ΧΡΟΝΙΑ ΨΥΧΩΣΗ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Ινσταντ μου δυστυχως αμα την παθεις μια φορα την ψυχωση ο,τι κ να κανεις δεν θα εισαι οπως ησουνα πριν, γι αυτο πρεπει να προσαρμοστεις στα νεα δεδομενα. το να μην πινεις κ να μην κανεις ναρκωτικα ειναι ενας γενικος κανονας προς εφαρμογη που δεν επαφιεται μονο στις ψυχωσεις. οσο για το καπνισμα βοηθαει στους ντοπαμινεργικους υποδοχεις κ ξελαμπικαρει να στο πω απλα γι αυτο στα ψυχιατρεια αμα δεις ολοι οι ασθενεις δεν προλαβαινουν να αναβοσβηνουν τσιγαρα, για να μην μιλησω κ για τους μπαφους..

Επειδη ειδα οτι κ σε αλλο θρεντ ρωτας κ επιθυμεις διακαως να μαθεις θα σου πω πως προσωπικα το βιωσα, μιας κ καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.. εμενα πιστευω πως προηλθε απο τη χρηση ουσιων που εκανα κ λογω του οτι επαιρνα τα φαρμακα οποτε θυμομουνα, λοιπον πριν κανα μηνα ηταν σε εξαρση, ακουγα μια κοπελα ονοματι ντεηζυ να μου μιλαει κ να με λεει "ηλιθια, αχρηστη, μαλακισμενη", "να παω να ψοφησω", "θα κανεις ο,τι σου λεω", "μην διανοηθεις να βγεις εξω, δεν θα πας σχολη", κ το κακο ειναι οτι την ακουγα, αυτα πλεον μου χουν φυγει, αυτο που μου χει μεινει ειναι δυτσυχως οι παρακολουθησεις κ η εμμονη με τους μπατσους, αλλα ελπιζω οτι θα φυγει κ αυτο σιγα σιγα, για να καταλαβεις σε μενα παιζαν τα θετικα συμπτωματα, ευτυχως δεν ειχα αρνητικα, δλδ αποδιοργανωση, ασυναρτητο λογο κτλ.. αυτα απο μενα, ελπιζω να σου δωσα μια εικονα :)
    XAIROMAI ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΑ(ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ Η ΝΤΑΙΖΗ) ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΛΑ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Karisha View Post
    Instant

σε ξερω τιποτα απο ψυχωσεις, αλλα παρ'ολα αυτα δε καταλαβαινω που κολλαει το καπνισμα... τα αλλα τρια που λες μου φαινονται σωστα,για ολες τις παθησεις, αλλα το καπνισμα ισα ισα σε ηρεμει,ετσι δεν ειναι?
    Λένε πως το κάπνισμα προκαλεί ακριβώς το αντίθετο της χαλάρωσης. Σε κρατάει σε ετοιμότητα δηλαδή και ενεργοποιεί μια νευρική κατάσταση στον οργανισμό πιθανώς σε πιο μακροχρόνια βάση και σε συνδυασμό πάντα με άλλους παράγοντες. Άλλοι λένε πως προκαλεί χαλάρωση, μια μικρή ύπνωση. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    XAIROMAI ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΑ(ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ Η ΝΤΑΙΖΗ) ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΛΑ.
    Κι εγω αυτο ελπιζω! Εσυ ειχες αρνητικα η θετικα συμπτωματα? Η και τα δυο? Τωρα τι συμπτωματα εχεις?
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    Τι σκέψη έχεις εσύ? Δλδ μόνο αυτό ειναι η ψύχωση? 'Εμμονες σκέψεις?

Senior Member
    ΧΡΟΝΙΑ ΨΥΧΩΣΗ(ΔΗΛ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ)ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ.ΤΟ ΕΧΩ 5 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΞΕΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ?
    Υ.Γ.2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑ ΑΠΟΤΟΜΑ.ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ?
    ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ

πως γινεται αυτο , πρωτη φορα το ακουω, δυομιση χρονια καθαρος απο ψυχωτικα συμπτωματα ,χωρις φαρμακα , κ μετα παλι ψυχωση! κατι δεν κολαει εδω, κατι που μπερδευει ,δηλ. τι εσπασα αποτομα? προσπαθουσες 2,5 χρονια να μην εχεις ψυχωση? θα τρελλαθουμε εντελως....ισως θελεις να πεις οτι εχεις ψυχωτικα επεισοδια βραχειας διαρκειας που αυτο ειναι κατι σαν ιδιαιτεροτητα κ το βλεπω θετικο,ισως δηλ μπορεις να τα ξεπερασεις τελειως με αλλαγη τροπου ζωης.
    Και αν θελεις πες για το παραμιλημα ,αυτο ηταν το συμπτωμα της ψυχωσης σου? οι εμμονες ιδεες ειναι ψυχωση?η ανηκουν στην ιδεοληπτικη διαταραχη?παλια τους ιδεοληπτικους κ τους οριακους τους θεωρουσανε ψυχωτικους.
    Γενικα πριν να παρεις φαρμακα ενω ησουν σε φαση ψυχωσης οπως λες ,ειχες ελεγχο της πραγματικοτητας?
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Κι εγω αυτο ελπιζω! Εσυ ειχες αρνητικα η θετικα συμπτωματα? Η και τα δυο? Τωρα τι συμπτωματα εχεις?
    ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΨΥΧΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΠΛΑ ΕΛΕΓΧΩ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΤΗΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ

Quote Originally Posted by Konstantinoss View Post
    Τι σκέψη έχεις εσύ? Δλδ μόνο αυτό ειναι η ψύχωση? 'Εμμονες σκέψεις?
    ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΜΟΝΗ ΣΚΕΨΗ.ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ

Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    πως γινεται αυτο , πρωτη φορα το ακουω, δυομιση χρονια καθαρος απο ψυχωτικα συμπτωματα ,χωρις φαρμακα , κ μετα παλι ψυχωση! κατι δεν κολαει εδω, κατι που μπερδευει ,δηλ. τι εσπασα αποτομα? προσπαθουσες 2,5 χρονια να μην εχεις ψυχωση? θα τρελλαθουμε εντελως....ισως θελεις να πεις οτι εχεις ψυχωτικα επεισοδια βραχειας διαρκειας που αυτο ειναι κατι σαν ιδιαιτεροτητα κ το βλεπω θετικο,ισως δηλ μπορεις να τα ξεπερασεις τελειως με αλλαγη τροπου ζωης.
    Και αν θελεις πες για το παραμιλημα ,αυτο ηταν το συμπτωμα της ψυχωσης σου? οι εμμονες ιδεες ειναι ψυχωση?η ανηκουν στην ιδεοληπτικη διαταραχη?παλια τους ιδεοληπτικους κ τους οριακους τους θεωρουσανε ψυχωτικους.
    Γενικα πριν να παρεις φαρμακα ενω ησουν σε φαση ψυχωσης οπως λες ,ειχες ελεγχο της πραγματικοτητας?
    ΑΥΤΑ ΤΑ 2,5ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΨΥΧΩΣΗ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΗΠΙΑ(Η ΙΔΙΑ ΟΜΩΣ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΩΤΙΚΟΣ ΟΧΙ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΣ.Η ΨΥΧΩΣΗ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ.ΠΡΙΝ ΠΑΘΩ ΨΥΧΩΣΗ ΕΙΧΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΕΠΑΘΑ ΨΥΧΩΣΗ ΠΗΡΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΟΨΑ ΓΙΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΗ Η ΑΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ.ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ

Senior Member
    ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΨΥΧΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΠΛΑ ΕΛΕΓΧΩ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΤΗΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ
    λολ αυριο δεν νομιζω να βρεθει αλλα σε καμια 10αρια χρονια ισως! ολοι αυτο περιμενουμε! να σε ρωτησω κατι αλλα θελω να μου απαντησεις με ειλικρινεια, μηπως κανεις χρηση ουσιων??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Quote Originally Posted by Instant View Post
    Οι κανόνες είναι οι εξής:
    Μην πίνεις
    Μην καπνίζεις
    Να γυμνάζεσαι
    Μην κάνεις ναρκωτικά

Αν μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά τότε δεν θα έχεις ψύχωση

(Δεν είναι δικά μου αλλά τα διάβασα από ένα ξένο φορουμ)

Καλή τύχη
    ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΙΣΕΤΥΩ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ

ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗ ΟΥΣΙΩΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ

Senior Member
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗ ΟΥΣΙΩΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ
    Αυτός είσαι φίλε, μπράβο κάνει καλό το τσιπουράκι που και που! :) Εγώ παλιά έπινα ούζο! Εγώ πάντως πίστευα για την ψύχωση ότι έχει να κάνει περισσότερο με παραληρηματικές ιδέες, οπτικές και ακουστικές παραισθήσεις, αίσθηση ότι σε παρακολουθούν κ.τ.λ Για την έμμονη ιδέα δεν ξέρω, εσένα πως σου εκδηλώνεται;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    δημητρη δοκιμασε και μια καλη/ακριβη βιταμινη c και πολλα φρουτα καθως και ιχθυελαιο.. τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους με τα φαρμακα..
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Αυτός είσαι φίλε, μπράβο κάνει καλό το τσιπουράκι που και που! :) Εγώ παλιά έπινα ούζο! Εγώ πάντως πίστευα για την ψύχωση ότι έχει να κάνει περισσότερο με παραληρηματικές ιδέες, οπτικές και ακουστικές παραισθήσεις, αίσθηση ότι σε παρακολουθούν κ.τ.λ Για την έμμονη ιδέα δεν ξέρω, εσένα πως σου εκδηλώνεται;
    ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΨΥΘΙΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ(ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝΑΚΟΥΩ ΦΩΝΕΣ) ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ.

Senior Member
    φρουτα ακου που σου λεω... φρεσκα φρουτα... πορτοκαλια , μηλα κλπ βοηθανε πολυ.. στιψε και ενα λεμονι..

αυτο που βιωνεις τωρα νομιζω οτι ειναι οτι απλως οι κακες εμπειριες που εχεις βιωσει και δεν τις εχει επεξεργαστει το μυαλο σου επαναλαμβανονται σαν να παιζει
    μια ταινεια... δες το απο αποσταση σαν να μην εισαι εσυ..

ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΨΥΘΙΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ(ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝΑΚΟΥΩ ΦΩΝΕΣ) ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast