Δεν είναι άδικο? - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 28 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast
Results 271 to 285 of 418
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Roland_BlackTower View Post
    αλλα λογια να αγαπιομαστε... Η κνιτισσα παιζει να ηρθε να σου δωσει ανακοινωση της ΚΝΕ και εσυ καταλαβες οτι ηθελες...Εκει καταληγω... Το οτι κολλας ετσι ταμπελες στον κοσμακι (ομορφος-ασχημος/ στενομυαλος-εξυπνος/ κλπ κλπ) χωρις να κατσεις να δεις τον εαυτο σου στον καθρεφτη και να λυσεις τα ζητηματα που εχεις μπορει να με τρελανει.Δεν σου ειπα στιγμη να κανεις κατι με καποια που δεν σου αρεσει, το οτι εχεις διαστρεβλωμενο κριτηριο για τις ανθρωπινες σχεσεις ειναι το προβλημα...Αλλα τι μιλαω, σιγα μην ακουσεις
    Παραδόξως,ασχολούνταν μαζί μου καιρό!Και όχι γιατί ήθελε να με βάλει στην παράταξη της!

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Που θες να καταλήξεις?
    βιάζεσαι λάθος
    οσο ωραιος κι αν εισαι οσο ωραια κι αν ειναι αν δεν ξερεις ξερει να μιλας μιλαει φερεσαι φερετε και να ξερεις ξερει να σταθη στην παρεα περα απο ενα καλο γ!@# δεν θα κανετε τιποτε αλλο
    αν θελεις ξεπετα βγες ςνα βραδυ υπαρχουν πολες σαν αυτη που σου περιεγραψα
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Junior Member
    Παραδόξως,ασχολούνταν μαζί μου καιρό!Και όχι γιατί ήθελε να με βάλει στην παράταξη της!
    Ισως ασχολιοταν μαζι σου γιατι σε εβλεπε οτι εχεις θεματα και ηθελε να βοηθησει.Σου ζητησε να βγειτε? Σου ζητησε να μπεις στην ΚΝΕ? σου ζητησε τηλεφωνο? το ενδιαφερον που δειχνει καποιος δεν ειναι παντα ερωτικο. Εκει εσυ, σκοινι κορδονι. Η μια στρατοκαυ...λη και Χ.Α, η μια ετσι η μια αλλιως.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ισως ασχολιοταν μαζι σου γιατι σε εβλεπε οτι εχεις θεματα και ηθελε να βοηθησει.Σου ζητησε να βγειτε? Σου ζητησε να μπεις στην ΚΝΕ? σου ζητησε τηλεφωνο? το ενδιαφερον που δειχνει καποιος δεν ειναι παντα ερωτικο. Εκει εσυ, σκοινι κορδονι. Η μια στρατοκαυ...λη και Χ.Α, η μια ετσι η μια αλλιως.
    Αγοράκι μου γλυκό,όταν με έβλεπε να κοιτάζω άλλες έβγαζε φοβερή ξυνίλα.
    Αυτό λέει πολλά.Δυστυχώς μου ζήτησε να βγούμε οι 2 μας.....

Junior Member
    Και την γυναικα των ονειρων σου να βρεις, με τα μυαλα που κουβαλας δεν θα μπορεσεις να την εχεις. Και ειπα με τα ΜΥΑΛΑ. Περιεχομενο δηλαδη, οχι περιτυλιγμα... Και με αυτα τα μυαλα που κουβαλας απορριπτεις καθημερινα ανθρωπους, σε ολα τα επιπεδα. Απορριπτεις τον ιδιο σου τον εαυτο. Καν'το, be my guest, σε εμενα κακο μια φορα παντως δεν κανεις. Στον εαυτο σου κανεις. Δεν ακους,δεν καταλαβαινεις, δεν ανταποκρινεσαι στην πραγματικοτητα.

Junior Member
    Αχαχαχαχαχαχαχα, να σαι σιγουρος. Με εχεις πεισει, μην το ψαχνεις

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Και την γυναικα των ονειρων σου να βρεις, με τα μυαλα που κουβαλας δεν θα μπορεσεις να την εχεις. Και ειπα με τα ΜΥΑΛΑ. Περιεχομενο δηλαδη, οχι περιτυλιγμα... Και με αυτα τα μυαλα που κουβαλας απορριπτεις καθημερινα ανθρωπους, σε ολα τα επιπεδα. Απορριπτεις τον ιδιο σου τον εαυτο. Καν'το, be my guest, σε εμενα κακο μια φορα παντως δεν κανεις. Στον εαυτο σου κανεις. Δεν ακους,δεν καταλαβαινεις, δεν ανταποκρινεσαι στην πραγματικοτητα.
    Για μισό ρε άνθρωπε,να της έδινα και ευκαιρία?
    Και κάτι άλλο:οι αγγλικές φράσεις δεν σε κάνουν ανώτερο ή καλύτερο ή εξυπνότερο!

Senior Member
    χωρίς να θέλω να σε προσβάλω έχεις άλλο πρόβλημα το οποίο το κρύβεις πίσω από την λέξη ομορφιά
    κάτι φοβάσαι
    κάτσε και σκέψου

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by giang View Post
    χωρίς να θέλω να σε προσβάλω έχεις άλλο πρόβλημα το οποίο το κρύβεις πίσω από την λέξη ομορφιά
    κάτι φοβάσαι
    κάτσε και σκέψου
    Δηλαδή να της έδινα ευκαιρία ρε φίλε?
    Δεν γίνεται να σκεφτώ.
    Είμαι χαζός σύμφωνα με τον καινούργιο......

Senior Member
    Why εγω δεν θα σου πω καμια αλλη γνώμη η συμβουλή γιατι δεν θέλησες να δώσεις καμια ουσιαστικη σημασία στα τοσα που σου έγραψα και μαλλον χωρις να λες κάτι αισθάνεσαι θυμό και προς το προσωπο μου. Θελω μονο μια τελευταία χάρη. Να μου πεις τι έχεις καταλάβει απο όσα σου ειπα εγω. Αν θελεις δες ξανα οσα σου γραφω πρωτα η αν θες μη το κανεις. Απλα κάνε μου μια περίληψη του τι κατάλαβες οτι σου λεω. (Νομιζω εχουμε ξεκαθαρίσει οτι εγω δεν σου λέω να πας με άσχημες μέτριες κλπ οπως το εννοείς εσύ). Άρα πες μου με δικα σου λόγια καποια στιμη: Τι εχω ιδρώσει να σου γράφω τρεις μερες; Δες το σαν άσκηση περίληψης στο μαθημα της έκθεσης του λυκείου.

Junior Member
    Για μισό ρε άνθρωπε,να της έδινα και ευκαιρία?
    Και κάτι άλλο:οι αγγλικές φράσεις δεν σε κάνουν ανώτερο ή καλύτερο ή εξυπνότερο!
    Τι ευκαιρια παιδι μου? Δεν σου αρεσε γιατι να της δωσεις ερωτικως ευκαιρια? Ουτε για φιλη, οκ, καταλαβαινω...Απο κει και περα γιατι γκρινιαζεις? επειδη αντι να ερθει η γυναικαρα που εχεις φτιαξει στο μυαλο σου ερχονται ολα τα μπαζα? Για αυτο γινεται ολη η δουλεια? Ναι, για αυτο γινεται, το εχουμε καταλαβει ολοι. Δεν φταιει η κακη σου τυχη/μοιρα, ουτε τα μουσια του οντιν. Εσυ φταις, και οχι για την εξωτερικη σου εμφανιση, ειμαι σιγουρος για αυτο

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Τι ευκαιρια παιδι μου? Δεν σου αρεσε γιατι να της δωσεις ερωτικως ευκαιρια? Ουτε για φιλη, οκ, καταλαβαινω...Απο κει και περα γιατι γκρινιαζεις? επειδη αντι να ερθει η γυναικαρα που εχεις φτιαξει στο μυαλο σου ερχονται ολα τα μπαζα? Για αυτο γινεται ολη η δουλεια? Ναι, για αυτο γινεται, το εχουμε καταλαβει ολη. Δεν φταιει η κακη σου τυχη/μοιρα, ουτε τα μουσια του οντιν. Εσυ φταις, και οχι για την εξωτερικη σου εμφανιση, ειμαι σιγουρος για αυτο
    Επειδή είσαι και έξυπνος,δεν μίλησα πουθενά για γυναικάρα!Για όμορφη μίλησα,όχι top model!

Senior Member
    Δηλαδή να της έδινα ευκαιρία ρε φίλε?
    Δεν γίνεται να σκεφτώ.
    Είμαι χαζός σύμφωνα με τον καινούργιο......
    δεν την ξέρω την κοπέλα όποτε δεν θα σού πω αν έπρεπε να της δώσεις η όχι ευκαιρία
    ο καινούργιος έχει όνομα και μπορεί να είναι καινούργιος εδώ άλλα να είναι πιο παλιός σ όλα αυτά που σου λέει
    μάθε να σέβεσαι

Junior Member
    Επειδή είσαι και έξυπνος,δεν μίλησα πουθενά για γυναικάρα!Για όμορφη μίλησα,όχι top model!
    Ε θα σε χαλαγε και το τοπ μοντελ τωρα, τελος παντων...Η γυναικαρα που εχεις φτιαξει στο μυαλο σου, ειπα... Αλλου το πηγες. εχεις ταλεντο στον αποπροσανατολισμο, ουτε ο Πρετεντερης τετοιο πραγμα :cool:

Senior Member
    Ε θα σε χαλαγε και το τοπ μοντελ τωρα, τελος παντων...Η γυναικαρα που εχεις φτιαξει στο μυαλο σου, ειπα... Αλλου το πηγες. εχεις ταλεντο στον αποπροσανατολισμο, ουτε ο Πρετεντερης τετοιο πραγμα :cool:
    χαχαχαχαχαχαχα

Page 19 of 28 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast