Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 504
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 504 of 837 FirstFirst ... 4404454494502503504505506514554604 ... LastLast
Results 7,546 to 7,560 of 12551
    Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Γεια σου Ρέα!

Τελικά κουτσά στραβά την έβγαλα τη μέρα στη δουλειά αλλά νιώθω πολύ κουρασμένη, δεν ξέρω ίσως ξαπλώσω για λίγο αν καταφέρω να νικήσω το φόβο μου...αχ μακάρι να μην το είχα αυτό, με βασανίζει και δεν με αφήνει να ξεκουραστώ...Κι έχω να πάω και σε γάμο το Σαββατοκύριακο οπότε ούτε τότε θα ξεκουραστώ γιατί θα γίνει εκτός πόλης...
    ενταξει κυκνακι μου...καλη ξεκουραση, μη σκεφτεσαι τπτ ... βημα - βημα ... θα δεις ολα θα φτειαξουν

όσο περισσότερο σκέφτεται κάποιος πόσες υποτιθέμενες μέρες του απομένουν μέχρι να πεθάνει,τόσο πιο αργά και βασανιστικά θα περνάνε αυτές οι ημέρες.Η ζωή δε μπορεί να περάσει με κλάψα...Η είσαι ευχαριστημένος με όσα έχεις ή διεκδικείς όσα θα ήθελες να έχεις..Μέχρι τελικής πτώσεως όμως.Οχι με την πρώτη δυσκολία να το βάζεις κάτω.
    Προσωπικά αυτό έμαθα απο τα σχεδόν 37 χρόνια που υπάρχω στη ζωή.Και κοιτώντας προς τα πίσω ένα είναι βέβαιο.Πέρασαν γρήγορα εκείνα τα χρόνια που είχα μάθει να μη με νοιάζει υπερβολικά για αυτά που θα ήθελα να έχω αλλά δε μπορούσα να έχω.Τα τελευταία 5 χρόνια τα ένιωσα για τα καλά...Γιατί τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα είχα σκεφτεί αλλά χειρότερα απο το χειρότερα που είχα υπολογίσει.
    Νιώθω όμως ότι το μόνο πράγμα που έχω να κάνω είναι να συνεχίσω να ζω και όπου βγει.Πλέον έχω μάθει να αποφεύγω να κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια γιατί αν τελικά δε βγουν,θα απογοητευτώ.Ενα βήμα τη φορά..Το τελευταίο 2μηνο κατάλαβα επίσης κάτι σημαντικό.Οσο χαζή και αν φαίνεται μια ιδέα,τελικά μπορεί να μην είναι.Και ότι τα καλύτερα μπορούν να έρθουν απο εκεί που δεν τα περιμένεις.Οκ... έφαγα την (αναμενόμενη ίσως ; ) απογοήτευση άλλη μια φορά αλλά αυτή την φορά δε με πείραξε όσο τις προηγούμενες φορές..

Banned
    Αυτό με την κλάψα δεν το καταλαβαίνω...το παιδί περνάει πολύ δύσκολη φάση, φαίνεται και από τον τρόπο που σκέφτεται, αντί να τον βοηθήσουμε του τη λέμε κιόλας; Και δημιουργικός για να γίνει προϋποθέτει να 'ναι καλά, αλλιώς θα βασανίζεται μια ζωή........το θέμα είναι να βρεθεί μια λύση, πχ η μόνη που βλέπω εγώ αφού δεν θέλει να πάρει φάρμακα είναι να του προτείνει κάποιος έναν καλό ψυχολόγο που έχει βοηθήσει τον ίδιο και να πάει σ' αυτόν..........εγώ δεν έχω να του προτείνω κάποιον.....
    Last edited by Deleted240217a; 26-08-2015 at 21:27.

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Προσωπικά δεν του τη λέω.Μια διαπίστωση έκανα απο την δική μου πορεία ζωής.Και εγώ στην ηλικία του,έτσι σκεφτόμουν για τη ζωή μου.Η διαφορά μας είναι ότι προσωπικά δεν είχα τόσο μίσος για ολόκληρη την κοινωνία και την ανθρωπότητα..Παρά μόνο για συγκεκριμένα άτομα που μου έκαναν τη ζωή δύσκολη.

Senior Member

Senior Member

Banned
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Προσωπικά δεν του τη λέω.Μια διαπίστωση έκανα απο την δική μου πορεία ζωής.Και εγώ στην ηλικία του,έτσι σκεφτόμουν για τη ζωή μου.Η διαφορά μας είναι ότι προσωπικά δεν είχα τόσο μίσος για ολόκληρη την κοινωνία και την ανθρωπότητα..Παρά μόνο για συγκεκριμένα άτομα που μου έκαναν τη ζωή δύσκολη.
    Καλά κι εγώ έχω μίσος για όλη την κοινωνία και την ανθρωπότητα αφού όλοι άσχημα μου έχουν φερθεί. Γι' αυτό συμπάσχω με τον περαστικό.....Όταν είσαι πολύ καλός αυτά παθαίνεις, σε εκμεταλλεύονται όλοι, και άνθρωπος που θα εκμεταλλευτεί έναν "αδύναμο" είναι ικανός για όλα, και το 99,9999......% των ανθρώπων είναι έτσι.

Προσωπικά έχω συναντήσει και άτομα που μου φέρθηκαν πολύ καλά.Ατομα χάρη στα οποία,κατάφερα να επιβιώσω.Ανθρώπους που θα τους λέω ευχαριστώ για όσο ζω.Δε μπορώ να ρίξω λοιπόν ανάθεμα σε όλη την κοινωνία.Και εμένα με έχουν εκμεταλευτεί και σε κάποιο επίπεδο συνεχίζουν να με εκμεταλεύονται.Ξέρω όμως ότι φταίω και εγώ,που το άφησα να συμβεί αυτό και συνεχίζω να το αφήνω.Στο ταξίδι της ζωής μας θα συναντήσουμε πολλών ειδών ανθρώπους.Στο χέρι μας είναι μέχρι κάποιο σημείο,το πως θα μας φερθούν.

Banned
    Μερικοι με κοροϊδουν που μετράω αναποδα τις μερες μου, ενταξει χιουμοριστικα το ειπα, αλλα ηθελα καπως ελαφρια να δειξω την μιζερια και την δυσαρεσκεια που εχω...Τώρα όποιος απο εδω μεσα εχει φτασει στο σημειο έστω να σκεφτει να κοψει την φλεβα του σαν καλοκαιρινο φρουτο ξερει πανω κατω τι νιωθω...Και δυστυχως αλλο πραγμα να μαθαινεις θεωρητικολογιες σχετικα με το ποια ειναι τα συμπτωματα ενος αυτοχειρα, πως σκεφτεται ενας καταθλιπτικος κλπ και αλλο πραγμα να τα νιωθεις εσυ ο ιδιος...μακ θενκς για τις φρασεις, δεν τα ηξερα ειναι η αληθεια, ο σοφοκλης μου αρεσε, ειμαι σιγουρος οτι και εγω εχω σκεφτει το ιδιο πραγμα σε αλλο τοπικ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ενταξει κυκνακι μου...καλη ξεκουραση, μη σκεφτεσαι τπτ ... βημα - βημα ... θα δεις ολα θα φτειαξουν
    Μακάρι...δεν νιώθω να ξεκουράζομαι δυστυχώς...πριν λίγο ξύπνησα από μεσημεριανό ύπνο και νιώθω ακόμα κουρασμένη...κι η ετοιμασία για το γάμο μου φαίνεται βουνό, αύριο πρέπει να πάω στη δουλειά, να γυρίσω, να κάνω μπάνιο και κούρα ομορφιάς, να ετοιμάσω την τσάντα που θα πάρω μαζί μου...ενώ θα ήθελα αντ' αυτού να ξαπλώσω και να ξεκουραστώ...ένα Σαββατοκύριακο έχω κι αυτό θα το φάω στο δρόμο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μακάρι...δεν νιώθω να ξεκουράζομαι δυστυχώς...πριν λίγο ξύπνησα από μεσημεριανό ύπνο και νιώθω ακόμα κουρασμένη...κι η ετοιμασία για το γάμο μου φαίνεται βουνό, ο...

Ωωωωωπ , τι εγινε Κυκνακο , παντρευεσαι και δεν μας τοπες ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ωωωωωπ , τι εγινε Κυκνακο , παντρευεσαι και δεν μας τοπες ?
    Μπα, που τέτοια τύχη μια ξαδέλφη μου παντρεύεται...Εν τω μεταξύ τώρα κατάφερα να σηκωθώ από το μεσημέρι, πίνω καφέ και μετά πρέπει να κάνω όλα όσα είπα...βαριέμαι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Δεν νιωθω καλα, κατι εχει το στομαχι μου και ειμαι σκατα και σωματικα...μακαρι να ψωφουσα εδω και τωρα...ισως το κανω μολις φυγω του χρονου απο το σπιτι....

Senior Member
    ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΒΑΠΤΙΣΗ ΛΕΜΕ ΠΑΜΕ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ
    ΑΜΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΓΑΜΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΑΜΕ;
    ΑΣΤΕΙΑΚΙ ΜΕΤΡΙΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ