Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΗ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    κ παλι δεν θα μ αρεσε, ποτε δεν καθομουν στα παγκακια. μονο οταν ηταν να χαμουρευτω με κανα γκομενο μετα το σχολειο
    μαθε να νιωθεις και να περνας καλα και χωρις λεφτα η με λιγα λεφτα, οταν βγαινεις μονος και τρως ενα σοβαρο ποσο μετα αισθανεσαι ακομα χειροτερα, ενω αν περασεις καλα με την παρεα σου με ελαχιστα εξωδα νιωθεις καλα - το χρημα δεν ειναι τοσο σημαντικο για να περνας καλα

Senior Member
    ειναι τρομερο το ποσο σε μειωνουν. εκμεταλευομενοι το οτι χρειαζεσαι να δουλεψεις. και ΝΑΙ γμτ θα κατσεις και να κωλοβαρεσεις αμα δν εχει δουλεια, δλδ τι να κανεις, εισαι ανθρωπος κλεισμενος σε ενα κτιριο επι 10 ωρες και αλλες 2 μεσα στην μερα συνολο ωστε να πας μεχρι εκει και πισω σπιτι σου (και λιγο λεω) και μας αξιζει ενας σεβασμος τυπικος! ειναι ΤΟΣΟ ηλιθιο να εχει ο αλλος την δυναμη να ξερει πως θα σου κανει Ο,ΤΙ του καπνισει επειδη εισαι υπο την δουλεψη του. εκμεταλευση . δεν με νοιαζουν τα λεφτα τοσο οσο με νοιαζει το να με μειωνουνε και να μου ΒΙΑΖΟΥΝ την ψυχη! δεν μπορουμε να κανουμε ο,τι θελουμε κακα τα ψεματα jimm..... (by the way το κειμενο σου το διαβασα και μια και 2 κ ειληκρινα τα πες πολυ καλα , τοσο που πιστευω τα χεις ζησει κ εσυ ετσι δν ειναι?)

εχω σκεφτει κ εχω ''εκπαιδευτει'', αν θες, σε ολα αυτα τα περιεργα των εργοδοτων που στην ουσια σε κανουν απο ενα σημειο και μετα να αλλαζεις ΟΛΗ σου την ζωη για την δουλεια σου! δλδ με λιγα λογια, οσο περνανε τα χρονια, ολοκλιρη η ζωη σου καθως και τα σχεδια σου για την οικογενεια που θα θελες να κανεις, γυρνανε γυρω απο την δουλεια. ετσι οριζεσαι πλεον, για το τι ΜΠΟΡΕΙΣ να κανεις και οτι για το ΤΙ ΘΕΣ........

για τι πραγμα αξιζει να ζουμε. παμε ''διακοπες'' για 20 ΜΕΡΕΣ το καλοκαιρι........και χαιρομαστε σαν μλκες
    Ναι η δουλεια σου ειναι κατι που το κουβαλας πανω ολη σου τη ζωη. Ομως δουλεια δεν ειναι μονο δουλεία. Στην αρχη πιστευω ειναι ετσι. Οσο αναλαμβανεις ευθυνες τοσο νιωθεις οτι δημιουργεις. Κι εκει πιστευω το απολαμβανεις. Οτι απολαμβανεις δεν ειναι δουλεια πλεον. Γιαυτο ειναι σημαντικο με λιγα λογια να αγαπαμε αυτο που κανουμε. Εγω σπουδασα σε μια απ τις κλασικες οικονομικες σχολες της ελλαδας που βγαζει ανεργους με τη σεσουλα αλλα πλεον προσπαθω παραλληλα να κανω επαγγελμα το χομπι μου. Ειμαι μουσικος και μου δινει μεγαλη ευχαριστηση αυτο. Τοσο που εχω γραμμενη την κοινωνια και την ανεργια. Οταν ειμαι με ανθρωπους που αγαπω και παιζω μουσικη δεν συγκρινετε με τπτ. Ευτυχως αυτα τα χρονια στο σπιτι των γονιων μου περασα απο πολυ μεγαλη πιεση αλλα αυτο με εκανε να αποκτησω πολυ σκληρη πετσα. Δε παει να λεει το καθε αφεντικο. Αμα δει το βλεμμα μου θα τρομαξει.

Εγω δυστυχως λογω προσωπικων προβληματων συν ανεργιας δεν εχω δουλεψει ακομα εκτος απο τους μηνες της πρακτικης μου σε τραπεζα. Αλλα περασα στρατο, πανεπιστημιο οπου σε εργαστηρια κτλ ή με εργασιες υπηρχε το job environment. Πιστευω οπως σου ξαναειπα πως κι εμεις μπορει να κανουμε δυσκολη την καθημερινοτητα του αλλου χωρις να το καταλαβαινουμε. Οποτε ειναι δουλεια ολων να σκληραγωγηθουν και να κανουν υπομονη ο ενας με τον αλλον.

Επισης οι διαπροσωπικες σχεσεις ειναι κι αυτες μερος της δουλειας πιστευω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    μαθε να νιωθεις και να περνας καλα και χωρις λεφτα η με λιγα λεφτα, οταν βγαινεις μονος και τρως ενα σοβαρο ποσο μετα αισθανεσαι ακομα χειροτερα, ενω αν περασεις καλα με την παρεα σου με ελαχιστα εξωδα νιωθεις καλα - το χρημα δεν ειναι τοσο σημαντικο για να περνας καλα
    Ναι ρε φιλε ετσι ειναι. Ειναι τριπακι ασχημο για μενα η ζωη σε φαση...δουλεια σα το σκυλο και δυο μερες την εβδομαδα καπνισμα φουλ, ουισκια, μπουζουκια κτλ κτλ... Δεν λεω ωραια ειναι που και που. Αλλα ξερω ατομα που το εχουν κανει σκοπο να δουλευουν για να τα δινουν εκει και σε κυριλατα αμαξια. Πραγματικα δεν τους καταλαβαινω. Για μενα που περναω τετοια πιεση μεσα μου το μοναδικο που θα με εκανε να πεταω απο χαρα θα ηταν να βρω την ηρεμια μου και να βιωσω εναν δυνατο ερωτα. Ακομα κι αν μενω στο παγκακι.

Senior Member
    κ παλι δεν θα μ αρεσε, ποτε δεν καθομουν στα παγκακια. μονο οταν ηταν να χαμουρευτω με κανα γκομενο μετα το σχολειο
    Αυτες οι αντιληψεις σου σε τρωνε και σου χαλανε την ψυχολογια baby. Εγω αργησα να δω την μαγεια και την ομορφια στα απλα. Πραγματικα εκνευριζομαι. Μου θυμιζεις τις συμφοιτητριες μου στη σχολη μου. Ψηλομυτες απιστευτα...αλλα και απιστευτα μονες... True story...

Senior Member
    μα δεν ειναι θεμα ψιλομυτιας αμα απλα δεν συμμεριζεσαι γουστα! ποτε δεν μ αρεσε αλλα δν παει να πει πως δεν το δοκιμασα ωστε να χω αποψη! δεν μαρεσε να ''αραζω'' σε παγκακια η στον Λυκαβητο τι να κανουμε τωρα. πρεπει σωνει κ καλα να μ αρεσει επειδη ειναι κατι ''απλο'' η ''μαγικο''?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    μα δεν ειναι θεμα ψιλομυτιας αμα απλα δεν συμμεριζεσαι γουστα! ποτε δεν μ αρεσε αλλα δν παει να πει πως δεν το δοκιμασα ωστε να χω αποψη! δεν μαρεσε να ''αραζω'' σε παγκακια η στον Λυκαβητο τι να κανουμε τωρα. πρεπει σωνει κ καλα να μ αρεσει επειδη ειναι κατι ''απλο'' η ''μαγικο''?
    Αν σκεφτεις ποσες βρισιες τρως για τα λεφτα που θα δωσεις για μερικα ποτα εξω ισως σκεφτεις τι αξιζει περισοτερο...

Άμα δε σ' αρεσει μια δουλεια δεν πρόκειται να αλλάξεις άποψη γι αυτό ούτε με το που θα βγεις με σύνταξη, μια ζωή θα καταπιέζεσαι στο βωμό του χρήματος. Από τη δουλειά να έχουμε απαιτήσεις μέχρι εκεί που είναι το επίπεδο μας και όχι πιο πάνω.
    γιάννης

Senior Member
    ΔΕΝ με νοιαζουν τοσο τα λεφτα αρκει να μην ειμαι δυστυχισμενη. γιαννη δεν μπορεις να κανεις κατι δυστυχως ετσι ειναι ποσοι ειναι που ξερεις που κανουν την δουλεια που θα θελανε εγω δεν ξερω κανεναν.

Senior Member
    εμενα καμια φορα η δουλεια μου με ικανοποιουσε παρα πολυ (ειδικα οταν το χρημα ηταν πολυ καλο χαχαχα)

ΔΕΝ με νοιαζουν τοσο τα λεφτα αρκει να μην ειμαι δυστυχισμενη. γιαννη δεν μπορεις να κανεις κατι δυστυχως ετσι ειναι ποσοι ειναι που ξερεις που κανουν την δουλεια που θα θελανε εγω δεν ξερω κανεναν.
    Μαίρη δίκιο έχεις, δεν είναι μόνο τα λεφτά που κάνουν τη δουλειά. Μην φτάνουμε δλδ στο άλλο άκρο, εχω κάτι γνωστούς που μένουν σε δουλειές όπου καθημερινά τους εξευτελίζουν, τους ταπεινώνουν και η δουλειά είναι τύπου αγγαρείας, συνήθισαν να καταπίνουν και μένουν εκεί για τα λεφτά και τη σιγουριά της δουλειάς, απλά για να χουν ένα υποφερτό εισόδημα. Τι να την κάνεις τετοια ζωή? να φτάσεις στη συνταξη και να λες όλα αυτα τα χρόνια δεν πέτυχα τίποτα, μόνο ζούσα για ενα μισθό. Μαίρη υπάρχουν πολλοί που κάνουν τη δουλειά που θα θέλανε, είναι άτομα που ποτέ δεν μπήκαν ούτε ποτέ είχαν ανάγκη τα φόρουμ υποστήριξης!
    γιάννης

Senior Member
    ναι οκ υπαρχουν και ανθρωποι τετοιοι. ομως οπως βλεπεις, δεν διαλεγουμε πολλες φορες την ζωη μας. δεν μπορουσαμε να ειμαστε ολοι στην ιδια κατασταση κ αυτο μας διαχωριζει. το να προσπαθουμε να την βελτιωσουμε ναι , αλλα δεν αλλαζει εντελως σημερον ημερα. ειναι η πικρη αληθεια. βλεπεις πχ στην τηλεοραση στις ταινιες ποσο ευκολα ο καθενας παραταει την δουλεια του και φευγει σε αλλη πολη αλλη χωρα βρισκει δουλεια σερβιτορος και αμεσως πιανει σπιταρωνα να πουμε.

Senior Member
    βρε και τα υπογεια καλα ειναι, ζεστα τον χειμονα και δροσερα το καλοκαιρι, σημασια εχει να εχεις χαμηλα παγια εξοδα. Οταν σε καμια δεκαετια θα υπαρχουν καλυτερα φωτοβολταικα θα παρουμε ολοι τα βουνα χαχαχαχα γτ με το ρευμα μας κρατανε στις πολεις, ολα τα υπολοιπα υπαρχουν στην φυση

Senior Member
    Είναι από τα νέα ψυχοσωματικά της εργοδοσίας:P. Δεν έχω δουλειά εγώ σου γαμάω τη δική σου ψυχολογία. Το διαπιστώνω τώρα τελευταία σε συζητήσεις με πολλά άτομα, παντού μία από τα ίδια μπρόκεν. Και αρχίζουν οι εργαζόμενοι να παρακαλάνε να έχει δουλειά ο μαλάκας πάνω απ' το κεφάλι τους έστω κι αν κουράζονται για να μη τους τα πρήζει παραπάνω.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    ρειν δεν ειναι μονο προσφατο το γεγονος. και πριν 7 χρονια τα ιδια περνουσα. και ο πατερας μ τα ιδια μ λεει για οταν ηταν νεος. ολοι οι εργοδοτες νμζουν πως εχουν δουλους και ξεχνανε φυσικα πως κ εκεινοι απο καπου ξεκινησαν. εκτος απο περιπτωσεις που τα βρηκαν ετοιμα απο μπαμπα κλπ. γιατι να θελει τοσο να σε παταει το ανθρωπινο ειδος

ρειν δεν ειναι μονο προσφατο το γεγονος. και πριν 7 χρονια τα ιδια περνουσα. και ο πατερας μ τα ιδια μ λεει για οταν ηταν νεος. ολοι οι εργοδοτες νμζουν πως εχουν δουλους και ξεχνανε φυσικα πως κ εκεινοι απο καπου ξεκινησαν. εκτος απο περιπτωσεις που τα βρηκαν ετοιμα απο μπαμπα κλπ. γιατι να θελει τοσο να σε παταει το ανθρωπινο ειδος
    Αν η δουλεια έχει ανέλιξη, δλδ θα πάρεις προαγωγες και ίσως καποτε γινεις και διευθυντης τότε ισχύει το ότι όλοι από κάπου ξεκίνησαν, αν πρόκειται για δουλειά που δεν έχει τέτοια τότε μια ζωή εκεί τα ίδια θα υποφέρεις εκτός κι αν κάποτε αποκτήσεις πολλή αναισθησία και το μόνο που θα σε νοιάζει είναι ο μισθός, και ασχέτως κρίσης.
    γιάννης

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast