εφήμερες σχέσεις - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 50 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 739
    Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Πανικούλα δεν είπα εγώ ότι έχω φερθεί άσχημα σε άντρα που το είδες αυτό; Είπα ότι με το φτύσιμο κολλάμε όλοι...
    Ρέμεντυ, διαφωνώ. Θα "τσακώσεις" αυτούς που θέλουν να τσακωθούν. Για τους άλλους δεν μας ενδιαφέρει, χαχαχα άμα δεν με βλέπει ο άλλος σοβαρά γιατί να κάνω κάτι μαζί του;
    τι θα πει "σοβαρα" βρε γουαιτ κι εσυ?πουσε ξερει για να σε δει σοβαρα και ασοβαρα με το καλημερα?
    μια γυναικα βλεπει. αν του αρεσει η συναντηση κανει και μια εξοδο. αν περασει καλα κανει και μια δευτερη. αν συνεχισει να περναει καλα, ζηταει να σε ξαναδει και να σε βλεπει συχνα!
    ποιος στραβος δεν θελει το φως του?
    οποιος περναει καλα δεν φευγει.
    φευγει αυτος που δεν βρηκε κατι να του αρεσει η ενοιωσε "κλεφτης για τσακωμα"

Banned
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Πανικούλα δεν είπα εγώ ότι έχω φερθεί άσχημα σε άντρα που το είδες αυτό; Είπα ότι με το φτύσιμο κολλάμε όλοι...
    Ρέμεντυ, διαφωνώ. Θα "τσακώσεις" αυτούς που θέλουν να τσακωθούν. Για τους άλλους δεν μας ενδιαφέρει, χαχαχα άμα δεν με βλέπει ο άλλος σοβαρά γιατί να κάνω κάτι μαζί του;

???Ποτε ειπα οτι φερθηκες ασχημα καλε?Και εγω αν δεν με θελει για σοβαρα ο αλλος και οχι μονο σεξ δεν θελω περιεπτειες μαζι του οχι.Και δεν ενοω σοβαρο γαμο αλλα οχι μονο σεξ αι αντε γεια.αυτο δεν ενοεις και εσυ whitecadle?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    α καλα κρασια μπλου..
    μπορει να νομιζεις οτι κανεις αστειακια, αλλα ο τροπος που εκφραζεσαι ειναι ενδεικτικος της αντιμετωπισης σου προς τους ανδρες....
    νομιζεις οτι ειναι θυραματα ( η κλεφτες) που καραδοκεις αγχωμενη, να τους τσακωσεις για να πετυχεις την 'αποκατασταση' σου?
    ξερεις πολλους ανδρες να θελουν να μπουν στην θεση του "τσακωμενου"?

οι ανδρες ειναι σαν τον υδραργυρο κοπελια.
    οταν τους κυνηγας να τους τσακωσεις, εξαφανιζονται....
    αν δεν τους αντιμετωπισεις σαν συνανθρωπους με κοινο ενδιαφερον την γνωριμια σας και την καλοπεραση σας, ουτε και που θα "τσακωσεις" κανεναν σοβαρο ανθρωπο και στο μελλον, εκτος αν απευθυνθεις σε γραφειο συνοικεσιων για να εισαι σιγουρη οτι ο κοινος στοχος ειναι ο γαμος και οχι η γνωριμια..

χαχαχαχα!!!!

μα σαν τον υδράργυρο?
    πού τα βρίσκεις αυτά, ρεμ?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    προσωπικα
    οι καλυτερες και μακροβιοτερες σχεσεις της ζωης μου ηταν απο γνωριμιες που ξεκινησαν τυχαια και χαλαρα. ουτε κανεις το εβλεπε σοβαρα, ουτε γελοια ουτε τπτ...
    οταν περνας καλα,σου αρεσει η παρεα, λες και κανεις ενδιαφεροντα πραγματα, κολλας με τον αλλο, αν τον βαριεσαι η τον νοιωσεις να σε κυνηγαει κια να ειναι αγχωμενος και να περιμενει κατι απροσδιοριστο απο σενα, 'αντε γεια'!!

Senior Member
    α καλα κρασια μπλου..
    μπορει να νομιζεις οτι κανεις αστειακια, αλλα ο τροπος που εκφραζεσαι ειναι ενδεικτικος της αντιμετωπισης σου προς τους ανδρες....
    νομιζεις οτι ειναι θυραματα ( η κλεφτες) που καραδοκεις αγχωμενη, να τους τσακωσεις για να πετυχεις την 'αποκατασταση' σου?
    ξερεις πολλους ανδρες να θελουν να μπουν στην θεση του "τσακωμενου"?

οι ανδρες ειναι σαν τον υδραργυρο κοπελια.
    οταν τους κυνηγας να τους τσακωσεις, εξαφανιζονται....
    αν δεν τους αντιμετωπισεις σαν συνανθρωπους με κοινο ενδιαφερον την γνωριμια σας και την καλοπεραση σας, ουτε και που θα "τσακωσεις" κανεναν σοβαρο ανθρωπο και στο μελλον, εκτος αν απευθυνθεις σε γραφειο συνοικεσιων για να εισαι σιγουρη οτι ο κοινος στοχος ειναι ο γαμος και οχι η γνωριμια..
    Xρησιμοποιήσα το τσακώσεις χαριτολογώντας. Ετσι τους αντιμετωπίζουμε ως συνανθρώπους αλλά όταν ο άλλος βλέπεις ότι πάει να σε εκμεταλλευτεί ναι τότε αντιμετωπίζονται ανάλογα και μπαίνουν πρώτα ο στόχος. Οταν ο άλλος πχ έχει ένα παιδί, έχει καλύψει δηλ. αυτή την ανάγκη και μου λέει ότι τελείωσε με αυτό το θέμα είναι σα να βάζει φραγμό στη σχέση αν εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό. Ελα όμως να περνάμε κάλα (να κάνουμε δηλ. σεξ) αλλά μη με ελέγχεις κιόλας τί κάνω όταν δεν είμαι μαζί σου ε συγνώμη τότε δεν κοιτά μόνο την πάρτη του; Γιατί να τον δω ως συνάνθρωπο όταν αυτός δεν με βλεπει; Γιατί να ικανοποιήσω τα θέλω του όταν αυτός αδιαφορεί να καλύψει τα δικά μου; Σουτ

Senior Member
    Μπλου,
    αν υποθεσουμε οτι το πρωτο σου κριτηριο ,δηλ η εμφανιση που δεν ξερω τι ειναι αυτο που προτιμας,ισχυει..
    εχεις λοιπον δυο ομορφους αντρες..ενδιαφερονται και οι δυο για παρτη σου..
    Ο ενας ειναι ντροπαλος γλυκουλης και γουτσου γουτσου
    ο αλλος ειναι εξωστρεφης,αλλα βαρυς και μετρημενος..
    σε γουσταρουν και οι δυο
    ποιον τυπο διαλεγεις?
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Banned
    Εγω τον ντροπαλο αχαα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Xρησιμοποιήσα το τσακώσεις χαριτολογώντας. Ετσι τους αντιμετωπίζουμε ως συνανθρώπους αλλά όταν ο άλλος βλέπεις ότι πάει να σε εκμεταλλευτεί ναι τότε αντιμετωπίζονται ανάλογα και μπαίνουν πρώτα ο στόχος. Οταν ο άλλος πχ έχει ένα παιδί, έχει καλύψει δηλ. αυτή την ανάγκη και μου λέει ότι τελείωσε με αυτό το θέμα είναι σα να βάζει φραγμό στη σχέση αν εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό. Ελα όμως να περνάμε κάλα (να κάνουμε δηλ. σεξ) αλλά μη με ελέγχεις κιόλας τί κάνω όταν δεν είμαι μαζί σου ε συγνώμη τότε δεν κοιτά μόνο την πάρτη του; Γιατί να τον δω ως συνάνθρωπο όταν αυτός δεν με βλεπει; Γιατί να ικανοποιήσω τα θέλω του όταν αυτός αδιαφορεί να καλύψει τα δικά μου; Σουτ
    μιλάς για ένα συγκεκριμένο παράδειγμα.
    δν σου κάνει, έφυγες.
    απλό είναι.
    καταδικάζεις όμως τον επόμενο έτσι.
    έχεις κατατάξει τους άντρες σε κατηγορίες.

Senior Member
    αντε παλι το "σοβαρο".....
    δηλαδη το να εχεις μια ομορφη σχεση δεν ειναι σοβαρο? μονο το να κανεις παιδι ειναι σοβαρο????
    καταλαβαινω να θελεις να κανεις παιδι. εσυ γιατι δεν καταλαβαινεις την επιθυμια του αλλου ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ???
    ετσι και δεν θελει παιδι, βαφτιζεται αυτοματως "μη σοβαρος"?????
    και τι εννοεις οτι ο αλλος παει να σε εκμεταλλευτει???
    μηπως εννοεις το σεξ?
    δηλαδη εσυ οταν κανεις σεξ, το κανεις χωρις να το επιθυμεις>? τι εισαι? *******?
    κι αν το κανεις επειδη το επιθυμεις, γιατι τον λες τον αλλο εκμεταλλευτη??και οι δυο επειδη το θελετε δεν το κανετε? αυτος ειναι ο εκμεταλλευτης κι εσυ εισαι η "σοβαρη">???
    γιατι να μην ισχυριστει κι αυτος το ιδιο???
    πχ: "γνωρισα μια κοπελα, εγω ειχα τις καλυτερες και αγνοτερες προθεσεις, δεν με ενοιαζε ουτε ποσα βγαζει ουτε ποια ειναι η οικογενεια της, ηθελα να περναμε ομορφα, κι αυτη με εκμεταλλευτηκε. εκανε σεξ μαζι μου μονο και μονο γιατι ηθελε να την παντρευτω για να κανει παιδι"
    σου αρεσει ετσι?

το να περνας καλα, δεν ειναι μονο σεξ, μπορεις να κανεις χιλια πραγματα (και σεξ) εκτος αν εσυ βλεπεις μπροστα σου μονο τον γαμο...

Senior Member
    προσωπικα
    οι καλυτερες και μακροβιοτερες σχεσεις της ζωης μου ηταν απο γνωριμιες που ξεκινησαν τυχαια και χαλαρα. ουτε κανεις το εβλεπε σοβαρα, ουτε γελοια ουτε τπτ...
    οταν περνας καλα,σου αρεσει η παρεα, λες και κανεις ενδιαφεροντα πραγματα, κολλας με τον αλλο, αν τον βαριεσαι η τον νοιωσεις να σε κυνηγαει κια να ειναι αγχωμενος και να περιμενει κατι απροσδιοριστο απο σενα, 'αντε γεια'!!
    Εγω πάλι έχω δει ότι η καλή με΄ρα από το πρωί φαίνεται. Αν από το πρώτο χρονικό διάστημα και αφού γίνει σεξ ο άλλος "κάνει νερά" δεν υπάρχει περίπτωση να ισιώσει στην πορεία. Δεν έχω διάθεση να καλύψω τα θέλω κανενός και να κάνω τον μ@λ@κ@ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η δικά μου θέλω ή αει στο καλό σου φίλε μου, χαχαχα (bitch)

Banned
    Βρε ρεμ ο σκοπος του ανθρωπου αυτος δεν ειναι?Γιατι της μηλας ετσι εγω βρησκω πολυ σωστα αυτα που λεει η μπλου .Οι περισσοτεροι οχι μονο γαμο δεν θελουν αλλα ουτε σεξ μετα την πρωτη φορα του πηδηματος.Δλδ πανε καθαρα για ξεπετα οι περισσοτεροι αυτο θελει να πει η κοπελα.

Senior Member
    Εγω πάλι έχω δει ότι η καλή με΄ρα από το πρωί φαίνεται. Αν από το πρώτο χρονικό διάστημα και αφού γίνει σεξ ο άλλος "κάνει νερά" δεν υπάρχει περίπτωση να ισιώσει στην πορεία. Δεν έχω διάθεση να καλύψω τα θέλω κανενός και να κάνω τον μ@λ@κ@ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η δικά μου θέλω ή αει στο καλό σου φίλε μου, χαχαχα (bitch)
    ο ορισμός του εγωϊσμού!
    σε μια σχέση κ οι δύο έχουν "θέλω".

Senior Member
    αντε παλι το "σοβαρο".....
    δηλαδη το να εχεις μια ομορφη σχεση δεν ειναι σοβαρο? μονο το να κανεις παιδι ειναι σοβαρο????
    καταλαβαινω να θελεις να κανεις παιδι. εσυ γιατι δεν καταλαβαινεις την επιθυμια του αλλου ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ???
    ετσι και δεν θελει παιδι, βαφτιζεται αυτοματως "μη σοβαρος"?????
    και τι εννοεις οτι ο αλλος παει να σε εκμεταλλευτει???
    μηπως εννοεις το σεξ?
    δηλαδη εσυ οταν κανεις σεξ, το κανεις χωρις να το επιθυμεις>? τι εισαι? *******?
    κι αν το κανεις επειδη το επιθυμεις, γιατι τον λες τον αλλο εκμεταλλευτη??και οι δυο επειδη το θελετε δεν το κανετε? αυτος ειναι ο εκμεταλλευτης κι εσυ εισαι η "σοβαρη">???
    γιατι να μην ισχυριστει κι αυτος το ιδιο???
    πχ: "γνωρισα μια κοπελα, εγω ειχα τις καλυτερες και αγνοτερες προθεσεις, δεν με ενοιαζε ουτε ποσα βγαζει ουτε ποια ειναι η οικογενεια της, ηθελα να περναμε ομορφα, κι αυτη με εκμεταλλευτηκε. εκανε σεξ μαζι μου μονο και μονο γιατι ηθελε να την παντρευτω για να κανει παιδι"
    σου αρεσει ετσι?

το να περνας καλα, δεν ειναι μονο σεξ, μπορεις να κανεις χιλια ρπαγματα (και σεξ) εκτος αν εσυ βλεπεις μπροστα σου μονο τον γαμο...
    Tα θέλω μου αυτή τη στιγμή είναι και ο γάμος! Δεν πάω κόντρα στα θέλω μου. Υπάρχουν άνθρωποι και όχι όπως λες από γραφεία γμωριμιών που μπορεί να έχουν τα ίδια θέλω με μένα. Αυτούς αναζητώ. Οι άλλοι δεν με ενδιαφέρουν

Senior Member
    μπα καθολου μπιτς...
    πικραμενη μου φαινετσαι, οχι εκδικητικη.
    βλεπω να μην παιρνεις αυτα που θελεις απο τις σχεσεις σου.
    το κακο ειναι ομως οτι εισαι πεπεισμενη οτι φταινε μονο οι αλλοι.
    εσυ δεν φταις πουθενα?

Banned
    Γιατι να φταιει επειδη θελει κατι ομορφο και νορμαλ με εναν αντρα και οχι μονο πηδημα?Ρε αντε απο εκει :P

Page 18 of 50 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast