Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 528
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 528 of 837 FirstFirst ... 28428478518526527528529530538578628 ... LastLast
Results 7,906 to 7,920 of 12551
    Senior Member
    Νοσταλγια !!!!

Είναι η πιθανότητα που έχει ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα

Senior Member
    Ωωωω , δεκαετια του 80 , η καλυτερη δεκαετια , διασκεδαση και μονο διασκεδαση ! αλλα εγω την εζησα στο επακρο , εσυ βρε agnostix εισαι μικρη , πως σουκατσε ετσι ?

Member
    Τα ψεύτικα τα χρόνια τα μεγάλα......!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ωωωω , δεκαετια του 80 , η καλυτερη δεκαετια , διασκεδαση και μονο διασκεδαση ! αλλα εγω την εζησα στο επακρο , εσυ βρε agnostix εισαι μικρη , πως σουκατσε ετσι ?
    Κοιτα ΜΑκ μπορει να μην εζησα την διασκεδαση στα μαγαζια,θυμαμαι ολα τ'αλλα ομως και ναι προλαβα βολτα με τον πατερα μου στο μινιον χαχαχαχαχαχαχαχα
    Είναι η πιθανότητα που έχει ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα

Senior Member
    Ωραίο βιντεο agnostix όντως! Πολύ οριακά θυμάμαι πράγματα απο εκείνη την εποχή, αν και περισότερα απο τα μισα που προβάλλει το βίντεο μου ειναι
    οικεία. Θα μας τρελλάνεις κοπελιά απόψε

Με τα οικονομικά κι εγώ ρε Κύκνε αγχώνομαι... πιο πριν στεναχωριόμουνα που δεν είχα καθόλου τώρα αγχώνομαι για να καλύψω τα έξοδα μου... αλλά πιστεύω θα φτιάξω είναι αρχή ακόμα. Κύκνε όταν είσαι μόνη σου νιώθεις χάλια ή έχω καταλάβει λάθος?

Γατε δεν ξέρω αν είναι ψυχαναγκασμός αυτό, κατά καιρούς τρώω κάτι περίεργα κολλήματα αλλά όχι στην συχνότητα και την ένταση που να μου δημιουργούν πρόβλημα. Και στις κουβέντες για τις ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές δεν μπορώ να συμμετέχω γιατί δεν μπορώ να βοηθήσω, άρα και ιδεοψυχαναγκασμός να είναι θα είναι τόσο ελαφρύς που είναι σαν να μην είναι. Τον σκουπιδοντενεκέ τον πέταξα αγόρασα άλλον και ξεκόλλησα... σ' αυτόν είχε σαπίσει κρέας μέσα και είχε βρωμίσει... τον έπλενα συνέχεια με χλωρίνες του έριχνα αποσμητικά αλλά μου βρόμαγε συνέχεια, προφανώς μόνο σε εμένα βρόμαγε βέβαια, μετά από δυο τρεις μέρες τον άλλαξα και ξεκόλλησα.
    Να πηδιέστε σαν τους σκύλους ξέρετε, να αγαπάτε σαν αυτούς ούτε λόγος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    γεια σου ρε κυκνε με τα κενα σου οπυ το σκεφτηκεσ αυτο μπραβο ειναι δηλωση αυτο
    Γεια σου έλις...

Δεν κατάλαβα, ποιό πράγμα είναι δήλωση;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθρεπτης View Post
    Με τα οικονομικά κι εγώ ρε Κύκνε αγχώνομαι... πιο πριν στεναχωριόμουνα που δεν είχα καθόλου τώρα αγχώνομαι για να καλύψω τα έξοδα μου... αλλά πιστεύω θα φτιάξω είναι αρχή ακόμα. Κύκνε όταν είσαι μόνη σου νιώθεις χάλια ή έχω καταλάβει λάθος?
    Αχ, τουλάχιστον εσύ έχεις δουλειά (καλή επιτυχία κιόλας!) εγώ τι να πω που πήρα τον τελευταίο μου μισθό γιατί η δουλειά μου ήταν με τρίμηνη σύμβαση;
    Ναι, όντως όταν είμαι μόνη μου και δεν έχω κανέναν να μιλήσω ούτε στο ίντερνετ νιώθω πολύ άσχημα...

Τώρα νιώθω αναστατωμένη και κατά διαστήματα θέλω να κλάψω, ίσως να μου έφεραν υπερένταση οι καφέδες γιατί δεν συνέβη κάτι που να με ταράξει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Σε καταλαβαναίνω ρε Κυκνε ένα χρόνο δούλευα με συμβάσεις και τα κενά τους και άλλα δύο καθόλου... τι να σου πω. Αφου σε ηρεμεί και το ιντερνετ κοιτά να είσαι σε περισσότερα φορουμ, να έχεις φβ, να μπεις σε κανα τσατ αλλα έχε κατα νου πως στα τσατ έχει και πολλούς βλάκες.
    Να πηδιέστε σαν τους σκύλους ξέρετε, να αγαπάτε σαν αυτούς ούτε λόγος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθρεπτης View Post
    Σε καταλαβαναίνω ρε Κυκνε ένα χρόνο δούλευα με συμβάσεις και τα κενά τους και άλλα δύο καθόλου... τι να σου πω. Αφου σε ηρεμεί και το ιντερνετ κοιτά να είσαι σε περισσότερα φορουμ, να έχεις φβ, να μπεις σε κανα τσατ αλλα έχε κατα νου πως στα τσατ έχει και πολλούς βλάκες.
    Φβ έχω αλλά για τσατ δεν το σκέφτομαι βάσει της εμπειρίας μου στο παρελθόν, προτιμώ φόρουμ που γνωρίζεις σιγά σιγά τον κόσμο και βλέπεις τι καπνό φουμάρουν...

Σήμερα ήθελα πάλι να βγω καμιά βόλτα αλλά νυστάζω τραγικά, με βλέπω να κοιμάμαι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by agnostix View Post
    Κοιτα ΜΑκ μπορει να μην εζησα την διασκεδαση στα μαγαζια,θυμαμαι ολα τ'αλλα ομως και ναι προλαβα βολτα με τον πατερα μου στο μινιον χαχαχαχαχαχαχαχα

Μονο στο Μινιον ? ουτε Λαμπροπουλο ? εχεις χασει επεισοδια , agnostix , τοτε υπηρχε αυθεντικη διασκεδαση , ξεγνοιασια , χορος μεχρι πρωιας , δεν υπηρχαν κινητα ( τα μισω ) , ουτε η/υ , ολοι ημασταν εξω . Ουτε αυτος ο καταναλωτισμος υπηρχε , δεν υπερβαλλω αμα πω οτι υπηρχαν 1% των σημερινων εμπορικων , ουτε malls , ουτε φαστ φουντ , δεν υπηρχαν παχεις ανθρωποι . Υγιης ψυχικα εποχη .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μονο στο Μινιον ? ουτε Λαμπροπουλο ? εχεις χασει επεισοδια , agnostix , τοτε υπηρχε αυθεντικη διασκεδαση , ξεγνοιασια , χορος μεχρι πρωιας , δεν υπηρχαν κινητα ( τα μισω ) , ουτε η/υ , ολοι ημασταν εξω . Ουτε αυτος ο καταναλωτισμος υπηρχε , δεν υπερβαλλω αμα πω οτι υπηρχαν 1% των σημερινων εμπορικων , ουτε malls , ουτε φαστ φουντ , δεν υπηρχαν παχεις ανθρωποι . Υγιης ψυχικα εποχη .
    τις εζησα και εγω ως παιδακι αυτες τις εποχες. αθωες πραγματι. μας ηρθε ξαφνικη αυτη ολη η υπερπληροφορηση

Senior Member
    Πολύ δυστυχισμένη και μου έρχεται να βάλω τα κλάματα ενώ χθες πέρασα καλά και ξεχάστηκα...δεν την αντέχω άλλο αυτή την μελαγχολία! Μου έρχεται να φουντάρω...θα προσπαθήσω να κάνω κάποιες δουλειές που πρέπει μόλις τελειώσω τον καφέ μου μήπως και ξεχαστώ, ελπίζω να τα καταφέρω...αμφιβάλλω γιατί αυτή η θλίψη με κάνει να μην θέλω να κάνω τίποτα παρά μόνο να κοιμάμαι...

Senior Member
    Πολύ αγχωμένη...πρέπει να ηρεμήσω αλλιώς θα πάει χαμένη η μέρα και δεν θα μπορέσω να κάνω τίποτα απ' αυτά που θέλω...

Senior Member
    Δεν πας στην δουλεια ?