Όντως κορίτσια..κορμιά θα βγείτε στη παραλία!!! χε χε χε!
Printable View
Όντως κορίτσια..κορμιά θα βγείτε στη παραλία!!! χε χε χε!
τί γίνεται κορίτσια μου;; πώς τα πάνε οι βελονιζόμενες; πολλαπλασιάζονται οι τρυπούλες σας; πάνε κι έρχονται οι μελανιές;
καλημέρα bomo μου..... μια χαρά είμαι εγώ.... εχθές έκανα πάλι και σήμερα είμαι πολύ χαλαρή!
το αυτάκι μου επανήλθε στα φυσιολογικά του, αλλα δεν μου έβαλε ημιμόνιμη, την άλλη βδομάδα είπε!
εσυ τελίκα δεν ξαναπήγες ε?
μπαααα, δεν τα κατάφερα να ξαναπάω αλλά ακόμα νιώθω καλά και δυνατή οπότε δεν τρέχει τίποτα.
ώστε ξεπρήστηκε το αυτάκι ε; κριιιιμα...και έλεγα πώς αν συναντιόμασταν τουλάχιστον θα σε γνώρισα απ΄το γιγάντιο αυτί!!! χε χε χε! με όλη μου την αγάπη....
χαχαχα...το είχα κρυμένο κάτω απο τα μαλλιά!!!!!!! το καλύτερο καμουφλαζ!
το τοπικ ειναι τρομερα ενδιαφερον. πως τα πηγατε οι βελονισμενες και πλεον εξαφανισμενες?
αν μπορει καποια να μας γραψει και το κοστος?
30-50 η καθε συνεδρια?
click μια φίλη μου που εκανε δεν ειχε κανενα αποτελσμα.εχασε στην αρχη 2-3 κιλα και ειναι παλι στα ίδια.
Βελονισμός = Ψευδοεπιστήμη
Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Βιώνοντας την εμπειρία του βελονισμού μέσω της κολλητής μου, νομίζω πως η όλη ιστορία είναι απάτη. Ή τουλάχιστον η συγκεκριμένη βελονίστρια που πηγαίνει η φίλη μου.
Να ξεκινήσω από το ότι η εν λόγω κυρία δε μένει εδώ, κάνει "αρπαχτές", ταξιδεύοντας ανά την Ελλάδα και εισπράττοντας καθόλου ευκαταφρόνητα ποσά.
Δεν είναι γιατρός. Δηλώνει μόνο βελονίστρια.
Λέει πράγματα που νομίζω πως δε στέκουν. Ισχυρίζεται πχ. πως ο βελονισμός ρευστοποιεί το λίπος, το οποίο το ιδρώνεις, το ουρείς, κτλ. Χωρίς να έχω πολλές γνώσεις στο θέμα, νομίζω πως το λίπος είναι στα λιποκύτταρα, τα οποία μόνο να μικρύνουν γίνεται και όχι να αποβληθούν, εκτός αν μιλάμε για λιποαναρρόφηση.
Υποβάλλει τους πελάτες της σε λιμοκτονία. Δηλαδή μία τυπική ημέρα περιέχει, για παράδειγμα, ένα βραστό αυγό, 15 ξηρούς καρπούς και δύο φέτες γαλοπούλα. Σκοπός, λέει, δεν είναι ο κορεσμός, αλλά μόνον η συντήρηση του οργανισμού. Επίσης τους υποβάλλει σε μαρτύρια. Για παράδειγμα, επιβάλλει τον καφέ σε συγκεκριμένες ώρες, τις οποίες κοιμάται ο φυσιολογικός άνθρωπος, οπότε πρέπει να βάλουν ξυπνητήρι οι δόλιοι που την εμπιστεύτηκαν, προκειμένου να πιούν καφέ και να τηρήσουν το πρόγραμμά της. Όλα αυτά μου φαίνονται από ύποπτα έως εξοργιστικά.
Η φίλη μου αδυνάτισε βέβαια, αλλά νομίζω πως με την πλήρη ασιτία μπορεί να αδυνατίσει ο καθένας, με ή χωρίς βελονισμό. Θυμώνω, γιατί μιλάμε για μεγάλα ποσά και για βασανισμό. Ο βελονισμός υποτίθεται πως προκαλεί ευεξία. Έχω άδικο?
δεν εχεις αδικο, ευεξια προκαλει. Αν διαβασεις το τοπικ απο την αρχη, η bomo περιγραφει αναλυτικα πως ηταν, καμμια σχεση με την εμπειρια της φιλης σου.
Μήπως η φίλη σου να έκανε μία καταγγελία στην αστυνομία για το όλο περιστατικό ώστε να μην κινδυνέψουν και άλλα θύματα από αυτά τα αρπακτικά;Quote:
Originally posted by Ava
Βιώνοντας την εμπειρία του βελονισμού μέσω της κολλητής μου, νομίζω πως η όλη ιστορία είναι απάτη. Ή τουλάχιστον η συγκεκριμένη βελονίστρια που πηγαίνει η φίλη μου.
Να ξεκινήσω από το ότι η εν λόγω κυρία δε μένει εδώ, κάνει "αρπαχτές", ταξιδεύοντας ανά την Ελλάδα και εισπράττοντας καθόλου ευκαταφρόνητα ποσά.
Δεν είναι γιατρός. Δηλώνει μόνο βελονίστρια.
Λέει πράγματα που νομίζω πως δε στέκουν. Ισχυρίζεται πχ. πως ο βελονισμός ρευστοποιεί το λίπος, το οποίο το ιδρώνεις, το ουρείς, κτλ. Χωρίς να έχω πολλές γνώσεις στο θέμα, νομίζω πως το λίπος είναι στα λιποκύτταρα, τα οποία μόνο να μικρύνουν γίνεται και όχι να αποβληθούν, εκτός αν μιλάμε για λιποαναρρόφηση.
Υποβάλλει τους πελάτες της σε λιμοκτονία. Δηλαδή μία τυπική ημέρα περιέχει, για παράδειγμα, ένα βραστό αυγό, 15 ξηρούς καρπούς και δύο φέτες γαλοπούλα. Σκοπός, λέει, δεν είναι ο κορεσμός, αλλά μόνον η συντήρηση του οργανισμού. Επίσης τους υποβάλλει σε μαρτύρια. Για παράδειγμα, επιβάλλει τον καφέ σε συγκεκριμένες ώρες, τις οποίες κοιμάται ο φυσιολογικός άνθρωπος, οπότε πρέπει να βάλουν ξυπνητήρι οι δόλιοι που την εμπιστεύτηκαν, προκειμένου να πιούν καφέ και να τηρήσουν το πρόγραμμά της. Όλα αυτά μου φαίνονται από ύποπτα έως εξοργιστικά.
Η φίλη μου αδυνάτισε βέβαια, αλλά νομίζω πως με την πλήρη ασιτία μπορεί να αδυνατίσει ο καθένας, με ή χωρίς βελονισμό. Θυμώνω, γιατί μιλάμε για μεγάλα ποσά και για βασανισμό. Ο βελονισμός υποτίθεται πως προκαλεί ευεξία. Έχω άδικο?
Το κακό είναι πως η φίλη μου εμπιστεύεται αυτό το άτομο. Δεν είναι καθόλου αφελής, απλά εκείνη τη φάση που ξεκίνησε ήταν απελπισμένη. Και εκεί πατάνε οι αγύρτες. Προσπάθησα να την προειδοποιήσω, αλλά δε δέχεται κουβέντα. Μέχρι και πλάκα της έκανα, του τύπου δώσε σε μένα τα χρήματα, θα σε ταίζω αέρα κοπανιστό και θα αδυνατίσεις. Στο τέλος μου απαγόρευσε να αναφέρομαι στο ζήτημα.
Αν ήμουν στη θέση της, δε νομίζω πως θα έφτανα στην αστυνομία, αλλά σίγουρα δεν θα εμπιστευόμουν αυτό το άτομο με αυτές τις μεθόδους.
Συνεχίζει το βελονισμό και τώρα. Της είπα πως όταν ένας παχύσαρκος λιμοκτονεί, πέφτει μετά με τα μούτρα και ξαναπαίρνει τα κιλά και με το παραπάνω. Ελπίζω να βγω ψεύτρα. Χίλιες φορές να πήγαινε σε διαιτολόγο.
Καταλαβαίνω, έχει δεθεί συναισθηματικά - κάτι τέτοιο είναι πολύ βασικό στο τρόπο που ενεργούν οι κομπογιαννίτες , αποκτούν φιλική σχέση με το να χαιδεύουν τα αυτιά του θύματος αλλά του καταστρέφουν την υγεία.Ίσως πρέπει να σκεφτείς αν μπορείς εσύ να ειδηποιήσεις την αστυνομία έστω και ανώνυμα. Πραγματικά μόνο καλό θα έκανες, και στην φίλη σου, και στη σχέση σας και σε πολλούς αγνώστους - εν δυνάμει θύματα.Quote:
Originally posted by Ava
Το κακό είναι πως η φίλη μου εμπιστεύεται αυτό το άτομο. Δεν είναι καθόλου αφελής, απλά εκείνη τη φάση που ξεκίνησε ήταν απελπισμένη. Και εκεί πατάνε οι αγύρτες. Προσπάθησα να την προειδοποιήσω, αλλά δε δέχεται κουβέντα. Μέχρι και πλάκα της έκανα, του τύπου δώσε σε μένα τα χρήματα, θα σε ταίζω αέρα κοπανιστό και θα αδυνατίσεις. Στο τέλος μου απαγόρευσε να αναφέρομαι στο ζήτημα.
Αν ήμουν στη θέση της, δε νομίζω πως θα έφτανα στην αστυνομία, αλλά σίγουρα δεν θα εμπιστευόμουν αυτό το άτομο με αυτές τις μεθόδους.
Συνεχίζει το βελονισμό και τώρα. Της είπα πως όταν ένας παχύσαρκος λιμοκτονεί, πέφτει μετά με τα μούτρα και ξαναπαίρνει τα κιλά και με το παραπάνω. Ελπίζω να βγω ψεύτρα. Χίλιες φορές να πήγαινε σε διαιτολόγο.
Ο βελονισμος ειναι η παραδοσιακη ιατρικη της Κινας και εδω κ χρονια χρησιμοποιειται κ στην Δυτικη ιατρικη π.χ αντι για αναισθησια σε εγχειρησεις η αντι για επισκλ/διο σε τοκετους κ πολλα αλλα.Το προβλημα ειναι οτι εδω στην Ελλαδα πιοι ειναι οι βελονιστες κ που εχουν εκπαιδευτει?Ειναι Κινεζοι?Οχι βεβαια.Τυχαιο?Δε νομιζω!
Δηλαδή στην Κίνα όταν κάποιος έρχεται στα επειγόντα περιστατικά από ένα βαρύ τροχαίο αντί για "Δυτική" Ιατρική τον αρχίζουν στις βελόνες?Quote:
Originally posted by lessing
Ο βελονισμος ειναι η παραδοσιακη ιατρικη της Κινας και εδω κ χρονια χρησιμοποιειται κ στην Δυτικη ιατρικη π.χ αντι για αναισθησια σε εγχειρησεις η αντι για επισκλ/διο σε τοκετους κ πολλα αλλα.Το προβλημα ειναι οτι εδω στην Ελλαδα πιοι ειναι οι βελονιστες κ που εχουν εκπαιδευτει?Ειναι Κινεζοι?Οχι βεβαια.Τυχαιο?Δε νομιζω!
Η ιατρική δεν χωρίζεται γεωγραφικά - την ίδια ιατρική εξασκούν στην Κίνα, στην Ιαπωνία όπως στην Ευρώπη και στην Αμερική - είναι η ιατρική που βασίζεται σε επιστημονική τεκμηρίωση - ο βελονισμός έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι δεν είναι αποτελεσματικός και ξανά και ξανά έχει χαρακτηριστεί ως ψευδοεπιστήμη από επιστήμονες.