Originally Posted by
julias
Κοριτσι μου καλησπερα, ευχομαι να εισαι καλα. Περνας μεγαλο λουκι. Ό,τι και να σου πουμε εμεις, ο πονος δεν μειωνεται. Εγω σε θαυμαζω πραγματικα γιατι σε τοσο νεαρη ηλικια δειχνεις τετοια ωριμοτητα και αγαπη για εναν ανθρωπο. Εσυ ξερεις καλυτερα από όλους τί θα κανεις. Να σου πω μονο οτι εισαι πολυ νεα, και οι σπουδες ειναι μπροστα. Θα κανεις την προσπαθεια σου, θα διαβασεις, μπορει να περασεις, μπορει και όχι. Αν δεν περασεις, εσυ θα συνεχισεις την προσπαθεια. Τιποτα δεν χανεται οταν καποιος θελει πραγματικα να σπουδασει..
Όμως το να βιωσεις κατι εντονο σε μια σχεση στη ζωη σου, οπως λες εσυ οτι εχει γινει με τον άνθρωπο αυτον, ειναι κατι που δεν βρισκεται παντα και ευκολα. Δεν πιστευω καθολου οτι ο άνθρωπος ηθελε να σε εκμεταλλευτει, και δεν στα ειπε ολα στην αρχη. Ήθελε απλα να ζησει το ονειρο του μαζι σου. Σε αγαπησε και ισως φερθηκε εγωιστικα, ναι, μπορει να επρεπε να στο πει, για να εχεις την επιλογη, αλλα σε αγαπησε και φοβηθηκε μην σε χασει. Και εσυ εχεις αισθηματα για αυτον αλλιως δεν θα το συζητουσες καν. Να ζησεις λοιπον αυτο που νιωθεις και να σταθεις διπλα του αν αυτο θες. Να ξερεις οτι αν τελικα ερθει το μοιραιο, στο περασμα των χρονων μονο καλα θα εχεις να θυμασαι απο αυτο, γιατι θα εχεις στηριξει το συναισθημα σου. Και παλι εσυ ξερεις αν νιωθεις οντως ετσι. Και ξερεις κατι...μην το βλεπεις ως προβλημα, κανε αυτο που νιωθεις. Και αν νιωθεις οτι θες να εισαι διπλα του, να εισαι. Η αγαπη και η στηριξη ειναι αναντικαταστατες αρετες ειδικα σε θεματα υγειας. Ειμαι βεβαιη οτι πολλοι άνθρωποι αν ηξεραν οτι ειχαν δυο μηνες ζωης και τους ρωτoυσες τί θα ηθελαν να κανουν, Θα επελεγαν να ζησουν εναν μεγαλο ερωτα. Μην τρομαζεις λοιπον. Κανε αυτο που σου λεει η καρδια σου..
Με εκτιμηση στον αγωνα σου..