XAIROMAI ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΑ(ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ Η ΝΤΑΙΖΗ) ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΛΑ.
Printable View
Λένε πως το κάπνισμα προκαλεί ακριβώς το αντίθετο της χαλάρωσης. Σε κρατάει σε ετοιμότητα δηλαδή και ενεργοποιεί μια νευρική κατάσταση στον οργανισμό πιθανώς σε πιο μακροχρόνια βάση και σε συνδυασμό πάντα με άλλους παράγοντες. Άλλοι λένε πως προκαλεί χαλάρωση, μια μικρή ύπνωση. Τα συμπεράσματα δικά σας.
πως γινεται αυτο , πρωτη φορα το ακουω, δυομιση χρονια καθαρος απο ψυχωτικα συμπτωματα ,χωρις φαρμακα , κ μετα παλι ψυχωση! κατι δεν κολαει εδω, κατι που μπερδευει ,δηλ. τι εσπασα αποτομα? προσπαθουσες 2,5 χρονια να μην εχεις ψυχωση? θα τρελλαθουμε εντελως....ισως θελεις να πεις οτι εχεις ψυχωτικα επεισοδια βραχειας διαρκειας που αυτο ειναι κατι σαν ιδιαιτεροτητα κ το βλεπω θετικο,ισως δηλ μπορεις να τα ξεπερασεις τελειως με αλλαγη τροπου ζωης.
Και αν θελεις πες για το παραμιλημα ,αυτο ηταν το συμπτωμα της ψυχωσης σου? οι εμμονες ιδεες ειναι ψυχωση?η ανηκουν στην ιδεοληπτικη διαταραχη?παλια τους ιδεοληπτικους κ τους οριακους τους θεωρουσανε ψυχωτικους.
Γενικα πριν να παρεις φαρμακα ενω ησουν σε φαση ψυχωσης οπως λες ,ειχες ελεγχο της πραγματικοτητας?
ΑΥΤΑ ΤΑ 2,5ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΨΥΧΩΣΗ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΗΠΙΑ(Η ΙΔΙΑ ΟΜΩΣ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΩΤΙΚΟΣ ΟΧΙ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΣ.Η ΨΥΧΩΣΗ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ.ΠΡΙΝ ΠΑΘΩ ΨΥΧΩΣΗ ΕΙΧΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΕΠΑΘΑ ΨΥΧΩΣΗ ΠΗΡΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΟΨΑ ΓΙΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΗ Η ΑΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ.ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ
ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗ ΟΥΣΙΩΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ
Αυτός είσαι φίλε, μπράβο κάνει καλό το τσιπουράκι που και που! :) Εγώ παλιά έπινα ούζο! Εγώ πάντως πίστευα για την ψύχωση ότι έχει να κάνει περισσότερο με παραληρηματικές ιδέες, οπτικές και ακουστικές παραισθήσεις, αίσθηση ότι σε παρακολουθούν κ.τ.λ Για την έμμονη ιδέα δεν ξέρω, εσένα πως σου εκδηλώνεται;
δημητρη δοκιμασε και μια καλη/ακριβη βιταμινη c και πολλα φρουτα καθως και ιχθυελαιο.. τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους με τα φαρμακα..
φρουτα ακου που σου λεω... φρεσκα φρουτα... πορτοκαλια , μηλα κλπ βοηθανε πολυ.. στιψε και ενα λεμονι..
αυτο που βιωνεις τωρα νομιζω οτι ειναι οτι απλως οι κακες εμπειριες που εχεις βιωσει και δεν τις εχει επεξεργαστει το μυαλο σου επαναλαμβανονται σαν να παιζει
μια ταινεια... δες το απο αποσταση σαν να μην εισαι εσυ..