Δεν είδα την απάντηση σου και πρόλαβα και το πόσταρα. Όπως σου είπα, εμπιστεύσου έναν μεγαλύτερο και έναν ψυχολόγο.
Printable View
Δεν είδα την απάντηση σου και πρόλαβα και το πόσταρα. Όπως σου είπα, εμπιστεύσου έναν μεγαλύτερο και έναν ψυχολόγο.
τελικα μιλησα μεσω facebook με ψυχιατρο και του ανεφερα ολα μα ολα τα συμπτωματα και μου ειπε "ναι ειναι ιδψ αλλα με φοντο πιθανες ασυνειδητες φαντασιωσεις" και πως χρειαζομαι μια καλη ψυχοθεραπεια η αν επιμενουν τα συμπτωματα φαρμακευτικη αγωγη...!!!
είναι ΙΔΨ καλά σου είπε ο ψυχίατρος, δεν νομίζω πως πρέπει να πάρεις φάρμακα, είσαι μικρή και λες ότι δεν ενοχλεί ιδιαίτερα τη ζωή σου άρα μπορείς να το αντιμετωπίσεις και με συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία ώστε να μειωθούν οι εμμονές σου και να μην χειροτερέψουν τα συμπτώματα. Γνώμη μου, πρώτα απ' όλα κόψε ο διαδίκτυο, μίλα με τον/την ψυχολόγο σου και μην αγχώνεσαι, έχω και εγώ ΙΔΨ και ξέρω πώς νιώθεις . .
ναι αλλα εδω δεν υπαρχει ειδικευμενος ψυχοθεραπευτης....
Καλύτερα εγωιστής και άνθρωπος παρά αλτρουιστής και τέρας.
Άλλο ένα ψεύτικο προφίλ. Αναφορά στην διαχείρηση τώρα.
ποιανου ειναι το ψευτικο προφιλ??? Λοιπον...Για να ξεκαθαρισω καποια πραγματα.Ο λογος που γραφτηκα εδω ειναι για να ζητισω κ εγω καποια βοηθεια οπως ολοι κ να βοηθισω κι εγω οπως μπορω.Και μου προσφερθηκε.Οποτε σε περιπτωση που εχω παρεξηγιθει απο καποιους διαβεβαιωνω οτι δεν υπαρχει κανενας μα κανενας λογος να φτιαξω ψευτικο προφιλ και να γραψω τοσα πραγματα.Τι νοημα εχει? για ποιο λογο να κανω κατι τετοιο???? Και πως εχει βγει αυτο το συμπερασμα δεν εχω καταλαβει ακομα. ανοιξα αυτο το θεμα υποτιθεται για να παρω λιγη βοηθεια αλλα αντι να με βοηθισουν ειναι ικανοι να με κανουν να νιωσω χειροτερα.Και δεν εχω καταλαβει καθολου το λογο.Υποτιθεται οτι σε ενα ψυχολογικο σαιτ μπαινεις για να βοηθιθεις και να αισθανθεις καλυτερα κι οχι για να σε κατηγορισουν. Πως ειναι δυνατον να ζηταει καποιος μια βοηθεια και αντι να τον βοηθισουν μερικοι να του πανε κοντρα σε ενα ψυχολογικο σαιτ που υποτιθεται πως αυτο ειναι? Ξανασημειωνω πως δεν εχω λογο να γραφω τιποτε ψεμματα.Δοξα τον θεο ακομα δεν τρελαθηκα.Πραγματικα Gypsy Cello ευχομαι να μην περασεις οτι εχω περασει αλλα δεν μπορω να καταλαβω το λογο που σε εχει κανει να πιστεψεις οτι το προφιλ μου ειναι "ψευτικο".
Δεν γνωρίζω αν η gypsy cello εννωεί εσένα πάντως ένα να ξέρεις, ότι άτομα που δεν έχουν περάσει ότι κι εσύ δεν μπορούν να καταλάβουν! Στο θέμα σου πιο πολύ θα σε βοηθήσουν και θα σου απαντήσουν σωστά και όπως πρέπει μόνο άτομα που έχουν βιώσει ή βιώνουν ακόμη κάτι παρόμοιο με σένα! οπότε μην ακούς πράγματα που όπως λες σε κάνουν χειρότερα, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να επιδεινώσεις την καταστασή σου και σου το λέω από εμπειρία. Εγώ σε πιστεύω και σε καταλαβαίνω γιατί έχω και εγώ ΙΔΨ και την πολεμάω όσο μπορώ. και μην νομίζεις ότι από 'ενα ψυχολογικό σαιτ όπως αυτό μόνο καλά μπορεί να πάρεις. δεν θα παίρνεις πάντοτε τις απαντήσεις που ζητάς . . .
δεν ειχα παραπονο με τις απαντησεις...ολες οι απαντησεις δεχτες εννοειτε! φυσικα και γνωριζω οτι δεν μπορει καποιος αν δεν το εχει περασει να με καταλαβει.αλλο ομως να μη σε καταλαβαινει αλλο να σε κατηγορει για ψευτικα προφιλ!! δεν καταλαβαινω.....εχω απογοητευτει.Για ονομα του Θεου...για να το γραφει εδω ειναι σαν να εννοειτε πως κατηγορουμαι εγω.αλλη ορεξη δεν ειχα...να γραφω κατεβατα και να τα γραφω ψεμματα..Ε λοιπον εδω που τα λεμε ΕΥΧΟΜΑΙ να ηταν ψεμματα.Μακαρι να ηταν ψεμματα ολα αυτα και να με κατηγορουσαν παρα να μην ηταν κι ας δικαιωθω....
ας περιμένουμε να σου απαντήσει η gypsy τότε
αυτο περιμενω κι εγω...απλα να δω το λογο που κατηγορουμαι...
διάβασε το ποστ που σου είπα εάν δεν βαριέσαι και τότε θα με καταλάβεις καλύτερα.