Με απατα? Βοηθήστε με να καταλάβω γιατι θα παλαβώσω!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 61
    Senior Member
    Ξέρεις κάτι..
    οκ, λάθος που κοίταξες το μήνυμα αλλά τώρα πάει , έγινε..
    και σένα σε ζώνουν τα φίδια.
    Μην ψάχνεις παρηγορητικά λόγια από εμάς...δεν μπορούμε να ξέρουμε τι συμβαίνει.
    Εδώ δεν ξέρεις εσύ που έχεις και σχέση μαζί της.
    Εγώ στη θέση σου θα της το έλεγα και για να λυτρωθώ αλλά και για να ακούσω τη δική της άποψη.
    μπορεί να είναι κάτι απλό..μπορεί να είναι και αυτό που φοβάσαι..πως αλλιώς θα σου λυθεί η απορία αν δεν είσαι ειλικρινής μαζί της?
    Εκτός αυτού, να σε ρωτήσω..γενικά η σχέση σας πως είναι?
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by i am here View Post
    οντως... δεν εχω κατι να πω γα τους κακοβουλους ετσι οπως το θετεις..

Πραγματικα το αποκλειω ομως να μην το καταλαβε.. ειναι σπιρτο σε αυτα. Κι ακομη κι αν δεν το ειχε καταλαβει τοτε, τωρα με το μνμ επρεπε να ειναι σιγουρη. Το οτι δεν εγραψε κατι τυπου δεν ξερω αν ενοχλώ και προτιμησε ενα δεν ξερω αν πρεπει κι αν ειναι σωστο, μου δειχνει οτι σιγουρα εχει γινει μια συζητηση. Το γνωριζουν κ οι 2, εχουν πει οτι ειναι λαθος αλλα αυτος δε μπορεσε να κρατηθει.. Μου δειχνει πολυ οικειοτητα το μνμ, οτι εχει το θαρρος γιατι τα εχουν συζητησει..

Το βλεπω λαθος?
    και γιατι δεν σου δειχνει, οτι δεν του εχει δωσει κανενα απολυτως ιδιαιτερο θαρρος, και ακριβως γιαυτο ειπε την κουβεντα αυτη, διοτι η κοπελα θα παραξενευοταν "απο που κι ως που" στελνει ο πρωην συναδελφος προσωπικα μηνυματα?
    γιατι δλδ παει κατευθειαν το μυαλο σου στο κακο?

εκτος αυτης της αμφιβολιας που εχεις, η σχεση σας πως ειναι? ειστε ερωτευμενοι ? επικοινωνειτε καλα? ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ?

Senior Member
    Ναι, αλήθεια, γιατί δεν τη ρωτάς στα ίσια? Κι εγώ αυτό θα έκανα. Μάλλον, το έχω ήδη κάνει σε παρόμοια περίπτωση.
    Από την απάντησή της θα βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Όσο για το να ψάχνεις το κινητό του συντρόφου, πολύ το έχουν κάνει, λίγοι το παραδέχονται.
    Εγώ για παράδειγμα, δεν αφήνω ποτέ μηνύματα που δεν θα ήθελα να δει κάποιος άλλος. Χωρίς να κάνω τίποτα ύποπτο και χωρίς να μου έχει δώσει δικαιώματα ο σύντροφός μου. Αλλά, φύλαγε τα ρούχα σου...

Senior Member
    εγω δεν συμφωνω με την 'αποκαλυψη' παιδια.
    διοτι αν μεν εχει κανει κατι, ηταν τοσο ουδετερο το μηνυμα, που μπορει ανετα να το καλυψει και να τον βρισει κι απο πανω.
    αν δεν εχει κανει τπτ η κοπελα, θα πεσει πολυ στα ματια της, κι απο κει μπορει να ξεκινησει αλλη ιστορια..

Senior Member
    Ρεμ, υπάρχουν δύο τινά..
    Το πρώτο είναι ότι η κοπέλα είναι "αθώα" και ότι το μήνυμα το έστειλε ο άλλος εντελώς χωρίς να έχει δώσει εκείνη δικαίωμα..
    το δεύτερο είναι ότι όντως υπάρχει κάτι...
    Και στις δύο περιπτώσεις η κοπέλα οφείλει να προστατεύσει τη σχέση.
    Γιατί να πέσει αυτός στα μάτια της, στην τελική άνθρωπος είναι..είχε δει προφανώς διαφοροποίηση στη συμπεριφορά και κάτι τον έσπρωξε να ψάξει..αυτό δεν πρέπει να συνυπολογιστεί? εφόσον φυσικά δεν είναι γενικά ζηλιάρης.
    καλώς ή κακώς το δικαίωμα δόθηκε και πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια.
    έχει αμφισημία το μήνυμα...
    Δλδ ναι μεν νιώθει άσχημα αυτός που το στέλνει αλλά με κάποιο τρόπο έχει πάρει και το δικαίωμα να το κάνει.
    Διότι αν ήταν κάγκουρας θα είχε άλλο στυλ το μήνυμα..όχι απολογητικό.
    Μήπως της έχει πει ότι τη θέλει και αυτή του είπε ότι έχει σχέση?
    Πρέπει να τη ρωτήσει.
    Ενδεχομένως να χρειάζονται και ένα τέτοιο feedback στη σχέση τους.

Senior Member
    οντως... δεν εχω κατι να πω γα τους κακοβουλους ετσι οπως το θετεις..

Πραγματικα το αποκλειω ομως να μην το καταλαβε.. ειναι σπιρτο σε αυτα. Κι ακομη κι αν δεν το ειχε καταλαβει τοτε, τωρα με το μνμ επρεπε να ειναι σιγουρη. Το οτι δεν εγραψε κατι τυπου δεν ξερω αν ενοχλώ και προτιμησε ενα δεν ξερω αν πρεπει κι αν ειναι σωστο, μου δειχνει οτι σιγουρα εχει γινει μια συζητηση. Το γνωριζουν κ οι 2, εχουν πει οτι ειναι λαθος αλλα αυτος δε μπορεσε να κρατηθει.. Μου δειχνει πολυ οικειοτητα το μνμ, οτι εχει το θαρρος γιατι τα εχουν συζητησει..

Το βλεπω λαθος?

γειά σου i am here,
    το συμπέρασμα που βγαίνει απ' όσα έχουν αναφερθεί, είναι ότι παρ' όλο που οι υποψίες σου
    είναι αβάσιμες κι η σχέση δεν δείχνει νάχει πρόβλημα, το πρόβλημα θα το δημιουργήσεις εσύ
    ο ίδιος και με τις ανασφάλειές σου. Η συμπεριφορά σου δείχνει και ζήλεια σε βαθμό που πνίγει.
    Για δες το λίγο, γιατί σε σχέση μ' όσα ανέφερες άλλα είν' αυτά, που ανησυχούν κι όχι η
    συμπεριφορά της κοπέλας σου, που στο κάτω-κάτω δεν σου δίνει μέχρι στιγμής δικαίωμα..
    Η λαϊκή παροιμία: " απ' ό,τι φοβάσαι δεν γλυτώνεις " σου λέει κάτι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω δεν συμφωνω με την 'αποκαλυψη' παιδια.
    διοτι αν μεν εχει κανει κατι, ηταν τοσο ουδετερο το μηνυμα, που μπορει ανετα να το καλυψει και να τον βρισει κι απο πανω.
    αν δεν εχει κανει τπτ η κοπελα, θα πεσει πολυ στα ματια της, κι απο κει μπορει να ξεκινησει αλλη ιστορια..
    Προσωπικά, από το να τρώγομαι με τα ρούχα μου, προτιμώ να είμαι ειλικρινής και να ξεκαθαρίζω τα πράγματα.
    Άσε που γενικά είμαι της άποψης ότι δεν πειράζει να "πέφτουμε" καμιά φορά στα μάτια του συντρόφου μας. Που σίγουρα θα έχει κι αυτός τα ελαττώματά του. Άλλωστε, κανείς δεν είναι τέλειος. Και ποιος ο λόγος να το παίζω "υπεράνω", όταν τελικά δεν είμαι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Ρεμ, υπάρχουν δύο τινά..
    Το πρώτο είναι ότι η κοπέλα είναι "αθώα" και ότι το μήνυμα το έστειλε ο άλλος εντελώς χωρίς να έχει δώσει εκείνη δικαίωμα..
    το δεύτερο είναι ότι όντως υπάρχει κάτι...
    Και στις δύο περιπτώσεις η κοπέλα οφείλει να προστατεύσει τη σχέση.
    Γιατί να πέσει αυτός στα μάτια της, στην τελική άνθρωπος είναι..είχε δει προφανώς διαφοροποίηση στη συμπεριφορά και κάτι τον έσπρωξε να ψάξει..αυτό δεν πρέπει να συνυπολογιστεί? εφόσον φυσικά δεν είναι γενικά ζηλιάρης.
    καλώς ή κακώς το δικαίωμα δόθηκε και πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια.
    έχει αμφισημία το μήνυμα...
    Δλδ ναι μεν νιώθει άσχημα αυτός που το στέλνει αλλά με κάποιο τρόπο έχει πάρει και το δικαίωμα να το κάνει.
    Διότι αν ήταν κάγκουρας θα είχε άλλο στυλ το μήνυμα..όχι απολογητικό.
    Μήπως της έχει πει ότι τη θέλει και αυτή του είπε ότι έχει σχέση?
    Πρέπει να τη ρωτήσει.
    Ενδεχομένως να χρειάζονται και ένα τέτοιο feedback στη σχέση τους.
    ενταξει, δεν χρειαζεται να ειναι καγκουρας καποιος που εχει μιλησει με μια κοπελα, για να στειλει ενα μηνυμα χωρις να τον εχει προκαλεσει η αλλη.

μα ΕΙΧΕ δει διαφοροποιηση και εψαξε? η το εψαξε απλα γιατι το βρηκε μπροστα του? οπως ειδες δεν μας ειπε κατι τετοιο.
    δεν ξερω τι θα συνυπολογιστει. δεν ειμαστε ολοι ιδιοι. μπορει να μην το συγχωρησει .

αμφισημια δεχομαι στο ΙΔΙΟ το μηνυμα. δλδ οντως, μπορει να υπαρχει κατι απο πισω, μπορει και τπτ απολυτως.
    αλλα δεν ειναι απαραιτητο να δωσεις δικαιωμα για να σου στειλουν ενα τετοιο μηνυμα. στο λεω γιατι μου εχει τυχει και ηταν διπλα και ο φιλος μου και του το εδειξα κιολας γιατι ακουστηκε και δεν ηθελα να εχει αμφιβολιες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    γειά σου i am here,
    το συμπέρασμα που βγαίνει απ' όσα έχουν αναφερθεί, είναι ότι παρ' όλο που οι υποψίες σου
    είναι αβάσιμες κι η σχέση δεν δείχνει νάχει πρόβλημα
    , το πρόβλημα θα το δημιουργήσεις εσύ
    ο ίδιος και με τις ανασφάλειές σου. Η συμπεριφορά σου δείχνει και ζήλεια σε βαθμό που πνίγει.
    Για δες το λίγο, γιατί σε σχέση μ' όσα ανέφερες άλλα είν' αυτά, που ανησυχούν κι όχι η
    συμπεριφορά της κοπέλας σου, που στο κάτω-κάτω δεν σου δίνει μέχρι στιγμής δικαίωμα..
    Η λαϊκή παροιμία: " απ' ό,τι φοβάσαι δεν γλυτώνεις " σου λέει κάτι?
    Παρατηρώ ότι για ακόμη μια φορά, με ελάχιστα στοιχεία βγάζεις πολύ εύκολα συμπεράσματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Προσωπικά, από το να τρώγομαι με τα ρούχα μου, προτιμώ να είμαι ειλικρινής και να ξεκαθαρίζω τα πράγματα.
    Άσε που γενικά είμαι της άποψης ότι δεν πειράζει να "πέφτουμε" καμιά φορά στα μάτια του συντρόφου μας. Που σίγουρα θα έχει κι αυτός τα ελαττώματά του. Άλλωστε, κανείς δεν είναι τέλειος. Και ποιος ο λόγος να το παίζω "υπεράνω", όταν τελικά δεν είμαι?
    εγω δεν το λεω με την λογικη του "να το παιξουμε τελειοι και αμεμπτοι", αλλα με την λογικη του αν του αλλου του φαινεται τρομερη μικροπρεπεια η συγκεκριμενη κινηση, μπορει να υπαρξει καποιο μικρο ρηγμα σε μια σχεση που μεχρι τοτε δεν ειχε κανενα προβλημα.
    δλδ.... τετοιες περιεργειες ειναι το "μηλο" στον παραδεισο... δεν υπαρχει γυρισμος καμια φορα οταν αρχισει να ξηλωνεται ο καμβας..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ενταξει, δεν χρειαζεται να ειναι καγκουρας καποιος που εχει μιλησει με μια κοπελα, για να στειλει ενα μηνυμα χωρις να τον εχει προκαλεσει η αλλη.

μα ΕΙΧΕ δει διαφοροποιηση και εψαξε? η το εψαξε απλα γιατι το βρηκε μπροστα του? οπως ειδες δεν μας ειπε κατι τετοιο.
    δεν ξερω τι θα συνυπολογιστει. δεν ειμαστε ολοι ιδιοι. μπορει να μην το συγχωρησει .

αμφισημια δεχομαι στο ΙΔΙΟ το μηνυμα. δλδ οντως, μπορει να υπαρχει κατι απο πισω, μπορει και τπτ απολυτως.
    αλλα δεν ειναι απαραιτητο να δωσεις δικαιωμα για να σου στειλουν ενα τετοιο μηνυμα. στο λεω γιατι μου εχει τυχει και ηταν διπλα και ο φιλος μου και του το εδειξα κιολας γιατι ακουστηκε και δεν ηθελα να εχει αμφιβολιες.
    Να είδες πως το χειρίστηκες εσύ?
    την προστάτεψες τη σχέση σου...
    Και μένα μου έχει συμβεί, τη μία φορά δεν ήταν μπροστά και του απάντησα ότι έχω σχέση και δε θέλω να με ενοχλεί χωρίς να μάθει ποτέ κάτι ο φίλος μου..και εννοείται ότι διέγραψα το μήνυμα..
    Τώρα εν προκειμένω, γι'αυτό εγώ ρωτάω τον iam here για το πως είναι η σχέση τους γενικά..
    Μήπως αισθάνεται ανασφαλής?
    Μήπως θέλει κάτι παραπάνω?
    Και να πέσει στα μάτια της δεν τρέχει τίποτα...αλατοπίπερο είναι αυτά.
    Γιατί, αυτή είναι τέλεια?Εδώ ο φίλος της δε νιώθει άνετα να της συζητήσει για την ανσφάλειά του..
    Πάντως δεν γ΄'ινεται αν το αφήσει έτσι γιατί θα τον τρώει..
    Πες μας ρε παιδί, πως είναι η σχέση σας?

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Παρατηρώ ότι για ακόμη μια φορά, με ελάχιστα στοιχεία βγάζεις πολύ εύκολα συμπεράσματα.
    Τα συμπεράσματα είναι το αυτονόητο, που ίσως εσύ δεν μπορείς δυστυχώς να δεις πίσω απ' όσα λέγονται!

Member
    παιδια ειστε ολοι πολυ καλοι και με βοηθαει πολυ να βλεπω πως σκεφτεστε..

Ας τα παρουμε ενα ενα. Το να πω οτι το ειδα, το βρισκω τραγικο. Προδιδεις την εμπιστοσυνη του αλλου ανευ προηγουμενου και μετα ειναι τζενγκα ολα.. Πεφτουν ενα ενα.. Το βρισκω τραγικο το οτι εψαξα και πραγματικα προτιμω να σκασω παρα να το αποκαλυψω. και το πληρωσα για τα καλα!!

Οσο για τα αλλα.. Ηεκινησα λεγοντας οτι ειναι μια δυσκολη σχεση με αρκετη ενταση. Δεν ειμαστε παιδακια αλλα ταλαιπωρουμαστε γενικα.. Μιλαμε αλλες γλωσσες αλλα παντα καταφερνουμε να καταληξουμε στο ιδιο. Η κοπελα μου ειναι σκληρος ανθρωπος, απομακρη και εχει περασει διαφορα δυσκολα στη ζωη της. Δε μιλαει για τα συναισθηματα της ιδιαιτερα (εγω μιλαω αρκετα) και πολλες φορες ουτε ξερεις τι νιωθει.. ειναι καββουρι που ομως μαζι μου εχει ανοιχτει αρκετα. και παλι βεβαια δεν λεει μεγαλα λογια..

Επισης να σας πω οτι βλεπομαστε λιγο, γιατι δουλευει αρκετα και παρολο που υπαρχει σπιτι, μενουμε μαζι λιγες μερες την εβδομαδα..2 περιπου.. ειναι απειρα πιεσμενη τον τελευταιο καιρο με τη δουλεια, αλλα δεν αλλαζει το οτι νιωθω παραμελημενος. Την ημερα που ειδα το μνμ εμεινα - επεσα απο τα συννεφα. ειχαμε περασει απιστευτα, τρομερη γλυκα κλπ... Και το μνμ πρεπει να ειχε ερθει πολλες μερες πριν.. Θελω να πιστευω οτι αν ηταν να ειχε απαντησει, θα το ειχε κανει..

Τελος, θελω να δω μονη της τι θα κανει, το να την φερω προ τετελεσμενου και να την πιεσω με τον τροπο μου, δεν ξερω τι αποτελεσμα θα φερει.. Τη ζηλια κ την παρανοια μου δεν την ειδε (ελπιζω), μονο μια απλη κριση αγαπης και αναγκης για κουβεντα για τη σχεση μας.. Ανασφαλεια φουλ βεβαια καθως δεν ειχε ιδεα για ποιο λογο εγω εκανα ετσι..

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Να είδες πως το χειρίστηκες εσύ?
    την προστάτεψες τη σχέση σου..
    .
    Και μένα μου έχει συμβεί, τη μία φορά δεν ήταν μπροστά και του απάντησα ότι έχω σχέση και δε θέλω να με ενοχλεί χωρίς να μάθει ποτέ κάτι ο φίλος μου..και εννοείται ότι διέγραψα το μήνυμα..
    Τώρα εν προκειμένω, γι'αυτό εγώ ρωτάω τον iam here για το πως είναι η σχέση τους γενικά..
    Μήπως αισθάνεται ανασφαλής?
    Μήπως θέλει κάτι παραπάνω?
    Και να πέσει στα μάτια της δεν τρέχει τίποτα...αλατοπίπερο είναι αυτά.
    Γιατί, αυτή είναι τέλεια?Εδώ ο φίλος της δε νιώθει άνετα να της συζητήσει για την ανσφάλειά του..
    Πάντως δεν γ΄'ινεται αν το αφήσει έτσι γιατί θα τον τρώει..
    Πες μας ρε παιδί, πως είναι η σχέση σας?
    μα ναι, αλλα εγω του το ειπα γιατι ακουσε οτι ηρθε μηνυμα και δεν ειχα κανεναν λογο να μη του πω τι ηταν και να τον βαλω χωρις λογο σε υποψιες. αν δεν ηταν παρων, δεν θα το ελεγα καν, θα το θεωρουσα ασημαντο περιστατικο. αυτο με κανει υποπτη? θα απαντουσα ομως. αυτο που απαντησες κι εσυ..

οσο για το αν ειναι τελεια η κοπελα, δεν το ξερουμε. μπορει και να ειναι.

για τις γενικες ερωτησεις για την σχεση, συμφωνω απολυτα, γιατι εκει βρισκεται η ουσια.

Senior Member
    παιδια ειστε ολοι πολυ καλοι και με βοηθαει πολυ να βλεπω πως σκεφτεστε..

Ας τα παρουμε ενα ενα. Το να πω οτι το ειδα, το βρισκω τραγικο. Προδιδεις την εμπιστοσυνη του αλλου ανευ προηγουμενου και μετα ειναι τζενγκα ολα.. Πεφτουν ενα ενα.. Το βρισκω τραγικο το οτι εψαξα και πραγματικα προτιμω να σκασω παρα να το αποκαλυψω. και το πληρωσα για τα καλα!!

Οσο για τα αλλα.. Ηεκινησα λεγοντας οτι ειναι μια δυσκολη σχεση με αρκετη ενταση. Δεν ειμαστε παιδακια αλλα ταλαιπωρουμαστε γενικα.. Μιλαμε αλλες γλωσσες αλλα παντα καταφερνουμε να καταληξουμε στο ιδιο. Η κοπελα μου ειναι σκληρος ανθρωπος, απομακρη και εχει περασει διαφορα δυσκολα στη ζωη της. Δε μιλαει για τα συναισθηματα της ιδιαιτερα (εγω μιλαω αρκετα) και πολλες φορες ουτε ξερεις τι νιωθει.. ειναι καββουρι που ομως μαζι μου εχει ανοιχτει αρκετα. και παλι βεβαια δεν λεει μεγαλα λογια..

Επισης να σας πω οτι βλεπομαστε λιγο, γιατι δουλευει αρκετα και παρολο που υπαρχει σπιτι, μενουμε μαζι λιγες μερες την εβδομαδα..2 περιπου.. ειναι απειρα πιεσμενη τον τελευταιο καιρο με τη δουλεια, αλλα δεν αλλαζει το οτι νιωθω παραμελημενος. Την ημερα που ειδα το μνμ εμεινα - επεσα απο τα συννεφα. ειχαμε περασει απιστευτα, τρομερη γλυκα κλπ... Και το μνμ πρεπει να ειχε ερθει πολλες μερες πριν.. Θελω να πιστευω οτι αν ηταν να ειχε απαντησει, θα το ειχε κανει..

Τελος, θελω να δω μονη της τι θα κανει, το να την φερω προ τετελεσμενου και να την πιεσω με τον τροπο μου, δεν ξερω τι αποτελεσμα θα φερει.. Τη ζηλια κ την παρανοια μου δεν την ειδε (ελπιζω), μονο μια απλη κριση αγαπης και αναγκης για κουβεντα για τη σχεση μας.. Ανασφαλεια φουλ βεβαια καθως δεν ειχε ιδεα για ποιο λογο εγω εκανα ετσι..
    ρε συ μήπως το θέμα είναι ότι εκεινή δεν ανοίγεται πολύ και εσύ έχεις ανάγκη απο περισσότερη τρυφερότητα και επιβεβαίωση?
    Δηλαδή μήπως ισχύει γενικά αυτό στη σχέση και τώρα δόθηκε μια αφορμή για να βγει στην επιφάνεια η ανασφάλεια?
    γιατί δεν της κάνεις μια κουβέντα για αυτά που νιώθεις?
    είναι πολύ σημαντικό πράγμα η συναισθηματική κάλυψη...
    οι τσακωμοί σας συνήθως για ποιο λόγο γίνονται?

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast