Originally Posted by
Macgyver
Εγω ρεα , εχω σχηματισει μια αλλη αποψη για την καταθλιψη . Υπαρχει η γενεσιουργος αιτια , συνηθως υπερβολικο αγχος για κατι , αλλα αν υπαρχει στα γονιδια σου η κτθλψη ( εγω οταν στρεσσαριστω πολυ , παθαινω ψωριαση , δεν σημαινει οτι οσοι στρεσσαριστουν θα παθουν το ιδιο ) εκδηλουται , και ακομα και η γενεσιουργος αιτια να περασει , η καταθλιψη αποκτα δικη της υποσταση , δλδ αυτονομειται , ανεξαρτητου αιτιας , και εκει αρχιζουν τα δυσκολα , διοτι αρχιζεις και ζεις με αυτην , ιδρυματοποιεισαι πιθανον , , και η καταθλιψη φερνει κι αλλη καταθλιψη , και θα χρειαστει ενα ' σημαντικο ' η ' συνταρακτικο ' γεγονος/ κινητρο προκειμενου να βγεις απο αυτο το λουκι . Τα φαρμακα απλως αμβλυνουν τα δυσαρεστα συναισθημετα , οπως λεει ο Γιαννης ( ιoannis2 ) με αποτελεσμα να σε κανουν πιο απαθη , και σου μειωνουν την θεληση να βγεις απο αυτην .
Δεν χρειαζεται και ιδαιτερη εξυπναδα για να το καταλαβεις αυτο , αλλα η ψυχοθεραπεια σε βοηθαει να συνειδητοποιησης αυτο που σου συμβαινει .
Ακομη και τα ιδια τα συνοδευτικα χαρτακια των αντκτθλκων λενε σαφως ' δεν ειναι γνωστος ο μηχανισμος με τον οποιον δρουν τα φαρμακα κατα της καταθλιψης ' δλδ τρεχα γυρευε . Εγω εχω απογοητευτει απο τα χαπια , δεν κανουν τιποτα , και αν κανουν , οταν τα κοψεις επανερχονται τα συμπτωματα , η δρουν σαν πλασεμπο . Χιλιες φορες η ψυχοθεραπεια , αν εισαι τοσο μπερδεμενος , αλλα και εκει ακομα πρεπει να πετυχεις τον σωστο για σενα ψυχοθεραπευτη.