη . Εισαι πολυ κυνικος , δικαιωμα σου βεβαια . Ο Θαλης ο Μιλησιος ( αν θυμαμαι καλα ) ειχε πει ' ζωη και θανατος , ενα και το αυτο ' . Παντως , αν συνεχισεις με αυτα τα πιστευω , αν και εισαι νεος ακομα , δεν νομιζω να περασεις ιδαιτερως καλα !! ενταξει , και ο Σαιξπηρ ειχε πει ' η ζωη ειναι ολο φασαρια και βιασυνες , και ποιο το νοημα τελικα ? ' . Υπαρχουν αρκετοι σαν εσενα , αλλα η κοσμοθεωρια σου , δεν σεμποδιζει να γινεις δημιουργικος . Και ο Νιτσε ασπαζεται λιγο πολυ τα πιστευω σου , αλλα κατι εκανε στην ζωη του .
όσο περισσότερο σκέφτεται κάποιος πόσες υποτιθέμενες μέρες του απομένουν μέχρι να πεθάνει,τόσο πιο αργά και βασανιστικά θα περνάνε αυτές οι ημέρες.Η ζωή δε μπορεί να περάσει με κλάψα...Η είσαι ευχαριστημένος με όσα έχεις ή διεκδικείς όσα θα ήθελες να έχεις..Μέχρι τελικής πτώσεως όμως.Οχι με την πρώτη δυσκολία να το βάζεις κάτω.
Προσωπικά αυτό έμαθα απο τα σχεδόν 37 χρόνια που υπάρχω στη ζωή.Και κοιτώντας προς τα πίσω ένα είναι βέβαιο.Πέρασαν γρήγορα εκείνα τα χρόνια που είχα μάθει να μη με νοιάζει υπερβολικά για αυτά που θα ήθελα να έχω αλλά δε μπορούσα να έχω.Τα τελευταία 5 χρόνια τα ένιωσα για τα καλά...Γιατί τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα είχα σκεφτεί αλλά χειρότερα απο το χειρότερα που είχα υπολογίσει.
Νιώθω όμως ότι το μόνο πράγμα που έχω να κάνω είναι να συνεχίσω να ζω και όπου βγει.Πλέον έχω μάθει να αποφεύγω να κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια γιατί αν τελικά δε βγουν,θα απογοητευτώ.Ενα βήμα τη φορά..Το τελευταίο 2μηνο κατάλαβα επίσης κάτι σημαντικό.Οσο χαζή και αν φαίνεται μια ιδέα,τελικά μπορεί να μην είναι.Και ότι τα καλύτερα μπορούν να έρθουν απο εκεί που δεν τα περιμένεις.Οκ... έφαγα την (αναμενόμενη ίσως ; ) απογοήτευση άλλη μια φορά αλλά αυτή την φορά δε με πείραξε όσο τις προηγούμενες φορές..
Αυτό με την κλάψα δεν το καταλαβαίνω...το παιδί περνάει πολύ δύσκολη φάση, φαίνεται και από τον τρόπο που σκέφτεται, αντί να τον βοηθήσουμε του τη λέμε κιόλας; Και δημιουργικός για να γίνει προϋποθέτει να 'ναι καλά, αλλιώς θα βασανίζεται μια ζωή........το θέμα είναι να βρεθεί μια λύση, πχ η μόνη που βλέπω εγώ αφού δεν θέλει να πάρει φάρμακα είναι να του προτείνει κάποιος έναν καλό ψυχολόγο που έχει βοηθήσει τον ίδιο και να πάει σ' αυτόν..........εγώ δεν έχω να του προτείνω κάποιον.....
Προσωπικά δεν του τη λέω.Μια διαπίστωση έκανα απο την δική μου πορεία ζωής.Και εγώ στην ηλικία του,έτσι σκεφτόμουν για τη ζωή μου.Η διαφορά μας είναι ότι προσωπικά δεν είχα τόσο μίσος για ολόκληρη την κοινωνία και την ανθρωπότητα..Παρά μόνο για συγκεκριμένα άτομα που μου έκαναν τη ζωή δύσκολη.
Καλά κι εγώ έχω μίσος για όλη την κοινωνία και την ανθρωπότητα αφού όλοι άσχημα μου έχουν φερθεί. Γι' αυτό συμπάσχω με τον περαστικό.....Όταν είσαι πολύ καλός αυτά παθαίνεις, σε εκμεταλλεύονται όλοι, και άνθρωπος που θα εκμεταλλευτεί έναν "αδύναμο" είναι ικανός για όλα, και το 99,9999......% των ανθρώπων είναι έτσι.
Προσωπικά έχω συναντήσει και άτομα που μου φέρθηκαν πολύ καλά.Ατομα χάρη στα οποία,κατάφερα να επιβιώσω.Ανθρώπους που θα τους λέω ευχαριστώ για όσο ζω.Δε μπορώ να ρίξω λοιπόν ανάθεμα σε όλη την κοινωνία.Και εμένα με έχουν εκμεταλευτεί και σε κάποιο επίπεδο συνεχίζουν να με εκμεταλεύονται.Ξέρω όμως ότι φταίω και εγώ,που το άφησα να συμβεί αυτό και συνεχίζω να το αφήνω.Στο ταξίδι της ζωής μας θα συναντήσουμε πολλών ειδών ανθρώπους.Στο χέρι μας είναι μέχρι κάποιο σημείο,το πως θα μας φερθούν.
Μερικοι με κοροϊδουν που μετράω αναποδα τις μερες μου, ενταξει χιουμοριστικα το ειπα, αλλα ηθελα καπως ελαφρια να δειξω την μιζερια και την δυσαρεσκεια που εχω...Τώρα όποιος απο εδω μεσα εχει φτασει στο σημειο έστω να σκεφτει να κοψει την φλεβα του σαν καλοκαιρινο φρουτο ξερει πανω κατω τι νιωθω...Και δυστυχως αλλο πραγμα να μαθαινεις θεωρητικολογιες σχετικα με το ποια ειναι τα συμπτωματα ενος αυτοχειρα, πως σκεφτεται ενας καταθλιπτικος κλπ και αλλο πραγμα να τα νιωθεις εσυ ο ιδιος...μακ θενκς για τις φρασεις, δεν τα ηξερα ειναι η αληθεια, ο σοφοκλης μου αρεσε, ειμαι σιγουρος οτι και εγω εχω σκεφτει το ιδιο πραγμα σε αλλο τοπικ...
Μακάρι...δεν νιώθω να ξεκουράζομαι δυστυχώς...πριν λίγο ξύπνησα από μεσημεριανό ύπνο και νιώθω ακόμα κουρασμένη...κι η ετοιμασία για το γάμο μου φαίνεται βουνό, αύριο πρέπει να πάω στη δουλειά, να γυρίσω, να κάνω μπάνιο και κούρα ομορφιάς, να ετοιμάσω την τσάντα που θα πάρω μαζί μου...ενώ θα ήθελα αντ' αυτού να ξαπλώσω και να ξεκουραστώ...ένα Σαββατοκύριακο έχω κι αυτό θα το φάω στο δρόμο...
Δεν νιωθω καλα, κατι εχει το στομαχι μου και ειμαι σκατα και σωματικα...μακαρι να ψωφουσα εδω και τωρα...ισως το κανω μολις φυγω του χρονου απο το σπιτι....
ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΒΑΠΤΙΣΗ ΛΕΜΕ ΠΑΜΕ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ
ΑΜΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΓΑΜΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΑΜΕ;
ΑΣΤΕΙΑΚΙ ΜΕΤΡΙΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ