Τρια βιβλια απο τον εκδοτικο οργανισμο Λιβανη με 12 ευρω συμπεριλαμβανομενων των εξοδων αποστολης! Πηρα εννια για να καλυψω και κατι υποχρεωσεις που ερχονται :D Στελνουν και με αντικαταβολη.
http://www.livanis.gr/ViewShopCatego...tegoryId=66806
Printable View
Τρια βιβλια απο τον εκδοτικο οργανισμο Λιβανη με 12 ευρω συμπεριλαμβανομενων των εξοδων αποστολης! Πηρα εννια για να καλυψω και κατι υποχρεωσεις που ερχονται :D Στελνουν και με αντικαταβολη.
Αυτο το βιβλιο που λεει θα σωσει τη ζωη σας!χα χα τι ναι τουτο παλι;Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Ενταξει στην προσπαθεια να τραβηξουν το ματι βαζουν οτι τιτλο τους κατεβει :D
Εχει καλες κριτικες παντως..
Διαβασα στο Αθηνοραμα οτι ενα γκρουπ που κανει γιογκα πιλατες κλπ.το επομενο 3 ημερο θα παει εκδρομη σε ενα ξενοδοχειο με Ιαματικα λουτρα το ''Γαληνη Spa and Resort''στα Καμενα Βουρλα κ θα κανουν εκει μαθηματα χορου zumba dance.πιλατες,πεζοπορια στο Καλλιδρομο,κ.λ.π.Πηρα τον υπευθυνο κ μου φανηκε πολυ συμπαθης.Ειναι ανοιχτο για οποιον θελει κ φαινεται να περνανε καλα,το κανουν καθε μηνα.Μπορει καποιος να παει 3ΗΜΕΡΟ. Η 2 ΗΜΕΡΟ.Το αναφερω γιατι μου φαινεται ενδιαφερον.Πληροφοριες στο www.pranayoga/activities.
Bonus σε αστυνομικούς για να αδυνατίσουν
Σε υπέρβαρους αστυνομικούς, στο Μεξικό, θα προσφέρεται χρηματικό bonus εάν καταφέρουν και αδυνατίσουν! Οι αστυνομικοί στην πόλη Aguascalientes τρώνε συνέχεια γλυκά, tacos και πίνουν ποτά με αποτέλεσμα να έχουν προβλήματα στην καταπολέμηση του εγκλήματος.
Περίπου το 25% την αστυνομικής δύναμης της πόλης που αποτελείται από 1.600 άντρες έχουν δηλωθεί ως υπέρβαροι! Οι υπεύθυνοι των αρχών θέλουν να προσφέρουν περίπου 7 ευρώ για κάθε κιλό που θα χάνει ο υπέρβαρος αστυνομικός. Φυσικά οι γιατροί θα είναι αυτοί που θα αποφασίζουν πόσα κιλά θα πρέπει να χάνει ο καθένας, αλλά ορισμένοι αστυνομικοί είναι υπέρβαροι κατά τουλάχιστον 20 κιλά.
:lol::lol::lol: ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩω ΜΠΟΝΟΥΣ
κουραγιο Φιλιππα εισαι μια ανασα απο το να αλλαξεις δεκαδα! τελειο μπονουςς ετσι?
Εχει πανσεληνο αποψε κι ειναι ωραια...
δε μας στελνεις καμια φωτο? εδω εχει συννεφια :fake sniffle:
Τα ιδια και εδω... Μια εμφανιζεται, μια
εξαφανιζεται :( Αν την πετυχω ασυνοδευτη θα στην φωτογραφισω :)
Εδώ πάντος είναι πεντακάθαρη...... φωτινή.... ερωτιάρα.....
τζαμπα στεναχωρηθηκα δεν ειναι τιποτα το φοβερο βρε παιδια... πφφφ γαμωτη :P :lol:
καλητερα να με κρατουσε στο μυστηριο :lol: :lol: :lol:
thanks faepritssssssssssssssssssssssss :P
οχι πολλα πραγματα, αλλα απ'το τιποτα...
καλα εισαι απιστευτοςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςςς :) :) :) :) :) :)
:love: :)
εγω που ζω? εχει πανσεληνο οεο? γμτ κ ξεντυθηκα κ εκλεισα κ παραθυρα...
εχω βαρεθει να τους ακουω ολους να κλαιγοντε για τα λευτα. αχαριστια φουλ που μου βιδωνει τον εγγεφαλο!
αλλοι δεν εχουν καθαρο νερο να πιουνε , μια μπουκια ψωμι, μια γωνια να κοιμηθουνε! και εσεις κλαιγεστε που δεν μπορειτε να πατε διακοπες και να παρετε το σουπερ ουαου καινουριο μοντελο κινητου με 800 ευρω.
σταδιαλα πια! ξυπνηστε!