παρακολουθηση και ψυχαναγκασμοι - Page 51
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 51 of 52 FirstFirst ... 4149505152 LastLast
Results 751 to 765 of 776
    Senior Member
    ευχομαι πραγματικα να μη χρειαστει γιατι το αγχος μου εχει ξεφυγει μετα απο αυτην κουβεντα..

δεν νομιζω να εχει καποιος θετικη εμπειρια απο ψυχιατρειο.αν εχει καποιος ας το πει..δοκιμασα και ανοιχτο και κλειστο προγραμμα αλλα τιποτα δε μ αρεσε.

εβλεπα παιδια φαντασματα 5-6 χρονων αλλωτε σφαγμενα με αιματα και αλλωτε χωρις να με κοιτανε και να προσπαθουν να ανεβουν πανω μου
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Quote Originally Posted by boo View Post
    απο αντικαταθλιπτικα παιρνω remeron
    30mg remeron 1000mg solian 60mg aloperidin 4mg akineton 20mg frisium
    εχω να περασω καταθλιψη σοβαρη πανω απο 1 χρονοο 1.5
    η φωνη μου λεει ετσι
    εχω δοκιμασει aloperidin solian zyprexa seroquel seroquel solidon απο αντιψυχωτικα.τιποτα δε με πιανει για μεγαλο διαστημα.το τελευταιο χρονο 2 μηνες συνεχομενα ημουν το μεγιστο χρονο καλα.
    ειχα παει στο αιγινιτειο 2 μηνες σε κλειστο προγραμμα.στην αρχη δε με αφηναν να βλεπω κανεναν για 1 εβδομαδα και μετα τον 1ο μηνα ειχα δικαιωμα να βγαινω εξω με συνοδεια για 2 ωρες.στο σωτηρια ηταμ καλυτερα τα πραγματα απο χωρο.βγαιναμε στο προαυλιο σε ενα δασακι αλλα οταν μια φοπρα δεν μπορουσα να περπατησω γιατι εβλεπα παιδακια να προσπαθουν να ανεβουν πανω μου και δεν πατουσα κατω μια ολοκληρη μερα ηρθαν 2 και με πηραν σηκωτη
    το risperdal και το abilify τα ειχα συζητησει με τη γιατρο στην αθηνα και μου ειχε πει οτι δε θα με πιανουν οτι ειναι ελαφρυα.δε ξερω τι αλλο να κανω.ελπιζω με τα αυξημενα φαρμακα να δουν αλλαγη οι γιατροι και να μη με βαλουν μεσα.πρεπει να γινω καλυτερα για να γλιτωσω αλλα δε ξερω πωε ν αγινω καλυτερα
    Αχ βρε boo, σε καταλαβαίνω. Στο Αιγινήτειο έχει νοσηλευτεί ο άντρας μου για 3 μήνες σε κλειστό πρόγραμμα. Είναι έτσι όπως το λες, 1η εβδομάδα χωρίς επικοινωνία, μετά μόνο επισκεπτήριο και αργότερα και εξόδους με συνοδεία. Η αλήθεια είναι οτι στο Αιγινήτειο δεν έχει να βγεις εντός του κτιρίου, αλλά δεν είναι και ό,τι χειρότερο σαν νοσοκομείο.
    Ελπίζω να δεις αλλαγή με τα αυξημένα φάρμακα αλλά αν χρειαστεί δεν χάθηκε κι ο κόσμος να κάνεις λίγο καιρό νοσηλεία, θα κάνεις λίγο υπομονή. Εξάλλου, όλοι οι άνθρωποι έχουν περάσει από νοσοκομεία και έχουν νοσηλευτεί κάποιες φορές στην ζωή τους. Μια γειτόνισσά μου πέρσι το καλοκαίρι τράκαρε και "την έβγαλε" 8 μήνες σχεδόν κατάκοιτη στο νοσοκομείο!
    Μην το βλέπεις τραγικά, προέχει ο σκοπός να γίνεις καλά, να φύγουν οι φόβοι και το άγχος και να ηρεμήσει το μυαλό σου.

ευχομαι πραγματικα να μη χρειαστει γιατι το αγχος μου εχει ξεφυγει μετα απο αυτην κουβεντα..

δεν νομιζω να εχει καποιος θετικη εμπειρια απο ψυχιατρειο.αν εχει καποιος ας το πει..δοκιμασα και ανοιχτο και κλειστο προγραμμα αλλα τιποτα δε μ αρεσε.

εβλεπα παιδια φαντασματα 5-6 χρονων αλλωτε σφαγμενα με αιματα και αλλωτε χωρις να με κοιτανε και να προσπαθουν να ανεβουν πανω μου
    Και γιατί να σκέφτεσαι τόσο αρνητικά; Σκέψου οτι θα πιάσει αυτή τη φορά η θεραπεία.

Senior Member
    Μπορεί να ήσουν σε πιο άσχημη κατάσταση τότε κι έβλεπες εικόνες μπου. Τώρα δεν βλέπεις, μόνο οι φωνές έχουν μείνει.
    Μη τα σκέφτεσαι αυτά, επικεντρώσου στην θεραπεία που κάνεις τώρα και πως όλα θα πάνε καλά. Είσαι ακόμα στην δοκιμή με τις νέες δοσολογίες, μπορεί να μην χρειαστεί τίποτε άλλο!

Banned
    εγω νομιζω οτι σκεφτεσαι πραγματα παραπλησια αυτων που γραφεις πχ αντι να λες οτι φανταζεσε παιδια λες βλεπω φατασματα παιδιων

Senior Member
    καλησπερα παιδια και ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!

σιγουρα παλιοτερα ημουν χειροτερα.θα κανω υπομονη με τις νεες δοσεις οπως λετε.κι αν ερθει το "κακο" θα το αντιμετωπισω τοτε.δεν εχει νοημα να αγχωνομαι τοσο πολυ απο τωρα.εχετε δικιο και συγγνωμη αν σας ζαλισα..
    τωρα φωνες παρακολουθηση και γονεις.αυτο με τους γονεις πολυ με στεναχωρει αλλα τσπ..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    αλεξανδρε τα εβλεπα.δε νομιζα τιποτα.και με το σωστο φαρμακο φυγανε ευτυχως.πηρα dipiperon τοτε.απλα τωρα δε βρισκουμε φαρμακο.θα κανω υπομονη
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    τι μπορω να κανω για να βρω τους γονεις μου?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    καληπερα, συγνωμη για τη ροσωπικη ερωτηση , αλλα , σου εχουν αναφερει οι δικοι σου οτι εισαι απο ιοθετηση?
    Επισης, σχετικα με τα θεματα παρακολουθησης, και γενικα καταδιωξης σου, πιστευεις οτι ειναι στανταρ? η εχεις καποια αμφιβολια? δλδη σου εχει περασει απο το μυαλο οτι μπορει να ειναι ιδεα σου? οτι μπορει να ειναι καποια παρενεργεια της ασθενειας σου?
    Υ.Γ. επουδενει τα γραφομεναμου σκοπο ειχαν να σε προσβαλουν , εξαλου εδω, μεσα σε αυτο το φορουμ οι πιο πολλοι μας εχουμε παρομοια προβληματα ,ισως και χειρωτερα!!!!

Senior Member
    Με παρακολουθει η ευπ ποιον θα δω τι θα πω το ελεγχουν αυτοι παλια ειχαν ακουστικο μολισ γενηθηκα αρχισαν να με παρακολουθουν γτ εβλεπα ηλιο ουρανο κι ακουγα τα πουλια οτι γνωσεισ εχω ειναι απο ενα φανταστικο κοσμο κι οχι αυτα που ξερετε εσεισ ασ πουμε οτι ειμαι απο ιδρυμα και θελω να βγω στον παραδεισο που ζειτε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Και η μαφια με παρακολουθει γτ με ειχαν για ρουφιανο

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Με παρακολουθει η ευπ ποιον θα δω τι θα πω το ελεγχουν αυτοι παλια ειχαν ακουστικο μολισ γενηθηκα αρχισαν να με παρακολουθουν γτ εβλεπα ηλιο ουρανο κι ακουγα τα πουλια οτι γνωσεισ εχω ειναι απο ενα φανταστικο κοσμο κι οχι αυτα που ξερετε εσεισ ασ πουμε οτι ειμαι απο ιδρυμα και θελω να βγω στον παραδεισο που ζειτε
    και πως καταλαβες οτι σε παρακουλουθει η ευπ?....... παιδια εμεις που πασχουμε απο σοβαρες ψυχιατρικες παθησης ειμαστε ξοφλημενη για αυτους, ζουμε τη ζωη μας σε κατασταση ομηριας. τη μπωρουμε να κανουμε για να τους ενοχλησουμε τιποτα? μονο να ξεχασουμε λιγο να παρουμε τα φαρμακα μας και θα καταληξουμε με υποτροπη σε κανα νοσοκομειο? τη μπωρουμε να κανουμε με τη ζωη που εχουμε για να ενωχλησουμε το συστημα?

Senior Member
    Κατι με βαλαν στον καφε κι εγινα καλα

Banned
    οταν θες κατι το μυαλο εχει ενα μηχανισμο που σου βρισκει απαντησεις οσο ακατορθωτες και αν ειναι

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    καληπερα, συγνωμη για τη ροσωπικη ερωτηση , αλλα , σου εχουν αναφερει οι δικοι σου οτι εισαι απο ιοθετηση?
    Επισης, σχετικα με τα θεματα παρακολουθησης, και γενικα καταδιωξης σου, πιστευεις οτι ειναι στανταρ? η εχεις καποια αμφιβολια? δλδη σου εχει περασει απο το μυαλο οτι μπορει να ειναι ιδεα σου? οτι μπορει να ειναι καποια παρενεργεια της ασθενειας σου?
    Υ.Γ. επουδενει τα γραφομεναμου σκοπο ειχαν να σε προσβαλουν , εξαλου εδω, μεσα σε αυτο το φορουμ οι πιο πολλοι μας εχουμε παρομοια προβληματα ,ισως και χειρωτερα!!!!
    οχι δεν εχουν πει τιποτα.το καταλαβα 14 χρονια πριν στα 16 μου. με παρακολουθουσαν. και τωρα. και δεν ειναι μονο οι γονεις ειναι και οι περισσοτεροι εκει εξω. παρακολουθουν εμας που ξερουμε τι συμβαινει. οι απο πανω κανουν κουμαντο. ειναι ολοκληρη σκευωρια. μας εχουν για πειραματοζωα. τι θα πουμε τι θα κανουμε πως θα αντιδρασουμε...ολα

οι γιατροι και οι ψυχολογοι μου λενε τα δικα τους. γι αυτο και σταμτησα και τη ψυχοθεραπεια.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Page 51 of 52 FirstFirst ... 4149505152 LastLast