Ανασφαλειες.... - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 23 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast
Results 256 to 270 of 345
    Quote Originally Posted by believeInYourself View Post
    Ωραία τότε φοράς ότι θέλεις και είσαι έτοιμη μέσα στους πολλούς να υπάρξουν και μερικοί που θα σε νομίζουν για εύκολη και θα σε προσβάλλουν. Οπότε απαντάς κι εσύ ανάλογα. Το σίγουρο είναι πως το τι είσαι εσύ το ξέρεις μόνο εσύ, δεν μπορεί κανένας να σου πει ποια είσαι
    Το προσωπικό μου στυλ δεν είναι αυτό αλλά από ένα σημείο και μετά δεν νομίζω πως έχει ιδιαίτερη σημασία,έτσι δεν είναι? Γιατί πάνω από όλα πρέπει εμείς να είμαστε καλά με τον εαυτό μας και να μην περιμένουμε την αποδοχή των άλλων.Οπότε συμφωνώ στο τελευταίο που γράφεις. Προσωπικά αυτός είναι ένας από τους δικούς μου στόχους και το σκεπτικό που θα ήθελα να μπορώ να εφαρμόσω στη ζωή μου.

Senior Member
    Και βέβαια. Θα ντυθείς όπως θέλεις εσύ, όχι όπως θέλουν οι άλλοι ή όπως πρέπει. Αυτό άλλωστε είναι που σε κάνει να ξεχωρίζεις κι από το πλήθος. Αλλά είπαμε απαντάς και ανάλογα εκεί που πρέπει, και σίγουρα δεν κρατάς μέσα σου την κάθε βλακεία που μπορεί να σου πει κάποιος. Είσαι ο εαυτός σου!

Συμφωνώ ότι πάντα πρέπει να τηρείται η στοιχειώδης ευγένεια αλλά και τα προσχήματα. Ειδικά όταν δεν γνωρίζεις καλά τον άλλο.

Απλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε και το παρακάτω.

Ο αντρικός εγκέφαλος αντιλαμβάνεται υποσυνείδητα ως ερωτικό κάλεσμα όταν διακρίνει μια γυναίκα να του χαμογελάει.

Μάλιστα είχα διαβάσει ότι μια αλυσίδα supermarket στην Αμερική, είχε ζητήσει από τις υπαλλήλους που εργάζονται εντός των καταστημάτων τις αλυσίδας να είναι πάντα χαμογελαστές και εγκάρδιες στους πελάτες.

Από τη στιγμή που επέβαλε αυτή τη νέα πολιτική, σημειώθηκαν σε διάφορα καταστήματα της αλυσίδας παρενοχλήσεις σε διάφορες γυναίκες υπαλλήλους από άντρες πελάτες.

Η εταιρεία έφτασε στο συμπέρασμα ότι ο λόγος για αυτό είχε να κάνει με την νέα πολιτική που εισήγαγε. Αυτό οδήγησε την εταιρεία στην ανασκευή και τροποποίηση της εν λόγο αμφιλεγόμενης οδηγίας προς το υπαλληλικό προσωπικό.

Θα μου πεις τώρα, ωραία και τι να κάνει μια κοπέλα να μην χαμογελάει;

Όχι βέβαια!!! Ουδόλως είπα αυτό. Απλά ανέφερα τα παραπάνω για την οικονομία της συζήτησης.

Απλά επειδή όπως είπα παραπάνω, η επικοινωνία είναι λεκτική και μη λεκτική.

Ως εκ τούτου όλα μετράνε.

Να έχετε μια όμορφη μέρα.[/QUOTE]

Όλα μετράνε αλλά όταν φτάνεις στο σημείο να μην μπορείς να εκφραστείς από φόβο(γιατί το στυλ,ακόμη και ένα χαμόγελο είναι προσωπική έκφραση)καταντάς να ζεις φυλακισμένος.Και ίσως είναι αλήθεια πως οι άνδρες παρεξηγούν τα πάντα πολύ εύκολα και τα βλέπουν όπως θέλουν,χωρίς να σημαίνει βέβαια πως και οι γυναίκες δεν κάνουν το ίδιο.
    Από εκεί και περα σε όλα υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή.Η αγένεια είναι πρόβλημα συμπεριφοράς του άλλου και όχι δικό μου.Ισως οι άνδρες είναι περισσότερο εναρμονισμένοι με τα ζωώδη ένστικτά τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by harmonylover View Post
    Συμφωνώ ότι πάντα πρέπει να τηρείται η στοιχειώδης ευγένεια αλλά και τα προσχήματα. Ειδικά όταν δεν γνωρίζεις καλά τον άλλο.

Απλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε και το παρακάτω.

Ο αντρικός εγκέφαλος αντιλαμβάνεται υποσυνείδητα ως ερωτικό κάλεσμα όταν διακρίνει μια γυναίκα να του χαμογελάει.

Μάλιστα είχα διαβάσει ότι μια αλυσίδα supermarket στην Αμερική, είχε ζητήσει από τις υπαλλήλους που εργάζονται εντός των καταστημάτων τις αλυσίδας να είναι πάντα χαμογελαστές και εγκάρδιες στους πελάτες.

Από τη στιγμή που επέβαλε αυτή τη νέα πολιτική, σημειώθηκαν σε διάφορα καταστήματα της αλυσίδας παρενοχλήσεις σε διάφορες γυναίκες υπαλλήλους από άντρες πελάτες.

Η εταιρεία έφτασε στο συμπέρασμα ότι ο λόγος για αυτό είχε να κάνει με την νέα πολιτική που εισήγαγε. Αυτό οδήγησε την εταιρεία στην ανασκευή και τροποποίηση της εν λόγο αμφιλεγόμενης οδηγίας προς το υπαλληλικό προσωπικό.

Θα μου πεις τώρα, ωραία και τι να κάνει μια κοπέλα να μην χαμογελάει;

Όχι βέβαια!!! Ουδόλως είπα αυτό. Απλά ανέφερα τα παραπάνω για την οικονομία της συζήτησης.

Απλά επειδή όπως είπα παραπάνω, η επικοινωνία είναι λεκτική και μη λεκτική.

Ως εκ τούτου όλα μετράνε.

Να έχετε μια όμορφη μέρα.
    Όλα μετράνε αλλά όταν φτάνεις στο σημείο να μην μπορείς να εκφραστείς από φόβο(γιατί το στυλ,ακόμη και ένα χαμόγελο είναι προσωπική έκφραση)καταντάς να ζεις φυλακισμένος.Και ίσως είναι αλήθεια πως οι άνδρες παρεξηγούν τα πάντα πολύ εύκολα και τα βλέπουν όπως θέλουν,χωρίς να σημαίνει βέβαια πως και οι γυναίκες δεν κάνουν το ίδιο.
    Από εκεί και περα σε όλα υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή.Η αγένεια είναι πρόβλημα συμπεριφοράς του άλλου και όχι δικό μου.Ισως οι άνδρες είναι περισσότερο εναρμονισμένοι με τα ζωώδη ένστικτά τους.[/QUOTE]

Εγώ λέω πως ακόμη και το χαμόγελο να παρεξηγηθεί, δεν είναι άσχημο να δείξει ένας άντρας το ενδιαφέρον του. Το θέμα είναι ο τρόπος που θα το δείξει αλλά και ο τρόπος που εσύ θα τον "απορρίψεις" χωρίς να τον προσβάλλεις.

Senior Member
    Ενας φιλος που τον ρωτησα γιατι δεν με βλεπουν σοβαρα μου το ειπε !οσο για τον κ...που βγαζω εξω δεν ηξερα οτι πρεπει να ειμαι με ρασο για να μην προκαλω !βλεπω αυτες που ειναι με ρασο δεν πλησιαζουν καν οι αντρες ..δεν ντυνομουν ποτε σαν π...αλλα οπως λεει κ η αποστολια οταν εισαι νεο κοριτσι θα βαλεις κ μινι κ σορτς !δεν νομιζω οτι ειναι τοσο κακο ..και κυριλε που ντυνομαι παλι τα ιδια γινοντε ..το χουν βρει ευκολο αυτο το σεξ χωρις δεσμευση και περνανε καλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ντολορ View Post
    Ενας φιλος που τον ρωτησα γιατι δεν με βλεπουν σοβαρα μου το ειπε !οσο για τον κ...που βγαζω εξω δεν ηξερα οτι πρεπει να ειμαι με ρασο για να μην προκαλω !βλεπω αυτες που ειναι με ρασο δεν πλησιαζουν καν οι αντρες ..δεν ντυνομουν ποτε σαν π...αλλα οπως λεει κ η αποστολια οταν εισαι νεο κοριτσι θα βαλεις κ μινι κ σορτς !δεν νομιζω οτι ειναι τοσο κακο ..και κυριλε που ντυνομαι παλι τα ιδια γινοντε ..το χουν βρει ευκολο αυτο το σεξ χωρις δεσμευση και περνανε καλα.
    Δε νομίζω πως το μόνο που υπάρχει είναι ή ράσο ή έξω κ...ς. Είπαμε δε σε αναγκάζει κάποιος να κάνεις κάτι που δε θες

εσυ θα ντυθεις οπως θες.οτι μηνυματα περνα το ντυσιμο σου θα εισαι εκει με τον ακεραιο χαρακτηρα σου να τα καταρριψεις ενα ενα.

Quote Originally Posted by believeInYourself View Post
    Από εκεί και περα σε όλα υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή.Η αγένεια είναι πρόβλημα συμπεριφοράς του άλλου και όχι δικό μου.Ισως οι άνδρες είναι περισσότερο εναρμονισμένοι με τα ζωώδη ένστικτά τους.
    Εγώ λέω πως ακόμη και το χαμόγελο να παρεξηγηθεί, δεν είναι άσχημο να δείξει ένας άντρας το ενδιαφέρον του. Το θέμα είναι ο τρόπος που θα το δείξει αλλά και ο τρόπος που εσύ θα τον "απορρίψεις" χωρίς να τον προσβάλλεις.[/QUOTE]

Ακριβώς,είπες τη μαγική λέξη:τρόπος! Και πολλές φορές η αντίδραση εξαρτάται από το πώς θα εκδηλωθεί ακριβώς ο άλλος.

Senior Member
    Ε καλα ρε συ ειναι δυνατον να ειμαι σαν
    Την εμμανουελα και να αναρωτιεμαι γιατι με βλεπουν μονο για σεξ ? Νορμαλ ντυνομουν νεανικα !αυτη ηταν η αποψη ενος φιλου μ απλα οσοι με ξερουν ξερουν πως ειμαι ..απλα οι πιο πολλοι δεν μπαινουν καν στον κοπο να γνωρισουν τον αλλο ανθρωπο .και οταν ελεγα τι ηθελα απο μια σχεση οτι θελω μονο σχεση και τιποτε αλλο γιατι με πηγαιναν στις ερημιες ?και με ενα τζιν μακρυ να πηγαινα τα ιδια παλι ..και ξερω και πολλα σοβαρα κοριτσια με το ιδιο προβλημα

Senior Member
    Quote Originally Posted by harmonylover View Post
    Εγώ λέω πως ακόμη και το χαμόγελο να παρεξηγηθεί, δεν είναι άσχημο να δείξει ένας άντρας το ενδιαφέρον του. Το θέμα είναι ο τρόπος που θα το δείξει αλλά και ο τρόπος που εσύ θα τον "απορρίψεις" χωρίς να τον προσβάλλεις.
    Ακριβώς,είπες τη μαγική λέξη:τρόπος! Και πολλές φορές η αντίδραση εξαρτάται από το πώς θα εκδηλωθεί ακριβώς ο άλλος.[/QUOTE]

Ε καλα ρε συ ειναι δυνατον να ειμαι σαν
    Την εμμανουελα και να αναρωτιεμαι γιατι με βλεπουν μονο για σεξ ? Νορμαλ ντυνομουν νεανικα !αυτη ηταν η αποψη ενος φιλου μ απλα οσοι με ξερουν ξερουν πως ειμαι ..απλα οι πιο πολλοι δεν μπαινουν καν στον κοπο να γνωρισουν τον αλλο ανθρωπο .και οταν ελεγα τι ηθελα απο μια σχεση οτι θελω μονο σχεση και τιποτε αλλο γιατι με πηγαιναν στις ερημιες ?και με ενα τζιν μακρυ να πηγαινα τα ιδια παλι ..και ξερω και πολλα σοβαρα κοριτσια με το ιδιο προβλημα
    Απ' όλες τις φορές που πήγατε σε ερημιές δεν το έκανες ποτέ δηλαδή; Και τι τους έλεγες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Δεν το λέω ειρωνικα
    Βρεθηκα μαζί του και τελικά είχες δικιο σε αυτά που μου έλεγες.οι άντρες κανουν αυτά που επιτρεπουμε εμείς να κάνουν. Δηλαδή το γεγονός ότι δεν πάμε για καφέ και ότι βρισκομαστε στο πόδι είναι κάτι που εγώ το δεχτηκα.αν του ελεγα από την αρχή όχι θα μου είχε προτείνει για καφε όπως μου προτεινε μετά. Αλλά ξέρεις κάτι? Όταν ζητάς κάποια πράγματα αυτονοητα σε μια νέα γνωριμία για μένα μετά δεν τα θες και να στα δωσει δεν τα θες.απλά τον άφησα να δω πως θα το πάει και τώρα εγώ θα αποφασισω αν μου κάνει η αν όχι.βασικά αποφάσισα να μην ξανά πάω και να το τελειωσω πατωντας σε αυτό το γεγονός ότι δηλαδή μια νέα γνωριμία δεν μπορεί να γίνει στο πόδι πάρα μόνο αν αφορά το σεξ και εγώ θα του πω δεν είμαι σε τέτοια φάση τώρα. Είμαι πουθενά λαθος Ελισάβετ σε αυτο?
    Δεν μπορώ να σου δώσω απάντηση γιατί εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι εννοεις. Βγήκατε δευτερη φορά από οτι κατάλαβα. Και; Τι έγινε;

Senior Member
    Επειδή διαβάζω διάφορα που μπορεί να φτάσουν και σε παράξενο σημείο θα ήθελα να ξεκαθαρίσω το εξής.
    Κατα την γνώμη μου δεν έχει δικαίωμα κανείς να κρίνει κανέναν και να βγάλει συμπεράσματα για την ηθική του από τον τρόπο που ντύνεται. Αν μια κοπέλα γουστάρει να ντύνεται με μινι, σορτς κ οτι άλλο είναι δικαίωμα της και καλά κάνει. Οποιος κρίνει μόνο από αυτό και θεωρήσει πως είναι εύκολη και ******* απλά είναι μαλάκας. Το ντύσιμο μας και το στυλ γενικότερα δείχνει στοιχεία του χαρακτήρα μας σαφώς αλλά είναι κυρίως η συμπεριφορά μας που πρέπει να κρίνεται κι όχι το μήκος της φούστας.
    Επανέρχομαι λοιπόν στο γνωστό. Αν εγώ θέλω να βγω ραντεβού με κάποιον και σκάσω μύτη με σορτς αλλά παρόλα αυτά τον συναντήσω σε μια καφετέρια σε ένα κεντρικό σημείο με κόσμο, είναι μάλλον απίθανο να θεωρήσει πως θέλω να μου ορμήξει, κι αν το κάνει θα ναι δικό του πρόβλημα. Αν εμφανιστώ με μια φούστα ως τον αστράγαλο αλλά κλείσουμε ραντεβού σε ένα ερημικό παρκάκι ή πάω σπίτι του... τότε μάλλον δικαιολογημένα θα υποθέσει πως θέλω να προχωρήσει.

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Δεν μπορώ να σου δώσω απάντηση γιατί εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι εννοεις. Βγήκατε δευτερη φορά από οτι κατάλαβα. Και; Τι έγινε;
    Ναι βγήκαμε χθες σε μια παραλια που είχε μαγαζιά ποιο δίπλα αλλά εμείς κάθισαμε σε ένα παγκακι μόνοι. Όταν του είπα ότι δεν μου αρέσει που καθομασταν εκεί τότε μου προτεινε να πάμε κάπου για καφέ. Αλλά ξέρεις κάτι οταν λέω το ζητάς κάτι μετά δεν το θες.δηλαδή και που μου είπε να πάμε για καφέ μετά δεν το ήθελα.ήθελα από μόνος του να πάρει αυτήν την πρωτοβουλια.είμαι και σε αυτό λαθος?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Ναι βγήκαμε χθες σε μια παραλια που είχε μαγαζιά ποιο δίπλα αλλά εμείς κάθισαμε σε ένα παγκακι μόνοι. Όταν του είπα ότι δεν μου αρέσει που καθομασταν εκεί τότε μου προτεινε να πάμε κάπου για καφέ. Αλλά ξέρεις κάτι οταν λέω το ζητάς κάτι μετά δεν το θες.δηλαδή και που μου είπε να πάμε για καφέ μετά δεν το ήθελα.ήθελα από μόνος του να πάρει αυτήν την πρωτοβουλια.είμαι και σε αυτό λαθος?
    Δεν θα την έπαιρνε από μόνος του κανείς Αποστολία. Αν δουν ότι είσαι πρόθυμη για παραπάνω και του αρέσεις θα σκεφτεί...γιατί όχι; Κι όταν λέω αν δουν ότι είσαι πρόθυμη εννοώ ότι θα μποροούσες εσύ από την αρχή να πάρεις την πρωτοβουλία και να του δώσεις εσύ ραντεβού όπου ήθελες. Σε μια καφετέρια πχ. Αν έλεγε ότι δεν μπορεί, θα του έλεγες δεν πειράζει κανονίζουμε άλλη φορά....κι αστον μετά να φτιάχνει αυτός το πρόγραμμα του ώστε να μπορέσει ....αν του αρέσεις αρκετά. Όταν βλέπει όμως ότι σου λέει πάμε στο παγκάκι κι εσύ πας, τότε αυτομάτως θεωρεί πως θες να ξεμοναχιαστείτε. Δεν το λέω ως κάτι κακό, μπορεί μια χαρά να ήθελες να ξεμοναχιαστείτε, τίποτα κακό σε αυτό, απλά λέω ότι αυτό καταλαβαίνει. Ενώ αν του χες προτείνει από την αρχή για καφέ και είχες μείνει εκεί θα έπαιρνε το μνμ οτι θες να γνωριστείτε πρώτα.

Και μη ρωτάς αν είσαι λάθος ρε συ Αποστολία, κανείς δεν διαθέτει το αλάθητο.

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Δεν θα την έπαιρνε από μόνος του κανείς Αποστολία. Αν δουν ότι είσαι πρόθυμη για παραπάνω και του αρέσεις θα σκεφτεί...γιατί όχι; Κι όταν λέω αν δουν ότι είσαι πρόθυμη εννοώ ότι θα μποροούσες εσύ από την αρχή να πάρεις την πρωτοβουλία και να του δώσεις εσύ ραντεβού όπου ήθελες. Σε μια καφετέρια πχ. Αν έλεγε ότι δεν μπορεί, θα του έλεγες δεν πειράζει κανονίζουμε άλλη φορά....κι αστον μετά να φτιάχνει αυτός το πρόγραμμα του ώστε να μπορέσει ....αν του αρέσεις αρκετά. Όταν βλέπει όμως ότι σου λέει πάμε στο παγκάκι κι εσύ πας, τότε αυτομάτως θεωρεί πως θες να ξεμοναχιαστείτε. Δεν το λέω ως κάτι κακό, μπορεί μια χαρά να ήθελες να ξεμοναχιαστείτε, τίποτα κακό σε αυτό, απλά λέω ότι αυτό καταλαβαίνει. Ενώ αν του χες προτείνει από την αρχή για καφέ και είχες μείνει εκεί θα έπαιρνε το μνμ οτι θες να γνωριστείτε πρώτα.

Και μη ρωτάς αν είσαι λάθος ρε συ Αποστολία, κανείς δεν διαθέτει το αλάθητο.
    Κατάλαβα του περασα λάθος μηνυμα

Page 18 of 23 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast