mpes sto chat an thes marili mou nata poume!
Printable View
mpes sto chat an thes marili mou nata poume!
παρόν
μαλλον παρουσα.......
εγω πλεον δεν μπορω να μπαινω τα πρωινα απο το γραφειο αλλα ενα παρων θα το δινω οποτε μπορω. σημερα με την διαιτα της ροζουλας μου ειμαι 87,3 και καθε μερα πλεον κανω διαδρομο 40 λεπτα.
αντε κοριτσια ολες μαζι για τα χριστουγεννα με νεα κορμια
bravo barb!!!!!!!!!!! synexise etsiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! ta pas teleia!!!!!
ti kaneis petaloyditsa moy
Thank you. 87 ακριβως σημερα. οπως κι εσυ, τρελαινουμε τον μεταβολισμο και συνεχιζουμε ακαθεκτες. σιγουρα βοηθαει και η γυμναστικη. το σαββατοκυριακο θα εχω φιλοξενουμενους αλλά θα κοιταξω να συγκρατηθω. πιθανον βεβαια διαδρομο να μην κανω (φανταζεσαι ενα σαλονι γεματο 5 παιδια και 3 μεγαλους και την οικοδεσποινα στον διαδρομο να μουσκευει? ε οχι -δεν λεει) Αλλά θα προσεξω το φαγητο και απο δευτερα ξαναρχιζω ακαθεκτη.Quote:
Originally posted by Pink_Butterfly
bravo barb!!!!!!!!!!! synexise etsiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! ta pas teleia!!!!!
λοιπον κοριτσια, εγω τρωω και μισο γιαουρτι 0% σε καθε γευμα. το ριχνω και αυτο στην πολυσαλατα. και επειδη ο τονος ειναι πανακριβος αν τρως συνεχεια, βρηκα στον μαρινοπουλο ενα κουτι του κιλου (1200γρ στραγγισμενο για την ακριβεια) σε πολυ καλη τιμη (περιπου 9 ευρω). μετρια γευση βεβαια αλλα αν τον ανακατεψεις με διαφορα λαχανικα και γιαουρτι, μια χαρα ειναι και γλιτωνεις ενα καρο λεφτα. εχω ογκομετρησει σε ενα μικρο πλαστικο ταπερ ποσο ειναι περιπου 100 γραμμαρια και μου βγαινει 12 γευματα περιπου. αντε να βγουν 11 ή 13. δεν χαλασε ο κοσμος. προσοχη για οσες δεν ξερουν απο κονσερβες, τον αδειαζουμε οταν ανοιξουμε το κουτι σε ταπερ και διατηρηται μια χαρα στο ψυγειο για τουλαχιστον μια εβδομαδα. οποτε αναμεσα τρωμε και κανενα φιλετο κοτοπουλο να αλλαξουμε και γευση. αν και η αλλαγη γινεται κυριως με τα λαχανικα. μαρουλι, λαχανο, ντοματα, πιπερια, κρεμυσι, σελινο (ειδικα με το λαχανο, σαν τουρσι γινεται αν το αφησετε 2-3 ωρες εκτος ψυγειου), καροτο κα. α, βραζω και λαχανικα οπως χοτρα, κολοκυθακια και τα ριχνω κι αυτα μεσα στο μαρουλι ή το λαχανο. και τωρα το καλοκαιρι και καμια ψητη πιπερια ή μελιτζανα μια χαρα θα ειναι.
μου ανοιξε η ορεξη και πρεπει να φυγω για δουλεια. τα λεμε. φιλακια και καλο σβ σε ολα τα κοριτσια
εγω παιρνω φιλετο μπακαλιαρο καλιμμανη και τον ξεπαγωνω, τον πεταω στο τεφαλ και σε δεκα λεπτα ετοιμο!!!
κούκλες καλημέρα από την όμορφη ιεράπετρα, έφθασα χθες και βρισκομαι σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο πάνω στο κύμα και αγναντεύω το απέραντο γαλάζιο!!!
φυσικά δε θα κάνω αλλο διαίτα, αλλά κολύμπι περπάτημα και κρητικους μεζέδες με ρακί,
σας φιλώ ολες πολύ πολύ
ιεραπετρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ημουν εκει περυσι σε σχολειο.....αχ τι μου θυμισες!!αν πατε στην παραλια στις ταβερνες στην
κατω μερα(ετσι λενε την περιοχη) να φατε στον ναπολεοντα κολοκυθοκεφτεδες και στο chokolicious την καφετερια να φατε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ βαφλα με παγωτο!!!ειναι στην ιδια σειρα ολα....α!!και στην αλλη ακρη της παραλιας να πιειτε ποτο στο waikiki το βραδυ ειναι μαγικα και πολυ ρομαντικα.....
ΑαΑχ....διακοπούλες....Καλά να περάσεις Ναταλάκι!!!!!
kala na peraseis natalaki!! kane kai mia voutia gia emas!!! thelw ki egw thalassitsaaaaaaa
εγω πριν λιγο ηρθα απο την θαλασσα τελειαααααααααααααααααααα α ηταν...........
οκ θα πάμε , άλωστε μένουμε στο ξενοδοχειο el greco που ειναι δίπλα σε όλα αυτά. πες μου καμια καλή ταβέρνα με παραδοσιακό κρητικό φαγητό που να μην είναι δηλαδή τουριστάδικο!Quote:
Originally posted by dream
ιεραπετρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ημουν εκει περυσι σε σχολειο.....αχ τι μου θυμισες!!αν πατε στην παραλια στις ταβερνες στην
κατω μερα(ετσι λενε την περιοχη) να φατε στον ναπολεοντα κολοκυθοκεφτεδες και στο chokolicious την καφετερια να φατε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ βαφλα με παγωτο!!!ειναι στην ιδια σειρα ολα....α!!και στην αλλη ακρη της παραλιας να πιειτε ποτο στο waikiki το βραδυ ειναι μαγικα και πολυ ρομαντικα.....
αν σου πω οτι 1 χρονο εκει δεν βρηκα καμια τετοια ταβερνα μεσα στην ιεραπετρα θα με πιστεψεις;;εμεις τρωγαμε πολυ συχνα στους 12 καλλιτεχνες,ειναι μια τεβερνα που την εχει ενας αραβας και κανει τελεια πραματα αλλα οχι και τοσο κρητικα...ναπολεοντα τρωγαμε και στην αυλη η οποια ειναι μια ταβερνα οχι στην παραλια που εισαι αλλα λιγο πιο ακρη στην ιεραπετρα.θελει αυτοκινητο.ειναι πανω στη θαλασσα επισης πολυ καλη ειναι ταβερνα κλειω επισης εξω απο ιεραπετρα.το βραδυ για ποτο να πατε στο πορτεγο.ειναι μπαρ στο κεντρο.εμεις για ρακι πηγαιναμε στο ντουκιανι επισης στο κεντρο.ειναι πολυ μικρο αλλα πολυ ζεστο και εχει ωραιους μεζεδες που στους φερνει αυτος μαζι με τη ρακι.
μια συμβουλη:οταν προχωρατε στο δρομο κυριως βραδυ κοιτατε και λιγο κατω γιατι εχει κατσαριδες.ελπιζω να μη σε χαλασα αλλα εγω τις τρεμω και κοιτουσα κατω μην πατησω καμια.εκτος αν ψεκασαν φετος και τις εξολοθρευσαν!!!μακαρι!!!