Καλημέρα Ρίτα!
Printable View
shit of the shit
Χάλια...από τις 4 και μετά ξυπνούσα ανά διαστήματα από εφιάλτες μέχρι που αγανάκτησα και σηκώθηκα τελικά...θα ήθελα να κοιμηθώ κι άλλο αλλά τώρα φοβάμαι με τόσους εφιάλτες, με τρόμαξαν...άντε να ξημερώσει μπας και νιώσω καλύτερα...
οι πιο τυχεροι ανθρωποι του πλανητη ειναι αυτοι που επαθαν εκτρωση ή αποβληθηκαν κατα την γεννα...δεν γενννηθηκαν ποτε σε αυτον τον κωλοκοσμο και αρα δεν ειχαν ποτε τους προβληματα....
συμφωνώ περαστικέ..μακάρι κι εγώ να μην είχα γεννηθεί..
είναι τόσο αντιφατική η ζωή μας που δε βγάζει νόημα..
να πρέπει να μεγαλώσεις,να αναλάβεις τις ευθύνες σου για να ζήσεις ελεύθερος μακριά από γονείς για να κάνεις τη ζωή σου αλλά που αυτές οι ευθύνες σε βαραίνουν και που τελικά δεν γίνεσαι ποτέ πραγματικά ελεύθερος γιατί είναι και η δουλειά στη μέση,πρέπει να δουλέψεις..και να δημιουργείς και καινούργιες ευθύνες από πάνω πχ να κάνεις παιδιά,σα να μη σου έφτανε η ευθύνη του εαυτού σου..
καλά τώρα οι πιο πολλοί μένουν με τους γονείς τους και είναι άνεργοι πχ εγώ αλλά και σ'αυτήν την περίπτωση ακόμα κι αν δεν έχεις ευθύνες δεν είσαι ελεύθερος..
αλλά πέρα απ'την ελευθερία που πλέον την έχω χ...σμένη γιατί έχω ξεχάσει πώς είναι να είσαι ελεύθερος και ακόμα κι αν μου δινόταν η ευκαιρία να ζήσω ελεύθερη τώρα πια δεν θα την αξιοποιούσα..δε θα έκανα τίποτα..θα εγκλωβιζόμουνα πάλι όπως τώρα..γιατί δε θα ήξερα πώς να ζήσω ελεύθερη..
είναι σαν το πουλί που είναι κλεισμένο στο κλουβί για χρόνια και μόλις το βγάλεις έξω μια μέρα να πετάξει δεν μπορεί..έχει ξεχάσει να πετάει..μάλλον δεν έμαθε ποτέ..
πέρα απ'την ελευθερία πάρτε παράδειγμα τις ανάγκες που έχουμε σαν οργανισμοί..τρέχουμε όλη μέρα και σε όλη τη ζωή μας να καλύψουμε τις ανάγκες μας..
δλδ απ'τη μία τρέχουμε όλη μέρα απ'την άλλη δεν μας είναι εύκολο να πάμε να φουντάρουμε όλοι αλλά συνεχίζουμε τη ζωή μας..
τι νόημα έχει να είμαστε εξαρτημένοι?τι νόημα έχει να έχουμε ανάγκες και κάθε μέρα να τρέχουμε να τις καλύπτουμε?
όποιες κι αν είναι αυτές..ψυχικές ή σωματικές..για μένα όλες είναι υλικές ακόμα και οι ψυχικές..
το να έχω ανάγκη να δω έναν άνθρωπο επειδή είμαι εξαρτημένη από αυτόν συναισθηματικά ή επειδή είμαι γενικά εξαρτημένη από την ανθρώπινη επαφή και επικοινωνία,είναι κι αυτό εν μέρει υλική ανάγκη..έχω ανάγκη να αγγίξω έναν άνθρωπο,να ανταλλάξω μια κουβέντα..σε υλικό κόσμο ζούμε..τα πάντα είναι υλικά..
η εξάρτηση είναι πάντα υλική..ποτέ δεν είναι πνευματική..γιατί η ύλη είναι ατελής ενώ το πνεύμα είναι τέλειο και δεν έχει ανάγκη από τίποτα..
τρώμε το περιβάλλον μας κυριολεκτικά και μεταφορικά..
τρώμε φαγητά που κλέβουμε ή σκοτώνουμε από γύρω μας και τρώμε και ανθρώπινα συναισθήματα..
άλλοι ρουφάνε με το καλαμάκι την καλή μας ενέργεια και μας αφήνουν άδεια σακιά..το αντίθετο δε μου'χει συμβεί να με γεμίσει κάποιος ενέργεια οπότε δεν ξέρω αν ισχύει..
https://www.youtube.com/watch?v=ojQFowLTLqU
Κάπως έτσι ...
Έχω μια φίλη στην Αραβία,
που τα Χριστούγεννα πηγαίνει στην Αυστρία
Παίρνει ένα τρένο το καλοκαίρι,
για ένα σταθμό που το φθινόπωρο θα φέρει
Μα δε νυχτώνει, δεν ξημερώνει,
ήρθε ο χειμώνας και κοιμάται στο βαγόνι
Όταν ξυπνήσει, ίσως να βρέχει,
σε κάποια χώρα που ο χάρτης δεν την έχει
Θέλει να φύγει, μα που να πάει,
αυτή όλο τρέχει μα η γη όλο γυρνάει
Τη φέρνει πίσω και ξαναρχίζει,
σαν να `ναι σβούρα που ένας γίγαντας γυρίζει
Έχω μια φίλη στην Αραβία,
που την συνάντησα να κλαίει στην πλατεία
Στα όνειρά της βάζει πορεία,
Μα ταξιδεύει σε μια ψεύτικη σχεδία
Θέλει να φύγει, μα που να πάει,
αυτή όλο τρέχει μα η γη όλο γυρνάει
Δεν της αρέσει πια το ταξίδι,
θέλει να αλλάξει διαδρομή θέλει να φύγει
Μα που να πάει, συνέχεια τρέχει μα η γη όλο γυρνάει
σαν να `ναι σβούρα που ένας γίγαντας γυρίζε
Σκατα.Μοναξια και στεναχωρια.Υπαρχει παντα βεβαια η ελπιδα.
Αγχωμένος και μόνος. Έχω φάει κόλλημα με τον σκουπιδοτενεκέ αυτές τις μέρες. :(
Γάτε ότι και να κάνεις σου βρωμάει? Το είχα πάθει κι εγώ αυτό παλιότερα τον έπλενα συνέχεια και νόμιζα πως δεν καθάριζε με τίποτα και τελικά τον άλλαξα.
Έχω φάει κόλλημα πως κάτι έχω πεταξει μέσα του. Οπότε και θέλω να τον ψάχνω συνέχεια. :( Ξέρω πως ακούγεται παράξενο και δίχως λογική.
Αγχωμένη και ταραγμένη σε μεγάλο βαθμό κι είναι βασανιστικό... :( Δεν άρχισε καλά η μέρα από ψυχολογικής απόψεως...
Κι αυτό σαν ψυχαναγκασμός μου ακούγεται. :p χαχα Το έχεις ξεπεράσει;
Καλημέρα καθρέφτη, τί κάνεις;
Ναι, όντως κοιμόμουν γιατί είχα εκνευριστεί με τον πατέρα μου και δεν είχα όρεξη να κάνω τίποτα τελικά ενώ σχεδίαζα να δω μια ταινία, τελικά δεν μου πήγε καλά ολόκληρη η μέρα...
Ούτε σήμερα νιώθω ήρεμη δυστυχώς αλλά σ' ευχαριστώ για την ευχή, είμαι αγχωμένη με τα οικονομικά...ελπίζω τουλάχιστον να βγω καμιά βόλτα να χαλαρώσω, χθες δεν ήθελε ο αδελφός μου...
Εγω ρε παιδια , ριχνω κατι υπνους , μακαριοι οι κοιμωμενοι ησυχως .......και οι μη ανησυχουντες .
Εγώ πάλι συνήθως βλέπω εφιάλτες, βασανίζομαι στον ύπνο βασανίζομαι και στον ξύπνιο άστα να πάνε! Ευτυχώς που υπάρχουν τουλάχιστον κάποια διαλείμματα όταν βγαίνω έξω με παρέα...
γεια σου ρε κυκνε με τα κενα σου οπυ το σκεφτηκεσ αυτο μπραβο ειναι δηλωση αυτο
Νοσταλγια !!!!
https://www.youtube.com/watch?v=VH5BYocyJfo
Ωωωω , δεκαετια του 80 , η καλυτερη δεκαετια , διασκεδαση και μονο διασκεδαση ! αλλα εγω την εζησα στο επακρο , εσυ βρε agnostix εισαι μικρη , πως σουκατσε ετσι ?
Τα ψεύτικα τα χρόνια τα μεγάλα......!!!!
Ωραίο βιντεο agnostix όντως! Πολύ οριακά θυμάμαι πράγματα απο εκείνη την εποχή, αν και περισότερα απο τα μισα που προβάλλει το βίντεο μου ειναι
οικεία. Θα μας τρελλάνεις κοπελιά απόψε
Με τα οικονομικά κι εγώ ρε Κύκνε αγχώνομαι... πιο πριν στεναχωριόμουνα που δεν είχα καθόλου τώρα αγχώνομαι για να καλύψω τα έξοδα μου... αλλά πιστεύω θα φτιάξω είναι αρχή ακόμα. Κύκνε όταν είσαι μόνη σου νιώθεις χάλια ή έχω καταλάβει λάθος?
Γατε δεν ξέρω αν είναι ψυχαναγκασμός αυτό, κατά καιρούς τρώω κάτι περίεργα κολλήματα αλλά όχι στην συχνότητα και την ένταση που να μου δημιουργούν πρόβλημα. Και στις κουβέντες για τις ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές δεν μπορώ να συμμετέχω γιατί δεν μπορώ να βοηθήσω, άρα και ιδεοψυχαναγκασμός να είναι θα είναι τόσο ελαφρύς που είναι σαν να μην είναι. Τον σκουπιδοντενεκέ τον πέταξα αγόρασα άλλον και ξεκόλλησα... σ' αυτόν είχε σαπίσει κρέας μέσα και είχε βρωμίσει... τον έπλενα συνέχεια με χλωρίνες του έριχνα αποσμητικά αλλά μου βρόμαγε συνέχεια, προφανώς μόνο σε εμένα βρόμαγε βέβαια, μετά από δυο τρεις μέρες τον άλλαξα και ξεκόλλησα.
Αχ, τουλάχιστον εσύ έχεις δουλειά (καλή επιτυχία κιόλας!) εγώ τι να πω που πήρα τον τελευταίο μου μισθό γιατί η δουλειά μου ήταν με τρίμηνη σύμβαση;
Ναι, όντως όταν είμαι μόνη μου και δεν έχω κανέναν να μιλήσω ούτε στο ίντερνετ νιώθω πολύ άσχημα...
Τώρα νιώθω αναστατωμένη και κατά διαστήματα θέλω να κλάψω, ίσως να μου έφεραν υπερένταση οι καφέδες γιατί δεν συνέβη κάτι που να με ταράξει...
Σε καταλαβαναίνω ρε Κυκνε ένα χρόνο δούλευα με συμβάσεις και τα κενά τους και άλλα δύο καθόλου... τι να σου πω. Αφου σε ηρεμεί και το ιντερνετ κοιτά να είσαι σε περισσότερα φορουμ, να έχεις φβ, να μπεις σε κανα τσατ αλλα έχε κατα νου πως στα τσατ έχει και πολλούς βλάκες.
Μονο στο Μινιον ? ουτε Λαμπροπουλο ? εχεις χασει επεισοδια , agnostix , τοτε υπηρχε αυθεντικη διασκεδαση , ξεγνοιασια , χορος μεχρι πρωιας , δεν υπηρχαν κινητα ( τα μισω ) , ουτε η/υ , ολοι ημασταν εξω . Ουτε αυτος ο καταναλωτισμος υπηρχε , δεν υπερβαλλω αμα πω οτι υπηρχαν 1% των σημερινων εμπορικων , ουτε malls , ουτε φαστ φουντ , δεν υπηρχαν παχεις ανθρωποι . Υγιης ψυχικα εποχη .
Πολύ δυστυχισμένη και μου έρχεται να βάλω τα κλάματα ενώ χθες πέρασα καλά και ξεχάστηκα...δεν την αντέχω άλλο αυτή την μελαγχολία! :( Μου έρχεται να φουντάρω...θα προσπαθήσω να κάνω κάποιες δουλειές που πρέπει μόλις τελειώσω τον καφέ μου μήπως και ξεχαστώ, ελπίζω να τα καταφέρω...αμφιβάλλω γιατί αυτή η θλίψη με κάνει να μην θέλω να κάνω τίποτα παρά μόνο να κοιμάμαι...
Πολύ αγχωμένη...πρέπει να ηρεμήσω αλλιώς θα πάει χαμένη η μέρα και δεν θα μπορέσω να κάνω τίποτα απ' αυτά που θέλω...
Δεν πας στην δουλεια ?