Originally Posted by
missirlou
Βασικα με λυπει να βλεπω νεους ανθρωπους, που θε επρεπε να ξεκινανε τη ζωη τους με χαρα αν μη τι αλλο, να κουβαλανε τα προβληματα που εχουν αλλοι δημιουργησει....και μαλιστα οι γονεις τους....
Και εγω πονεσα πολυ.....εκλαιγα καθε βραδυ επι χρονια επειδη αφησα τη μαμα μου πισω. Ειχα απιστευτες ενοχες που 'στεναχωρησα' τον μπαμπα μου. Μετα απο δυο χρονια που ενηλικιωθηκε ο αδερφος μου τον πηρα μαζι μου. Δουλευαμε και σπουδαζαμε...και λυπουμασταν...και νιωθαμε ασχημα που 'πληγωσαμε' τον πατερα μας.....γιατι φυγαμε χωρις τη συναναινεση του.
Θυμαμαι εκλεινα τα ματια μου και παρακαλουσα να ξυπνησω μετα απο δεκα χρονια!!!! να εχει περασει η 'βοη'...Σε αυτα τα δεκα χρονια ομως που φυσικα εμεινα ξυπνια εμαθα τον εαυτο μου, τον συγχωρεσα και αυτον μαζι με τους υπολοιπους και τον αγαπησα...Τους γονεις μου τους αγαπουσα ετσι και αλλιως. Αλλα βαζοντας εκεινοι τον εαυτο τους πανω απο εμας, μας εμαθαν και εμας να μην μας αγαπαμε .....Δεν εφταιγαν....και εκεινοι ηταν πληγωμενοι απο αλλους. Αλλα καποιος πρεπει να παρει αποφαση να σταματησει αυτον τον φαυλο κυκλο , ετσι δεν ειναι?
Τωρα σαρανταριζω, εχασα πολυτιμο χρονο βουτηγμενη στη θλιψη μου που δεν επρεπε....δημιουργησα προβληματα υγειας στον εαυτο μου... ευτυχως ομως το να προσπαθουν να ικανοποιησουν μονο τον εγωισμο τους η μονο τις δικες τους αναγκες με 'μουλαρωσε'....Τωρα εχω δυο παιδακια....Μονο αυτα βαζω πανω απο τον εαυτο μου....Ετσι ειναι η 'λογικη σειρα' των πραγματων...