ηταν με έναν ιό που έκανε τους ανθρώπους να μην έχουν αισθήματα
Printable View
Τη βρήκα. Εννοείς την invasion. Την κατεβάζω αμέσως.
Απ' το στόμα μου το πήρες. :P
από το στερητικό -α και τη "σχέση".
Το "παρθένος" δε σου κάνει;
εγω αυτα που σκεφτομαι διαβαζοντας κατι θεματα σ'αυτο το φορουμ ειναι γι'αυτους που κανουν διαφορα για να παιρνουν τη προσοχη και φυσικα την παιρνουν γιατι ολοι συνεχιζουν να την δινουν,και σκεφτομαι οτι οταν πραγματικα την χρειαστουν,ισως να μην τη παρουν.(ξερω ενα συγγενικο μου προσωπο που κανει διαφορα μα δεν τολμαω να μιλησω αφου ετσι κι αλλιως θα συνεχισει να κανει οτι κανει..που κριμα ειναι)..ειναι αδικο γιατι αυτοι που πραγματι χρειαζονται προσοχη τις περισσοτερες φορες δεν την παιρνουν κι αυτοι που κανουν τετοια παιρνουν περισσοτερη προσοχη...
σκεφτομαι και το κοριτσακι εκεινο το 21χρονο (καμια σχεση με χρηστριες του φορουμ εδω), ποσο γλυκο και ησυχο ηταν δε πειραζε κανεναν, τις σπουδες του κοιτουσε πως να προχωρησει. δεν ηξερε ομως τι το περιμενει, που εχουν φτασει να βγαζουν τους ανεργους ψυχοπαθεις, αρρωστους κι οτι χρειαζονται με το ζορι χαπια, λεγωντας τους να συνηθισουν σ'αυτη τη κατασταση κανωντας τους να πιστευουν οτι δεν αξιζουν τπτ, ουτε και τη παραμικρη ελπιδα εξελιξης. οι μεγαλυτεροι αντι να βοηθανε κοβουν τα φτερα στους μικροτερους, και τους κρατανε κατω. σαν να σου λενε μεινετε και σαπιστε στην ελλαδα, μια προσφορα του υπουργειου υγειας προνοιας και πολιτισμου.
Πλάκα-πλάκα θυμήθηκα πόσο μου έχει λείψει το φαγητό της μάνας. Όπως όμως έχει γίνει πια αγνώριστη από τα φάρμακα, το χρόνο και την απομόνωση, είναι ουσιαστικά σαν να μην την έχω. :(
Αλλά δε βαριέσαι, γαργάρα γιατί σε λίγο δε θα έχουμε ούτε να φάμε.
Αχ αυτή η γκαντεμιά μ..θα γίνει κάτι άραγε η μπα?
10 γαρα την ημερα τον γιατρο τον κανουν περα!
κρυωνωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!
κρυωνω πολυ πολυ! δεν νιωθω τα χερια μου! :(
σκεφτομαι μια ψυχη εδω και μερες πολλές μερες... ξερω πως εκεινη η ψυχη δεν με σκεφτεται και δεν λυπαμαι ουτε ξενερωνω
απλα σκεφτομαι την ψυχη λοιπον... παντου ειναι ζωγραφισμενα τα συμβολα της παντου βλεπω τα γραμματα του ονοματος της τα παντα μου θυμιζουν εκεινη την ψυχη... Τα παντα θα εδινα για να τη δω να μου χαμογελαει ξανα
εγώ σκέφτομαι ποτε θα απαντήσει κανείς στο μήνυμά μου, που είναι και το μόνο πράγμα που σκέφτομαι. επίσης σκέφτομαι παράλληλα ότι έχω γίνει ρεζίλι εδώ στο σιτε με το άγχος μου
Σκεφτομαι πως σημερα ειναι μια καινουρια μερα . Την καλημερα μου να εχεται ολοι και να ειστε καλα οτι και να κανετε.
Σκέφτομαι ότι τώρα που ο Παπούλιας παραιτήθηκε της κρατικής αμοιβής το ίδιο θάπρεπε άμεσα
να κάνουν και οι 300 της βουλής!
Οι βουλευτικοί μισθοί να καταργηθούν και μάλιστα τώρα!!!!!
Μόνο ένας στους δέκα οίκους ανοχής λειτουργεί νόμιμα.
Τους άλλους εννέα γιατί δεν τους ελέγχουν οι υπηρεσίες του δημοσίου;
Από συναδελφική αλληλεγγύη.
Γεια σου, ρε παιδί! Πού χάθηκες; Eλπίζω τουλάχιστον να περνάς καλά. ;)
Τα μάτια μου κλαίνε από τα κρεμύδια που καθαρίζω για τη σαλάτα με το κουνουπίδι...
Καλημέρες σε όλους σας. :)
Ω Θε μου και να στραβωθώ..να κουφαθούν τ`αφτιά μου
να μη θωρώ,να μη γροικώ,να καίγεται η καρδιά μου....
Γιατί μαμά δεν μ' άφησες να γίνω νυχτοφύλακας; ΓΙΑΤΙ ΜΑΜΑ;;; (αφού είχα έφεση στη νύχτα... κλαψ!)
τελικά το φόρουμ πρέπει να έχει πολλούς κρητικούς(είμαι και εγώ λίγο ) να κάνουμε ένα θέμα με μαντιναδες
Καταπληκτική ιδέα, αν μπορούν να συμμετάσχουν και οι μη-Κρητικοί!
http://cache1.asset-cache.net/xc/113...6F06DCC300BBF8
(πρόσεξε τι θα απαντήσεις...)