κοιτα εδω προβληματα που εχει ο κοσμος χαχαχαχαχα με δουλευεις?!!!!
Printable View
κοιτα εδω προβληματα που εχει ο κοσμος χαχαχαχαχα με δουλευεις?!!!!
κ τωρα για τα υπολυπα 20 χρονια θα μας τα ζαλιζεις με τα ιδια κ τα ιδια.
Εγώ πριν από 20 χρόνια τελείωνα το δημοτικό πάντως!
Οχι και γεννηθείς, φίλε/η μου....ολόκληρη Ντιάνα είμαι
Ο γεννηθείς
Η γεννηθείσα
Το γεννηθέν
Αρα είμαι γεννηθείσα όντως το 1982 και ναι είμαι 32 ετών!
Χεχε, συγγνώμη τότε.
20 χρόνια πριν; πολύ γρήγορα περνάνε τα άτιμα τα χρόνια.τότε πήγαινα πρώτη λυκείου και άμα σκεφτώ τι λάθη έχω κάνει μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια και να κάθομαι να κλαίγομαι γιαυτά,θα φτάσω στα 60 και θα κλαίγομαι για τα 40 χρόνια της ζωής μου!!!! Οχι δηλαδή πως δε με έχω ικανό να το κάνω αλλά προσπαθώ να μην το κάνω.
@ olgaki1975
Ετσι όπως πας με αυτά που γράφεις εδώ μέσα,ειναι σαν να το έχεις πάρει ήδη απόφαση ότι θα έχεις τύψεις και θα νιώθεις άσχημα και για την επόμενη 20ετια.
'Όχι ακριβώς! Απλά συζήτηση κάνω. Είναι πολύ άσχημο να σε σνομπάρουν για κάτι που έκανες πριν 20 χρόνια και το μετάνιωσες μάλιστα.
σε καθολική εκκλησία?
'Όλα τα ξέρεις εσύ!
και όμως αν κάτσεις και το σκεφτείς έτσι ακριβώς είναι.Σου έχει γίνει εμμονή ένα γεγονός που έγινε πριν 20 χρόνια και γιαυτό συνεχίζεις να το σκέφτεσαι και να το γράφεις
Τελοσπάντων.Αν θες πραγματικά να ακούσεις μια συμβουλή είναι η εξής απλή --->Ξεκόλλα όσο προλαβαίνεις.Και για να σου δώσω μια νότα αισιοδοξίας πέρισυ παντρεύτηκε μια πρώτη ξαδέρφη μου 44 χρονών με έναν τύπο 48 χρονών που είναι αργεντινός αλλά έμενε στην ισπανία.Γνωρίστηκαν σε ένα ταξίδι τυχαία στο βέλγιο και τώρα είναι μαζί στην ισπανία μια χαρά,συνεννούνται κυρίως με αγγλικά και λίγα σπαστά ελληνικά και έχουν μια κορούλα 8 μηνών.
Εσύ όλγα αν θες κάτσε στο σπίτι σου,γράφε στο φόρουμ για το πόσο δυστυχισμένη είσαι,συζήτα για ένα γεγονός που έγινε πριν 20 χρόνια και περίμενε να έρθει κάποιος να σου χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού σου και να σε πάρει απο το χεράκι για να ζήσεις επιτέλους σαν άνθρωπος...--> Δε γίνονται αυτά ούτε καν στα παραμύθια