μ37
δεν εισαι μονο απωθητικος με αυτα, εισαι και αναποτελεσματικος στον σκοπο σου, γιατι κανεις δεν εχει ορεξη να βλεπει τα υστερικα κατεβατα ξανα και ξανα.
Printable View
μ37
δεν εισαι μονο απωθητικος με αυτα, εισαι και αναποτελεσματικος στον σκοπο σου, γιατι κανεις δεν εχει ορεξη να βλεπει τα υστερικα κατεβατα ξανα και ξανα.
Μου αρέσει που επιμένεις Remedy και όχι μόνο συνεχίζεις να υποστηρίζεις τις θέσεις σου, άλλα μου δίνεις και επιχειρήματα για να σε μεταπείσω ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΣΑΙ!
Σύμφωνα με σένα λοιπόν:
Το ότι Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡΧ**** ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!
Όπως επίσης δεν σου αρκεί για απόδειξη ότι Ο ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!
ΠΟΣΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ REMEDY;;;
Η ανθελληνική κυβέρνηση λοιπόν - ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΙΤΑΝΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ - ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ! Και αυτό περιλαμβάνει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ. Απέδειξε μου εσύ το αντίθετο.
Επίσης, εγώ θεωρώ ότι είμαι πολύ αποτελεσματικός. Είτε θα προωθηθεί η μεταρρύθμιση ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, είτε τα γραφεία των ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών / ψυχιάτρων θα αδειάσουν. Όπως και να έχει, ο απλός κόσμος ενημερώνεται πλέον και σκέφτεται σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτή στην οποία σκεφτόταν.
Μια και θέλεις να συνεχίσεις εσύ όμως αντί για την kutchunie ας συζητήσουμε μαζί το 2ο από τα θέματα τα οποία έθιξα:
1. Το ****χαρτο που έχουν για κώδικα δεοντολογίας.
2. Τον δήθεν πειθαρχικό έλεγχο τον οποίο μπορεί να ασκήσει ο ΣΕΨ/ΠΨΣ με βάσει το παραπάνω ****χαρτο.
3. Την έλλειψη προβλεπόμενων ποινικών κυρώσεων για τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας.
4. Την έλλειψη πρόβλεψης αποζημιώσεων και διεκδικήσεων για τους θεραπευόμενους.
5. Το ΣΕΥΥΠ (σύνδεσμο που περιγράφει τα καμώματα τους θα βρεις στην πρώτη σελίδα του παρόντος) ο οποίος "κάνει το ******" όταν καταγγέλονται ψυχιατρικές μονάδες.
6. Την αναλγησία και αδράνεια του υπουργείου υγείας να διασφαλίσει τον θεραπευόμενο από εκμετάλλευση.
7. Την πλήρη απουσία των στατιστικών μεγεθών σε ότι αφορά την αποτελεσματικότητα της ψυχοθεραπείας εκ μέρους υπουργείου υγείας και ΣΕΨ/ΠΨΣ.
8. Την διδασκαλία συντεταγμένης άρνησης απο προπτυχιακό επίπεδο στην συνεργασία αποφοίτων με όρους οι οποίοι τους θέτουν σε - λογικό έλεγχο από οποιονδήποτε.
9. Την "παγίδα" των αμοιβών των αποφοίτων οι οποίοι ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να θυσιάσουν τις ηθικές αξίες τους προκειμένου να σταδιοδρομήσουν.
10. Την συντεταγμένη - και πάλι - άρνηση των δημόσιων ασφαλιστικών ταμείων να συμμετέχουν σε ψυχοθεραπευτικά σχήματα.
Για το πρώτο σημείο, καταλήξαμε ότι ο Έλληνας θεραπευόμενος είναι πλήρως απροστατευτος από το ανθελληνικό κράτος και ότι το πορνογράφημα με τίτλο "κώδικα δεοντολογίας" υπάρχει ΜΟΝΟ για να καλλιεργεί την εντύπωση ελέγχου των επαγγελματιών ψυχικής υγείας στα μάτια του θεραπευόμενου και επί της ουσίας:
α. Δεν ελέγχεται στην εφαρμογή του.
β. Δεν περιέχει οποιοδήποτε άρθρο το οποίο να προστατεύει τον θεραπευόμενο.
γ. Ακόμα και αν περιείχε άρθρα τα οποία προστατεύουν τον θεραπευόμενο, σε ότι αφορά την εφαρμογή του επαφίεται στην ηθική του κάθε ψυχολόγου / ψυχοθεραπευτή / ψυχίατρου [...τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας...].
δ. Ακόμα και αν το πορνογράφημα με τίτλο "κώδικα δεοντολογίας" περιείχε άρθρα τα οποία προστατεύουν τον θεραπευόμενο, λόγω της συντεταγμένης άρνησης των επαγγελματιών ψυχικής υγείας να συμμετέχουν σε συνεργασίες οι οποίες περιλαμβάνουν τον έλεγχο τους από οποιονδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο [μια κοινωνική προσφορά των τμημάτων ψυχολογίας Παντείου, Καποδιστριακού, Αριστοτελείου, και Πανεπιστημίου Κρήτης] ο θεραπευόμενος εμφανίζεται "με άδεια χέρια" δηλαδή χωρίς αποδείξεις. Οποιαδήποτε "επιτροπή" - και ειδικά μια η οποία αποτελείται από ψυχολόγους / ψυχοθεραπευτές / ψυχιάτρους - θα είχε ΚΑΘΕ λόγο να παραβλέψεις την καταγγελία "ελλείψει αποδείξεξεων".
ε. Να μην ξεχάσω να αναφερθώ στο γεγονός ότι ο έλεγχος του επαγγελματία ψυχικής υγείας από οργανισμό ή άτομα τα οποία εκείνος συντηρεί με τις εισφορές του είναι απλά ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ.
στ. Στην εντύπωση του αδαή-αφελή θεραπευόμενου, η ύπαρξη ενός "κώδικα δεοντολογίας" δημιουργεί την ψευδαίσθηση άλλης μιας δικλείδας ασφαλείας ανάμεσα στην εκμετάλλευση αυτού και τον ίδιο.
Ακούω τις θέσεις σου σχετικά με το 2ο θέμα.
με τον ηλιο τα βγαζεις, με τον ηλιο τα βαζεις, ακομα δεν καταλαβες τι εχουν τα ερμα και ψοφανε???
τα κουρασες βρε μ47, γιαυτο σε αποφευγουν.
ποσο αποτελεσματικο ειναι αυτο για τον "σκοπο" σου????
με τι να πεισθω βρε? με τις αρλουμπες που λες? ουτε ενα επιχειρημα μονο σαχλαμαρες σε κοκκινο χρωμα. πολυ πειστικο. εχω ανατριχιασει...
Μα να πω κάτι? Λες ότι υπάρχουν νόμοι για αυτά τα συγκεκριμένα...ας πούμε το απλό σε παρενοχλεί σεξουαλικά ο θεραπευτής σου , πως θα το αποδείξεις ? Λογικά δεν μπορείς, μόνο αν έχεις κάτι σε γραπτό λόγο, ένα μήνυμα κλπ.....φαντάσου να πας και στα πιο σύνθετα χειραγώγηση κλπ
Δηλαδή με λίγα λόγια,κατά τον ν87,όποιος πάει σε ψυχολόγο ή ψυχίατρο κάνει λάθος?
ΟΚ.....
Παρότι η έλλειψη στατιστικών μεγεθών είναι το 7ο κατά σειρά θέμα το οποίο θίγω, θα το ανοίξουμε τώρα αφού το θέτεις.
Έστω λοιπόν ότι σε κάνω υπουργό υγείας cube και πλέον ΟΦΕΙΛΕΙΣ να ενδιαφερθείς ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ των Ελλήνων ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΣ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
Ο λόγος που τα λέω αυτά, είναι επειδή είτε εσύ (επειδή διαιωνίζεις την συνέχεια της εφαρμογής), είτε κάποιος προκάτοχος σου (ενέκρινε την πρώτη εφαρμογή) καθιερώσατε την ψυχοθεραπεία στην Ελλάδα ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ειδεμή δεν υπάρχει λόγος για έκδοση νέων αδειών εξασκήσεως σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας, δαπάνες για ψυχοφάρμακα κλπ.
Οι παρακάτω ερωτήσεις ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ το οποίο ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να μπορείς να απαντήσεις επειδή αυτές προέρχονται από κάποιον ο οποίος δεν είναι εκπαιδευμένος προκειμένου να μπορεί να ασκήσει έλεγχο επί της απόδοσης των θεραπευτικών μεθόδων (ψυχοθεραπευτικές, ψυχοφαρμακευτικές ή συνδυασμός αυτών). Με άλλα λόγια ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.
Σε αυτές τις ερωτήσεις μπορείς να προσθέσεις παραμέτρους, άλλα σίγουρα δεν μπορείς να αρνηθείς την λογική τους και το που αποσκοπούν.
Δείξε μου εσύ στατιστικές οι οποίες δημοσιοποιήθηκαν εκ μέρους είτε του υπουργείου υγείας, της ΕΛΣΤΑΤ μετά την ίδρυση της, τον ΣΕΨ ή ΠΨΣ οι οποίοι έχουν κοινωνικό / διοικητικό και επιστημονικό ενδιαφέρον σε ότι αφορά τις παραπάνω στατιστικές, συνοδεύοντας τα με:
α. την ημερομηνία δημοσίευσης
β. το μέσο στο οποίο δημοσιεύθηκε και
γ. τον φορέα ο οποίος τις δημοσίευσε αυτές τις στατιστικές.
Οι ερωτήσεις αυτές ισχύουν ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 53 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ασκείται ψυχοθεραπεία στην Ελλάδα.
1. Πόσους θεραπευομένους έχεις στα γραφεία ιδιωτών (ψυχοθεραπευτών / ψυχιάτρων γενικά);
2. Πόσοι από αυτοί ακολουθούν ψυχοφαρμακευτική αγωγή (Α);
3. Πόσοι ακολουθούν ψυχοθεραπευτική αγωγή (Β);
4. Πόσοι ακολουθουν ΚΑΙ ψυχοφαρμακευτική ΚΑΙ ψυχοθεραπευτική αγωγή (Γ);
5. Από αυτούς, πόσοι αποθεραπευτηκαν το 2016 ανά κατηγορία Α, Β, Γ;
6. Από όσους ΔΕΝ αποθεραπευτηκαν πόσοι παρουσίασαν βελτίωση ανά κατηγορία Α, Β, Γ;
7. Γιατί είχες μηδέν περιπτώσεις αποθεραπευμένων;
8. Τι έκανες για να αυξήσεις τα ποσοστά αποθεραπείας;
9. Γιατί δεν συνέλεξες ή ανακοίνωσες τις παραπάνω στατιστικές;
10. Γιατί δεν συμμετέχουν τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία στις ψυχοθεραπευτικές τεχνικές αλλά συμμετέχουν στις ψυχοφαρμακευτικές;
11. Οι δαπάνες για αγορά και προμήθεια ψυχοφαρμάκων αυξάνονται ή μειώνονται; Αν αυξάνονται θέλω να ξέρω "γιατί" και πως θα γίνει να μειωθούν επειδή αφορούν έξοδα του κράτους και εισαγωγές.
12. Μήπως αυξάνονται επειδή μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού νοσεί; Πως θα αναχαιτιστεί και θα μειωθεί η εξάπλωση των ψυχικών νόσων;
13. Ή η αύξηση οφείλεται στον ίδιο ή μικρότερο πληθυσμό ασθενών οι οποίοι καταναλώνουν πιο πολλά ψυχοφάρμακα;
14. Μήπως εθίζουν τα ψυχοφάρμακα τα οποία εισάγεις; Υπάρχουν εναλλακτικές οι οποίες δεν εθίζουν;
15. Έχεις ελέγξει τους γιατρούς για υπερσυνταγογραφήσεις;
16. Τι μπορεί να γίνει προκειμένου οι δαπάνες αυτές να μειωθούν και ειν δυνατόν να μηδενιστούν;
17. Δείξε μου την κίνηση σε ότι αφορά την αγορά και προμήθεια ψυχοφαρμάκων για τα τελευταία 53 χρόνια. Ως υπουργείο υγείας αυτό σε αφορά άμεσα.
18. Ακούω πολλά παράπονα σχετικά με τα δημόσια και ιδιωτικά ψυχιατρεία. Έλεγξες να δεις τι συμβαίνει και να βρεις τα αίτια ή τους υπευθύνους των παραπόνων [http://www.e-psychology.gr/forum/thr...9%CE%9F%CE%A5], [http://www.e-psychology.gr/forum/thr...%CE%99%CE%91];
19. Ο ΣΕΥΥΠ λέει εδώ [http://www.moh.gov.gr/articles/healt...raxes?fdl=7354], δεν πήγε να ελέγξει καταγγελία. Τι έκανες για αυτό;
20. Ομοίως ακούω πολλά παράπονα για τις σχολές ψυχολογίας. Δεν παίρνεις τον ομόλογο σου να συνενοηθείτε τι πρέπει να γίνει για να σταματήσουν τα παράπονα πριν πάρω την κατάσταση στα χέρια μου;
21. Οι θεραπευόμενοι παραπονιούνται για εκμετάλλευση και χειραγώγιση από τους ιδιώτες επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Τι έχεις κάνει για αυτό;
22. Έχεις πάρει πρέφα τι σέρνουν στα forum και τα blog για τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας; Που είναι η κατάσταση με τις καταγγελίες κατά των ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών /ψυχιάτρων; Τι έχει κάνει ο ΣΕΥΥΠ; Τι έχεις κάνει εσύ; Νομίζω ότι κοιμάσαι με τα τσαρούχια υπουργέ cube
http://www.e-psychology.gr/forum/thr...9B%CE%99%CE%91
Πες μου λοιπόν τι από τα παραπάνω δεν βρίσκεις "λογικό" cube;
Εάν δεν μπορείς να μου παρουσιάσεις τις στατιστικές αυτές, δημοσιοποιημένες - σε ΚΑΠΟΙΟ μέσο - για τα τελευταία 53 χρόνια, τότε οφείλεις να συμφωνήσεις μαζί μου ότι αυτές ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ!
Εάν πάλι συλλέγονταν αλλά δεν ανακοινώνονταν, αυτό εγείρει πολλαπλά ερωτήματα σχετικά με
α. τις προθέσεις
β. τις σκοπιμότητες
γ. τα αποτελέσματα μιας τέτοιας πρακτικής.
..........
Μα δεν έχω ιδέα αν απουσιάζουν ή όχι....υπάρχουν ας πούμε στατιστικές για καρδιοπάθειες πχ ? Στατιστικές υπάρχουν σε άλλες χώρες ή δεν ξέρεις ?
Και ποιός σου είπε ότι με ενδιαφέρει τι κάνουν σε άλλες χώρες; Σε έκανα υπουργό υγείας για την Ελλάδα και όχι "τις άλλες χώρες" και αφ' ενός διαιωνίζεις την ψυχοθεραπεία στην Ελλάδα - το οποίο σημαίνει ότι το θεωρείς καλή πρακτική - και αφ' ετέρου έχεις εγκρίνει τη χρήση ενός σκασμού ψυχοφαρμάκων και νοσηλείων. Σήμερα έχεις έλεγχο από τον Έλληνα πολίτη ο οποίος σε ρωτάει τις παραπάνω δεκαεφτά ερωτήσεις οι οποίες αφορούν την αποτελεσματικότητα - ή την αναποτελεσματικότητα - της ψυχοθεραπείας και των ψυχοφαρμάκων.
Μέχρι στιγμής έχεις κάνει πλούσιες κάποιες φαρμακοβιομηχανίες με τα λεφτά μου.
Στο δια ταύτα, τι αποτελέσματα έχουν τόσο η ψυχοθεραπεία, όσο και τα ψυχοφάρμακα; Νόμιζες ότι απλά θα συνεχίσεις να εγκρίνεις την διάθεση χρημάτων προς ένα ή περισσότερα μέτρα θεραπείας χωρίς να παρακολουθείς την πρόοδο και την διαχρονική εξέλιξη της προόδου αυτής ως προς τους Έλληνες οι οποίοι σου ανέθεσαν το αξίωμα του υπουργού υγείας; Είσαι αφελής; Αν οι μέθοδοι είναι αναποτελεσματικές γιατί δεν τις διακόπτουμε για να βρούμε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ μεθόδους καταπολέμησης της ψυχικής νόσου; Ένα γραμμάριο πρόληψη είναι ίσο με ένα κιλό θεραπεία.
1. Πόσους θεραπευομένους έχεις στα γραφεία ιδιωτών (ψυχοθεραπευτών / ψυχιάτρων γενικά);
2. Πόσοι από αυτοί ακολουθούν ψυχοφαρμακευτική αγωγή (Α);
3. Πόσοι ακολουθούν ψυχοθεραπευτική αγωγή (Β);
4. Πόσοι ακολουθουν ΚΑΙ ψυχοφαρμακευτική ΚΑΙ ψυχοθεραπευτική αγωγή (Γ);
5. Από αυτούς, πόσοι αποθεραπευτηκαν το 2016 ανά κατηγορία Α, Β, Γ;
6. Από όσους ΔΕΝ αποθεραπευτηκαν πόσοι παρουσίασαν βελτίωση ανά κατηγορία Α, Β, Γ;
7. Γιατί είχες μηδέν περιπτώσεις αποθεραπευμένων;
8. Τι έκανες για να αυξήσεις τα ποσοστά αποθεραπείας;
9. Γιατί δεν συνέλεξες ή ανακοίνωσες τις παραπάνω στατιστικές;
10. Γιατί δεν συμμετέχουν τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία στις ψυχοθεραπευτικές τεχνικές αλλά συμμετέχουν στις ψυχοφαρμακευτικές;
11. Οι δαπάνες για αγορά και προμήθεια ψυχοφαρμάκων αυξάνονται ή μειώνονται; Αν αυξάνονται θέλω να ξέρω "γιατί" και πως θα γίνει να μειωθούν επειδή αφορούν έξοδα του κράτους και εισαγωγές.
12. Μήπως αυξάνονται επειδή μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού νοσεί; Πως θα αναχαιτιστεί και θα μειωθεί η εξάπλωση των ψυχικών νόσων;
13. Ή η αύξηση οφείλεται στον ίδιο ή μικρότερο πληθυσμό ασθενών οι οποίοι καταναλώνουν πιο πολλά ψυχοφάρμακα;
14. Μήπως εθίζουν τα ψυχοφάρμακα τα οποία εισάγεις; Υπάρχουν εναλλακτικές οι οποίες δεν εθίζουν;
15. Έχεις ελέγξει τους γιατρούς για υπερσυνταγογραφήσεις;
16. Τι μπορεί να γίνει προκειμένου οι δαπάνες αυτές να μειωθούν και ειν δυνατόν να μηδενιστούν;
17. Δείξε μου την κίνηση σε ότι αφορά την αγορά και προμήθεια ψυχοφαρμάκων για τα τελευταία 53 χρόνια. Ως υπουργείο υγείας αυτό σε αφορά άμεσα.
18. Ακούω πολλά παράπονα σχετικά με τα δημόσια και ιδιωτικά ψυχιατρεία. Έλεγξες να δεις τι συμβαίνει και να βρεις τα αίτια ή τους υπευθύνους των παραπόνων [http://www.e-psychology.gr/forum/thr...9%CE%9F%CE%A5], [http://www.e-psychology.gr/forum/thr...%CE%99%CE%91];
19. Ο ΣΕΥΥΠ λέει εδώ [http://www.moh.gov.gr/articles/healt...raxes?fdl=7354], δεν πήγε να ελέγξει καταγγελία. Τι έκανες για αυτό;
20. Ομοίως ακούω πολλά παράπονα για τις σχολές ψυχολογίας. Δεν παίρνεις τον ομόλογο σου να συνενοηθείτε τι πρέπει να γίνει για να σταματήσουν τα παράπονα πριν πάρω την κατάσταση στα χέρια μου;
21. Οι θεραπευόμενοι παραπονιούνται για εκμετάλλευση και χειραγώγιση από τους ιδιώτες επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Τι έχεις κάνει για αυτό;
22. Έχεις πάρει πρέφα τι σέρνουν στα forum και τα blog για τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας; Που είναι η κατάσταση με τις καταγγελίες κατά των ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών /ψυχιάτρων; Τι έχει κάνει ο ΣΕΥΥΠ; Τι έχεις κάνει εσύ; Νομίζω ότι κοιμάσαι με τα τσαρούχια υπουργέ cube
Όσο δεν απαντάς, εγώ θα προσθέτω ερωτήσεις. Δεν φαντάζομαι να έχεις αντίρρηση υπουργέ cube;
Εγώ δεν έχω σχέση με δημόσια υγεία cube. Κάποιος άνθρωπος με καλύτερη κατάρτιση θα ρωτούσε και άλλα. Και για να σου απαντήσω στο αν ανακοινώνονται στατιστικά σχετικά με την υγεία:
1ον Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν άλλες χώρες.
2ον ΝΑΙ ανακοινώνονται. Έλεγξε το HFADB (Health For All DataBase) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σε ότι αφορά την Ελλάδα. Το κατεβάζεις στον Η/Υ σου και είναι δωρεάν. Θα βρείς και κάτι πολύ ενδιαφέροντα "κενά" στην ανακοίνωση αυτών των στατιστικών σε ότι αφορά την μνημονιακή πολιτική και τα αποτελέσματα της.
Στατιστικές ανακοινώνονται σε θέματα υγείας? όχι ψυχικής....γενικά
Ρε μ77,χαρά στο κουράγιο σου με τέτοια κατεβατά!
Είναι πολύ μεγάλα!
δηλώνω την παραίτησή μου........
4646 νήματα έχει η κατηγορία Γενικά ΜΟΝΟ! Αν σε ενοχλούν αυτά τα οποία λέω, βρές ένα άλλο νήμα το οποίο δεν σε συγχίζει WhyAlwaysMe?.
Cube μην απομακρυνθείς. Εδώ δεν έχει νόμο "μη ευθύνης υπουργών" και άλλες τέτοιες μ****ιες. :) Θα εξετάσουμε τώρα, τι μας στοίχισες και θα αποτιμήσουμε και την ζημιά που μας έκανες.