Originally Posted by
KENO
Remedy ειμαστε offtopic,επειδη παραμενεις ομως μονο σε οσα βλεπεις στο φορουμ, να εξηγησω δυο πραγματα:
1. εχω πει οντως πολλες φορες οτι θελω να φυγω απ'το φορουμ, λογο σιχαμαρας απ'τη συμπεριφορα ορισμενων και ειδικα την υποκρισια. υποκρισια σαν τη δικια σου οταν με απειλουσες με μηνυσεις, και σαν της RainAndWind σ'αυτο το θεμα που κολλησε στις λεξεις επειδη και καλα προσβαλλουν. παλιοτερα εξαφανιζομουν τελειως για 15 μερες ισως και περισσοτερο οταν βαριομουν, ποτε δεν επεστρεψα ομως με νεο λογαριασμο γιατι γραφω σαν KENO κυριολεκτικα οτι θελω! ακομα κι οταν δοκιμασαν να με αντιγραψουν παλι ειδες δεν ζητησα απ'το Νικο να μου αλλαξει nickname ή να ξεκινησω αλλο, συνεχισα σαν KENO. τη τελευταια φορα που εξαφανιστηκα και δεν ημουν καλα κι ελεγα πως θελω να αυτοκτονισω κι ολας γιατι τα παντα μοιαζουν ματαια, καποιοι ανοιξαν μεχρι και θεμα εδω να επιστρεψω γιατι ανησυχουσαν!
2. ναι εχω βγει με κανα δυο χρηστριες απο εδω μεσα, επειδη ΑΥΤΕΣ το θελαν. συγκεκριμενα η μια ηταν και μεγαλυτερη μου και δεν με ενδιεφερε και τοσο, επεμενε ομως με προσωπικα μηνυματα και επειδη μεναμε και αρκετα κοντα, κανονισαμε και βγηκαμε. το να κανεις μια γνωριμια δε σημαινει οτι καταληγεις παντα στο κρεβατι. οταν εισαι μονος σου ξερεις δε το πολυσκεφτεσαι, απλα κανεις μια γνωριμια ελπιζωντας απλα να περασεις λιγες ωρες ευχαριστα μιλωντας με εναν ανθρωπο ή πηγαινωντας στο σινεμα μαζι του κλπ (αυτο εκανα με τη μια). οι χρηστριες αυτες δεν εχουν καμια σχεση με την χρηστρια που εγραψα παραπανω οτι γουσταρα τελευταια πριν κατι μερες. και δεν ειχε να κανει τοσο το φορουμ σε αυτο, περισσοτερο του μσν καταληξη ηταν. στο φορουμ δε γραφω για ευρεση συντροφου γιατι τοτε θα καταντουσα Seduction να στελνω σε ολες μηνυματα με πεσιμο και να τις προσθετω στη λιστα μου χωρις λογο. αμα δεις η λιστα μου ειναι ΑΔΕΙΑ, ακριβως διοτι δεν εμπιστευομαι κανενα μελος απο εδω, ουτε κανενα μου προσφερει τιποτα αλλο παρα μονο τις αποψεις του. σαφως εχω συμπαθειες σαν τη Μπροκεν_Ντολλ αλλα αυτο δε σημαινει κατι παραπανω, ουτε θυμαμαι να της εστειλα για να βγουμε, σε καμια δε στελνω απο μονος μου γιατι δε θελω να ενοχλησω! απο εκει και περα εγω ποτε δεν ημουν μερος ΚΑΜΙΑΣ ΚΛΙΚΑΣ, ουτε στο chat που εχετε μπηκα ποτε (αν χρησιμοποιησε αλλος το nickname μου δε το ξερω ουτε με ενδιαφερει), γιατι το θεωρω χασιμο χρονου. αν καποιος θελει να μου μιλησει μπορει να ερθει να με βρει στο μσν και να μου πει το οτιδηποτε! και παλι το οτι μιλαμε εκει δε σημαινει κατι παραπανω για μενα.