Τον ντροπαλούλη ψηφίζω. Μου αρέσουν οι συνεσταλμένοι!
Printable View
πολυ ωραια.
τοτε γιατι κανεις σεξ με το καλημερα?
αφου απ οτι φανηκε απο τα προηγουμενα, το θεωρεις παραχωρηση σου προς τον υποψηφιο και σημειο εκμεταλλευσης σου απο αυτον?
γνωριζε αντρες, ρωτα τα βασικα, στοιχεια ταυτοτητας, ζωδιο κλπ, και λεγε τους οτι αυτο που θες δεν ειναι η καλοπεραση αλλα οπωσδηποτε ο γαμος κι Αν ταιριαζετε, αυτη θες να ειναι η εξελιξη,
οποιος μεινει μετα την συνεντευξη μπορει να προχωραει και στο δοκιμαστικο..
Σωστά. Εγώ πάλι έχω την αίσθηση καθώς διαβάζω ότι εκτός από τον εγωισμό, βλέπω μια καχυποψία και μια ανταγωνιστική διάθεση. Δεν λειτουργεί έτσι όμως μια σχέση. Μια πιο καλοπροαίρετη διάθεση νομίζω θα προσέλκυε και αντίστοιχα πιο καλοπροαίρετους ανθρώπους στο πλάι μας.
Μα δεν κανει σεξ με την καλημερα αυτοι το ζητανε με την καλημερα.Μου φεναιτε οτι θελουμε γραφουμε εδω μεσα.
τα one night stand ή τα παίρνεις χαμπάρι από την αρχή ή όχι.
εχω χασει επεισοδια..:)
Συμφωνω με τη Ρεμ,στον τροπο αντιμετωπισης του εαυτου σου μπλου..
Δεν εχει σημασια τι ονομαζει ο καθενας "σοβαρο",σημασια εχει να ειναι το ιδιο και για τους δυο.
Η Ρεμεντι εχει δικιο μονο σε αυτο που εγραψε σχετικα εμ το αγχος το οποιο το περναμε στον αλλον.Εκει ναι σιγουρα ο αλλος θα την κανει κοπανα αλλα αν βλεπεις οτι ο αλλος θελει να κανει σεξ και να την κανει μετα αυτο δεν σε αγχωνει δεν σε στρεσαρει?
Xaxaxa έτσι θα κάνω από δω και πέρα. Θα βάλω ταμπέλα ¨"εδώ δεν πηδάτε μόνο, παντρεύεστε κιόλας". Και αν δείτε να βρω εγω άντρα ποτέ φτύστε με.
Πάντως πέρα από τη πλάκα, υπάρχουν κάποιοι που από την αρχή σου λένε τί ακριβώς θέλουν και ότι θέλουν να βρουν σύντροφο να παντρευτούν. Μου χουν τύχει τέτοιοι σε μικρότερη ηλικία που μου άρεσαν αλλά τότε ήμουν αλλού και τους αγνόησα. Τώρα όμως που το θέλω δεν μου τυχαίνει
Θελω σεξ αλλα οχι απο την πρωτη μερα και οχι μονο για μια φορα.Και η καθε γυναικα αυτο πιστευω θελει με εναν αντρα.Και πολυ αργοτερα ισως και γαμο γιατι οχι?
Αλλα οχι μονο σεξ μερικες φορες και μετα δεν σε ξερω δεν σε ειδα.Αυτο ειναι το προβλημα μου εμενα οχι οτι θελω ντε και καλα γαμο.ειδα και ο γαμος πως ηταν.αχαχ