δεν είναι μόνο αυτό εγω νομίζω τώρα πως δεν θα μπορώ να κάνω μια διένεξη η να ξαναρθω σε αντιπαράθεση αν το νιώσω για να μην αντιδράσει βιαια?
πάντως μπρόκεν εμενα μην με φοβάσαι δεν πρόκειται να ανεχτώ βία..
Printable View
δεν είναι μόνο αυτό εγω νομίζω τώρα πως δεν θα μπορώ να κάνω μια διένεξη η να ξαναρθω σε αντιπαράθεση αν το νιώσω για να μην αντιδράσει βιαια?
πάντως μπρόκεν εμενα μην με φοβάσαι δεν πρόκειται να ανεχτώ βία..
δεν στο λεω μονο επειδη το χω δει σε αλλους η επειδη ισως ειμαι προκατελειμενη αλλα επειδη κ εγω το κανω!αμα βρισω κ δω οτι με παιρνει το εκμεταλευομαι και φερομαι ακομα πιο ασχημα και βιαια. λαθος αλλα το κανω. κ εγω και πολλοι αλλοι
Αυτά τους μαθανε απ το σπίτι και νοιωθουν και περήφανοι μετα. Λυπάμε τις κοπέλες που δεν τους παρατούν, και μαλιστα όσο πιο συντομα γίνεται. Προβληματικες οικογενειες που θεωρούν τους εαυτούς τους οΚ, στην κοσμάρα τους, και το χειρότερο που κληρονομούν τα κουσούρια τους στα παιδια τους.
πως να τους παρατησουν αν και απο την μερια τους ετσι τους μαθανε>? να σταματανε το σχολειο και να γινονται νοικυρες χωρις βουληση και να ανεχονται τα παντα, εκτος απο ενα ''σκανδαλωδες'' διαζυγιο. ολα εχουν 2 οψεις βλεπεις........
λυπάμαι τα παιδιά τους, που χουν να κανουν με τετοιους γονεις, και στο τελος χωρίς να το παρουν είδηση βρίσκονται στο δρόμο των γονιών τους και κανουν κι αυτοι τα ίδια. Λύση είναι να χωρίζουν όσο γινεται πιο γρήγορα ή να μαθουν αλλο τροπο ζωής στα παιδιά τους καλύτερο απ τον δικο τους (δυσκολο το δευτερο)