Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 525
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 525 of 837 FirstFirst ... 25425475515523524525526527535575625 ... LastLast
Results 7,861 to 7,875 of 12551
    Senior Member
    Δεν πειράζει να το ξανακάνεις το βήμα και με αλλους χαχα...ε και γω φοβάμαι πολυ αλλα μπορεί να ανέβω καποια στιγμή...η Κρήτη παντως σε περιμένει...και εγώ ούτε η παρέα μου έχουμε κόμπλεξ ούτε θα αισθανεσαι άβολα....αν θες πάντως ξέρεις
    Τι γίνεται εμεινες μόνος ή ακόμη?

Senior Member
    Προετοιμάζω τον χώρο αυτές τις μέρες marouliw. Συγκεκριμένα τον καθαρίζω, διότι είναι γεμάτος με μικρά μαμουνάκια. Σήμερα, μετέφερα μερικά από τα βιβλία μου επίσης και περιμένω να έρθει το τέλος του μήνα για να φέρω ένα κρεβάτι και κάποια έπιπλα. Δεν είμαι σίγουρος πως θα μπορώ να μένω όλο το 24ωρο μόνος. Το βράδυ νομίζω πως θα φοβάμαι πολύ, οπότε μάλλον θα κοιμάμαι στο πατρικό για αρχή, τουλάχιστον μέχρι να συνηθίσω. Ντρέπομαι που φοβάμαι, αλλά το εκφράζω γιατί είναι κάτι που το νιώθω πολύ.
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Ενω εχει αλλαξει η ζωη μου πολυ θετικα και θα επρεπε να λεω i feel good τουρουρουρουρου i knew that i would now!
    Κατι με τραβαει πισω στην μιζερια...ισως η δυναμη της συνηθειας ή μας επεσε βαρια η απροσμενη αλλαγη και ας ειναι και θετικη!Θα περασει και αυτο...

Senior Member
    Σιγά καλέ τι ντρέπεσαι λογικό ειναι αφού δν έχεις ξαναμεινει μόνος...
    Ναι για αρχή ειναι καλή ιδεα αυτο που λες αλλα μην επαναπαυθεις...
    Έτσι που θα είσαι μονος σου θα έχεις και περισσότερο χρόνο να βαρεθείς και να αναζητήσεις τις κοινωνικές επαφές....κατι που θα σου κάνει καλό....
    Και είναι κοντά στο πατρικό σου αυτο το σπίτι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Ενω εχει αλλαξει η ζωη μου πολυ θετικα και θα επρεπε να λεω i feel good τουρουρουρουρου i knew that i would now!
    Κατι με τραβαει πισω στην μιζερια...ισως η δυναμη της συνηθειας ή μας επεσε βαρια η απροσμενη αλλαγη και ας ειναι και θετικη!Θα περασει και αυτο...
    Welcome back μνημονιο (Δεν περιμενα ποτε να πω αυτη τη φραση :P)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Welcome back μνημονιο (Δεν περιμενα ποτε να πω αυτη τη φραση :P)
    Ελα μωρε εδω το ειπε ο Τσιπρας, κολλας εσυ τωρα?? :P

Senior Member
    Καλημέρα μνημόνιο! Κηπ, ωραίο αστείο!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    marouliw είναι κοντά στο πατρικό μου. 4-5 τετράγωνα συγκεκριμένα. Τόσο ώστε να τηρώ μια απόσταση ασφαλείας κι όσο, ώστε να μπορώ να επιστρέφω εύκολα αν τρομάξω.
    Όσον αφορά την ντροπή, μου φαίνεται πως ΕΠΡΕΠΕ να μπορώ να μείνω μόνος χωρίς να φοβάμαι διότι είμαι 28 χρονών και άρα ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να φοβάμαι.
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Banned
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    marouliw είναι κοντά στο πατρικό μου. 4-5 τετράγωνα συγκεκριμένα. Τόσο ώστε να τηρώ μια απόσταση ασφαλείας κι όσο, ώστε να μπορώ να επιστρέφω εύκολα αν τρομάξω.
    Όσον αφορά την ντροπή, μου φαίνεται πως ΕΠΡΕΠΕ να μπορώ να μείνω μόνος χωρίς να φοβάμαι διότι είμαι 28 χρονών και άρα ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να φοβάμαι.
    καλημερα γατουλη, τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα!! δεν σε προλαβαινουμε εσενα παιδάκι μου .. το καλυτερο δωρο που εχεις κανει στον εαυτο σου.. ειμαι σιγουρη οτι σιγα σιγα το "καταφύγιο" σου θα γινει ενα μικρο παλατάκι!!!
    καταπληκτικη υπέρβαση!! μπραβο και πάλι μπραβο... στο αφιερωνω:

Senior Member
    Καλησπέρα ρέα, σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Είσαι πολύ καλή και υποστηρικτική.
    Δεν το έχω ακόμη συνειδητοποιήσει, οπότε δεν έχω καταφέρει να "χαρώ" από αυτήν τη διαδικασία. Ελπίζω, πως φτιάχνοντας το θα αρχίσω να το χαίρομαι και να ηρεμώ, μακριά από τους καυγάδες του σπιτιού.

Senior Member
    Νοιωθω πολυ περιεργα,δεν μπορω ουτε να το εξηγησω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα μνημόνιο! Κηπ, ωραίο αστείο!
    Γεια σου Κυκνουλι!!Ελπιζω να εισαι καλυτερα

Senior Member
    Γεια σου μνημόνιο!
    Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω και πιο πολύ χαίρομαι που είσαι καλά!
    Πού θα πάει, θα συνηθίσεις να είσαι καλά. Ένα έχω να σου πω, είναι πολύ καλύτερα από το να νιώθεις άσχημα! Δε συγκρίνεται!
    Και αν το συνηθίσεις και σου γίνει τρόπος ζωής, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσεις στη μιζέρια. Τουλάχιστον, όχι για πολύ.

Μου έλειψαν τ' αστεία σου! Πολύ σοβαρότητα έχει πέσει εδώ μέσα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Γεια σου μνημόνιο!
    Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω και πιο πολύ χαίρομαι που είσαι καλά!
    Πού θα πάει, θα συνηθίσεις να είσαι καλά. Ένα έχω να σου πω, είναι πολύ καλύτερα από το να νιώθεις άσχημα! Δε συγκρίνεται!
    Και αν το συνηθίσεις και σου γίνει τρόπος ζωής, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσεις στη μιζέρια. Τουλάχιστον, όχι για πολύ.

Μου έλειψαν τ' αστεία σου! Πολύ σοβαρότητα έχει πέσει εδώ μέσα.
    Καλως σας βρηκα !!! Σε ευχαριστω Marian_m!!

Βασικα ηθελα να τρολλαρω λιγο χτες που εκανα την εγγραφη αλλα ειπα..αστο! ηθελα να βαλω nick "i'm a new member"

Senior Member
    Α ρε μνιμόνιο να δω πόσες φορές ακόμη θα διαγραφτείς και θα επανέλθεις....χαχαχα