Τι σκέφτεστε; - Page 514
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 514 of 1532 FirstFirst ... 1441446450451251351451551652456461410141514 ... LastLast
Results 7,696 to 7,710 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Karisha View Post
    sheldon

Υπαρχουν πολλοι τροποι να αυτοκτονησεις χωρις να πονεσεις και να φοβηθεις,στην αναγκη παιρνεις υπερβολικη δοση ηρωινης και πας με το χαμογελο στο στομα,η αναβεις γκαζακια παντου μεσα στο σπιτι,πεφτεις να κοιμηθεις και απλα δεν ξυπνας ποτε....

Το θεμα ειναι οτι πρεπει να εισαι μ@λ@κας για να το κανεις γιατι οσο ασχημη και αν ειναι η ζωη παντα υπαρχουν απειρες πιθανοτητες να σου γυρισει σε καλο. Αυριο,για πααραδειγμα, μπορει να γνωρισεις μια κοπελα που θα σε παρει απο το χερι και θα πατε στον παραδεισο... Υπαρχουν χιλιαδες πιθανοτητες.

Και εσυ ειδικα 20 χρονων παιδι θα τα παρατησεις απο τωρα? Σοβαρα? Ε αντε... Τιποτα δεν εχεις ζησει ακομα ομως για να βγαζεις και το συμπερασμα οτι η ζωη ειναι τελειως σκατα.. Ακομα και στο φουλ να ζουσες με γκομενες φιλους και ναρκωτικα δεν εισαι τιποτα αλλο απο εναν νεαρο που μολις βγηκε απο την εφηβεια. Αν θεωρεις οτι δεν εχεις τιποτα αλλο να δεις σε αυτον πλανητη τοτε πηγαινε αυτοκτονησε τι να πω...

Εγω ακομα και σε πολυ σοβαρα καταθλιπτικα επεισοδια που αγγιζαν το οριο της κατατονιας δεν αυτοκτονησα... Και εκανα καλα γιατι μετα εστρωσαν τα πραγματα. Ειναι πολυ μαλ@Κια να τα παρατας,και στην μνημη των αλλων, (οσο και να σε αγαπουν) μετα που θα θρηνησουν θα σε θυμουνται σαν μ@λακα που πηγε και αυτοκτονησε..

Ξεκολλα :)
    υποθέτω πως έτσι το λέει για την αυτοκτονία (κουβέντα να γίνεται ) δεν έχει κανα σκοπό να το κάνει πράξη

Senior Member
    Quote Originally Posted by ella2 View Post
    μακαρι να'ξερα..καποτε ομως νιωθω καλυτερα,προσπαθω να σκεφτομαι θετικα..ομως προσεξα οτι ολοι μου δινουν διαφορα σχολια ξερεις; για την εμφανιση μου και τον χαρακτηρα μου ομως εγω ποτε δεν ξερω σιγουρα.. ειναι αναλογα με το πως νιωθω γενικα.. εσυ νιωθεις οτι χρειαζεσαι κατι αλλο εκτος την εμφανιση σου; γιατι εγω νιωθω οτι οποτε θελω κατι και δεν το'χω με ασχολει ακομη πιο πολυ η εμφανιση μου και βαζω στοχο να την αλλαξω..πολυ περιπλοκο!!
    όχι δεν εχω κάποιο άλλο θέμα εκτός από την εμφάνιση μου....... α ξέχασα να προσθέσω και το θέμα της μπακουριάς

Senior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    όχι δεν εχω κάποιο άλλο θέμα εκτός από την εμφάνιση μου....... α ξέχασα να προσθέσω και το θέμα της μπακουριάς
    τι σημαινει μπακουρια;;
    [SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"][I]Δώσε μου ένα όνειρο να ζώ..[/I][/FONT][/SIZE]

Senior Member
    τι σημαινει μπακουρια;;
    το γνωστό μπακούρι αυτός που δεν έχει κάνει ποτέ σχέση

Senior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    το γνωστό μπακούρι αυτός που δεν έχει κάνει ποτέ σχέση
    μπορω να κανω μια διορθωση παρακαλω?με τον ορο αυτο εννοουμε ατομα που δεν εχουν σχεση,οχι ατομα που δεν εχουν κανει ποτε σχεση..ε βρε παιδια,ξερετε ποσοι ειναι μπακουρια εκει εξω κ εδω μεσα?κ εγω μπακουρι ειμαι..
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    α οκει εμαθα και κατι καινουργιο :)
    [SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"][I]Δώσε μου ένα όνειρο να ζώ..[/I][/FONT][/SIZE]

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    μπορω να κανω μια διορθωση παρακαλω?με τον ορο αυτο εννοουμε ατομα που δεν εχουν σχεση,οχι ατομα που δεν εχουν κανει ποτε σχεση..ε βρε παιδια,ξερετε ποσοι ειναι μπακουρια εκει εξω κ εδω μεσα?κ εγω μπακουρι ειμαι..
    εντάξει έκανα ένα λάθακι ποτέ δεν ήμουν καλός με την ερμηνεία των λέξεων .
    τότε πως λέγεται αυτό που είπα εγώ

Senior Member
    α οκει εμαθα και κατι καινουργιο :)
    είδες τι ωραίο είναι αυτό το φόρουμ εκτός από ανθρώπους γνωρίζεις και καινούρια πράγματα

Senior Member
    ναι,ευτυχως που εχουμε το ιντερνετ..

Senior Member
    Το ξερω οτι εκανε πλακα ο sheldon :) Ουτως η αλλως δεν το θεωρω βλακα για να το κανει...

απλα εγω τα εγραψα μπας και εχει κανεις αλλος την φοβερη ιδεα να αυτοκτονησει.. Τωρα τελευταια παντως ολο για αυτοκτονιες ακουω και νευριαζω πολυ με τις μαλακιες του καθενος... Οχι γιατι αυτοκτονουν,σκασιλα μου, αλλα γιατι καταδικαζουν και την οικογενεια τους αυτοματα να ζει για παντα με τον χαμο τους.

Senior Member
    sheldon

Υπαρχουν πολλοι τροποι να αυτοκτονησεις χωρις να πονεσεις και να φοβηθεις,στην αναγκη παιρνεις υπερβολικη δοση ηρωινης και πας με το χαμογελο στο στομα,η αναβεις γκαζακια παντου μεσα στο σπιτι,πεφτεις να κοιμηθεις και απλα δεν ξυπνας ποτε....
    Ευχαριστώ που μου δίνεις ιδέες. Μόνο, το δεύτερο έχει μερικά περιθώρια αποτυχίας σε περίπτωση που το σπίτι σου δεν είναι στεγανό ή που γίνει καμιά ανάφλεξη και τότε θα έχεις άλλα μπερδέματα.
    Το θεμα ειναι οτι πρεπει να εισαι μ@λ@κας για να το κανεις γιατι οσο ασχημη και αν ειναι η ζωη παντα υπαρχουν απειρες πιθανοτητες να σου γυρισει σε καλο. Αυριο,για πααραδειγμα, μπορει να γνωρισεις μια κοπελα που θα σε παρει απο το χερι και θα πατε στον παραδεισο... Υπαρχουν χιλιαδες πιθανοτητες.
    Δε νομίζεις ότι αυτό το σενάριο είναι too much ακόμα και για ταινία επιστημονικής φαντασίας; Με τέτοιο σκεπτικό, ας περιμένω τον Bill Gates να έρθει καμιά μέρα αυτοπροσώπως να με πάρει από το χέρι και να μου γράψει όλη του την περιουσία. Αφού οι πιθανότητες είναι άπειρες, όπως λες, τότε γιατί δε συμβαίνει ποτέ; Γιατί πάντα τα πράγματα μένουν στάσιμα ή βαίνουν προς το χειρότερο;
    Και εσυ ειδικα 20 χρονων παιδι θα τα παρατησεις απο τωρα? Σοβαρα? Ε αντε... Τιποτα δεν εχεις ζησει ακομα ομως για να βγαζεις και το συμπερασμα οτι η ζωη ειναι τελειως σκατα.. Ακομα και στο φουλ να ζουσες με γκομενες φιλους και ναρκωτικα δεν εισαι τιποτα αλλο απο εναν νεαρο που μολις βγηκε απο την εφηβεια. Αν θεωρεις οτι δεν εχεις τιποτα αλλο να δεις σε αυτον πλανητη τοτε πηγαινε αυτοκτονησε τι να πω...
    Μα δε χρειάζεται να ζήσω άλλες εμπειρίες για να συμπεράνω αν αξίζει. Και καμία σχέση, την απόφαση να προβεί στο απονενοημένο διάβημα δεν την παίρνει κανείς όταν θεωρεί ότι δεν έχει μείνει τίποτ’ άλλο να δει, αλλά όταν αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει νόημα να συνεχίσει να αναπνέει. Δηλαδή τι παραπάνω να κάτσω για να ζήσω; Αφού όλα είναι τόσο προβλέψιμα και επαναλαμβανόμενα. Ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή, δύει από τη δύση, ξυπνάμε το πρωί, κοιμόμαστε το βράδυ… Μια ατέλειωτη σαπουνόπερα. Και ανατροπές να προκύψουν, η ζωή κινείται πάντα σε κύκλους και επανερχόμαστε και πάλι στο σημείο που ήμασταν. Άλλωστε, στο χωροχρόνο δεν υφίσταται σταθερότητα. Γνωρίζεις καινούριους φίλους, αλλά ξέρεις ότι η φιλία δε θα διαρκέσει για πάντα. Αποκτάς μια νέα σχέση, αλλά είναι δεδομένο ότι κάποτε θα συναντήσει την ημερομηνία λήξης της και θα διαλυθεί. Και γκόμενα να είχα, πού το ξέρεις ότι θα ήμουν ευτυχισμένος; Οι άνθρωποι ποτέ δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Ικανοποιούμε τις επιθυμίες μας και σαν τη Λερναία Ύδρα ξεφυτρώνουν άλλες στη θέση της. Ποτέ δεν ησυχάζουμε, παρά θέλουμε συνεχώς όλο και περισσότερα, γιατί είμαστε από τη φύση μας άπληστα όντα. Όμως και ευχαριστημένοι να ήμασταν, πάλι δε θα βαριόμασταν λόγω μονοτονίας; Οπότε πού βρίσκεις το νόημα σε όλ’ αυτά; Και δεν ξέρω αν είσαι ενήμερη των εξελίξεων, αλλά βαίνουμε σύσσωμοι ολοταχώς προς έναν τρόπο ζωής που θα δουλεύουμε σαν σκλάβοι για ένα μισθό 200 ευρώ, θα κατοικούμε σε παράγκες και θα φωτιζόμαστε με γκαζόλαμπες, χωρίς ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, σύστημα υγείας, αυτοκίνητα ή τίποτα απ’ όλα αυτά. Τι λόγο έχει να ζήσει κανείς σε αυτό το χάλι;
    Εγω ακομα και σε πολυ σοβαρα καταθλιπτικα επεισοδια που αγγιζαν το οριο της κατατονιας δεν αυτοκτονησα... Και εκανα καλα γιατι μετα εστρωσαν τα πραγματα. Ειναι πολυ μαλ@Κια να τα παρατας,και στην μνημη των αλλων, (οσο και να σε αγαπουν) μετα που θα θρηνησουν θα σε θυμουνται σαν μ@λακα που πηγε και αυτοκτονησε..

Ξεκολλα :)
    Ναι, υποθέτω ότι εσένα δεν ήταν τόσο επιτακτική η ανάγκη αυτοκτονίας, αλλά μιλούσαν οι ορμόνες σου. Guess what! Το δικό μου χαμό δεν πρόκειται κανένας να τον θρηνήσει, εκτός μόνο από εκείνη που με έφερε στον κόσμο. Άλλως, όλοι μια χαρά ζούνε τη ζωή τους χωρίς εγώ να αποτελώ μέρος καμιάς εξ αυτών, οπότε μάλλον ούτε και τότε θα τους λείψω. Και πραγματικά χεσμένη την έχω την υστεροφημία μου. Έτσι κι αλλιώς, δε θα νιώθω μετά, οπότε γιατί να με ενδιαφέρει;

Banned
    σκεφτομαι οτι οι παλιοτερες γενιες ζουν τοσο πολυ στο κοσμο τους, που ριχνουν ολη την ευθυνη για τη σημερινη κατασταση στους νεους που και καλα δεν διεκδικουν και δεν επαναστατουν. μιλαμε για την απολυτη ξεφτυλα της ανθρωπινης υπαρξης, εχουμε καταληξει ολοι ερμαια των μεγαλυτερων, μας εχουνε γαμησει ανεπανορθωτα τις ψυχες. τι θα πεις στα μικρα παιδια τωρα τα 18χρονα που δεν ψηφισαν ακομα γαμω τη παναγια ? εσυ φταις γιε μου που εισαι ανεργος και δεν πας να βρεις μια δουλεια ? εσυ φταις γιε μου που μπηκαν οι αλλοδαποι μεσα ? εσυ φταις γιε μου που τα τρωγαν τοσα χρονια και η ευρωπη μας εβαλε χερι ? τι να πει κανεις γι'αυτα που συμβαινουν...

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Μια βλακεία την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα.

Senior Member
    ωραιες ιδεες παντος μου βαλατε!!!!!!!!

Banned
    σκεφτομαι πως οταν δε καλοπερνας, φυσιολογικο ειναι να γινεις ψυχρος, απαθης και κακιασμενος οπου κι αν εισαι.