Χειρότερα δεν γίνεται...εύχομαι να μου συμβεί κάτι και να μην δω την επόμενη μέρα...αν πιάσει η ευχή μου και δεν ξαναμιλήσουμε να είστε καλά όλοι...
Printable View
Χειρότερα δεν γίνεται...εύχομαι να μου συμβεί κάτι και να μην δω την επόμενη μέρα...αν πιάσει η ευχή μου και δεν ξαναμιλήσουμε να είστε καλά όλοι...
Εξακολουθώ να νιώθω χάλια, πονάω και νιώθω τόσο δυστυχισμένη που θέλω να κλάψω και δεν έχω κανέναν να μιλήσω για να νιώσω καλύτερα... :(
ψυχοθεραπεια κάνεις;
εγω παλι αμα πιανουν οι ευχεσ γτ μου την εχει δωσει με αυτη τη μαλακια ευχομαι να δωσουνε λεφτα πολλα λεφτα σε οποιον μιλαει ελληνικα
δε ξερω που θα τα βρουνε να το κανουνε εγω το ευχομαι δε μπορουν εδω μεσα σε σαιτ ζορικο να μασ βαζουν να ευχομαστε ειτε για καλο ειτε για κακο δεν εχει σημασια ειναι ανεπιτρεπτο αυτο αν γινεται
Νιώθω πολύ μόνη... :( Κι αδύναμη κι ανασφαλής και φοβάμαι μόνη μου...και δεν ξέρω σε ποιον και πως να βρω αίσθηση ασφάλειας πια...
Θέλω να κοιμάμαι συνέχεια για να μην σκέφτομαι τίποτα...νιώθω δυστυχισμένη...θέλω μόνο να είμαι ξαπλωμένη και να έχω κάποιον να μου κρατάει παρέα...χθες το βράδυ έστειλα στις 2 το πρωί μήνυμα σ' έναν φίλο που μένει μακριά μέσα στην απελπισία μου κι ευτυχώς πήρα απάντηση κι έτσι ανακουφίστηκα λίγο και κοιμήθηκα...
Καμιά φορά μας κάνει καλύτερη παρέα ο εαυτός μας , παρά ακατάλληλες για την ψυχολογία μας παρέες .. όσο αφορά την αίσθηση ασφάλειας , αυτό θα το καταλάβεις με ποιον ναι και ποιον όχι μόλις βγεις έξω με κάποιο έμπιστο άτομο και αρχίσεις πάλι να διαλέγεις με ποιους θέλεις να είσαι και ποιους όχι .. προς το παρόν το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι καμιά βολτίτσα ... δεν είναι κακή ιδέα ε ? σε κάποιο βιβλιοπωλείο? ν ανταλλάξεις δυο κουβέντες ? να χαζέψεις τα βιβλία ....και εγώ νοιώθω έτσι πολλές φορές .. προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και ναι ή κοιμάμαι .. η προσπαθώ τέλος πάντων να βρω κάτι να κάνω να είναι χρήσιμο ..γιατί η μοναξιά είναι κακός σύμβουλος ...ειδικά όταν εστιάζουμε σ αυτήν μας βάζει σε μπελάδες με άτομα που αν δεν νοιώθαμε έτσι .. δεν θα γυρνούσαμε να κοιτάξουμε ...και ως προς αυτό στο λέω εκ πείρας .. γιατί έχω κάνει λάθη σε τέτοια φάση που μου κόστισαν σε όλα τα επίπεδα .. γιατί δεν ήμουν ψύχραιμη και λογική
Νιωθω χαλια αγχος γενικα αγχος για το μελλον αγχος για την σχολη αγχος για το αν θα τα καταφερω,εχω κουραστει
Μπα, εγώ δεν μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου...όταν είμαι μόνη νιώθω χώμα όπως και τώρα...έβλεπα κι εφιάλτες κι έκλαιγα μέσα στον ύπνο μου και τώρα είμαι χάλια αλλά πρέπει να πάω στη δουλειά και να βγάλω τη μέρα και δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω...η ψυχολογία μου είναι στα πατώματα...
Όσο για βόλτα αυτό κι αν δεν έχω όρεξη να το κάνω, άσε που πονάω και λόγω περιόδου οπότε και να ήθελα δεν θα μπορούσα...εδώ λόγω αυτού άλλαξα το ραντεβού με την ψυχολόγο μου για σήμερα...
Σήμερα νιώθω καλύτερα από χθες. Αυτό από μόνο του είναι αισιόδοξο πιστεύω.
Δεν αντέχω άλλο, αν δεν υπήρχαν τα ηρεμιστικά θα είχα πηδήξει απ' το παράθυρο...
Είχα πολλές δραστηριότητες σήμερα, όμως δεν με βοήθησαν να αισθάνομαι καλά και τώρα αισθάνομαι άσχημα και βαρετά.
Μου άρεσαν οι δραστηριότητες που είχα. Απλά φοβάμαι να έρθω σε επαφή με κόσμο και διστάζω να πάω σε εκδηλώσεις. Οπότε αν σου πω πως δεν μου αρέσουν οι εκδηλώσεις π.χ., φταίει το γεγονός πως φοβάμαι. Μετά που μένω μόνος, βαριέμαι και στεναχωριέμαι διότι θα ήθελα να έχω φίλους.
Μην τα παρατάς! Να έρχεσαι αντιμέτωπος με τους φόβους σου...ετσι θα αρχίσεις να βελτιώνεσαι!
Θες να βγούμε για καφέ marouliw;; :)
Ευχαρίστως :) αλλα ειμαι Κρήτη αχαχα....αν ανεβω Αθηνα θα σου πω....αλλα έλα και εσύ διακοπές εδω μπορεί να ξεφύγεις λιγο
Εγώ το έκανα το βήμα να ξεπεράσω μια φοβία αλλά είμαι και άτυχος. χαχα :p Αν ανέβεις Αθήνα να μου το πεις σοβαρά. Δυσκολεύομαι να κάνω ταξίδια δυστυχώς, γιατί με αγχώνουν πολύ οι μετακινήσεις και οι αλλαγές κλίματος.
Δεν πειράζει να το ξανακάνεις το βήμα και με αλλους χαχα...ε και γω φοβάμαι πολυ αλλα μπορεί να ανέβω καποια στιγμή...η Κρήτη παντως σε περιμένει...και εγώ ούτε η παρέα μου έχουμε κόμπλεξ ούτε θα αισθανεσαι άβολα....αν θες πάντως ξέρεις :)
Τι γίνεται εμεινες μόνος ή ακόμη?
Προετοιμάζω τον χώρο αυτές τις μέρες marouliw. Συγκεκριμένα τον καθαρίζω, διότι είναι γεμάτος με μικρά μαμουνάκια. Σήμερα, μετέφερα μερικά από τα βιβλία μου επίσης και περιμένω να έρθει το τέλος του μήνα για να φέρω ένα κρεβάτι και κάποια έπιπλα. Δεν είμαι σίγουρος πως θα μπορώ να μένω όλο το 24ωρο μόνος. Το βράδυ νομίζω πως θα φοβάμαι πολύ, οπότε μάλλον θα κοιμάμαι στο πατρικό για αρχή, τουλάχιστον μέχρι να συνηθίσω. Ντρέπομαι που φοβάμαι, αλλά το εκφράζω γιατί είναι κάτι που το νιώθω πολύ.
Ενω εχει αλλαξει η ζωη μου πολυ θετικα και θα επρεπε να λεω i feel good τουρουρουρουρου i knew that i would now!
Κατι με τραβαει πισω στην μιζερια...ισως η δυναμη της συνηθειας ή μας επεσε βαρια η απροσμενη αλλαγη και ας ειναι και θετικη!Θα περασει και αυτο...
Σιγά καλέ τι ντρέπεσαι λογικό ειναι αφού δν έχεις ξαναμεινει μόνος...
Ναι για αρχή ειναι καλή ιδεα αυτο που λες αλλα μην επαναπαυθεις...
Έτσι που θα είσαι μονος σου θα έχεις και περισσότερο χρόνο να βαρεθείς και να αναζητήσεις τις κοινωνικές επαφές....κατι που θα σου κάνει καλό....
Και είναι κοντά στο πατρικό σου αυτο το σπίτι?
marouliw είναι κοντά στο πατρικό μου. 4-5 τετράγωνα συγκεκριμένα. Τόσο ώστε να τηρώ μια απόσταση ασφαλείας κι όσο, ώστε να μπορώ να επιστρέφω εύκολα αν τρομάξω.
Όσον αφορά την ντροπή, μου φαίνεται πως ΕΠΡΕΠΕ να μπορώ να μείνω μόνος χωρίς να φοβάμαι διότι είμαι 28 χρονών και άρα ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να φοβάμαι.
καλημερα γατουλη, τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα!! δεν σε προλαβαινουμε εσενα παιδάκι μου .. το καλυτερο δωρο που εχεις κανει στον εαυτο σου.. ειμαι σιγουρη οτι σιγα σιγα το "καταφύγιο" σου θα γινει ενα μικρο παλατάκι!!!
καταπληκτικη υπέρβαση!! μπραβο και πάλι μπραβο... στο αφιερωνω: https://www.youtube.com/watch?v=OfJRX-8SXOs
Καλησπέρα ρέα, σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Είσαι πολύ καλή και υποστηρικτική.
Δεν το έχω ακόμη συνειδητοποιήσει, οπότε δεν έχω καταφέρει να "χαρώ" από αυτήν τη διαδικασία. Ελπίζω, πως φτιάχνοντας το θα αρχίσω να το χαίρομαι και να ηρεμώ, μακριά από τους καυγάδες του σπιτιού.
Νοιωθω πολυ περιεργα,δεν μπορω ουτε να το εξηγησω
Γεια σου μνημόνιο!
Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω και πιο πολύ χαίρομαι που είσαι καλά!
Πού θα πάει, θα συνηθίσεις να είσαι καλά. Ένα έχω να σου πω, είναι πολύ καλύτερα από το να νιώθεις άσχημα! Δε συγκρίνεται!
Και αν το συνηθίσεις και σου γίνει τρόπος ζωής, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσεις στη μιζέρια. Τουλάχιστον, όχι για πολύ.
Μου έλειψαν τ' αστεία σου! Πολύ σοβαρότητα έχει πέσει εδώ μέσα.
Καλως σας βρηκα !!! Σε ευχαριστω Marian_m!!
Βασικα ηθελα να τρολλαρω λιγο χτες που εκανα την εγγραφη αλλα ειπα..αστο! ηθελα να βαλω nick "i'm a new member"
http://www.pic4ever.com/images/bliss.gif
Α ρε μνιμόνιο να δω πόσες φορές ακόμη θα διαγραφτείς και θα επανέλθεις....χαχαχα
Τουλάχιστον αυτή λέει ποια είναι. Δεν παριστάνει ότι είναι φρέσκο μέλος! http://www.pic4ever.com/images/gigglesmile.gif
Καλησπερα και εγω χαιρομαι που σε ξαναβρηκα http://www.pic4ever.com/images/5.gif
γεια μνη..
αν κ το πιστευω αυτο οτι εχει πεσει πολυ σοβαροτητα παντα πιστευα οτι τα σοβαρα πραγματα αρχιζουν παντα για πλακα.
Γεια σε όλους..!!