συμφωνω!Quote:
Originally posted by pennyV
απορώ γιατί ασχολούμαι ακόμη!
οι μονες που γλιτωσαν τις ομαδικες επιθεσεις ειναι αυτες που σταματησαν να γραφουν σε αυτο το τοπικ και πολυ καλα εκαναν οπως φαινεται
Printable View
συμφωνω!Quote:
οι μονες που γλιτωσαν τις ομαδικες επιθεσεις ειναι αυτες που σταματησαν να γραφουν σε αυτο το τοπικ και πολυ καλα εκαναν οπως φαινεται
αγαπητη ναντιν εχω εκφρασει τις αποψεις μου με απολυτη σφηνεια!!!
ποτε δε φοβηθηκα να τις υποστηριξω ουτε εβαλα αλλους να το κανουν για μενα...
αντιθετα, εσυ δηλωσες οτι δε θες να μιλησεις....
οποτε....???
Quote:
Originally posted by click
σε ποιές απευθύνεσαι;
καλό θα ήταν η συζήτηση που αφορά στην αντικειμενική διαχείρηση του φόρουμ να μην παίρνει χαρακτήρα ομαδικής επίθεσης επί προσωπικού.
οσο για τα παραδιπλανα τοπικς.... οι περισσοτεροι διαβαζουν τα παραδιπλανα τοπικς....
στο σπιτι του κρεμασμενου ας μη μιλαμε για σκοινι!
κάνατε καταπληκτική δουλειά.. συγχαρητήρια!Quote:
Originally posted by click
συμφωνω!Quote:
σας τόνισα πως μια συζήτηση που εδώ γίνεται σοβαρά, την ρεζιλεύετε σε άλλα τόπικς. Ποιός κρεμασμένος και ποιό σχοινί.... μόνο εσύ το ξέρεις! Ήσουν σαφής όπως πάντα..Quote:
Originally posted by smart
οσο για τα παραδιπλανα τοπικς.... οι περισσοτεροι διαβαζουν τα παραδιπλανα τοπικς....
στο σπιτι του κρεμασμενου ας μη μιλαμε για σκοινι!
Ως πιο νέο μέλος θα πω 2 πραγματάκια που με έχουν ενοχλήσει:
Το να διαφωνεις είναι καλό όπως και το να παραθέτεις τις απόψεις σου σε όποιο τοπικ κι αν είσαι.
Χωρίς όμως να γίνεσαι εριστικός και χωρίς να προσβάλεις με την μη αποδοχή σου της γνώμης του άλλου. Τα ειρωνικά σχόλια από ορισμένους θα μπορουσαν να λείπουν!
Με εντυπωσίασε πως ορισμένες από εσας δεν σέβεσται τίποτα και κανέναν και ορισμένα τοπικ τα Γ...ΤΕ κανονικα με απόψεις που είναι άτοπες και χωρίς πραγματικά επιχειρήματα!!!!
Αλλο το συζητώ διαφωνόντας χωρίς όμως να αναιρώ το δικαιωμα του άλλου να έχει την αποψή του! και άλλο ντε και καλά επειδη εγώ αυτα ξέρω αυτα και ισχύουν!
Δεν θα παρω θέση για το αν χρειαζονται διαχειριστες ή οχι. Νομίζω ότι είναι δίκοπο μαχαίρι!
Λίγο συναιση χρειαζεται από όλους μας και καμία φορά να κάνουμε και λίγο πίσω...
Αρκετά!Τόσον καιρό περιμένω να κοπάσει το επιθετικό κλίμα,δε σχολιάζω γιατί έχω αντιληφθεί πως για κάποιες είμαι το κόκκινο πανί
και προσπαθώ όσο περνά απ' το χέρι μου να μη ρίχνω λάδι στη φωτιά,διαβάζω τα διάφορα ειρωνικά σχόλια κι υποννοούμενα από δω κι από κει,
που όλα φωνάζουν το όνομα μου,αλλά κανείς δεν τολμά να το πει,κάνω ανοιχτή πρόσκληση σε όποιον έχει θέμα μαζί μου
να το συζητήσουμε και η παιδιάστικη συμπεριφορά συνεχίζεται!Ωραία λοιπόν!Η Ναντίν είναι η κακιά μάγισσα και θα τη ρίξετε στην πυρά!
Ας αρχίσουν οι ομαδικές επιθέσεις κι ας τη λιντσάρετε...Κι ας μη μάθει ποτέ τι σας πειράζει τόσο πολύ πια σ'εκείνη.Όλο αυτό είναι γελοίο!
Επειδή όμως το τόπικ λέγεται "ένα λάθος που γίνεται στο φόρουμ" κι εγώ δεν είμαι λίγους μήνες εδώ και το πονώ πολύ το φόρουμ,
θα προσπαθήσω άλλη μια φορά να επαναφέρω το θέμα εκεί που του πρέπει,απευθυνόμενη όπως πάντα κυρίως στον Admin
καθώς μόνο εκείνος έχει το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση-θεωρώ-να υπογραμμίσει τη φιλοσοφία του φόρουμ,που δημιούργησε.
Νίκο,όπως βλέπεις διαχειριστές έπρεπε να υπάρχουν από την αρχή για να μην εκτροχιαστεί τόσο η κατάσταση και ως προς τα διαδικαστικά
και ως προς τα ουσιώδη.Κι αν φαντάζει βουνό πλέον να μαζευτεί, πάντως όλο και κάτι καλύτερο μπορεί να γίνει,θέλω να πιστεύω.
Σε παρακαλώ ν' αφιερώσεις λίγο χρόνο και να επεξεργαστείς όλες σου τις σχετικές σκέψεις,να καταλήξεις ποιά γραμμή θέλεις ν' ακολουθηθεί
και στο βαθμό,που αποφασίσεις να προχωρήσεις σε αλλαγές και σου φαίνεται χρήσιμη η δική μας συνδρομή,ίσως θα ήταν καλή ιδέα
να στείλεις μέσω προσωπικού μηνύματος πρόσκληση σε όποιους κρίνεις εσύ πως θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμοι,
όσοι δε εκ των οποίων έχουν το χρόνο και τη διάθεση ν'ασχοληθούν ν' ανοίξουν επιπρόσθετα έναν ανώνυμο λογαριασμό ως διαχειριστές.
Όπως,φαντάζομαι,αντιλαμβάν εσαι μετά από όλο αυτό,που προηγήθηκε,δεν υπάρχει καμία περίπτωση
η εν λόγω διαχειριστική ομάδα να προκύψει μετά από μεταξύ μας συνεννόηση!Προσκυνώ σε,"δημοκρατία"!
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Το δε λυπηρό είναι πως δεν ακούγονται περισσότερες απόψεις κι από άλλα μέλη. Σε ένα φόρουμ που "η ελεθερία του λόγου" και η "δημοκρατία" εξυμνούνται όσο τίποτε άλλο, αυτό είναι αν μη τι άλλο... παράδοξο!!Quote:
Originally posted by NADINE
μετά από όλο αυτό,που προηγήθηκε,δεν υπάρχει καμία περίπτωση
η εν λόγω διαχειριστική ομάδα να προκύψει μετά από μεταξύ μας συνεννόηση!"
Οι ειρωνιες (θα συμφωνισω NADINE με αυτα που εγραψες αλλα δεν νομιζω να ειναι μονο προς εσενα τα ειρωνικα σχολια,το εχω δει σε διαφορα ποστ),τα θεματα που γινονται τσατ και ψαχνεις να βρεις απαντησεις και πρεπει να γυρνας σελιδες και σελιδες,αλλα και οι επιθεσεις συχνα πυκνα νομιζω πως επιβαλουν να υπαρχει διαχειριση στο φορουμ.Φαινεται πως δεν γινεται αλλιως εκτος αν μας αρεσει αυτη η κατασταση
Ναντιν αλλοι κολλανε με αλλους στο φορουμ εννοω ταιριαζουν κ αλλοι οχι.Παντως ολοι εχουν τις συμπαθειες τους κ αυτο ειναι λογικο η τις διαφωνιες τους παλι λογικο.Αλλα το να εισαι το κοκκινο πανι εδω μεσα ειλικρινα απορω πως το σκεφτηκες.Εγω ξαναλεω ποιος ξερει απο υπολογιστες κ εχει συγκεκριμενη προταση,να προτεινει για τον εαυτο του,τι θελει κ τι μπορει να κανει.Δεν ειμαστε ο συνασπισμος ενα φορουμ ειμαστε ΔΠΤ και ολοι εδω γραφουμε για αλληλουποστηριξη.Αν μαζευα εδω 1 αστερι για καθε επιθετικο τονο που εχω ακουσει προς εμενα τωρα θα ειμουνα συμπαν.Απλως υποθετω οτι ειναι το μεσογειακο ταμπεραμεντο ειναι κ το γραφτο κειμενο.Εγω μαλιστα προτεινω κ μια αμερικανια να μαζευτουμε ολοι σε μια πολη που να βολευει ολους για γνωριμια μπορει να προκυψει κ συνεδριο η κ ομαδες μετα υποστηριξης χωριστα σε καθε πολη γιατι οχι;
egw pantws san neo melos...prwton (thelw na to pw giati tha skasw) exw bohthithei poly apo thn nadine (xixixixixiix to eipa):spin:
kai genika apo polyyyyy kosmo edw....thewrw oti oloi eimaste diafretikoi anthrwpoi me diaforetikous xarakthres...as mhn dhmiourgoume tetiou eidous katastaseis....eimaste oloi edw gia kapoio logo....oxi gia na parekshgoume o enas ton allo!!!! einai krima se ena forum pou milaei gia yposthriksh na allhlotrwgomaste kai kathe allo para na yposthrizei o enas ton allo....:(
egw pantws eilikrina exw bohthithei poly apo edw;) kai den exw parapono...h antitheth apopsh me opoio tropo kai an ypothei paramenei antitheth apopsh....emena den me enoxlei...kalo tha einai na mhn enoxlei genika!!!!!!
:thumbup:filakiaaaaaaaaaaaaaaa:love:
MARIA HOPE δεν μπορω να σε διαβασω.Σε παρακαλω γραψε ελληνικα ειναι απο τους κανονες αυτου του φορουμ.:starhit:
egw pantws san neo melos...prwton (thelw na to pw giati tha skasw) exw bohthithei poly apo thn nadine (xixixixixiix to eipa)
kai genika apo polyyyyy kosmo edw....thewrw oti oloi eimaste diafretikoi anthrwpoi me diaforetikous xarakthres...as mhn dhmiourgoume tetiou eidous katastaseis....eimaste oloi edw gia kapoio logo....oxi gia na parekshgoume o enas ton allo!!!! einai krima se ena forum pou milaei gia yposthriksh na allhlotrwgomaste kai kathe allo para na yposthrizei o enas ton allo....
egw pantws eilikrina exw bohthithei poly apo edw kai den exw parapono...h antitheth apopsh me opoio tropo kai an ypothei paramenei antitheth apopsh....emena den me enoxlei...kalo tha einai na mhn enoxlei genika!!!!!!
filakiaaaaaaaaaaaaaaa ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ (ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ)
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΝ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ.... ΠΡΩΤΟΝ (ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ) ΕΧΩ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ NADINE ( ΧΙΧΙΧΙΧΙ ΤΟ ΕΙΠΑ) ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ.... ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ...ΑΣ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!!ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ..ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ...Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ....ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΥΤΟ....ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΓΕΝΙΚΑ.....ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!
Μαρία της Ελπίδας,είτε τα γράφεις στα ελληνικά κεφαλαία είτε στα ξένα μικρά,
ένα έχω να πω:με διαβάλεις!Ουδεπόποτε σε βοήθησα και μη μου βάζεις τη ρετσινιά!
Μάθαμε τώρα και όλοι βοηθάμε όλους!Στοιχεία έχεις;Μην πετάμε λόγια στον αέρα
και θίγουμε υπολήψεις,παρακαλώ πολύ!Ν'ανακαλέσεις πάραυτα!Akous?AΚΟΥΣ;
Όσο για το τρωγόμαστε...όλα γύρω από την τροφή γυρίζουν εδώ μέσα...Τι άλλο να κάνουμε;
Να ήμασταν φόρουμ ψυχολογικό να το ψυχαναλύαμε,φετιχιστικό να δενόμασταν,να μαστιγωνόμασταν κλπ...
Εμένα μου πέρασε πάντως ό,τι με είχε αναστατώσει...Περασμένα-ξεχασμένα!
Είμαι διαθέσιμη οπουδήποτε τυχόν μπορώ να φανώ χρήσιμη...
Μόνο μη μου ζητήσετε να βοηθήσω τη Μαρία της Ελπίδας!:bouncy: