Quote:
Επειδή διαβάζω διάφορα που μπορεί να φτάσουν και σε παράξενο σημείο θα ήθελα να ξεκαθαρίσω το εξής.
Κατα την γνώμη μου δεν έχει δικαίωμα κανείς να κρίνει κανέναν και να βγάλει συμπεράσματα για την ηθική του από τον τρόπο που ντύνεται. Αν μια κοπέλα γουστάρει να ντύνεται με μινι, σορτς κ οτι άλλο είναι δικαίωμα της και καλά κάνει. Οποιος κρίνει μόνο από αυτό και θεωρήσει πως είναι εύκολη και ******* απλά είναι μαλάκας. Το ντύσιμο μας και το στυλ γενικότερα δείχνει στοιχεία του χαρακτήρα μας σαφώς αλλά είναι κυρίως η συμπεριφορά μας που πρέπει να κρίνεται κι όχι το μήκος της φούστας.
Επανέρχομαι λοιπόν στο γνωστό. Αν εγώ θέλω να βγω ραντεβού με κάποιον και σκάσω μύτη με σορτς αλλά παρόλα αυτά τον συναντήσω σε μια καφετέρια σε ένα κεντρικό σημείο με κόσμο, είναι μάλλον απίθανο να θεωρήσει πως θέλω να μου ορμήξει, κι αν το κάνει θα ναι δικό του πρόβλημα. Αν εμφανιστώ με μια φούστα ως τον αστράγαλο αλλά κλείσουμε ραντεβού σε ένα ερημικό παρκάκι ή πάω σπίτι του... τότε μάλλον δικαιολογημένα θα υποθέσει πως θέλω να προχωρήσει.
Συμφωνώ με elisabetQuote:
Δεν θα την έπαιρνε από μόνος του κανείς Αποστολία. Αν δουν ότι είσαι πρόθυμη για παραπάνω και του αρέσεις θα σκεφτεί...γιατί όχι; Κι όταν λέω αν δουν ότι είσαι πρόθυμη εννοώ ότι θα μποροούσες εσύ από την αρχή να πάρεις την πρωτοβουλία και να του δώσεις εσύ ραντεβού όπου ήθελες. Σε μια καφετέρια πχ. Αν έλεγε ότι δεν μπορεί, θα του έλεγες δεν πειράζει κανονίζουμε άλλη φορά....κι αστον μετά να φτιάχνει αυτός το πρόγραμμα του ώστε να μπορέσει ....αν του αρέσεις αρκετά. Όταν βλέπει όμως ότι σου λέει πάμε στο παγκάκι κι εσύ πας, τότε αυτομάτως θεωρεί πως θες να ξεμοναχιαστείτε. Δεν το λέω ως κάτι κακό, μπορεί μια χαρά να ήθελες να ξεμοναχιαστείτε, τίποτα κακό σε αυτό, απλά λέω ότι αυτό καταλαβαίνει. Ενώ αν του χες προτείνει από την αρχή για καφέ και είχες μείνει εκεί θα έπαιρνε το μνμ οτι θες να γνωριστείτε πρώτα.
Και μη ρωτάς αν είσαι λάθος ρε συ Αποστολία, κανείς δεν διαθέτει το αλάθητο.