με έβρισε τι σημαίνει όταν φτάνεις σε τέτοιο σημείο? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    δεν είναι μόνο αυτό εγω νομίζω τώρα πως δεν θα μπορώ να κάνω μια διένεξη η να ξαναρθω σε αντιπαράθεση αν το νιώσω για να μην αντιδράσει βιαια?
    πάντως μπρόκεν εμενα μην με φοβάσαι δεν πρόκειται να ανεχτώ βία..

Senior Member
    δεν στο λεω μονο επειδη το χω δει σε αλλους η επειδη ισως ειμαι προκατελειμενη αλλα επειδη κ εγω το κανω!αμα βρισω κ δω οτι με παιρνει το εκμεταλευομαι και φερομαι ακομα πιο ασχημα και βιαια. λαθος αλλα το κανω. κ εγω και πολλοι αλλοι
    I m a Good Person With Bad Attitude

Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    να σ πω το θεμα της μιας κολητης μ που μοιαζει λιγο σε αυτη τη περιπτωση με το δικο σου, ο δικος της εχει 2 αδερφια, το αγορι ειναι στα 32 δν εβγαλε το γυμνασιο και δουλευε οταν τον πιεζανε μονο, σε καφετεριες κ η μικρη η αδερφη του ειναι 21 και αραβωνιασμενη απο περυσι χωρις κ αυτη να χει βγαλει γυμνασιο. μ λεει η κολιτη μ πως οταν τρωνε ολοι μαζι παρακολουθει τον μεγαλο αδερφο να τρωει σαν μωρο......τον βλεπει και ειναι σαν ενα μεγαλο μωρο λεει. οταν τρωει κ οταν μιλαει.

αυτος λοιπον, ειχε μια κοπελα και την εβριζε για αρχη. μετα αρχισε να την χαστουκιζει και μετα να την δερνει. το λεει και το περηφανευεται κιολας. οχι οταν ειμαι εγω μπροστα γτ ξερεις τι γινεται...........

οι γονεις του ειναι τραλαρι τραλαρο δν του ειπανε ποτε τι ειναι σωστο και τι δεν ειναι, δεν του ειπαν οταν ειπε στα 13 του πως θελει να σταματησει το σχολειο γτ βαριεται, δν ειπαν στην αδερφη του πως δεν πρεπει κ κεινη να σταματησει το σχολειο για να αραβωνιαστει οπως ειπε πως θελει στα 15 της. ο αντρας της τωρα την χτυπαει κ αυτος. ετσι μαθανε μερικοι...... αρχιζει απο βρισιδι ομως. αρχικα για σοβαρο λογο μετα για αστειο μετα για το τπτ.......
    Αυτά τους μαθανε απ το σπίτι και νοιωθουν και περήφανοι μετα. Λυπάμε τις κοπέλες που δεν τους παρατούν, και μαλιστα όσο πιο συντομα γίνεται. Προβληματικες οικογενειες που θεωρούν τους εαυτούς τους οΚ, στην κοσμάρα τους, και το χειρότερο που κληρονομούν τα κουσούρια τους στα παιδια τους.
    γιάννης

Senior Member
    πως να τους παρατησουν αν και απο την μερια τους ετσι τους μαθανε>? να σταματανε το σχολειο και να γινονται νοικυρες χωρις βουληση και να ανεχονται τα παντα, εκτος απο ενα ''σκανδαλωδες'' διαζυγιο. ολα εχουν 2 οψεις βλεπεις........
    I m a Good Person With Bad Attitude

Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    πως να τους παρατησουν αν και απο την μερια τους ετσι τους μαθανε>? να σταματανε το σχολειο και να γινονται νοικυρες χωρις βουληση και να ανεχονται τα παντα, εκτος απο ενα ''σκανδαλωδες'' διαζυγιο. ολα εχουν 2 οψεις βλεπεις........
    λυπάμαι τα παιδιά τους, που χουν να κανουν με τετοιους γονεις, και στο τελος χωρίς να το παρουν είδηση βρίσκονται στο δρόμο των γονιών τους και κανουν κι αυτοι τα ίδια. Λύση είναι να χωρίζουν όσο γινεται πιο γρήγορα ή να μαθουν αλλο τροπο ζωής στα παιδιά τους καλύτερο απ τον δικο τους (δυσκολο το δευτερο)
    γιάννης

Page 2 of 2 FirstFirst 12