παρακολουθουν και το φορουμ εδω?
Printable View
παρακολουθουν και το φορουμ εδω?
Μην φοβάσαι ρε boo, καλός η Κάκος το ίντερνετ έχει εξελιχθεί σε ένα μεγάλο παζάρι που μας αναγκάζει να αγοράζουμε πράγματα που πιθανόν δεν χρειαζόμαστε κιόλας... Τέλος πάντων Κάκος τα παιδιά ξεκίνησαν μια τέτοια συζήτηση σε αυτό το φόρουμ... Κοίτα να τα βρεις με το φιλαράκι σου γιατί όσο λιγότερους φίλους έχεις τόσο χειρότερα θα αισθάνεσε.
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Λυπάμαι βρε μπου, δεν ξέρω τι να πω.
Καμιά φορά όλοι πάνω στα νευρά μας λέμε βαριές κουβέντες που δεν εννοούμε. Δώσε λίγο χρόνο και στον εαυτό σου και στον φίλο σου να σκεφτείτε τι έγινε και να ηρεμήσετε. Είμαι σίγουρη πως θα λυθεί στο τέλος, τώρα είσαι πληγωμένη και τα βλέπεις όλα διογκωμένα.
Για το φόρουμ, όχι μπου κανείς δεν παρακολουθεί μην ανησυχείς. Το όλο θέμα με το ιντερνετ γίνεται για τις διαφημίσεις, ίσως να χεις προσέξει οτι σου πετάει διαφημίσεις από πράγματα που σε ενδιαφέρουν πχ ή έχεις ψάξει. Δεν είναι κάποιος άνθρωπος από πίσω που μας παρακολουθεί, απλοί αλγόριθμοι είναι που συλλέγουν στοιχεία ώστε να μεγιστοποιούν τα κέρδη τους. Αν δεν δίνεις τα στοιχεία σου όπου να ναι, δεν μπαίνεις σε περίεργες σελίδες κ καθαρίζεις το ιστορικό σου και τα cookies που και που, ή αν δεν κάνεις κάτι παράνομο μέσω ιντερνετ δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα.
οντως ρε συμφορμητη!!! τι γραφεις?? εσυ εισαι εξυπνος ανθρωπος ,, δεν ειναι ομορφο πραμα να ακροβατουμε με τις παρενεργειας μια τοσο σοβαρης ασθενειας!! Πριν χρονια χασαμε μια αξιολατρευτη φιλη, ενα κοριτσι διαμαντι διοτις σε καποιο ρειβ παρτυ καποιοι ηλιθιοι της εκαναν χαβαλε -μαλον, δεν ειμαι συγουρος - το αποτελλεσμα ηταν οτι νομιζε πως ειχε προβλημα με την ασφαλεια (αστυνομια) οτι θα την εβαζαν εισοβια ,και οτι εαν αυτοκτονουσε θα μπορουσαν καποιοι να την επαναφερουν , να της αλλαξουν ονομα και να ζησει αλλου!! δυστυχως το εκανε!!! αλλα δεν ξανα ηρθε διπλα μας πωτες!!! περιμενω την μερα οπου εγω θα παω διπλα της ξανα!!
Ας προσεχουμε τι γραφουμε!!
boo!!! Κανεις δεν σου λεει να αυτοκτονησεις!! αλλα κι να το κανει καποια στιγμη!! εσυ θα πρεπει να τους κανεις το χατιρι?? εχεις σκεφτει οτι "ολοι αυτοι" θελουν να σε φρικαρουν?ε? εσυ, απο οτι βλεπω εχεις τσαμπουκα!! αρα?? το καλητερο κι το πιο ομορφο για να τους σπασεις τα νευρα ποιο θα ηταν???
Να βεις εναν τροπο, να περνας καλα!! να ξανα βγουν στο προσωπακι σου οι ομορφες ριτιδες!! οι ριτιδες του χαμογελου!! να ξανα λαμψει η οψη σου!! να ζησεις !! αυτο θα ξενερωνε ολους αυτους!!
Τι λες? θα το δοκιμασεις?? καντω, εστω για λιγο, για να σπασει η μονοτονια ρε συ ε?? τι λς?
Παντος πιστευω οτι εχεις πολυ καλητερο μελον απο εμενα , εσενα μπορει καποιοι να σου λενε να βλαψεις τον εαυτο σου η να σου δυσκολευουν την ζωη- βεβαια βαση των εξαρξεων της ασθενειας σου,χωρις να με παρεξηγεις-
Καλητερα ομως απο εμενα , οπου δεν μου λεει καποιος αλλως, δυστυχως τελευταια μονος μου το σκεφτομαι να βαλω τελος στην ζωη μου!! ο εαυτος μου θελει να τελειωνω!! κι δυστυχως τα επχηρειματα μου ειναι μερα με την μερα ολο κι πιο ακραδαντα!! ολο κι πιο λογικη βρισκω στο τελος της βιολογικης μου υπαρξης παρα στη συνεχεια αυτης ,μαλον στην παραταση της αφου το τελος θα ερθει το ερωτημα ειναι πωτες??και τι θα ηταν καλητερο? απο το να ορισω εγω την ημερομινια αυτου παρα καποιο τυχαιο γεγονος η λογο φυσικης ?
Αυτα μου τα ειπαν κ μενα οτι οποιοσ πεθαινει παει αλλου εγω δεν ηθελα να φυγω
που σου ειπαν? διοτις αν σου ειπαν οτι παει στον παραδησο, οτι παει σε μια οντοτητα οπου ελεγχετε εμεσα κι αμεσα απο τον Θεο, απο τιν Ιησου και απο το Αγιο Πνευμα τωτες καλα σου ειπαν!!
Αλλα αν σου ειπαν οτι παει σε αλλο κορμι, οτι μετανσαρκονετε η οτι παει σε αλλους κομους πραλληλους τωτες ειναι λαθος
Μου ειπαν οτι υπαρχει μετα το θανατο ζωη τιποτα αλλο δεν ξερω
τα θεολογικα θεματα δεν τα ξανα ανοιγω διοτις υπαρχουν φανατηκοι αντιχριστιανοι εδω μεσα! ¨)¨)< και μαλον θα υποστω "διογμους" χαχα
Παντως φιλεμου ελης, πραγματικα και αληθεια στο λεω!! θα σου ελεγα να βρεις εναν πνευματικο ,ετσι για να του μηλησεις λιγακι , δεν λεω να ακολουθησεις ολο το μυστηριο, δεν ειναι δυσκολο, μπορεις να πας στην περιοχη σου, συγουρα θα εχεις καποιον ποιμενα !!
Φιλε σε συμπαθησα μιλασ καλα αστην εκκλησια ημουν στρατιωτησ καποτε
καλησπερα παιδια και ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!
οσο εχει να κανει με τον κολητο προσπαθω να παω παρακατω αλλα δε μου βγαινει να γελασω με κατι αστειο που μπορει να πει.και μου τη δινει που το εχει παρει τι ειχαμε τι εγινε.χτες του το ειπα στο τηλ οτι δε μπορω τη μια μερα να γινονται αυτα και την εποεμη να χαζογελαω.ισως
θελω χρονο για να συμπεριφερομαι εγκαρδια.πληγωθηκα πολυ.
σε κανα μην απου θα ανεβω αθηνα θα το συζητησουμε απο κοντα.
γιατι δε λεω να το ξεπερασω.ενα παραπονο το εχω...για οτι εγινε ενοω..ενα αγκαθακι θα μεινει.
και καποια απο αυτα που ειπε μου ειπε οτι δεν τα περνει πισω.
αλλα χτες μου ειπε συγγνωμη και οτι δερθηκε σαν κοπανος.
προσπαθω να με ηρεμησω λεγοντας στον εαυτο μου οπως και μου ειπε κι αυτος οτι δεν εχει κανεναν αλλο.ουτε οικογενεια, ουτε φιλους, με προβληματα υγειας κλπ κλπ
και ημουν το μονο ατομο που μπορουσε να ξεσπασει..
γιωργο πολυ εξυπνο αυτο που ειπες να μην τους κανω το χατιρι αλλα ειναι πολλα που με κατακλιζουν,2 φωνες αλλη μια του κολητου μου παρακολουθηση κλπ.φανταζομουνα χτες πως θα ηταν να πηδηξω κατω απο το μπαλκονι ή να παρω ολα τα χαπια να μεινω στον τοπο αλλα αυτο που με σταματαει ειναι πως η μικρη μου αδερφη θελω να παρει το μαθημα οτι στα δυσκολα παλευουμε και δεν τα παραταμε.με κυριευουν αυτα που οι γιατροι λενε σχιζο και σκεφτομαι περιεργα.δεν εχω τον ελεγχο.και πιστευω πως ειναι οι γονεις φυλακισμενοι καπου και δε θα τους δω ποτε ετσι οπως τους εχουν κρυψει
boo κατι κανεις λαθος.
ηρεμησε λιγο.
βοηθησε τον εαυτο σου να αισθανεται καλυτερα.
μη σκεφτεσαι συνεχεια τα προβληματα.
οσο σκεφτεσαι τα προβληματα τοσο αλλα ανακυπτουν.
να φροντιζεις τον εαυτο σου και την υγεια σου και αυτο θα στο ανταποδωσει.
κανε και λιγο γυμναστικη.
βγες λιγο εξω στη φυση.
μη σκεφτεσαι συνεχεια προβληματα και μη τα θελεις ολα σιγουρα.
ο ανθρωπος ειναι σχεδιασμενος να εχει απιστευτες δυναμεις για αυτο μη φοβασαι.
απλα να ερθεις πιο κοντα και να ανακαλυψεις τη φυση σου ως ανθρωπος και ως δημιουργημα, κατι που δε το μαθαινουμε στα σχολεια.
ο ανθρωπος απο μονος του ειναι ενα θαυμα για αυτο μη φοβασαι.
προσεχε να κανεις περπατημα καθε μερα, ποιοτικο φαγητο, οχι καφεδες πολλοι, οχι αλκοολ, καθαρος αερας, επαφη με το πρασινο, ενα χομπυ να κανεις, μια εργασια να ξεχνιεσαι αλλα χωρις να ζοριζεις τον εαυτο σου και πολυ υπομονη και πιστη.
Μπου δυστυχωσ στισ γυναικεσ ξεσπαμε αλλα μερικεσ το θυμουνται κ βαζουν να μασ δειρουν να θυμασαι οτι αν παντρευτεισ ποτε ετσι θα ειναι η ζωη σου καποιεσ στιγμεσ
περασα σημερα απο το γιατρο για να δει πως ειμαι με τις νεες δοσεις φαρμακων.μου ειπε οτι πρεπει να περιμεουμε ακομα μηπως δω βελτιωση αλλα μου ειπε οτι αν δεν περασει θα μπω για νοσηλεια να με ρυθμισουν.εχω φρικαρει.εχω χεστει πανω μου.για να με παρακολουθουν ολο το 24ωρο λεει και επειδη σκεφτομαι να φουνταρω με τη φωνη του κολητου μου που μου λεει αυτοκτονα κι εγω το σκεφτομαι εκεινη την ωρα
δε θελω να μπω αγχωθηκα πολυ...
boo, προσπάθησε να μην δίνεις σημασία στην φωνή. Είναι ψεύτικη, και φυσικά ο κολλητός σου δεν σου λέει τέτοια. Πάρε τα φάρμακα και μην δίνεις σημασία στην φωνή. Από την στενοχώρια σου νιώθεις έτσι.
χαλαρα, μπου χαλαρα... αν εχει και καλο φαγητο δεν θα ειναι ασχημα εγω νοσοκομειο οταν ειμουν ειχαι καλο φαγητο, απλα τα ειχαι παιξει ο μεταβολισμος μου και ετρωγα διπλες μεριδες τοτε ειχα γινει 114 κιλα........,,
εχω μπει 2 φορε γιανοσηλεια.3 μηνες.σου συμπεριφερονται σαν σκουπιδι
αμα μου πουν γιαα νοσηλεια θα το σκασω απο το σπιτι
boo ηρεμησε.
πρεπει να συνειδητοποιησεις οτι οι φωνες δεν ειναι αληθινες.
ειναι δημιουργημα του μυαλου σου.
ας τις ακους απλως να ξερεις οτι δεν ειναι αληθινες.
βεβαια δυσκολο εκεινη τη στιγμη αλλα ισως το καταφερεις καποια στιγμη.
βασικα ξερεις πως βλεπουμε ;
με το ματι.
μπαινει το φως απο το ματι και μετα χτυπαει στον αμφιβληστροειδη και στελνει σημα στην πισω πλευρα του εγκεφαλου οπου ειναι το κεντρο της ορασης.
εχει γινει ενα μπερδεμα στον εγκεφαλο και ειναι σαν χαλασμενο κασετοφωνο.
ακουγονται διαφορα που δεν υπαρχουν ομως στην πραγματικοτητα.
ο εγκεφαλος ειναι για να καταλαβαινουμε την πραγματικοτητα και να κανουμε σκεψεις.
ετσι μπερδεμενος ομως οπως ειναι ειναι σαν ενα μουσικο οργανο που εχει απορρυθμιστει και μπερδευονται οι νοτες και ετσι δεν παραγεται σωστη μουσικη.
να κοψεις λιγο την παρορμητικη σου συμπεριφορα εχεις αρκετη και να σκεφτεσαι περισσοτερο με το μυαλο.
boo μηπως πρεπει να παρεις και καποιο αντικαταθλιπτικο ;
για ρωτα το γιατρο σου.
γιατι αμα εχεις καταθλιπτικα συμπτωματα μπορει να εχεις ακομα καποια υπολλειματα στη σχιζοφρενεια.
Καλησπέρα boo! Θα ήθελα να σου πω την γνώμη μου, μήπως και βοηθήσω, έστω στο ελάχιστο.
Ο γιατρός σου λοιπόν, σου λέει οτι ίσως χρειαστεί να νοσηλευτείς. Εσύ από την άλλη μεριά έχεις την κακή εμπειρία άσχημης συμπεριφοράς και δεν θέλεις να πας.
Σκέφτομαι μήπως θα μπορούσες να διαλέξεις νοσοκομείο, να μην πας στο ίδιο που σου φέρονταν άσχημα. Όχι όμως να μην πας καθόλου, διότι εκεί θα μπορέσουν να δουν σε τί φάρμακα ανταποκρίνεσαι, κάτι που είναι δύσκολο να το καταλάβει ένας γιατρός που σε βλέπει "μια φορά στο τόσο".
Εσένα ο σκοπός σου είναι να γίνεις καλά, να μπορείς να αισθάνεσαι καλά και όχι να βασανίζεσαι με φωνές, έτσι δεν είναι; Αυτό θέλει και ο γιατρός σου, γι αυτό σου προτείνει την νοσηλεία! Και δεν νομίζεις οτι πρέπει ίσως να παραβλέψεις τις συμπεριφορές των νοσηλευτών, των γιατρών και των άλλων προκειμένου να πετύχεις το σκοπό σου και να αισθανθείς και πάλι καλά; Δηλαδή να κάνεις μια θυσία για ένα διάστημα, προκειμένου να επιτύχεις αυτόν τον σκοπό.
Εγώ νομίζω οτι θα τα καταφέρεις! Εξάλλου, έχεις καταφέρει τόσα πράγματα, είσαι φιλομαθής, έχεις καταφέρει να σπουδάσεις και να διαβάζεις και να περνάς εξετάσεις έχοντας παράλληλα και αυτή την ασθένεια. Δεν είναι λίγο αυτό boo, είναι κατόρθωμα και κάνεις προσπάθειες συνέχεια. Μπράβο, εγώ σε θαυμάζω! Αλλά θέλω να σε βλέπω να συνεχίζεις και να μην τα παρατάς. Κάνε λίγο υπομονή τώρα και προσπάθησε να κάνεις αυτό που πρέπει. Εσύ είσαι μαχήτρια και θα τα καταφέρεις boo. Κάνε αυτό που πρέπει!
προσεξτε αλλα θα σκεφτεται και αλλα θα κανει.
ειναι θεμα συνηθειας
απο αντικαταθλιπτικα παιρνω remeron
30mg remeron 1000mg solian 60mg aloperidin 4mg akineton 20mg frisium
εχω να περασω καταθλιψη σοβαρη πανω απο 1 χρονοο 1.5
η φωνη μου λεει ετσι
εχω δοκιμασει aloperidin solian zyprexa seroquel seroquel solidon απο αντιψυχωτικα.τιποτα δε με πιανει για μεγαλο διαστημα.το τελευταιο χρονο 2 μηνες συνεχομενα ημουν το μεγιστο χρονο καλα.
ειχα παει στο αιγινιτειο 2 μηνες σε κλειστο προγραμμα.στην αρχη δε με αφηναν να βλεπω κανεναν για 1 εβδομαδα και μετα τον 1ο μηνα ειχα δικαιωμα να βγαινω εξω με συνοδεια για 2 ωρες.στο σωτηρια ηταμ καλυτερα τα πραγματα απο χωρο.βγαιναμε στο προαυλιο σε ενα δασακι αλλα οταν μια φοπρα δεν μπορουσα να περπατησω γιατι εβλεπα παιδακια να προσπαθουν να ανεβουν πανω μου και δεν πατουσα κατω μια ολοκληρη μερα ηρθαν 2 και με πηραν σηκωτη
το risperdal και το abilify τα ειχα συζητησει με τη γιατρο στην αθηνα και μου ειχε πει οτι δε θα με πιανουν οτι ειναι ελαφρυα.δε ξερω τι αλλο να κανω.ελπιζω με τα αυξημενα φαρμακα να δουν αλλαγη οι γιατροι και να μη με βαλουν μεσα.πρεπει να γινω καλυτερα για να γλιτωσω αλλα δε ξερω πωε ν αγινω καλυτερα
Καλησπερα μπου
Καταλαβαίνω πως είσαι φρικαρισμένη τώρα με τα νέα, αλλά μην προτρέχεις, μπορεί να μην χρειαστεί τίποτα από όλα αυτά. Ο γιατρός στο είπε απλά ως ένα ενδεχόμενο αν τα πράγματα δεν πάνε καλά με τα φάρμακα.
Ακόμα κι έτσι να είναι όμως και να χρειαστεί να νοσηλευτείς για λίγο δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Ισως είναι για καλό τελικά ρε μπου αφού τόσο καιρό ταλαιπωρείσαι με σκαμπανεβάσματα διάφορα. Κι είναι σωστή η ιδέα της Κασσάνδρας, ίσως θα μπορούσες να διαλέξεις πού θα πας αν χρειαστεί, να σου πουν και τα παιδιά εδώ που μπορεί να έχουν εμπειρία με νοσηλείες για γνώμες.
Όπως και να χει, προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι ακόμα, κράτα το απλά ως ένα ενδεχόμενο, δεν σημαίνει οτι θα πραγματοποιηθεί κιόλας.
Αλλά είσαι μαχήτρια μπου, είμαι σίγουρη πως ακόμα κι αν χρειαστεί να νοσηλευτείς δεν θα το βάλεις κάτω, ξέρω πως είσαι αποφασισμένη να κάνεις ο, τι περνάει απτο χέρι σου για να γίνεις καλά.
Μπου πηγαινε στο νοσοκομειο μην παει κατι στραβα και προσεχε τον εαυτο σου
καποιος να σε προσεχει δεν υπαρχει
μαλον ενοεις οτι ειδες κατι παιδακια να βλεπουν κατι πανω σου
ευχομαι πραγματικα να μη χρειαστει γιατι το αγχος μου εχει ξεφυγει μετα απο αυτην κουβεντα..
δεν νομιζω να εχει καποιος θετικη εμπειρια απο ψυχιατρειο.αν εχει καποιος ας το πει..δοκιμασα και ανοιχτο και κλειστο προγραμμα αλλα τιποτα δε μ αρεσε.
εβλεπα παιδια φαντασματα 5-6 χρονων αλλωτε σφαγμενα με αιματα και αλλωτε χωρις να με κοιτανε και να προσπαθουν να ανεβουν πανω μου
Αχ βρε boo, σε καταλαβαίνω. Στο Αιγινήτειο έχει νοσηλευτεί ο άντρας μου για 3 μήνες σε κλειστό πρόγραμμα. Είναι έτσι όπως το λες, 1η εβδομάδα χωρίς επικοινωνία, μετά μόνο επισκεπτήριο και αργότερα και εξόδους με συνοδεία. Η αλήθεια είναι οτι στο Αιγινήτειο δεν έχει να βγεις εντός του κτιρίου, αλλά δεν είναι και ό,τι χειρότερο σαν νοσοκομείο.
Ελπίζω να δεις αλλαγή με τα αυξημένα φάρμακα αλλά αν χρειαστεί δεν χάθηκε κι ο κόσμος να κάνεις λίγο καιρό νοσηλεία, θα κάνεις λίγο υπομονή. Εξάλλου, όλοι οι άνθρωποι έχουν περάσει από νοσοκομεία και έχουν νοσηλευτεί κάποιες φορές στην ζωή τους. Μια γειτόνισσά μου πέρσι το καλοκαίρι τράκαρε και "την έβγαλε" 8 μήνες σχεδόν κατάκοιτη στο νοσοκομείο!
Μην το βλέπεις τραγικά, προέχει ο σκοπός να γίνεις καλά, να φύγουν οι φόβοι και το άγχος και να ηρεμήσει το μυαλό σου.
Μπορεί να ήσουν σε πιο άσχημη κατάσταση τότε κι έβλεπες εικόνες μπου. Τώρα δεν βλέπεις, μόνο οι φωνές έχουν μείνει.
Μη τα σκέφτεσαι αυτά, επικεντρώσου στην θεραπεία που κάνεις τώρα και πως όλα θα πάνε καλά. Είσαι ακόμα στην δοκιμή με τις νέες δοσολογίες, μπορεί να μην χρειαστεί τίποτε άλλο!
εγω νομιζω οτι σκεφτεσαι πραγματα παραπλησια αυτων που γραφεις πχ αντι να λες οτι φανταζεσε παιδια λες βλεπω φατασματα παιδιων
καλησπερα παιδια και ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!
σιγουρα παλιοτερα ημουν χειροτερα.θα κανω υπομονη με τις νεες δοσεις οπως λετε.κι αν ερθει το "κακο" θα το αντιμετωπισω τοτε.δεν εχει νοημα να αγχωνομαι τοσο πολυ απο τωρα.εχετε δικιο και συγγνωμη αν σας ζαλισα..
τωρα φωνες παρακολουθηση και γονεις.αυτο με τους γονεις πολυ με στεναχωρει αλλα τσπ..
αλεξανδρε τα εβλεπα.δε νομιζα τιποτα.και με το σωστο φαρμακο φυγανε ευτυχως.πηρα dipiperon τοτε.απλα τωρα δε βρισκουμε φαρμακο.θα κανω υπομονη
τι μπορω να κανω για να βρω τους γονεις μου?
καληπερα, συγνωμη για τη ροσωπικη ερωτηση , αλλα , σου εχουν αναφερει οι δικοι σου οτι εισαι απο ιοθετηση?
Επισης, σχετικα με τα θεματα παρακολουθησης, και γενικα καταδιωξης σου, πιστευεις οτι ειναι στανταρ? η εχεις καποια αμφιβολια? δλδη σου εχει περασει απο το μυαλο οτι μπορει να ειναι ιδεα σου? οτι μπορει να ειναι καποια παρενεργεια της ασθενειας σου?
Υ.Γ. επουδενει τα γραφομεναμου σκοπο ειχαν να σε προσβαλουν , εξαλου εδω, μεσα σε αυτο το φορουμ οι πιο πολλοι μας εχουμε παρομοια προβληματα ,ισως και χειρωτερα!!!!
Με παρακολουθει η ευπ ποιον θα δω τι θα πω το ελεγχουν αυτοι παλια ειχαν ακουστικο μολισ γενηθηκα αρχισαν να με παρακολουθουν γτ εβλεπα ηλιο ουρανο κι ακουγα τα πουλια οτι γνωσεισ εχω ειναι απο ενα φανταστικο κοσμο κι οχι αυτα που ξερετε εσεισ ασ πουμε οτι ειμαι απο ιδρυμα και θελω να βγω στον παραδεισο που ζειτε