πολυ ευστοχο.
οπως επισης και τα μελη που εχουν κανει τις αμετρητες παραβιασεις και παραμενουν με την ανοχη της διαχειρισης και θυμουνται να χωσουν μιας κι ανοιξε καυγας...
Printable View
Σορρυ που ειμαι εκτος θεματος αλλα θα το πω μιας κ τα χω παρει κ για να μην ανοιγω καινουργιο θρεντ κ επειδη αυτο σε καβγα θα καταληξει απ οσο μυριζομαι, θελω να θιξω το εξης, προσφατα ανοιξα 2 θεματα στις "διαταραχες προσληψης τροφης" κ μου τα κλειδωσαν κ τα 2, χωρις να πιστευω οτι υπηρχε ιδιαιτερος λογος, απλα κ μονο για τα ματια του κοσμου, ειχα γραψει στο εινα οτι αμα καποιος εχει το ipecavom να μου το δωσει κ ειπα να μου στειλει πμ, αρα ποιος ο λογος να κλειδωθει? μπορει ανετα να το δει ο οποιοσδηποτε κ ειτε να μου στειλει ειτε να του στειλω, κ δεν ανοιξα το θεμα ουτε για να κανω διαφημιση (φοιτητρια ειμαι δεν ειμαι dealer) ουτε επειδη κολοβαραω, αλλα επειδη πασχω απο νευρικη βουλιμια κ ταλαιπωρουμαι με τα διατροφικα, κ αυτο το ξερουν κ οι πετρες πια, αυτα απο την junkie psychotic βουλιμικη
λακρυ
δεν το ξερεις οτι υπαρχουν βουλιμικα κοριτσια εκτος ελεγχου που ψαχνουν παντου πληροφοριες για να αυτοκαταστραφουν?
για τον ιδιο λογο που δεν διαφημιζουμε οποιαδηποτε φαρμακα για την παθηση καποιου, δεν διαφημιζουμε ουτε φαρμακα η τροπους για να αδυνατιζει κανεις "μαγικα".
ποιο ειναι το περιεργο?
ε οκ, τα θεματα κλειδωνονται οταν τα παρουν ειδηση.
για να προλαβουν το απο κει και περα....
σκεψου καποιον να βγει να πει "οποιος εχει ταβορ-λεξοτανιλ-αναφρανιλ, παρακαλω να στειλει πμ"...
ειναι δυνατον σε ενα φορουμ αυτοβοηθειας να ενθαρυνεται η διακινηση φαρμακων χωρις συνταγη γιατρου?
οποιος εχει συνταγη, τα παιρνει απ τα φαρμακεια
ναι ρεμεντι δικιο εχεις τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα θα ηταν πιο καλο να διαγραφουν κ τα 2 τελειως τα θεματα γιατι οπως εγραφα κ στο αλλο το θρεντ μπορει εγω να την πατησα μια φορα αλλα δεν θελω να παιρνω κ αλλες κοπελες στο λαιμο μου που μπορει να τα δουν κ ειτε να στειλουν σε μενα ειτε να ψαχνουν απο δω κ απο κει τα συγκεκριμενα σκευασματα νικο διεγραψε τα τελειως καλυτερα μιας κ μπορει να ειναι κλειδωμενα αλλα η επιλογη του pm εξακολουθει να υφισταται σκεφτομαι οτι μπορει να υπαρχουν κοπελες που να τα ειδαν για πρωτη φορα αυτα κ να τα μαθαν "μεσω εμου" κ φρικαρω
Μάλιστα....
υποπτεύομαι ότι ακόμη 4-5 συγκεκριμένα μέλη όπου να ναι θα εμφανιστούν και θα απαντήσουν, όπως συμβαίνει όποτε προκύπτει τέτοιο θέμα. Είναι σαν να ζω τη μέρα της μαρμότας!
Ναι Δώρα, σε αδίκησα.... παρόλο που είσαι εδώ, ενώ στο παρελθόν είχες αποκλειστει από το φόρουμ με έναν αποκλεισμό που και συ τότε είχες χαρακτηρισει ως δίκαιο.
Ναι Κενό, σε αδίκησα, παρόλο που θα έπρεπε να έχεις αποκλειστεί 10 φορές από το φόρουμ, κι όμως είσαι ακόμα εδώ.
Ναι Άνεμε, δίκιο έχεις, απουσιάζω, μεροληπτώ, και παρόλο που δηλώνεις εξοργισμένος στην πρώτη γραμμή του μηνύματος σου... στην τέταρτη γραμμή μου τα λες φιλικά και χωρίς θυμό!
Ναι Τζέιν, δίκιο έχεις και εμφανίζεσαι σε όλα τα σχετικά θέματα παρέα με τον άνεμο και με κάθε ευκαιρία τονίζεις πως το τι κάνει η διαχείριση του φόρουμ, συζητιέται σε προσωπικα μηνύματα, σε emails, σε μσν, από πααααρα πολλούς.
(εγώ πάλι νομίζω ότι συζητιέται και στο Eurogroup και στη Nasa, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).
Οπως απαντούσα και λίγο νωρίτερα σε ένα προσωπικό μήνυμα, οι άνθρωποι, όταν εμπλεκόμαστε συναισθηματικά συνηθίζουμε να ακούμε μόνο τις ερωτήσεις στις οποίες μπορούμε να απαντήσουμε και αυτή η συναισθηματική εμπλοκή δημιουργεί έναν παραμορφωτικό φακό που δεν μας επιτρέπει να δούμε καθαρά, ολόκληρη την εικόνα.
Αναρωτιέμαι λοιπόν, αν πράγματι έχετε πέρα για πέρα δίκιο πως τα προβλήματα του φόρουμ θα λυνόταν, αν απέκλεια ένα συγκεκριμένο μέλος (τη Θεοφανία στην προκειμένη),
αν πράγματι έχω κάνει αυτό και όποια άλλα λάθη, (5, 10 ή 100) μου καταλογίζετε,
τι σας εμποδίζει από το να συγχωρήσετε?
τι σας εμποδίζει από το να τα προσπεράσετε και να πάτε παρακάτω?
Τι σημαίνει άραγε το γεγονός πως εμφανίζεστε με κάθε ευκαιρία,
επίμονα έως εμμονικά κάποιες φορές, ζητώντας να αποχωρήσω,
ζητώντας να κλείσω το φόρουμ,
ζητώντας μια ηθική δικαίωση?
Σας εξοργίζει όπως γράφετε παραπάνω η ανοχή μου προς ανθρώπους και συμπεριφορές. Θα έπρεπε να αποκλείσω 1-2 ανθρώπους για να γίνει ο κόσμος μας πιο όμορφος. Θα έπρεπε να διαγράφουμε μηνύματα πιο γρήγορα, πιο γρήγορα, πιο γρήγορα, για να μην τα βλέπουν τα μάτια μας και τα μάτια ολονών και άρα να σώσουμε τους καλούς ανθρώπους από τους κακούς ανθρώπους.
Δεν είναι άραγε αυτό σκληρότητα προς τους ανθρώπους κι είναι σκληρότητα μόνο η συμπεριφορά των άλλων?
Που είναι η ενσυναίσθηση σας για χάρην της οποίας φωνάζετε όσα φωνάζετε?
Με δύο λόγια ακόμη: δύσκολα, πολύ δύσκολα αποκλείονται άνθρωποι από τη συμμετοχή τους στο φόρουμ. Αν αυτό για κάποιους είναι μεροληψία ή είναι αδικία, για μένα είναι ανοχή ή ενίοτε ενσυναίσθηση.
ΥΓ. Ναι, επιβεβαιώνω τη σκεψη μερικών ,πως όντως υπάρχει (και)ειρωνία στο μήνυμα μου, την προτιμώ όμως από τον passive aggresive τρόπο που εμφανίζεται με λουλούδια και κορδελίτσες.
ΥΓ2. Επί του θέματος (της σύγκρουσης) και για να γίνω συγκεκριμένος, ξεκίνησε οοολη αυτή η φασαρία, στο θέμα εδώ και στην προσωπική μου αλληλογραφία, για πιο λόγο άραγε, από τη στιγμή που γρήγορα, έγκαιρα η διαχείριση διέγραψε τα επίμαχα μηνύματα????
Η φασαρία έγινε γιατι -ακόμη- δεν δόθηκαν οι σχετικές προειδοποιήσεις στα μέλη?
Για όνομα!!! αυτό κι αν -στα δικά μου μάτια- μοιάζει με αρένα!
Δεν μας καθησυχάζει οτι σβήστηκαν τα επιμαχα μηνύματα, χρειαζεται να θρέψουμε κι άλλη πλευρά μας, αυτή που ζητά να σταλούν και προειδοποιήσεις.
Για την ιστορία και μόνο αναφέρω πως πράγματι πρόκειται να σταλούν κάποιες προειδοποιήσεις -αν αυτό έχει μεγαλύτερη αξία για κάποιους από την απλή διαγραφή των μηνυμάτων-. Προειδοποιήσιες θα σταλούν σε κάποιους
1. για παραβίαση προσωπικών δεδομένων
2. για επιθέσεις.
Αυτά.
Καλό Σαββατοκύριακο.
ενταξει Νικο προφανως οποιος εχει αλλη αποψη απο εσενα δεν μπορει να συγχωρησει και να παει παρακατω....για μενα δεν την αντεχεις την κριτικη Νικο ουτε την διαφορετικοτητα..............
για ενα παραξενο λογο εγω εμαθα απο τον δικο μου ψυχοθεραπευτη οτι δεν υποχρεωμενος ουτε να συγχωρησω ουτε να ειμαι ενσυναισθητικος με μελη οπου αναζητουν συνεχεια την συγκρουση και τον ελεγχο.Επισης εμαθα ουτε οταν καποιος μου πεταει τον θυμο του να μην τον καταπινω αλλα να λεω αυτο που αισθανομαι χωρις λογοκρισια του κριτη(οσο γινεται)...ηθικη δικαιωση δεν ξερω αν ειναι ετσι, παντως οταν εσυ ανεχεσαι να προσβαλλονται μελη συνεχεια απο μια συγκεκριμενη ομαδα εδω μεσα με θεματα ιδρυματισμου ειναι σαν τους υποθαλπτεις και παραλληλα να υπονομευεις το ιδιο το φορουμ....
εγω αναρωτιεμαι γιατι λειτουργεις ετσι ,οπως αναρωτιεσαι και εσυ για την τροικα που εχω κανει με την τζειν(αυτο ειναι συμπερασμα σου)...προφανως εχεις θεμα με την μη παρεμβατικοτητα η μαλλον πιστευεις οτι το φορουμ ειναι φαρος σωτηριας,πραγματικα αυτο πιστευεις??Δλδ πιστευεις οτι αν διαγραφει καποιο μελος απο εδω θα παθει κατι,πιστευεις οτι εισαι υπευθυνος εσυ για την ψυχικη υγεια των μελων εδω μεσα???Ισα ισα καλο θα εκανε σε μερικα μελη...πολυ καλο!!!Η ζωη εχει ορια απο μονη της ειτε τα επιβαλλουμε εμεις ειτε οχι!!!Και που εισαι εσυ οταν πραγματικα βαλλεται η ψυχικη υγεια καποιων μελων με σοβαρα θεματα??Οταν μπαινουν ζητωντας ψυχολογικη υποστηριξη και τελικα μοιαζει να περνανε απο το ελεγχο καποιων συγκεκριμενων μελων,τοτε δεν σε νοιαζει???
Που ειναι η δικια σου κατανοηση και συγχωρεση απεναντι σε μελη οπως εγω η τζειν και αλλοι?? δεν αγεσαι μεροληπτικα σε μας,δεν κανεις διακρισεις??....αυτος ο θυμος καλύμενος απο το μανδυα της ειρωνειας που απευθυνεται??σε μας δεν απευθυνεται??δεν σε ειδα να αγανακτεις και να θυμωνεις με τα γραφομενα του συγκεκριμενου μελους,γιατι??
Οταν εγραψες ενα ποστ που ελεγες οτι κουραστηκες και νιωθεις αηδια για οτι συμβαινει εδψ μεσα δεν σε ειδα να θυμωνεις απεναντι στα μελη οπου στο δημιουργουσαν αυτο αλλα αντιθετα συναισθηματικα εδειχες μαλλον απογοητευμενος........
να σου πω εγω τι βλεπω,οτι σε μελη οπου κατα την δικη σου κριση δεν εχουν αναγκη υποστηριξης,ανοχης,κατανοη ση εχεις υψηλες προσδοκιες ενω σε μελη απου για σενα ισχυει το αντιθετο δειχνεις απιστευτη ανοχη και κατανοηση σε βαρος αλλων!
Εγω προσωπικα δεν θελω ουτε την χαρη σου ουτε την κατανοηση σου ξερω πολυ καλα να με υπερασπιζομαι εδω και παντου!!!
Και τελικως ξεχασες να απαντησεις στον προβληματισμο μου!!Αναρωτιεμαι αν εσενα με την ιδιοτητα του ψυχοθεραπευτη σε προβληματιζει που υπαρχουν μελη που γραφουν καθε μερα απο το πρωι ως το βραδυ επι ΧΡΟΝΙΑ..Σε ενα φορυμ που εχεις φτιαξει εσυ...Ειναι σαν τα παιδια στα φαναρια που μαθαινουν να ζουν με την ζητιανια με τα λιγα χωρις αξιοπρεπεια χωρις να μαθαινουν να αγωνιζονται να διεκδικουν και τελικα να ζουν!!!(συμπερασμα μου)
Τελος εμμενω στις θεσεις μου δλδ να παραδωσεις την διαχειρηση αλλου η απλα μπορω και να φυγω(πραγμα που το σκεφτομαι ετσι και αλλιως............)
Λοιπόν, εγώ έχω να πω τα εξής: καταρχήν, δεν θεωρώ πως είναι σωστό εκ μέρους να ζητάτε από τον Νίκο να δώσει την διαχείριση αλλού και ειδικά να κλείσει το φόρουμ. 1ον γιατί είναι πολύ σκληρό και ακραίο και 2ον γιατί τα υπόλοιπα μέλη τα ρωτήσατε αν θέλουν; Εγώ προσωπικά δεν θέλω κανένα από τα δύο και ειδικά δεν θέλω να κλείσει το φόρουμ γιατί εμένα με βοηθάει! Καθόλου δεν σέβεστε την ανάγκη που έχουν κάποιοι να συμμετέχουν; Ειδικά αφού κάνετε τόσο συμπονετικές αναφορές στα άτομα με προβλήματα;
Ναι, το ξέρω ότι κάποια μέλη είναι επιθετικά αλλά θεωρώ άδικο και σκληρό να επιτίθεστε με τόσο άσχημο τρόπο στον Νίκο. Τις απόψεις σαν αυτές που ανέφερα στην πρώτη παράγραφο δεν τις συμμερίζονται όλα τα μέλη όπως βλέπετε. Οπότε δεν έχετε κανένα δικαίωμα να ζητάτε κάτι που θα επηρεάσει και αυτούς. Αν ενοχλείστε τόσο πολύ από την κατάσταση, μπορείτε να αποχωρήσετε αλλά να ζητάτε αλλαγή διαχείρισης και ειδικά κλείσιμο του φόρουμ δεν έχετε το δικαίωμα και δεν είναι και σωστό προς όσους θέλουν να συμμετέχουν.
Ευχαριστώ.
Νίκο, εγώ μόνο δυο λόγια έχω να πω εδώ:
1ον ότι δεν θεωρώ την αντίδραση κάποιων μελών που θίγονται σαν σκληρότητα αλλά σαν άμυνα. Μιλάω γενικά τώρα όχι για την συγκεκριμένη περίπτωση αλλά αν κάποιος δεχτεί επίθεση κι άσχημη συμπεριφορά χωρίς να την έχει προκαλέσει είναι λογικό να θέλει να αμυνθεί και να προστατευθεί. Διαφωνείς; Έχουμε ήδη αρκετά προβλήματα κάποιοι, δεν χρειαζόμαστε περισσότερα με τέτοιες συμπεριφορές, ελπίζω να το καταλαβαίνεις...
2ον θεωρώ ότι γι' αυτό ζητάνε κάποιοι προειδοποιήσεις, για να σταματήσουν αυτές οι συμπεριφορές κι όχι για εκδίκηση...αυτό ναι, θα ήταν ποταπό...
κυριε νικο διαχειριστη..μοιαζεις σαν να πατας αλλου και αλλου να βρισκεσαι..συνεχιζεις να μην καταλαβαινεις την συζητηση!
οσο για τα παλια που αναφερεις και τον αποκλεισμο μου στον ειχα ζητησει πριν το κανεις,εγω στον ειχα ζητησει ναι..και φυσικα ειχα παραβει και τους κανονες στελνοντας κατι χυδαια βρισιδια ενος μελους.εν συνεχεια σου ζητησα την επανεισοδο μου και φυσικα μου την επετρεψες αμεσα και σε ευχαριστω γιαυτο.
γιατι θεωρεις οτι σε βαζουμε στην μεση η οτι σε κρινουμε οταν σε ενα μελος εδω επιδεικτικα-προκλητικα ανεχεσαι να ξεσκιζει σαρκες μελων(δεν εννοω την δικη μου εγω ειμαι σκληροπετση θα της κατσω στο λαιμο)
μην μου λες οτι τα βλεπω υπο το πρισμα του συναισθηματος!απλα θεωρω χυδαια και ποταπη ολη την πορεια της εδω..
εσυ και ολοι οι διαχειριστες κατα καιρους επαναλαμβανετε οτι δεν ζυγιζετε τις λεξεις(βρισιες,προσβολες) πολυ κακως!να σου δωσω εγω ζυγαριες νικο μου!διοτι εγω μπορει να χτυπησω τον αγκωνα ενος μελους και αυτο να ερθει να με πατησει με νταλικα ειναι δικαιο?δεν πρεπει να ζυγιζεις λοιπον?
εαν εγω σου βρωμαω εδω μπορεις και τωρα να με αποκλεισεις δεν υπαρχει κανενα προβλημα γιατι πλεον δεν περναω ολη την ζωουλα μου εδω μεσα οπως η φυσιολογικη κυρια,εχω κ αλλες δουλειες..κ επισης δεν θεωρω τον τοπο αυτο υποστηρικτικο και δικαιο.αποψη μου παντα ετσι?
ενταξει της εδωσες και μια ειδοποιηση τωρα λυθηκε το προβλημα δεν θα το ξανακανει,δεν θα ξανα απειλησει,δεν θα ξαναχτυπησει κανενος την ασθενεια,δεν θα ξαναβγαλει στην φορα σωψυχα και ιδιοτητα κανενος!
αστεια πραγματα...
ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ Ο ΑΛΛΟΣ?? :s ρε πάμε καλα??
Άντε, να δημιουργηθεί μια ένταση επειδή συγκρούονται απόψεις πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Αλλά ποιο δίκιο ψάχνετε ρε παιδιά σε ένα φόρουμ ανωνυμίας? Μήπως το δίκιο που ψάχνετε στην πραγματική ζωή σας και το μεταφέρετε εδώ μέσα για να εκτονωθεί? Τι σε νοιάζει ρε Δώρα τι έχει πει η Θεοφανία ΕΔΩ ΜΕΣΑ για σένα?? Ακόμα και στην περίπτωση να της εμπιστεύτηκες δεδομένα και να τα έχει ''κάνει βούκινο'', εσύ φταις και όχι αυτή ή η οποιαδηποτε Θεοφανία! Αν νιώθεις ότι έχουν μαθευτεί μέσα σε ένα χώρο ανωνυμίας προσωπικά σου θέματα απλά αποχώρησε ή ζήτα απο τη διαχείριση να σβήσει απαντήσεις σου ή θέματα, ξέρω κι εγώ.. Αυτή η τακτική ''Μπαμπά Νίκοοοο!! ααα!! Η Θεοφανία με είπε ιλίθιαα!'' είναι ΓΕΛΟΙΑ. Έχετε βιάσει το χώρο, έχετε γεμίσει σκουπίδια μια υποσχόμενη γη, και σας φταίει ο ιδιοκτήτης. Πόσες φορές μας το έχουν πει εδώ μέσα, αν έχετε κάποιο πρόβλημα διαχείρισης συζητείστε το με το διαχειριστή. Μόνο σε περίπτωση που δεν σας απαντά βρίσκω προσωπικά χρήσιμη τη χρήση του δημόσιου χώρου.
Νίκο δεν απαντάς σε προσωπικά μηνύματα? Νομίζω πως ναι.
Αφήστε τον κόσμο που θέλει να συζητήσει ήσυχο και αδειάστε μας τη γωνιά με λίγα λόγια, χεστήκαμε για τις προσωπικές σας διαμάχες, είναι σαν να μας αναγκάζετε να καθόμαστε στο ίδιο δωμάτιο ενώ 3-4 άτομα παίζουν μπουνίδια και βρίζουν και φωνάζουν. Κι αν δεν σας αρέσει το φόρουμ και οι διαχειριστές του ΦΥΓΕΤΕ.
εκει που πεφτουν τα μπουνιδια υπαρχει και μια πορτα που μπορει να φυγει κανεις,εκτος αν του αρεσει η αρενα παρακολουθησει τον αγωνα και μετα κανοντας τον μαγκα λεει εσυ φυγε μας ζαλισες,εσυ φταις που τρως μπουνιδια και χεστηκα,αμα χεστηκες νατασα μου φαε κιολας.καλοχωνευτα.
με το θεμα εγω προσωπικα εχω τελειωσει ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του..