Originally Posted by
Broken_DoLL
ειναι τρομερο το ποσο σε μειωνουν. εκμεταλευομενοι το οτι χρειαζεσαι να δουλεψεις. και ΝΑΙ γμτ θα κατσεις και να κωλοβαρεσεις αμα δν εχει δουλεια, δλδ τι να κανεις, εισαι ανθρωπος κλεισμενος σε ενα κτιριο επι 10 ωρες και αλλες 2 μεσα στην μερα συνολο ωστε να πας μεχρι εκει και πισω σπιτι σου (και λιγο λεω) και μας αξιζει ενας σεβασμος τυπικος! ειναι ΤΟΣΟ ηλιθιο να εχει ο αλλος την δυναμη να ξερει πως θα σου κανει Ο,ΤΙ του καπνισει επειδη εισαι υπο την δουλεψη του. εκμεταλευση . δεν με νοιαζουν τα λεφτα τοσο οσο με νοιαζει το να με μειωνουνε και να μου ΒΙΑΖΟΥΝ την ψυχη! δεν μπορουμε να κανουμε ο,τι θελουμε κακα τα ψεματα jimm..... (by the way το κειμενο σου το διαβασα και μια και 2 κ ειληκρινα τα πες πολυ καλα , τοσο που πιστευω τα χεις ζησει κ εσυ ετσι δν ειναι?)
εχω σκεφτει κ εχω ''εκπαιδευτει'', αν θες, σε ολα αυτα τα περιεργα των εργοδοτων που στην ουσια σε κανουν απο ενα σημειο και μετα να αλλαζεις ΟΛΗ σου την ζωη για την δουλεια σου! δλδ με λιγα λογια, οσο περνανε τα χρονια, ολοκλιρη η ζωη σου καθως και τα σχεδια σου για την οικογενεια που θα θελες να κανεις, γυρνανε γυρω απο την δουλεια. ετσι οριζεσαι πλεον, για το τι ΜΠΟΡΕΙΣ να κανεις και οτι για το ΤΙ ΘΕΣ........
για τι πραγμα αξιζει να ζουμε. παμε ''διακοπες'' για 20 ΜΕΡΕΣ το καλοκαιρι........και χαιρομαστε σαν μλκες