Παραδόξως,ασχολούνταν μαζί μου καιρό!Και όχι γιατί ήθελε να με βάλει στην παράταξη της!
Printable View
βιάζεσαι λάθος
οσο ωραιος κι αν εισαι οσο ωραια κι αν ειναι αν δεν ξερεις ξερει να μιλας μιλαει φερεσαι φερετε και να ξερεις ξερει να σταθη στην παρεα περα απο ενα καλο γ!@# δεν θα κανετε τιποτε αλλο
αν θελεις ξεπετα βγες ςνα βραδυ υπαρχουν πολες σαν αυτη που σου περιεγραψα
Ισως ασχολιοταν μαζι σου γιατι σε εβλεπε οτι εχεις θεματα και ηθελε να βοηθησει.Σου ζητησε να βγειτε? Σου ζητησε να μπεις στην ΚΝΕ? σου ζητησε τηλεφωνο? το ενδιαφερον που δειχνει καποιος δεν ειναι παντα ερωτικο. Εκει εσυ, σκοινι κορδονι. Η μια στρατοκαυ...λη και Χ.Α, η μια ετσι η μια αλλιως.
Και την γυναικα των ονειρων σου να βρεις, με τα μυαλα που κουβαλας δεν θα μπορεσεις να την εχεις. Και ειπα με τα ΜΥΑΛΑ. Περιεχομενο δηλαδη, οχι περιτυλιγμα... Και με αυτα τα μυαλα που κουβαλας απορριπτεις καθημερινα ανθρωπους, σε ολα τα επιπεδα. Απορριπτεις τον ιδιο σου τον εαυτο. Καν'το, be my guest, σε εμενα κακο μια φορα παντως δεν κανεις. Στον εαυτο σου κανεις. Δεν ακους,δεν καταλαβαινεις, δεν ανταποκρινεσαι στην πραγματικοτητα.
Why εγω δεν θα σου πω καμια αλλη γνώμη η συμβουλή γιατι δεν θέλησες να δώσεις καμια ουσιαστικη σημασία στα τοσα που σου έγραψα και μαλλον χωρις να λες κάτι αισθάνεσαι θυμό και προς το προσωπο μου. Θελω μονο μια τελευταία χάρη. Να μου πεις τι έχεις καταλάβει απο όσα σου ειπα εγω. Αν θελεις δες ξανα οσα σου γραφω πρωτα η αν θες μη το κανεις. Απλα κάνε μου μια περίληψη του τι κατάλαβες οτι σου λεω. (Νομιζω εχουμε ξεκαθαρίσει οτι εγω δεν σου λέω να πας με άσχημες μέτριες κλπ οπως το εννοείς εσύ). Άρα πες μου με δικα σου λόγια καποια στιμη: Τι εχω ιδρώσει να σου γράφω τρεις μερες; Δες το σαν άσκηση περίληψης στο μαθημα της έκθεσης του λυκείου.
Τι ευκαιρια παιδι μου? Δεν σου αρεσε γιατι να της δωσεις ερωτικως ευκαιρια? Ουτε για φιλη, οκ, καταλαβαινω...Απο κει και περα γιατι γκρινιαζεις? επειδη αντι να ερθει η γυναικαρα που εχεις φτιαξει στο μυαλο σου ερχονται ολα τα μπαζα? Για αυτο γινεται ολη η δουλεια? Ναι, για αυτο γινεται, το εχουμε καταλαβει ολοι. Δεν φταιει η κακη σου τυχη/μοιρα, ουτε τα μουσια του οντιν. Εσυ φταις, και οχι για την εξωτερικη σου εμφανιση, ειμαι σιγουρος για αυτο