καταθλιψη - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 21 FirstFirst ... 91718192021 LastLast
Results 271 to 285 of 315
    Banned
    σε ευχαριστω για την λίστα κοπέλα μου ειναι πολλες που δεν εχω δει και θα την χρησιμοποιησω την λίστα σιγουρα. ουτε και γω ξερω πως γινεται το πριβε προχτες ηρθα και δεν θελω να ξεκολησω απο εδω μεσα. πάντως αν και οποτε εχεις αναγκη να μιλησεις μην το σκεφτεσαι καν... σε οποιον δεν αρεσει δεν το διαβαζει ... σιγα μην κατσουμε να σκεφτουμε τωρα και τι θα πουμε... στον τοιχο του σπιτιου τους τα γραφουμε...ακου αηδια χαχαχα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    σε ευχαριστω για την λίστα κοπέλα μου ειναι πολλες που δεν εχω δει και θα την χρησιμοποιησω την λίστα σιγουρα. ουτε και γω ξερω πως γινεται το πριβε προχτες ηρθα και δεν θελω να ξεκολησω απο εδω μεσα. πάντως αν και οποτε εχεις αναγκη να μιλησεις μην το σκεφτεσαι καν... σε οποιον δεν αρεσει δεν το διαβαζει ... σιγα μην κατσουμε να σκεφτουμε τωρα και τι θα πουμε... στον τοιχο του σπιτιου τους τα γραφουμε...ακου αηδια χαχαχα...
    εχεις δικο απο την πολυ σκεψη το χουμε τερματησει πια :P

Γιατί έμεινες στον ίδιο ψυχολογο? Γιατι δεν δοκίμασες αλλες μεθοδους ψυχοθεραπειας? (πχ τη γνωστική συμπεριφορική μέθοδο που ειναι πιο μεθοδολογική).
    Η καταθλιψη περιοριζεται σημαντικά με νεες θετικές εμπειρίες, μέσα από δραστηριοποίηση. Οι θετικες εμπειριες περιοριζουν το χώρο που καταλαβανουν στη σκεψη τα γεγονοτα στα οποια οφειλεται η καταθλιψη.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Γιατί έμεινες στον ίδιο ψυχολογο? Γιατι δεν δοκίμασες αλλες μεθοδους ψυχοθεραπειας? (πχ τη γνωστική συμπεριφορική μέθοδο που ειναι πιο μεθοδολογική).
    Η καταθλιψη περιοριζεται σημαντικά με νεες θετικές εμπειρίες, μέσα από δραστηριοποίηση. Οι θετικες εμπειριες περιοριζουν το χώρο που καταλαβανουν στη σκεψη τα γεγονοτα στα οποια οφειλεται η καταθλιψη.
    ημουν 18 χρονων οταν ξεκινησα, τοτε ειχα και θεματα ενδοοικογενειακη βιας.. ημουν μονη μου σε ολο αυτο, δεν το ειχα συζητησει ποτε με κανεναν ..με τον καιρο δενεσαι ξερεις και δεν το σκεφτεσαι οτι κατι δεν πάει καλα, εφοσον ακομα και αν δεν διεγνωσε την κατασταση μου, με βοηθουσε να μιλάω εστω. την καταθλιψη και τις συνεπειες της την ανακαλυψα πολλά χρονια αργοτερα...αλλα πάντα υπήρχε μεσα μου. καλημερα γιαννη

Senior Member
    ναι ειχα κανει 8 χρονια ψυχαναλυση σε ψυχολογο την σταματησα πριν 5-6 χρόνια, οπως καταλαβαινεις κακως βεβαια ...αλλα δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη πλεον στον κλάδο γενικα... και ειναι και το οικονομικο στη μεση... αλλα απο τοτε που αρχισα να μπαινω εδω το σκεφτομαι σοβαρα να κανω κατι... αλλα πρεπει να εχει συστασεις ο επομενος γιατρος ...δεν πάω πάλι στα κουτουρου...εσυ εχεις καποιον στην αθηνα να μου προτεινεις?
    Εγω ρεα , εχω σχηματισει μια αλλη αποψη για την καταθλιψη . Υπαρχει η γενεσιουργος αιτια , συνηθως υπερβολικο αγχος για κατι , αλλα αν υπαρχει στα γονιδια σου η κτθλψη ( εγω οταν στρεσσαριστω πολυ , παθαινω ψωριαση , δεν σημαινει οτι οσοι στρεσσαριστουν θα παθουν το ιδιο ) εκδηλουται , και ακομα και η γενεσιουργος αιτια να περασει , η καταθλιψη αποκτα δικη της υποσταση , δλδ αυτονομειται , ανεξαρτητου αιτιας , και εκει αρχιζουν τα δυσκολα , διοτι αρχιζεις και ζεις με αυτην , ιδρυματοποιεισαι πιθανον , , και η καταθλιψη φερνει κι αλλη καταθλιψη , και θα χρειαστει ενα ' σημαντικο ' η ' συνταρακτικο ' γεγονος/ κινητρο προκειμενου να βγεις απο αυτο το λουκι . Τα φαρμακα απλως αμβλυνουν τα δυσαρεστα συναισθημετα , οπως λεει ο Γιαννης ( ιoannis2 ) με αποτελεσμα να σε κανουν πιο απαθη , και σου μειωνουν την θεληση να βγεις απο αυτην .
    Δεν χρειαζεται και ιδαιτερη εξυπναδα για να το καταλαβεις αυτο , αλλα η ψυχοθεραπεια σε βοηθαει να συνειδητοποιησης αυτο που σου συμβαινει .

Ακομη και τα ιδια τα συνοδευτικα χαρτακια των αντκτθλκων λενε σαφως ' δεν ειναι γνωστος ο μηχανισμος με τον οποιον δρουν τα φαρμακα κατα της καταθλιψης ' δλδ τρεχα γυρευε . Εγω εχω απογοητευτει απο τα χαπια , δεν κανουν τιποτα , και αν κανουν , οταν τα κοψεις επανερχονται τα συμπτωματα , η δρουν σαν πλασεμπο . Χιλιες φορες η ψυχοθεραπεια , αν εισαι τοσο μπερδεμενος , αλλα και εκει ακομα πρεπει να πετυχεις τον σωστο για σενα ψυχοθεραπευτη.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγω ρεα , εχω σχηματισει μια αλλη αποψη για την καταθλιψη . Υπαρχει η γενεσιουργος αιτια , συνηθως υπερβολικο αγχος για κατι , αλλα αν υπαρχει στα γονιδια σου η κτθλψη ( εγω οταν στρεσσαριστω πολυ , παθαινω ψωριαση , δεν σημαινει οτι οσοι στρεσσαριστουν θα παθουν το ιδιο ) εκδηλουται , και ακομα και η γενεσιουργος αιτια να περασει , η καταθλιψη αποκτα δικη της υποσταση , δλδ αυτονομειται , ανεξαρτητου αιτιας , και εκει αρχιζουν τα δυσκολα , διοτι αρχιζεις και ζεις με αυτην , ιδρυματοποιεισαι πιθανον , , και η καταθλιψη φερνει κι αλλη καταθλιψη , και θα χρειαστει ενα ' σημαντικο ' η ' συνταρακτικο ' γεγονος/ κινητρο προκειμενου να βγεις απο αυτο το λουκι . Τα φαρμακα απλως αμβλυνουν τα δυσαρεστα συναισθημετα , οπως λεει ο Γιαννης ( ιoannis2 ) με αποτελεσμα να σε κανουν πιο απαθη , και σου μειωνουν την θεληση να βγεις απο αυτην .
    Δεν χρειαζεται και ιδαιτερη εξυπναδα για να το καταλαβεις αυτο , αλλα η ψυχοθεραπεια σε βοηθαει να συνειδητοποιησης αυτο που σου συμβαινει .

Ακομη και τα ιδια τα συνοδευτικα χαρτακια των αντκτθλκων λενε σαφως ' δεν ειναι γνωστος ο μηχανισμος με τον οποιον δρουν τα φαρμακα κατα της καταθλιψης ' δλδ τρεχα γυρευε . Εγω εχω απογοητευτει απο τα χαπια , δεν κανουν τιποτα , και αν κανουν , οταν τα κοψεις επανερχονται τα συμπτωματα , η δρουν σαν πλασεμπο . Χιλιες φορες η ψυχοθεραπεια , αν εισαι τοσο μπερδεμενος , αλλα και εκει ακομα πρεπει να πετυχεις τον σωστο για σενα ψυχοθεραπευτη.
    ναι το ξερω και πλέον ειμαι αποφασισμενη να το κάνω, εστειλα μειλ στους γιατρους του φορουμ αλλα ποσταρα καιεδω αν εχει καποιος να μου συστησει καποιον γιατρο, το οικονομικο ζητημα ..ειναι επεισης ενα μεγαλο θεμα για μενα...αλλα ας στερηθω απο αλλου...αρκει να βρω την υγεια μου... δεν θελω να πάω πάλι στην τυχη οποιον βρω στο τηλεφωνικο καταλογο...οποτε περιμενω καποια προταση...ακομα κανεις δεν μου εχει συστησει καποιον....

Senior Member
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ
    το ξερω ψυχη μου ..κατι θα βρεθει

Senior Member
    Ρέα τι κάνεις? Πως είσαι σήμερα?

Banned
    Quote Originally Posted by 1984muzzy View Post
    Ρέα τι κάνεις? Πως είσαι σήμερα?
    οτι και να σου πω ειναι λίγο!!!!!... με επιασε ενα φοβερο ξεσπασμα...ευτυχως ηταν ο ελις εδω γυρω ...τωρα ψαχνω για γιατρους... ε νομιζω επιβαλεται πια!!

Senior Member
    οτι και να σου πω ειναι λίγο!!!!!... με επιασε ενα φοβερο ξεσπασμα...ευτυχως ηταν ο ελις εδω γυρω ...τωρα ψαχνω για γιατρους... ε νομιζω επιβαλεται πια!!
    Ειμαστε κ εμεις εδω ρεα μου οπως κ εσεις για μας,ποσο χαιρομαι που επικοινωνουμε να ξερες

Senior Member
    Θα σου στείλω με ΠΜ αμα ειναι, τα στοιχεια επικοινωνίας με την γιατρίνα μου.
    Αυτές τις μέρες πάντως θα ειναι σε διακοπές.. οπότε απο Σεπτέμβρη.
    Για Αθήνα μιλάμε πάντα...

Banned
    Quote Originally Posted by agnostix View Post
    Ειμαστε κ εμεις εδω ρεα μου οπως κ εσεις για μας,ποσο χαιρομαι που επικοινωνουμε να ξερες
    σε ευχαριστω κοριτσακι μου...εχεις μεγαλη..... καρδια!!!! ...ρε ακομα γελαωωωωωωωωω δεν υπάρχεις!!!! χαχαχαχαχαχαχαχχαχα

Senior Member
    Ωρες ωρες ειμαι κ λιγο ειρωνας,αλλα επειδη αυτοσαρκαζομαι κιολας οσοι με ξερουν δεν με παρεξηγουν

Banned
    Quote Originally Posted by 1984muzzy View Post
    Θα σου στείλω με ΠΜ αμα ειναι, τα στοιχεια επικοινωνίας με την γιατρίνα μου.
    Αυτές τις μέρες πάντως θα ειναι σε διακοπές.. οπότε απο Σεπτέμβρη.
    Για Αθήνα μιλάμε πάντα...
    τελεια! να μου στειλεις...ειμαι σιγουρη οτι εσυ θα το χεις ψαξει πολυ καλα το θεμα οποτε σιγουρα θα ειναι πολυ καλη... ναι αθηνα. μηπως ομως πρεπει να βρω αμεσα...τωρα που ..."εσπασε το σπυρι"...
    Εσυ τι κάνεις? πως εισαι?

Page 19 of 21 FirstFirst ... 91718192021 LastLast