Originally Posted by
i am here
παιδια ειστε ολοι πολυ καλοι και με βοηθαει πολυ να βλεπω πως σκεφτεστε..
Ας τα παρουμε ενα ενα. Το να πω οτι το ειδα, το βρισκω τραγικο. Προδιδεις την εμπιστοσυνη του αλλου ανευ προηγουμενου και μετα ειναι τζενγκα ολα.. Πεφτουν ενα ενα.. Το βρισκω τραγικο το οτι εψαξα και πραγματικα προτιμω να σκασω παρα να το αποκαλυψω. και το πληρωσα για τα καλα!!
Οσο για τα αλλα.. Ηεκινησα λεγοντας οτι ειναι μια δυσκολη σχεση με αρκετη ενταση. Δεν ειμαστε παιδακια αλλα ταλαιπωρουμαστε γενικα.. Μιλαμε αλλες γλωσσες αλλα παντα καταφερνουμε να καταληξουμε στο ιδιο. Η κοπελα μου ειναι σκληρος ανθρωπος, απομακρη και εχει περασει διαφορα δυσκολα στη ζωη της. Δε μιλαει για τα συναισθηματα της ιδιαιτερα (εγω μιλαω αρκετα) και πολλες φορες ουτε ξερεις τι νιωθει.. ειναι καββουρι που ομως μαζι μου εχει ανοιχτει αρκετα. και παλι βεβαια δεν λεει μεγαλα λογια..
Επισης να σας πω οτι βλεπομαστε λιγο, γιατι δουλευει αρκετα και παρολο που υπαρχει σπιτι, μενουμε μαζι λιγες μερες την εβδομαδα..2 περιπου.. ειναι απειρα πιεσμενη τον τελευταιο καιρο με τη δουλεια, αλλα δεν αλλαζει το οτι νιωθω παραμελημενος. Την ημερα που ειδα το μνμ εμεινα - επεσα απο τα συννεφα. ειχαμε περασει απιστευτα, τρομερη γλυκα κλπ... Και το μνμ πρεπει να ειχε ερθει πολλες μερες πριν.. Θελω να πιστευω οτι αν ηταν να ειχε απαντησει, θα το ειχε κανει..
Τελος, θελω να δω μονη της τι θα κανει, το να την φερω προ τετελεσμενου και να την πιεσω με τον τροπο μου, δεν ξερω τι αποτελεσμα θα φερει.. Τη ζηλια κ την παρανοια μου δεν την ειδε (ελπιζω), μονο μια απλη κριση αγαπης και αναγκης για κουβεντα για τη σχεση μας.. Ανασφαλεια φουλ βεβαια καθως δεν ειχε ιδεα για ποιο λογο εγω εκανα ετσι..